Arkadaşlar biri tarif etsin kaç diş sarımsak vs. gibisinden. Saçım çok dökülüyor, bunu deneyeceğim bir de...

bir . kaç sarımsağı ez suyu çıkana kadar sonra kaba koy suyu vr katı kısmını. zeytinyağı dök yarısına kadar. Bunu bolca yap iki haftaya kadar karanlık yerde sakla. ilgündrn kullan ve ı sarımsak durdukça özünü daha veriyor. Iki günde bir ya da haftada bir düzenli uygula. yarım saa en az beklet ya da iki saar
yarım çay bardağı zeytinyağına 4 diş kadar yeter ikiye bölüp 2-3 gün falan beklet ağzı kapalı sonra saç diplerine sür hava almaması için bone sitreç artık ne kullanırsan yarım saat kalsın saçında sonra yıka
Iyi geldimi sana
döker başta dediler
Bunu uygularken çok saçın dökülcek moralin bozulcak haberin olsun
neden
Bende öyle oluyodu bıraktım zaten işe yaramadığı için. sonuçta yağ sürüyosun saça yabancı bir madde
Erkek yiyince ıyy pis kokuyor 😁 kızlar saçına sürüyomuş ya la 😲
Cevap
11Cevap
saç dökülmesi için çörek otunu öğütüp her gün sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ye ve uğraşırım dersen her gün saçına çörekotu yağı sürüp beklet ve sonra yıka. 1 ay sonra daha gür ve çok çıkacaktır...
Ciddi misin? Gür saça ihtiyacım var
@Melikee001 ciddiyim dene bir faydasını görürsün...
Sarımsagı ez zeytinyagının icinde bir gece beklet sonra süz ve uygula
Iyi geldimi
sarmısak ile zeytinyağını iyice karıştırıyorsun, iki kaba ayırıyorsun sonra dolaba koyup soğumasını bekliyorsun, ağız yoluyla almak üzere sos olarak kullanıyorsun 0_o
sarımsagı ezdıgın zaman saca bulasıyor ben 1-2 yaptım sonra bıraktım
badem yagı kullandım ben.
Memnun kalmadin mi
badem yagının faydasını gordum.
Badem yağını nasil ve ne aralıklarla kullandiniz
@Bitterlibisiii haftada bır bır,15 de 1, kabın ıcıne doktuk bıde aktardan yag almıstık ıkısını karıstırıp surdum.1 saat bekledıkten sonra yıkadım.
Aynen bu işe yarar kesinlikle. Sarimsak rendelenen yerine sarmisak yagi Alsan ayni işi görmez mi?
Sarımsağı sampuanina koyani duymuştum ama ikisini bir arada hic rastlamadım
bu aralar mevsim değişimi olduğundan dökülmesi normal
Önce kısık ateşte zeytinyağıyla 7 diş sarımsağı güzelce pişir sonra üstüne, biraz kopek mantarı koy biraz pul biber ve karabiber afiyet olsun
Sarımsak bulaştırma hiç ya
Kokmuyo mu bee. Bana da parlatici tarif lazim
sarımsak yakar derıyı haberın olsun
O yüzden zeytinyağı karistircan zaten
fark etmez yakıcı ozellıgı var az kat barı
Sac diplerine sur streçle
bende merak ediyorum açıkçası
SOnra onu çikarmak var hiç uğraşma. ss
Biliyorumda cok dökülüyor iyi diyorlar
Bildğin krem gibi sur işte
Sarımsağı ez yağla karıştır sür
ikisini karıştır. sarımsağı ez tabi. sür saçına