Sürekli birbirimize bakıyoruz ama onu tam olarak tanımıyorum. Aramızda bir şeyler olduğunu hissediyorum. Sizce bunların sebebi ne olabilir?

Bir çocuk vardı bir kaç defa aynı ortamda bulunduk fakat tam olarak tanışmıyoruz. Biri tarafından sadece ismen tanıştırıldık. Onu görünce çok farklı hissediyorum. Onu bana bakarken çok yakaladım. Sanki aramızda bir çekim kuvveti var. Ama bu sırf iki kişinin birbirini beğenmesi gibi değil. Bana bakarken bir şeyler düşünüyor gibi bende ona sadece tipi için bakmıyorum ama ne için baktığımı da bilmiyorum çünkü onu tanımıyorum neredeyse. Birbirimize uzun uzun bakıyoruz. Şunuda ekliyim onu çok uzun aralıklarla görebiliyorum. Ailelerimiz birbirini tanıyor ama yakın değiller. Üstelik bir sevgilisi var. Ama kız güzel değil. Sizce onun bana olan ilgisinin sebebi ne olabilir? Ve sizin dr hiç tam olarak tanımadığınız biriyle aranızda bir çekim olduğunu hissettiğiniz oluyor mu?
Sürekli birbirimize bakıyoruz ama onu tam olarak tanımıyorum. Aramızda bir şeyler olduğunu hissediyorum. Sizce bunların sebebi ne olabilir?