4 ay oldu başlayalı Romantik sözler (aşkım, canım gibi) söylemeyen ve seni seviyorum demeyen erkekten olur mu? Ben ikinci aydan demiştim, salağım sanırım :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bunun dışında ekstra düşünceli. Çok ince ruhlu güzel bi adam. Sadece.. böyle işte.
Bu güzel sözlerle ilişkide motive olan sağlıklı bir kadın için de endişe, üzüntü kaynağı bu durum. Erkek de bununla empati kurup çaba gösterebilir aynı mantıkla
E tabi ki gösterebilmeli ama her insan aynı değildir. Bu minik bir zorluk bunlar için böyle düşünüyorsan baştan bir ilişkiye başlama bence çok yıpranırsın
Bence sebebini de ileterek ondan ayrılmalıyım. Bu , kendi kendine halletmesi gereken bir noksanlık. 4 ay kısa süre değil. Sevmiyorsa devam etmez insan 4 ayda. Yanımda hangi vasıfla geziyor belli değil. Canım demez, sevgilim demez..
Ücretsiz terapi vermiyorum, kocaman adamın kendi noksanını fark edip düzeltmesi lazım. Erkekler olarak çok kolaya alıştığınızı ve feminenleştiğinizi düşünüyorum. Sürekli yakınıyor ve karşıdan destek istiyorsunuz. Özellikle son on yılda tüm maskülenliğini kaybettiğini görmek çok üzücü erkeklerin ♥️
Tabi ki düzeltmesi lazım ama seninde biraz daha bu konuda ılımlı olman lazım. Ben bu konuyu kendimden değil kız arkadaşımdan biliyorum çünkü aynı sıkıntıyı yaşadık ve bunu aştık. Destek konusuna gelince her ilişkide insanlar birbirlerinin omuz vererek ilerletir. Yakarış konusunda herkes aynı değildir. Yalvar yakar tiplerden oldum olası nefret ettim o ayrı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ruhu ölü onun. Ben kadını sevgi sözcüklerine boğuyorum.
Ben de erkeği
Keşke benle olsan...
Eşim de öyle maalesef
Eşin mi?
Sevildiginizi duymadan mi evlendiniz?
Yaptık öyle bi hata
Tek hata sizinki değil
Erkekler aşık olduğunda ya da sevildiğinde değil de hazır olduğunda evleniyor , boşverin :)
Güzel tespit yazacaktım da gizlisin
Gizlilerin de kalbi var
Üzmeyin böyle yüzümüze vurup 🥲
Muhabbet dönmüyor canım sıkkın neyse
Bazı insanlar için bu kelime daha ağır geliyor
Sanırım ona da öyle
Ama bunu anlayışla karşılamak benim görevim mi bilmiyorum
Kişi bunun bilincinde olup kendisini yetiştirmeli, bu bir eksiklik
Bence anlayışla karşılamalısın
Bence yol vermeliyim
Kadınlar anne değildir , kadınlar rehabilitasyon merkezi değildir
Kadınlar kadındır, erkekler de erkek ♥️
Bu güzel sözlerle ilişkide motive olan sağlıklı bir kadın için de endişe, üzüntü kaynağı bu durum.
Erkek de bununla empati kurup çaba gösterebilir aynı mantıkla
Bunun rehabilitasyonluk bir durumla alakası yok ki soruyu güncellemiş atlına çok güzel şeyler yazmışsın çocukla ilgili
Evet
Bu özellikler arkadaş olmak için de kullanılan özellikler
Sevgili başka bir şey , daha derin
E tabi ki gösterebilmeli ama her insan aynı değildir. Bu minik bir zorluk bunlar için böyle düşünüyorsan baştan bir ilişkiye başlama bence çok yıpranırsın
Kötü bir insan değil yani
Ama eksik, noksan ve evet kabul etmeseniz de terapilik bir durum. Travmadan dolayı böyle çünkü
O zaman yol vermelisin ne diyeyim. Çünkü bu şekilde düşünerek hem sen onu hem o seni çok yorar
Alakası yok :)
Asla minik bir zorluk değil :)
Ben farklı ülkelerde yaşarken ilişki yürütmüş birisiyim,3 yıllık.
Öyle yapacağım.
İyi bir insan, iyi kalsın ne yapayım
Şu aşama için minik seneler geçmiş olsaydı evet büyük bir olaydı. Bu aşılabilecek bir şey
Bence de öyle yap çünkü uyuşmuyorsunuz
Bence sebebini de ileterek ondan ayrılmalıyım.
Bu , kendi kendine halletmesi gereken bir noksanlık. 4 ay kısa süre değil. Sevmiyorsa devam etmez insan 4 ayda. Yanımda hangi vasıfla geziyor belli değil.
Canım demez, sevgilim demez..
Ücretsiz terapi vermiyorum, kocaman adamın kendi noksanını fark edip düzeltmesi lazım.
Erkekler olarak çok kolaya alıştığınızı ve feminenleştiğinizi düşünüyorum. Sürekli yakınıyor ve karşıdan destek istiyorsunuz. Özellikle son on yılda tüm maskülenliğini kaybettiğini görmek çok üzücü erkeklerin ♥️
Tabi ki düzeltmesi lazım ama seninde biraz daha bu konuda ılımlı olman lazım. Ben bu konuyu kendimden değil kız arkadaşımdan biliyorum çünkü aynı sıkıntıyı yaşadık ve bunu aştık. Destek konusuna gelince her ilişkide insanlar birbirlerinin omuz vererek ilerletir. Yakarış konusunda herkes aynı değildir. Yalvar yakar tiplerden oldum olası nefret ettim o ayrı.
Demek ki sevmiyor ki, söylemiyor
Bence olmaz. Ama belki mizacı da öyle olabilir.