7 aydir konusuyoruz ve yavas ilerliyor olmaktan hic sikayetci degilim. Birbirimizi taniyip sonrasinda buyuk adimlar atmak daha dogru geliyor bana.
Daha once niyetini de belli etti ileriye donuk evlilik amacli gorustugunu soyledi, daha once bu tarz konusmalarimiz gecti. Devamli iletisim halindeyiz ( her an mesajlasan degil de gunde bir defa goruntulu konusan iliski tarzimiz var genelde aksam ustu yarim saat bi saat konusur yatariz. Kendisi her gun cok yogun calisiyor).
yalniz son zamanlarda kafama takilan kisim su: sevgili gibi degiliz. Birkac defa ona birsey hissedip hissetmedigimi ogrenmeye calisti sanirim (agzimi aradi). Veya ornegin bana biseyler anlatirken benden icin ‘kiz arkadasim’ diye bahsetti, kendisinden icin ‘erkek arkadas’ olarak bahsetti. Ara sira gelecekte ‘aileleri tanistirirsak’ ve ‘o asamaya varirsak’ tarzinda konusuyor, ama bunlar cok net seyler degil ve ben de durum boyle olunca sadece ismiyle hitap etmeye devam ediyorum… birkac defa ‘kubram’ diye de hitap etti bana ama sadece mesajlasirken. E buna karsilik ben de hemen ustune atlar gibi bir sekilde cevap vermedim cunku ortada elle tutulur birsey yok.
kadin olarak bana dusen nedir? Ben bu iliskiyi ilerletmek adina ne yapabilirim? Bence bu is erkege dusuyor ama sabrim tukenmeye basliyor..
Daha once niyetini de belli etti ileriye donuk evlilik amacli gorustugunu soyledi, daha once bu tarz konusmalarimiz gecti. Devamli iletisim halindeyiz ( her an mesajlasan degil de gunde bir defa goruntulu konusan iliski tarzimiz var genelde aksam ustu yarim saat bi saat konusur yatariz. Kendisi her gun cok yogun calisiyor).
yalniz son zamanlarda kafama takilan kisim su: sevgili gibi degiliz. Birkac defa ona birsey hissedip hissetmedigimi ogrenmeye calisti sanirim (agzimi aradi). Veya ornegin bana biseyler anlatirken benden icin ‘kiz arkadasim’ diye bahsetti, kendisinden icin ‘erkek arkadas’ olarak bahsetti. Ara sira gelecekte ‘aileleri tanistirirsak’ ve ‘o asamaya varirsak’ tarzinda konusuyor, ama bunlar cok net seyler degil ve ben de durum boyle olunca sadece ismiyle hitap etmeye devam ediyorum… birkac defa ‘kubram’ diye de hitap etti bana ama sadece mesajlasirken. E buna karsilik ben de hemen ustune atlar gibi bir sekilde cevap vermedim cunku ortada elle tutulur birsey yok.
kadin olarak bana dusen nedir? Ben bu iliskiyi ilerletmek adina ne yapabilirim? Bence bu is erkege dusuyor ama sabrim tukenmeye basliyor..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ondan bi cacık olmaz
Niye oyle dedin?
Lafı eveleyip gevelemiş
Icinden gelmese neden oyle soylesin ki, eline ne gecer?
Sen sadece kübram demesine takılı kalmışsın ben diğer konuşlaeından bahsediyorum seviyorsan niyet ciddiyse açık ve net denir
Tamam orasi oyle ama once bir tanisma donemi olmali sonucta, buna ben de karsi degilim ki.. bu illaki beni oyaladigi anlamina gelmez bence oyle degil mi?
Net konuşmuyor sonuçta met olmayan hiç bir şey inandırıcı deyildir benim için
Anladim yani sence beni oyaliyor oyle mi?
Gecen gun pahali bir parfumu ove ove bitiremedim alcam dedim ertesi gun almis hemen. Mesele parfum degil hani ama dusunceli davranis, ve sonucta pahali sayilabilecek bir hediyeydi..
Ya sana bi şey alması sana bağlı anlamına gelmez ben mesela bi kıza kesin net konuşmadım ama altına şirketten araba falan tahsil ettim verdim kredi kartı verdm bunlar benim illa olacak diye verdiğim deyildi sonrası dedim ben düşündüm yapamıcam dedim
Anladim peki bu kisa detayda anlattiklarimdan neden bir cacik olmaz dedin? Hani tamam net degil ama ilk gunden net olmasi gerekir mi sence? Ben ne yapsam ki su saatten sonra? Ona ilgim de sevgim de var ama oyalamasina da izin vermek istemiyorum
Bi insan ilk gün met olamıyorsa 1 haftaya olur lafı eveleyip hevelemez yok aile tanıştırma Faslı falan da filanda bunlar zaman kazanma taktiği ben seviyorsam 1 haftaya karşıma alır açık açık konuşurum ve onunda açık konuşmasını isterim
Sen de haklisin.. ben ne yapayim sence?
Ben senin yerinde olsam onu karşıma alır açık açık konuşurum sonuçta bu çocuk oyuncağı deyil hayatının kararı olursa olur devam ederim olmassa o an bitiririm ha birde sen konuşalım deyince geçiştirse direk gönder gitsin mühim bir konu sonuçta bunun geçiştirmesi olmaz
Suana kadar hic gecistirmedi ne zaman konu buraya gelse uzun uzun anlatti derdini. Ama iste beni tek rahatsiz eden yarim sene gecmesine ragmen kafasinda hala bir netlesme olmamasi ya da bunu bana yansitmamasi.. ya da acaba benden bekliyor da beni mi soguk goruyor anlamadim ki. Normalde erkekler bu konularda daha atilgan ve istekli olur o yuzden ben de sasirdim. O zmaan en dogrusu ben biraz kendimi cekeyim. Soguk davranip gec cevaplayayim. Bulusmak istediginde erteleyim. Illaki fark edip soracaktir. O zaman da uygun bir dille derdimi ona anlatabilirim su kadar ay gecti hala yeyip icip telefonlasmaktan ileri gidemedik belki de en dogrusu yollari ayirmak.. gibi?
Cunku su da var 2-3 sene boyunca konusup evlilik karari alanlar da var. Illaki oyun oynadigi anlamina gelmez gunahini almak istemem ama yillarca flort etmek istemiyorum simdiden baydi beni
Onu en iyi sen bilirsin buluşunca eli ayağı denk duruyormu sarkıyormu bilmiyorum böylede çekinceli duruyorsa isteksizlik olur yoksa erkekler birini gercekten çok sevse yerinde duramaz
Bir ara bakislari cok olurdu bi istek seziyordum ama son zamanlarda efendi efendi oturuyor sadece bir lokantaya girerken atiyorum elini belime koyar vs vs. Ama bir sirnasma yok ki zaten yapsa ben fena bozulurum ve bu sanirim bunun farkinda. Yani boyle birsey yapmamasi benim icin iyi birsey
Valla karar senin insanları çok iyi tanırım işim gereği yerli yabancı bir sürü insanla da konuşmalarım oldu iyi analiz ederim ben bu işi iyi görmüyorum monoton heyecanı olmayan sıradanlaştırılmış bir flört diyelim
Ask heyecan en fazla bir bucuk iki yil surer sonrasinda biter. Baki olan sevgi saygidir.. kac kisi sirilsiklam asik sekilde evleniyor ki? Evlenenlerin de bosananini cok gordum.. yok sevsin saysin yeter ya
Peki ne diyelim saygım var görüşüne
Sevgiliyiz
Efendim?