seni seviyorum ama aşık değilim diyen bir erkek ne hissederek bunu söylemiştir ve daha sonra aşık olabilir mi
Buyurun cevaplayıııınnnnn
Buyurun cevaplayıııınnnnn
insan olarak sana değer veriyordur.. iyi bazı kişisel özelliklerin vardır, ona iyi duygular besliyorsundur, iyi anlaşıyorsunuzdur, senin ona aşık olmandan hoşlanıyordur, bunlar seni sevmesi için yeterli ... ama aşk... o sonradan olmaz boşa bekleme.. olursa. sende dik oynayabilirsen, sen bilirsin tarzı yapabilirsen, ve sonra seninle ilgilendiği kadar ilgilenirsen onunla.. seslendiği zaman bakarsan sadece.. o zaman .. koşmaya başlayabilir...
aşk bana göre heyecandır heyecan kısa sürer ama sevgi her zaman var olabilendir. biz o heyecanı tutkuyu bir şeyler paylaşarakta yakalayabiliriz fakat sevgiyi asla
Adam senden hoslanmıştır. Hoşlanmanın üst sevyilereindedir. seviyorum demesi de klasik normal sevmektir.
şu demek senden hoşlanıyorum ama aradığım kadın sen değilsin kısa ve net .tecrübeyle sabittir .gerçekten aradığını bulan bir erkek bunu söyelemez .
hayatı boyunca sadece 2 kızla çıkmış olan biri ve 2. sevgilisi benim 3 yılın ardından beni seçiyo ve gerçekten de aradığını bulamamış mı
Arkadaşça sever, kardeş gibi sever.Aşık değilim dediyse, aşık değildir.Sevgili olarak görebilir diye düşünüyorum.
Cevap
13Cevap
Aşkın sonradan olacağına inanmayan biriyim... Birisini tanıdıkça daha çok sevebilirsin sadece... Ortak yanlarını bulursun ve seversin sadece... Aşk çok daha kısa sürede olan bir şey.
hal ve hareketlerini düzelt birde çocugun adının baş harfi y ise çekilmez :DD
şu anki halimizden memnunum bi ileri seviyeye gidip her şeyi mahfedeceğimize bu seviyede duralım daha iyi demek
Çok samimi ve dürüst bir erkek.Kaçırma bu çocuğu :))
kaçırmam aslaaa :)
:))
hoşlantı var.ama ilerisi yok anlamında.olabılırde olmayabılırde.ılskınıze kalmıs
sana değer veriyorum ama bişey olsa çokta umrumda değilsin iyiyizz böyle
sıçmış üstünde çiçegi nereye dikeyim diyoooo açıkçası
İstediğim zaman ayrılırım, o zaman sorun çıkarma demek istemiş
sıkıştırma bnce.çoğu adam aşık değil eşine,sevgilisine ;)
en azından cok acık sözlü ve samimi...kendini sevdirirsen niye asık olmasın ki ama iş sende bitiyo bence:)
zaman gecsın dıye takıla bılır belkide cinsellık için sevıyordur..
Seviyorum ama çok ta bayilmiyorum sana.
hoşlanıyordur .
o anda bile olabilir
sanmıyorumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar