O beni sevmese bile ben onun üzülmesine dayanamıyorum ve artık buna facebooktan bir son vermek istiyorum...

Çok uzun ama okursanız sevinirim.Okuyan okumayanında canı sağolsun yüreğinize sağlık.Ben liseli bir kızım.Aynı sınıfta okuduğum çocuk bana son zamanlar çok karışıyordu en yakın erkek arkadaşımı yanımda oturmasına izin vermiyordu bir defa kendisi geldi yanıma ben kızgın olduğum için izin vermedim.Sonra galiba kırıldı saçmalamaya başladı bende çok kızdım kalbini kıracak sözler ettim o da bana "tamam"dedi gitti.Önce ilgimi çekmeye çalıştı sonra ise bana kötü davranmaya başladı.Sonra gittim özür diledim nerdeyse yüzüme bile bakmadı benden uzak duracağına karar verdiğini söyledi.Ama ben ona aşık oldum.Bazen gizli bakışıyorduk.Onun ne düşündüğünü bilmediğim için kendimi rahatsız hissetim herkesi biriyle çıkıyormuşum yalanına inandırdım o dahi olmakla.Onuda fbden arkadaşlıktan sildim.Kesin kırıldı bana çünki hesap açtığım zaman bir çok arkadaşımı eklemiş onu eklememiştim o da herkesi eklemiş bir beni eklememiş demişti kırılmıştı.Sonra hiç olmayan erkek arkadaşımla ayrıldım herkes benim bu yüzden üzüldüğümü düşündü fakat ben sevdiğim çocukla aramız bozuk diye üzülüyorum.Birde onun takıldığı çocuk benden hoşlanıyor geçenlerde çocukla konuşuyordum o geldi ne olduysa ondan sonra ikiside bana karşı bir garip davranıyorlar.Benden hoşlanan çocuk bana soğuk davrandı.Oda artık sınıfta bile oturmak istemiyor ortalıkta suskun dolanıyor başını masaya koyuyor yüzüme bile bakmıyor artık.Acaba noldu?O beni sevmese bile ben onun üzülmesine dayanamıyorum.Canım arkadaşım.O çok kırıldı diye kötü davrandı aslında kendisi altın yürekli biri.Diğeride arkadaşım ama birşey olduğu zaman herkes kenardan olup bittiğini izlerken bir tek o beni herkese savundu.O anı unutamam.Ben napabilirim bu durumda?Yüz yüze konuşmaya artık cesaretim yok.Facebooktan birşeyler yazmak istiyorum kendisine.Ne yazacağımı bilmiyorum ona ne yazabilirim?Anonim mi yazsam acaba benim kim olduğumu anlamasın diye?
O beni sevmese bile ben onun üzülmesine dayanamıyorum ve artık buna facebooktan bir son vermek istiyorum...