Birinden çok hoşlanıyorum ve uzun zmandır bakışıyoruz ama anlayamıyorum lütfen yardım edin. Biraz uzun oldu ama mazur görün?

Bu bahsettiğim çocuk sadece normal bir şekilde baksa bana yine umutlanmıcam ama çok sefer direk gözlerimin içine bakarak yanımdan geçti. mesela merdivende karşılaşıyoruz ve ikimiz de yavaşlıyoruz birbirirmizin yüzüne birkaç saniye bakıp ilerlemeye devam ediyoruz. hani bu çok tuhaf bir şey herhangi birini görünce öyle davranmassın ve birini istemesen o şekilde yüzüne bakmassın diye düşünüyorum? Çoğu zaman da gözlerini kaçırıyor genelde ben bakmazken ve bana bakarken yakaladığımda onu bir daha bakmıyor ama yine de bazen baktığını hissediyorum. Yanımdan geçerken hızlanıyor ama eğer oturuyosam ve önümden geçicekse daha yavaş hareket ediyor gerilerek falan geçiyor hissediyorum. bazen de görünce otururken dikleştiğini farkettim. bütün bunlara bakınca çok hoşlanıyormuş gibi gözüküyor ama yine de bazen beni görmesine rağmen hiç bakmıyor hatta ona inatla baksam bile yokmuşum gibi yapıyor. Bu da tüm umutlarımı kırıyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yardıım edin lütfeen
Güncellemeler
+1 yıl
Daha fazla cevap istiyoruuum
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun evet ama cevap yok muuu
Birinden çok hoşlanıyorum ve uzun zmandır bakışıyoruz ama anlayamıyorum lütfen yardım edin. Biraz uzun oldu ama mazur görün?