+1 yılben oyle bısı demıyorum.. sevıyorsam sevıyorumdur. ne gızlıcem. ama senı sevıyorum dıyen kadına bılıyorum veya farkındayım seklınde cevap vermek , kadını erkege cekıyorr.. (denedım,ıse yaradı) :)
012 Yorumla- +1 yıl
cok doğru o şimdi bana boyna boyna demioya bn ona daha cok bağlanıyorum sanki ...
- +1 yıl
:) akıllı erkekmıs :)
- +1 yıl
öyledirrrrr :D
- +1 yıl
aferın keretaya :)
- +1 yıl
ee kimin sevgilisi dermişim cocugu bi yerden yere vuruyorum bi seviyorum karaktere bak ya :D
- +1 yıl
sevgı gosterme seklın bu olsa gerek :)
- +1 yıl
:D evvet olabilir sevdimmi adam gibi seviyorum bn o yüzden sevmemeye calışıyorum :(
- +1 yıl
sevmemeye calısmak nasıl yapılıyor? :)
- +1 yıl
ya aslında bağlanmamaya calışıyorum seviyorum nie sevmiyim sevmesem neden bir nefesine kurban olayım ama bağlanmayayım sonra vazgecemiorum bak diyeri 6 sene oldu hala vazgecemiorum ama bıraktım gerci..
- +1 yıl
bı karar ver ama snde.. ve sevdıkten sonra bag mutlaka olusuyor. sn ıstesende ıstemesende senı sarar o baglantı..
- +1 yıl
:D doğru eddd ama yapcak bişi yok bn onu şimdilk değil hepten bıraktım kim hakediyosa sevgimi onun olsun ...
- +1 yıl
gecmıs olsun canım ...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni elinde tutmak için. sevdiğinden değil
01 Yorumla- +1 yıl
saol ya :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılbirden fazla kişiye karşı boş olmadıkları için,kalbini bir sürü parçaya böldükleri için.diğer kızlardan biri de dese onalara karşıda boş olmayacak çünkü:))
10 Yorumlabende anlamam bunu bir itiraf etmekten çekinir kim bilir utanır çok seçenek var ama asın neden duvarı yıkamamasındandır bizde bu sorun halen var ne der ne düşünür yanlış anlar mı beni vs..
08 Yorumla- +1 yıl
hımm peki bn onu bu kdr severken o bnde seni dolu dolu bi kere dedi kızlarda arada sırada duymak isterler onu ne yapcaz tamam o benim herşeyim nefesim ama arda desin ya :)
- +1 yıl
bn sizi çözdüm artık erkekleri biliorum az cok ama bunu bilmiodum işlenmemişse bn işlerim sıkıntı yok ::D
- +1 yıl
sıkıntı yoksa yola devam ikili ilişkilerde karşılıklı istekler veya beklentiler vardır ben sorarım karşımdakine benden beklentin nedir neden benimlesin oda susar :)) gıg diye kalır senden bi beklentim yok o zaman neden benimlesin? ben hep bu utanma çekimserlgi bayanlarda gördüm:D
- +1 yıl
hımm üzüldüm ben olsam tak tak cevap verirdim o zmnda derdinizki herşeyede bi cvbın var :D
- +1 yıl
hımm inş aradıgını bulursun ne diyim :)
Havalara girer geneli. Sevmiyor hoslaniyorum havasi verirler ama sevebilirim bu sana bagli diye mesaj verirler. Bedeni sadece budur
03 Yorumla- +1 yıl
cok doğru gercekten ama istemiosa vazgecsin onu zorla tutan yok kendisi istio grşmek bırakmak istemio..
- +1 yıl
çok teşekr ederim saol işe yarıcana eminim...
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma, kaç erkekle bu deneyimi yaşadın ki bütün erkekleri aynı şekilde görüyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
bir cok diyelim deneyim değil tecrübe oldu canım :)
- +1 yıl
Sende her önüne gelene seni seviyorum diyeceğine, sana gerçekten değer verecek ve senin istediğine karşılık verebilecek birine seni seviyorum de o zaman...
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bende şunu anlamam neden ilk adımı bizden beklersiniz hep.? :D
Evet cevapla bakıyım :D0136 Yorumla- +1 yıl
valla ben beklemem D: ne diyim şimdi :D
- +1 yıl
gercekten cok şanslı bunu cevremdeki herkes söylüyo ama o beni haketmiyo .
- +1 yıl
cok dogru ne benm gözyaşlarımı ne beni nede benm ona verdiğim sonsuz değeri hakediyo
- +1 yıl
atıyo zaten ama haklısın hiçbir erkek değmez..ben bugün onun için ne kdr hazırlandım ama o ise ailesinden izin alıp yanıma gelemedi birdahada bunu asla yapmıcam asla onun için hazırlanmıcam degmiyo.
- +1 yıl
tabi ya maca falan giderken izin alıyo.salla sunu ya .ama k..bakma yalnıs anlama her erkek bir değil.
- +1 yıl
yok sonuna kdr acık kapım ona muhtac değilim .ama maç bnden önemli bunu biliyorum :)
- +1 yıl
bişi demiyorum tabikide önmlidir ama bir erkek ikisini bir arada yürütemiyorsa ben ona erkek demem.
- +1 yıl
aynen :)
- +1 yıl
hangisine bea.
- +1 yıl
dolu dolu SENİ SEVİİYORUM des,n başka bişiye grk yok..bn zaten gereken ilgiyi gözstericem ona..
Cevaplayan
sen nasıl gol atsın istiyosun ki ;)
Soran
golü böyle atıcaksa ben kalecilik yapıp tutayım cünkü 90 dakikayı doldurdum uzatmalar bitti sonuçu görmek lazım diyorum..
işte bu :D Sen nasıl bir kızsın yaa hayran kaldım gerçekten. ;) Keşke benim hoşlandığım kızda biraz sana benzeseymiş. - +1 yıl
sende ya :D bir cevapdı sadece D: bu nrmal halim :D
- +1 yıl
ah ah :D benm gibi bir kız var işte hakeden yok :)
- +1 yıl
İnşallah o hakeden karşına en kısa zamanda çıkar. :)Senin iç geçirmeye hakkın yok onu benim demem lazım. :D ahh ahhh :D :D
Bu arada birşey sorcam yaa sen türkiyedemi yaşıyorsun ? Sebebi ise Türkiyede böle bir kız bulmak daha zor ondan dedim.Cevaplamayada bilirisn pas hakkın var :) - +1 yıl
eğer bir soru varsa cevaplanmak için vardır :) nasıl bir kale ve bir futbol bir top için varsa buda öyle ve ewet bnden cok nadir bulunuyo ama t,rkiye kocaelideyim :)
- +1 yıl
:D cok bilmem ama terimleri kullanarak konuşabiliyorum
- +1 yıl
eyw. :D
- +1 yıl
ben hiçkimseyi eklemedim eklememde kolay kolay kimseyide kabul etmem ama sen ekle kabul ederim :)
- +1 yıl
:D bak bak aklıllıya bak senn :D banene sen ekle burdan zor oluyo ya outlooka mı gecsek?
- +1 yıl
sen bilirsin serbest ortam.
- +1 yıl
sen önce outlooka üye ol :) görürsün :D
- +1 yıl
ewet ya da skp varsa orayıda acabilirsin bnde outlookdan girerim.
- +1 yıl
:D ahaa neden?
- +1 yıl
töbe ya :D sen eklesene beceremediğim şeylerden biride bu :/
chocolatew@windowslive.com - +1 yıl
hadi bakalım :D
- +1 yıl
ekledim sanırım ya.bi bak bakalım
- +1 yıl
:D ne hallere düştük yaw :D
- +1 yıl
bnde eklisin bnce sen listeye alamıyosun :D ekledik amk onu bile halledemiyuon bnde seninle konuşcam die can atıyom :D
- +1 yıl
bizden bir bok olmaz :D :D :D koptum yemin ederm ya :D
- +1 yıl
bn oraya gelemem ya :/
- +1 yıl
işte sevmiyorum orası olmaz.
- +1 yıl
:D dedm ama o olutlookdakiydi :D
- +1 yıl
aynen :D hadi eklede özele gecelim buraya gelmek yorucu :D
- +1 yıl
:D iyi ya biz böylede gideriz :D
- +1 yıl
:D sevdin beni bnde seni anlaştık :)
- +1 yıl
banane ya :D kocam olcak değilsin :D
- +1 yıl
ya sen beni baya baya sevdin :D
- +1 yıl
o zmn bir degerim yok tm konuşmanında anlamı yok by.
- +1 yıl
bizde böyleeee..ayrı bir sevgim olmadığına inanmıyorum ama bunu dile getirmek yerine farklı konuşuyosan benm verdiğim değeri haketmeyenle işim olmaz :D ayrıca napım ben tripkolikle büyüdük biz :D
- +1 yıl
sence ben öyle herşeye kırılan nazlı kızlardanmıyım?:D
- +1 yıl
Yerin var tabi bende değerlisin.Her ne kadar yenide konuşsak zaten burdan toplasan 2 arkadaşım olacak senle. :D Doğru yaa yenil nesil onla büyüdü haklısın. :D Pek kurduğun cümleyi anlamasamda kendime göre yorumladım. :D
Sanmıyorum nazlı birisi olsan sen bir erkeğe seni seviyorum demezsin. :D - +1 yıl
:D :D harbi,odun,piskopat ama bir okadrda tatlı,anlayışlı,sempatik biriym yaşamak lazım :)
- +1 yıl
sanırım benm gibi kız yok böyle düşündüğüne göre ve bikaç kişide aynı şeyleri dediğine göre bnden az olmalı hayatta.
- +1 yıl
ve inatçi :D eklememek için beni buralara kdr yoruyosunya :D
- +1 yıl
nie sevgilin mi görürü kılıbıkmısın oglum sen :D
- +1 yıl
:D bak yaa :D neyse o zmn boşver sende bende eklemicemize göre inatlık yaptıımıza göre ordan falan konuşmaya gerk yok bişi olursa burdan söylersin.
- +1 yıl
sen ekle işte tm kabul etcem.
- +1 yıl
n manyağı yaa :D piskopat uyuz ve aşırı akıllı bişiyim o kdrcık :)
- +1 yıl
lan napım özelden yazanlarda var sadece seninle konuşmuyozya :D ukalalık tabisi var :D
- +1 yıl
buraya gelmesi uzun iş be napım :D tabi önce onlar..
- +1 yıl
bak benm dünyam ayrıdır içerde özleimde mesajlarımda herşey mevcuddur dert,sıkıntı,muabbet sarıcı gecer eger konuştuklarım sarıcıysa.sonra burasıdır k.bakma :D
- +1 yıl
çatlatım istedim :D
- +1 yıl
:D :/ bilmiş nolcak.
- +1 yıl
oyuna bağlı :)
- +1 yıl
ohoo sen soruları bile laf yapıyon koçum ister ekle özleden konuşalım ister ekleme buraya zırt pırt gelemem ben bune ya ben mi eklicem centirmenlik diye bişi var.keyfin bilir.
- +1 yıl
bune ya hep erkek bekle sanki erkek yok ortalıkta istemiyoan konuşma kardeşim napım benimi ekliym .
- +1 yıl
dökülür.
- +1 yıl
sinirliym k.bakma
- +1 yıl
hayır canım .
- +1 yıl
iyi değilim canm sonra anlatırım grş.
- +1 yıl
normale döndüm ama ekle istersen :D
- +1 yıl
keyfin bilir :D
- +1 yıl
kanka geldim burdayım :D
- +1 yıl
hb napıosun ne var yok.
- +1 yıl
eyw iyyim şimdi okey oynamaya gircem yemek yiyimde.
- +1 yıl
eyw.
- +1 yıl
aferim beni ne güzel tanımışsın akıllı cocuk seni :)
- +1 yıl
yok böyle iyi istersen eklersin yoksa grk yok :D
- +1 yıl
pes ederim zaten ettmem demiyorum ama pes edersem buraya gelip yazmam ama eklememde muabet biter D: aaa başka erkekmi yok :D
- +1 yıl
tm bitirelim o zmn :D
- +1 yıl
seninde :)
+1 yılSAHSEN B EN SENN DEDIGIN YANI ISTEDIGIN GIBI KONUSURUM ;)) DİĞERLERI NEDEN ÖLE YAPIYO ONU SORARSANDA BİLMİYORUM ;)
03 Yorumla- +1 yıl
canım ya şu resmin öldürcek beni bi gün...
- +1 yıl
o resım kurban olsun canım sana ya :) gercegı daha ıyı soluyeyım ;))
- +1 yıl
o kurban olsunda parmağım cok acıyo yha ::(:(doktora gidelim diorum abartma diolar bna :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılArmut pişip ağzına düşmüştür. O nedenle bizler öyle söyleriz. :)
02 Yorumla- +1 yıl
tabi buldu benim gibi kızı :D:D:D şaka be ..saol..
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil. :D
sana dolmuş yani sana dolan bişiler var demek istio ima edio :P
019 Yorumla- +1 yıl
anladıysam ne olayım valla :D
- +1 yıl
olmaz sırışın mavi gözlüyüm gayet ii bu ...
- +1 yıl
:D yo resimdeki sen isen gayet iyisin ayrıca bi insanın iç güzelliğine bakarım bn fark yaratmaz brad yada sen yada bi başkası insan olsun ytr bna
- +1 yıl
ne demek canım aa kız kurallarından biridir erkeklere özel oldukları iltifatlarrı etmek sennle alakalı değil yani :D:D:D:D
- +1 yıl
:D:D ii sevdim seni
- +1 yıl
nie la bn öyle herkesi sevmem..
- +1 yıl
:D:D:D bn yyerimmm yedirme sen istersen...aman be yemek de isteyen yok..artist :D
- +1 yıl
oo sen işi ileerlettin helallll
- +1 yıl
size karşı boş derken oglum zaten seni isteyen kim konuşmalardan bunumu cıkardın helal ya vallahi :D
- +1 yıl
yani 18 yaşındayım daha küçüğüm bu kdr bnden kendine ii bak bilmiş bey..
+1 yılseni seviyorum demenin çok ucuz olmadığını bildği içindir :)
05 Yorumla- +1 yıl
o zmn ben ucuz bişimi dedim yani ;(
- +1 yıl
yeni tanıştığı biri ise ucuz demişsindir sen isevyoru mdemek zaman ister emek ister bazı şeyleri yaşamak lazım eder :)
- +1 yıl
1 sene oldu daha ne kdr olcak onun için 6 senelik sevgilimi bıraktım bn
- +1 yıl
o zaman açık söyleyim eğer bende boş değilim diyorsa hayal kurma benc ederim bu ilişki için fazla çünkü seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor bana göre tabi :)
- +1 yıl
hımm öylemi diyosun olabilir..:(bnde aşıkk değilim zaten ama bırakmamda bn bıraktım onu ama o bırakmadı vardır her şerde bir hayır :) saolasın..
ee ortayı açmışsın sen o da gol atmak istiyor haliyle :D
09 Yorumla- +1 yıl
golü böyle atıcaksa ben kalecilik yapıp tutayım cünkü 90 dakikayı doldurdum uzatmalar bitti sonuçu görmek lazım diyorum..
- +1 yıl
dolu dolu SENİ SEVİİYORUM des,n başka bişiye grk yok..bn zaten gereken ilgiyi gözstericem ona..
- +1 yıl
yalnış bırakım yani?
- +1 yıl
bn onu bırakırmıyım be ona aşık değilim ama onuda bırakmam ...:D
- +1 yıl
bilmem ama bırakmam bırakmam bırkmam..
biz ne bilem aq, git öyle söyleyene sor.
00 Yorumla
ben boşum06 Yorumla- +1 yıl
yani ;) ?
- +1 yıl
anlamadım ?
- +1 yıl
peki...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılama öyle maalsef
00 Yorumla
+1 yılbelki verir diye
00 Yorumlakırmak istememiştir
00 Yorumlafırsatı tepmiyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem