Seni seviyorum ama sevgili olmayalım diyen erkek?

Merhaba. Uzun zamandır takip etsem de siteye yeni üye oldum. Bu da ilk sorum. Aslında üye olma sebebim bu konuda fikirlerinizi öğrenmek. 2 senedir tanıdığım biri var. Tanistigimizda beni sevdigini soylemisti ama onu reddettim. Sonra dostlugumuz devam etti ve o baska bir kizla cikana kadar cok yakindik. O kizla cikmaya baslayinca bir daha benimle gorusmedi. Ayrildiklarinda tekrar gorusmeye basladik. Benim ona olan hislerim degismisti. Liseden mezun olduktan sonra surekli gorusmeye basladik. Sevgimizi itiraf ettik. Sevgili gibiydik. Ama ne zaman bu iliskinin adini koyalim desem kafam karisik iliskiye hazir degilim dedi. Kafasının karisikligi gecince beni aramasini soyledim. Bana kisa bir sure ver dedi. Kabul ettim. Ama degisen bir sey olmadi. 2 hafta once artik mesajlarina cevap yazmamaya telefonlarina cikmamaya basladim. Bundan 4 gün once telefonda ona artik sevgili olmak istememesini anlamsız bulduğumu soyledim. Istersen arkadas kaliriz bile dedim. Bana ben basindan beri kafam karisik diyorum seni kandirmadim dedi. şu an konusmuyoruz. Sizce amaci ne , neden boyle yapıyor?
Seni seviyorum ama sevgili olmayalım diyen erkek?