Sevgili miyiz yoksa takılıyor muyuz?

Yakın arkadaşım tarafından tanıştığım bir çocukla görüşüyorum bir aydır. Tabii ki de artık 'benimle çıkar mısın?' gibi sorular almayı beklemiyorum, ama arkadaştan fazlasıyız. Onunla uzunca konuştuğum için, daha önce birkaç takıldığı olduğunu biliyorum. Sadece bir ilişkim olduğu için anlamıyorum böyle şeyleri de pek. Benimle takılıyor mu yoksa sevgili miyiz? Bir çiftin yaptığı her şeyi yapıyoruz ama bir türlü onunla tam olarak ne olduğuma karar veremedim çünkü buluştuktan sonra bazen birkaç gün konuşmadığımız oluyor. Mesajlaşmayı sevmiyor, arıyor beni. Özlediğini de söylüyor, bazen ben onu arıyorum, her hafta görüşüyoruz zaten. Çok yeni olduğu için öyle aşkım böceğim hitaplarını kullanmıyoruz tabii -ki bu da aramızda ne olduğunu anlamamı güçleştiren şeylerden biri. Benimle ilgilendiğini biliyorum ama 'sadece takılıyor' olabilme olasılığımızdan korkuyorum. Çok yakışıklı biri, ayrıca kız arkadaşları var, ama onların kardeşi gibi olduklarının açıklamasını da yapıyor bana bahsederken. Haftalardır görüşüyoruz ama aramızdakinin ne olduğundan hiç bahsetmedik -ki henüz çok yeni- ve sormaktan da çekiniyorum, saçma geleceğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Sevgili miyiz yoksa takılıyor muyuz?