Sevgili miyiz degil miyiz?

7 aydir konusuyoruz ve yavas ilerliyor olmaktan hic sikayetci degilim. Birbirimizi taniyip sonrasinda buyuk adimlar atmak daha dogru geliyor bana.

Daha once niyetini de belli etti ileriye donuk evlilik amacli gorustugunu soyledi, daha once bu tarz konusmalarimiz gecti. Devamli iletisim halindeyiz ( her an mesajlasan degil de gunde bir defa goruntulu konusan iliski tarzimiz var  genelde aksam ustu yarim saat bi saat konusur yatariz. Kendisi her gun cok yogun calisiyor).

yalniz son zamanlarda kafama takilan kisim su: sevgili gibi degiliz. Birkac defa ona birsey hissedip hissetmedigimi ogrenmeye calisti sanirim (agzimi aradi). Veya ornegin bana biseyler anlatirken benden icin ‘kiz arkadasim’ diye bahsetti, kendisinden icin ‘erkek arkadas’ olarak bahsetti. Ara sira gelecekte ‘aileleri tanistirirsak’ ve ‘o asamaya varirsak’ tarzinda konusuyor, ama bunlar cok net seyler degil ve ben de durum boyle olunca sadece ismiyle hitap etmeye devam ediyorum… birkac defa ‘kubram’ diye de hitap etti bana ama sadece mesajlasirken. E buna karsilik ben de hemen ustune atlar gibi bir sekilde cevap vermedim cunku ortada elle tutulur birsey yok.

kadin olarak bana dusen nedir? Ben bu iliskiyi ilerletmek adina ne yapabilirim? Bence bu is erkege dusuyor ama sabrim tukenmeye basliyor..
Sevgili miyiz degil miyiz?