Sevgili miyiz değil miyiz anlamıyorum ne yapmalıyım?

3aydır konuşuyoruz ben şu an şehirdışındayım 45 gündür yüzyüze görüşemiyoruz 3ay içinde toplam 2kere görüştük bir kere o yanıma geldi bir kerede ben memleketteyken aynı şehirde yaşıyoruz akrep burcu kendisi 23 yaşında bende yengeç mesela bir konu konuşuyoruz birden alakasız başka konuya çeviriyor ya da mesajda ne yapıyorsun yazıyor cevap veriyorum yarım saat sonra hiçbişey demeden kendi resmini atıyor kendinden bahsediyor hayatını anlatıyor bana devamlı ailesini de anlatıyor sevgisinden emin değilim uzak oldugu için mi yeterli zaman geçiremediğimiz için mi bilmiyorum ne zaman konuşmayı kesmek istesem o zaman paragraflar yazıyor defalrca kez beni arıyor konuyu çözmeye çalışıyor barışınca 1 hafta geçmeden aynı ilgisizlik soğukluk dile getirince bana sürekli ayrılmaya çalışıp sorun cıkartıyorsın diyor bağırıp içkiye vuruyor kendini üzülüp yazmıyor ertesi güne kadar ama istediğim ilgiyi alamıyorum hatta ben soğuk yapıyorum genelde o bana karşı nasılsa öyleyim ona rağmen ilgisiz üstüne düşesim gelmiyor bende üzülüyorm aramızda ne cinsellik yaşandı ne muhabbeti geçti sadece 2. Buluşmada yani 2. Ayımızda bir kere öpüştük başka hiç bişey olmadı hatta yeniyılda bulunduğum şehre yani evime kokina yolladı gecesinde baktım ne yeni yıl mesajı attı ne bişey aradı diyorki ne yapıyorsun filan bense onunkini mesajla kutladım sadece teşekkür etti ne yapmalıyım ne oldugumuzu bile anlamıyorum sorunca sevgilimsin diyor hayatımdasın diyor ama hiç öyle hissetmiyorum öyle olunca benimde içimden ona hissettiresim gelmiyor kötü oluyorum kafam karışık yardım edin lütfen adil yıldırım izlemekten yakında kanal acacam valla

Sevgili miyiz değil miyiz anlamıyorum ne yapmalıyım?