Ne yapmam lazım. Nasıl hareket edeyim
hep yanımda , onunla daha sağlıklı bir şekilde ilişki yaşamak, paylaşmak konuşmak istiyorum
nasıl yapabilirim
Ne yapmam lazım. Nasıl hareket edeyim
hep yanımda , onunla daha sağlıklı bir şekilde ilişki yaşamak, paylaşmak konuşmak istiyorum
nasıl yapabilirim
Rahat hissedemiyorsan vardır bir sebebi, ya o samimiyetsizdir yeterince güven vermiyordur haraketleri falaan kasıntıdır üstten bakıyordur insanlara YA DA senin özgüven eksikliğin vardır En ufak hareketini sorguluyorsundur acaba yanlış anlar mı acaba beni beğenmez mi acaba beni istemez mi veya acaba yargılar mı başka bir sebebi olamaz bu durumun
Şimdi önce sorunun kaynağını bulmak lazım ki ondan sonra sorunun kendisi ile başa çıkmaya çalışmak lazım
Teşekkürler..
Önerin var mı? Nasıl aşabilirim
Sorunu nasıl bulabilirim.
Dediğim gibi ben sonunu bilmeden öneri sunamam sunsam bile bu yanlış olur, sorun senin özgüven problemin ise bu kolay ama karşı tarafla ilgili bir meseleyse biraz zor çünkü kendini değiştirmek istemeyebilir sen bu durumu konuştuğunda kendini tamamen geri çekebilir. İki taraf içinde cevap veriyim. Ondan baslıyim şimdi sorun o diyelim Önce hareketlerini izle neden böyle hissettiğinin nedenlerini bul acaba o sürekli olarak insanları küçümser gibi davranışı ve öyle bir üslubu mu var, Ki sen de aynısını sana yapmasın diye kendini sürekli geri tutuyor olabilirsin bu sebepten dolayı, yoksa farklı davranışlarımı var seni etkileyebilecek bunlara bir bak, Sen de istemsiz savunma olarak onun çevresinde sevdiği veyatta sevmediği insanlarla kendini kıyaslayabilirsin bunu farkında olmadan yaparsın Ama, İşte bak bunu seviyor şöyle davranmalıyım bundan haz almıyor şu şekilde davranmamalıyım falan gibi. Onun haricinde sorun seninle ilgiliyse zaten bu senin kafanda bitireceğin bir şey, şunu düşüneceksen herkesin bir kusuru muhakkak olur, eğer ufak tefek eksiklerimle benden soğur benden vazgeçerse bu insana gelecek vaad edilmez ömür emanet edilmez diye düşünebilirsin. Sen sosyalleşmeyen bir insan mısın? Bana biraz öylesin gibi geldi bence biraz yeni insanlar tanı sosyalleş aktiviteler bul kendine, çok basit şeyleri kafaya takma böyle ayrıca herkesin yanında rahat ol, saygısızlık yap demiyorum konya ovasındaki genişlik sende olsun demiyorum ama kendini bu kadar kasma, tamamen kafanda bunların hepsi, hayırdır İngiltere perensesi gelsin karşına sen sensin bu kadar ötesi yok bu işin, fazla kafayı yorma bu kadar derim.
Naptın
Bu hissettiğin şey sandığın kadar anormal değil, çoook sık oluyor 🤍 Özellikle çok seviyorsan, kalbin pır pırken rahat olmak zorlaşıyor, sanki her cümlen “yanlış” olacakmış gibi geliyor 😔
Küçük adımlarla başla bence. Bir anda her şeyi açmak zorunda değilsin. Önce günlük, basit şeyleri paylaş, sonra ufak ufak duygularını anlat. “Senin yanında biraz geriliyorum, aslında sana çok açılmak istiyorum” demen bile buzları çözer 🫶
Beraber yürüyüşe çıkmak, kahve içmek, telefonla yerine yüz yüze konuşmak da çok işe yarar. Zamanla bedenin alışacak, kalbin sakinleşecek, kelimelerin kendiliğinden akacak 💫
Şu an yanında en çok neyi söylemek isteyip de içine atıyorsun, var mı böyle bir cümle? 🥺💭
Cevap
1Cevap
Rahat ol
Sağol
Uyumsuzluk var
Aşamaz mıyım (z)
Hayır
😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?