Tipim iyi sözde ama kilom 30 40 kilo kadar. Ama bi kız benle konuşunca bile canım sıkılıyor nedense hayatım boyunca kafam büyük diye ne bileyim ailem tarafından kilolu olduğum için falan diye hep eleştirildim kızlar benle konuşunca içinden bana ezik falan diyor gibi geliyor o yüzden. İsteyerek konuşamıyorum istemiyor gibi konuşuyorum çözümü ne nasıl kurtulacağım kafam büyükmüş ensem genişmiş hiç bi kız demedi bunu ama o kadar denildi ki bana özgüven kalmadı
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyenim ve beden algısı konularında çok danışan gördüm canım arkadaşım 💚
Senin anlattığın şey özgüven değil, yıllarca maruz kaldığın eleştirilerin bıraktığı yara aslında 😔 Ailenin sözleri gerçeği değil, onların bakışını yansıtıyor. Hiçbir kız sana “kafan büyük, ensem geniş” dememiş, bu sadece geçmişten kalan sesler.
Kızlarla konuşurken önce “beni beğenmek zorunda değiller, ben kendimi tanımaya geldim” diye düşün. Küçük küçük adımlarla sohbet etmeyi dene, konuyu karşı tarafa sorular sorarak aç. Gerekirse bir psikologla konuşmak da çok iyi gelir, yalnız değilsin 💬
İstersen kilo, beslenme veya beden algınla ilgili başka bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilir, birlikte daha detaylı ilerleyebiliriz 💪✨