Merhaba arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum iki aydır iki defa buluştuk tanıştığımız ilk günden beri her gün sürekli neredeyse konuşuyoruz her şeyini anlatıyor buluştuğum zaman sevgilim gibi ama ben sevgili olmak istemiyorum diyor. İlk “seni seviyorum”u o dedi ama o anlamda demiyorum diyor tişörtümü koklayarak uyuyor, üşüdüğümde seni hayal ederek ısınıyorum vs diyor daha bir ton romantik şeyler söylüyor ama seni o anlamda sevmiyorum diyor anlamıyorum ben de konuşmayalım dedim konuşmak istiyor. Bağlandığı zaman korkuyor kabullenemiyor yani gerçekten sevdiğini düşünüyorum ama ilişkiden korkuyor. Siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak isterim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ee sevgili gibisiniz ama değilsiniz bu ne adını koyunn
inan bilmiyorum yani o kadar romantik hareketleri var ki ama işte hani ben seni seviyorumu o anlamda kullanmıyorum ilişki istemiyorum diyor dengesiz
Cidden baya dengesiz Allah sabır versin sana böyleleriyle uğraşmak zor..
yani dedim iki defa konuşmayalım diye ama yok konuşalım diyor ama hani cidden konuşmalarımızı görsen sevgili dersin reelde de buluştuk hani orada da aynı şekil bakışları tavrı falan
Bunun başka konuştuğu biri var mı dikkat ettin mi hiç? Belki seni cepte tutmaya çalışıyor olabilir yani güven olmaz bunlara. Eğer başka biri yoksa da ilişkinizin adını koyun böyle belirsizlikle olmaz
yok konuştuğu kişi telefonunu gözümün önüne sokuyor ekran paylaşıyor görüntülü konuşurken falan
işte o belirsizlikler insanın canını sıkıyor işte
ona göre biriyle sevgili olmak ömür boyu ayrılmamak demek yani sevgili olmaya aşırı anlam yüklüyor birini sevmeye
Buluştuğunuzda konuşsana bu belirsizlik beni yoruyor de hatta sana bazen nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum arkadaşça mı yaklaşsam sevgilimmiş gibi mi yaklaşsam bilemiyorum falan de bi bak nasıl bi yaklaşım sergileyecek
denedim sürekli bir yere varmayan bir şekilde konuşuyor yani hani cidden anlamıyorum
onun amacı başka. çok sevgili beklentisine girme ondan
hayır cinsel düşünen biri değil hani fazlasıyla romantik ama işte hem romantik davranıp hem de sevgili olmak istemiyorum, ilişki istemiyorum diyen de o
uzak mesafe ilişkisinde öyle kılıflar bulur zaten. o senden gelecek ilgi alakayı tutmak istiyor. kendi çevresindeki çabalardan sonuç alamazsa sen hazırda bekle derdinde. şimdi ihtimal vermek istemiyorsun belki ama günü gelince doğru demişsin diye alıntılarsın burayı.
bol şans
ya bilmiyorum dedim de konuşmayalım diye ben konuşmak istiyorum geleceği düşünmek istemiyorum diyor vs bilemiyorum
ciddiye alınmadığın ve gözünde değerin tartışmalı olan bir insan için, kendini bu kadar strese sokup belirsizliklere teslim etme.
zaten uzak mesafeli ilişki , temelde sorunlu bir ilişki. finalde üzülen yine sen olacaksın. ne kadar erken farkına varırsan tablonun o kadar iyidir inan bana.
ama sen bilirsin yine de. ama dediklerim de kucağına küpe olsun
kulağına olacaktı klavye çevirmiş özür
ya evet uzak mesafe cidden yürümüyor ama ben cidden değer verdiğini düşünüyorum her şeyime dikkat ediyor hani değer veriyor ama dengesiz işte yani
seni mi senle ilgilenmeyi mi seviyor, bu ikisi birbirinden farklı şeyler. bence bu konunun üzerine düşün
of bilmiyorum işte kendi sevgili gibi olduk diyor ama kabullenmiyor daha önce de benim canım yandı vs demişti ilişki istemiyorum diye
Büyük ihtimalle niyeti başka dikkat et
cidden öyle değil hani seks için yapmıyor çok romantik hareketleri var ama dengesiz davranıyor bana sevgilisiymişim gibi davranıyor ama seni seviyorum demiyor diyor ama o anlamda demedim diyor
Dengesiz insanlardan da hayır gelmez ne istediğini bilmiyor bazı insanlar böyle romantik görünür sonra asıl yüzünü ortaya çıkarır dikkatli ol sen yinede
Değil gibisinizde
ya başından beri yoğun mesajlar atan o buluştuğumuz zaman sevgilisiymişim gibi davranan, arkadaşlarımla buluştuğum zaman arkadaşlarımı soran o hani o çok dengesiz
Yani dengesiz bi durum var adını koymalısınız yoksa üzünrüler artar
evet işte çok dengesiz biri çok tutarsız dediği yaptığıyla örtüşmüyor
Zarf at
nasıl yani:d
Yokla yani
ya soruyorum hani ne düşünüyorsun diye sürekli tutarsız konuşuyor sevgili olmak istemiyorum diyor ben konuşmayalım deyince ağlıyor falan çok dengesiz
nasıl yazılıyor ahahahha
ettim
Ona sor
soruyorum o kadar tutarsız ki
Boşan o zamn
değilsiniz
neden:(