Sevgili miyiz değil miyiz anlamıyorum?

Merhabalar, ben 29 yaşındayım, ilişkilerde pek iyi olduğum söylenemez hep 1,5-2 ay sonunda bir yerde tıkanıyor ve ilişki bitiyor ya da hiç başlayamıyorum. şu an tüm flörtlerimden farklı bir flört dönemi yaşıyorum, kendisi benimle aynı yaşta, gerçekten çok düz ve sabit biri, gece hayatı yok, laylaylom aklı havada değil, birçok yönden olgun birisi. Sürekli birlikte şunu yaparız, şurada tatile gideriz diye planlar yapıyor. Ben mesajına cevap vermesem de tekrar yazıyor. 2 aydır haftada 2 görüşüyoruz ama gel gör ki ne bir tensel temas, ne bir el tutma, ne bir öpüşme… Bir kere evde başbaşa kaldık sadece video izledik ve sonra gitti. Kendi evine beni davet etmiyor bile. İltifat etme filan da yok. Ama bunlar dışında yazıyor, buluşuyoruz, birlikte vakit geçiyoruz vs. Aslında arkadaş gibiyiz yani sanki. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Akışına bırakmaya çalışıyorum ama nereye kadar böyle gidecek. Birbirimizden ayrılırken asker arkadaşı gibi sarılıyoruz. Bu durum artık can sıkmaya başladı. Ne yapmalıyım?

Sevgili miyiz değil miyiz anlamıyorum?