link
siz de açıp görebilirsiniz sanırım. forum açık sonuçta.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer suyuna 2-3 günde bir asprin ez koy, fazla uzamaması için üst dallarını buda, yan çıkan dallarını güçlendirmek için uçlarını buda, diğer zararlı parazitlerden korumak için bedene yakın toprağa sigara külü ve keratin için insan saçı bırak. toprağı sürekli zenginleştirmen lazım çürümüş yaprak(ağaçlardan dökülen sarı yapraklar) bırak. Ayrıca rüzgarı ve güneşi sever zeytin ağacı.
rüzgarı sever mi? süper. çünkü yerini değiştirdim sabah güneş alan ve rüzgarlı bir pencereye koydum. kapalı güneş alan balkonda serada durur gibi oluyordu çünkü. insan saçını ilk defa duyuyorum. onu ve sigara külünü koyarım ama aspirine çekinirim kimyasaldan hoşlanmıyorum.
pekala bilgimi de güncelledin, eyvallah
"Ot sorusu bu" haha süper :) Dalga geçmiyorum kızma çok hoşuma gitti girişin :)
Xper seviyem yetmediği için link veremiyorum
Google'da "How to Grow an Olive Tree in a Container" yazıp ilk link'e girersen orada bir şeyler var.
Umuyorum işine yarar
Sevgiler..
yok kızmadım zaten esprili olsun diye öyle başladım lafa:) bahsettiğin linki aşağıda bir arkadaş verdi, o sayede gördüm ama sana da teşekkür ederim. benden de sevgiler...
Cevap
4Cevap
link Şöyle bir şeyler var.Belki işine yarar
çok teşekkürler süpersin. ingilizce kaynak aratmak aklıma gelmemişti, evet burada benim türden bahsediyor sanırım, inceleyeceğim.
at valla sevinirim. sağol
Saksıda yetişebilen zeytin... yaşım 26 idi, 27 oldu... -eek-
Ben almadım gidip bana verdiler. Fotoğrafını göstermek isterdim. Bana veren kişi, boyunun sadece belli bir yüksekliğe eriştiğini, bahçeye dikmeye gerek olmadığını, o boya erişemediğini ve meyve nadiren bir tane falan verdiğini söyledi. Tamamen ondan öğrendiklerimi aktarıyorum. Ben de anlamadım. Bodur zeytin tipleri var ama bol meyve veriyor ki yağlık falan diyorlar. Bu kesinlikle öyle birşey değil. Çözemedim valla.
benim için önemli bir anlamı var, ölmemesi çok önemli. genelde böceklenip ölüyorlar, böceklenmesinden korkuyorum. ilk toprağında gördüm ufak birkaç tane hemen değiştirdik toprağını. bir de ne kadar güneş su onu anlamaya uğraşıyorum işte.
Kafa yapan bıtkıler olsaydı bilgi verebilirdim, hoş o fidenin üstüne A.M tozu dökersen zeytinden bonzai yapmış olursun, sentetik sentetik takılırız.
bu bir ot sorusudur . . . ;)
sitenin anlam ve önemiyle alakasız oldu ya biraz::)))) ama bizim zeytine bir eş lazım yani onu da sorabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar