Sevgili miyiz değil miyiz anlamıyorum artık?

Selam arkadaslar. Lütfen yardım bir akıl verin kendi aklım yetmiyor çünkü artık. İki yıllık bir ilişkim var ilk yıl ben sınava hazırlanıyordum ve ufak tartısmalarımız dısında sorunumuz yoktu mutluyduk yani. Bem ünv gidince bu sene sorunlarımız arttı. Mesafeye alışkın değildik bu çok yordu bizi. Ben gidince eski sevgilisi ile beni aldattı aralarında bişey gecti. kız ile ortak arkadadımız fazla sürekli bir laf çıkarmalar falan kız illaallah ettirdi. Ben bunu sorun ettim ama bir türlü çözüm getirmedi artık görmezden geldim oda kızla görüşmedi. Subat ayında iki ay ayrı kaldık hayatına arkadasının tanıstırdığı birini aldı. sosyal paylaşım sayfasında fotolarını yayımladı falan. Ben bu surecde kımse ile konuşmadım kendimi sadece gezmeye kafa dağıtmaya verdim. İki ay sonra aradı ben seni seviyorum özledim senin yerin ayrı gec anladım falan biraz süründürdüm tamam dedim. Sonra ben memlekete geldim hersey güzel derken yine tartıstık sebep bana sosyal paylaşım sitemden mesaj gelmesi ki o mesaj aylardır diğer kutusunda bir kerr bakmadım bana neden mesaj geliyomuş bla bla.. kıskançlık krizi yani. Sonunda şiddet tamam bitti dedim sonra affettirdi kendini ve bir kaç gün sonunda yine ayrıldık bir haftadır görüşmüyoruz dün iftardan sonra çarsıda gördüm boynuna atladım oda sarıldı konuştuk biraz. Beni sevdiğini ama olmadığını söylüyor sorum güvensizlik kısksnçlık ikimizdede var bu nasıl yenceZ Ne yapacağız bir fikir.
Sevgili miyiz değil miyiz anlamıyorum artık?