Sevgilim var fakat arkadaşça konuştuğum oğlan sevgilim var deyince beni Instagram'dan çıkardı ve bu beni üzdü, ne yapmalıyım?

22 yaşındayım 2 yıldır oyundan tanıştığım biriyle ilişkim var güzel biriyim ama cidden ilişki ilişki değil çocuk oyuncağı oldu resmen. bir ses kaydi atıyoruz birbirimize arada, en son 1 yıl önce sesli konuştuk ve hiç goruntulu konuşmadık, doğum gününde onunla ikimizin resmini çizdim (gerçekte hiç bulusmadik) o bana gitmiş kedisine animasyon yapmış doğum günün kutlu olsun falan diyor, ben 1000 TL harcayıp Almanya'ya hediyeye yolladım o hicbisi yapmadı. neyse kısaca son günlerde instagramda 1 haftadır bir oğlanla mesajlasiyordum ve cidden hoşlanmaya başlamıştım ilişki ilişki değildi ayrıldık ayrılacağız zaten, neyse bu oğlan bana yürüyor gibi bana dedi ki sizin amfiden şu kızı taniyor musun ondan hoşlanıyordum çok aşırı egoistti dedi ben de sinirlendim bunu demesi uzerine benim 2 yıldır alman sevgilim var zaten Türk kızından da erkeğinden de olmaz dedim bunu demesi üzerine. Sevgilim var dediğimde şok oldu neden önce söylemedin gelecek için planım vardı demek ki dedi? sonra baktım Instagram'dan beni çıkarmış ve numaramı silmiş? ben bu oğlana aşık oldum sanırım aklımdan çıkarmıyorum ne yapmalıyım? çocuğa mesaj atayım mi?

Sevgilim var fakat arkadaşça konuştuğum oğlan sevgilim var deyince beni Instagram'dan çıkardı ve bu beni üzdü, ne yapmalıyım?