yaklaşık 5 ay sonra mezunum , artık evlenme çağım geldi, neden aklı başında, zeki, hoş sohbet bir kız arkadasım yok anlamış değilim. içki , sigara gibi kötü alışkanlıklarım yok, dürüstlüğü en büyük erdem olarak görüyorum , çok sadık biriyimdir, tipim normal, ne eksik?
Cevabın nedir?
Kovala moruk biraz janti takıl agır başlı ol onnumara giyin okula gittimmi bAkışların havana katılsın eüzgarlar essin ulan okula gidince varya arabadan iner inmez pehhh biraz havalınol dikkat çek ortam yap herkezle arkadaş ol güler yüzlü ol her fakülteden arkdaş edin benim daha ilk senem okulu ele geçirmeye başladım biraz cool ol :) kız dolu ist üniversitesi bunlarınyap sonra ayy bıktım bu kızlardan diceksin
05 Yorumla- +1 yıl
valla son senemdeyim daha başaramadım :D
- +1 yıl
:D :D tamamdır bro
- +1 yıl
eyvalalha dostum
En İyi Cevaplar
+1 yılçok okumaktan oluyor, odunlaşıyosunuz ama merak etme doktor olunca deli para kazanacaksın, kızlar senin peşini bırakmayacak istemediğin kadar kızla beraber olabileceksin garanti veriyorum ;)
01 Yorumla- +1 yıl
valla ben 1 tane istiyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlumm doktorsun daha ne istiyosun, bir meslek sahibi ol hastane ortamiyla tanis, cevren genisler kendine gore birini mutlaka bulursun :) bu arada bende doktorluga cesaret edemedim dis hekimligi dusunuyorum da, sana soruyim nasi tip fakultesi zor mu? Hangi uni bu arada?
016 Yorumla- +1 yıl
tıp çok zor :D ama diş olacagına doktor olmak daha iyi :) adana çukurova üni :)
Cevap sahibi+1 yılDis icin tiptan beter diyolar, cunku surekli dis maketleri cene yapisi vs vs el becerisi isteyen seyler yapiyolarmis :/ tipla discilik arasinda cok bir fark yok puan olarak tipta dusunebilirim aslinda ama ne biliym evlenicem, cocugum olucak sonucta geceyarisi yatagindan kalkip gidiceksn acil vakalarda ve bu yasal. Zor idare edrmisim gibime geliyo :/ genel olarak aldiginiz maas ne kadar oluyomus biliyomusun? uzmanlik olarak ne okumayi dusunuyosun? :)
- +1 yıl
tıpta bütün insan vucudunu öğreniyorsun :D dişte sadece ağzı , sence aynı olabilir mi? komik misin :D el becerisi tıptada gerek, ayrıca uzmanlıga göre gece yarısı seni çağırmayabilirler :D
- +1 yıl
ben kadın doğum ya da plastik cerrahi istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklisinda ikisine de gitmedigimden bilmiyorum :D kadin dogum iyi ya bende dusunebilirdim yalniz sen bir erkek olarak severmisin bilemicem :) esine karsi istek davranislarinda degisebilir, tekrar dusun derim :D bu arada yaklasik olarak ne kadar maas alicaksiniz biliyomusun?
- +1 yıl
değişiyor :D en az 5000 alırsın
- +1 yıl
eşim sorun eder mi sence? bende bundan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEsin sorun yapar diye soylememistim ama bu da bir ihtimal ayrica kd iyi de hastan bir bayan doktora gore daha az olur bence, ve sen orda hep iyi seyler gormiceksin ve bayanlarin ozel bolgelerine cok asina olucaksin yaslisindan gencine kadar. Esine karsi bir sogukluk hissedebilirsn bence ama belkide oyle olmaz :)
- +1 yıl
valla sanmıyorum ya, sonucta hasta onlar o gözle bakmam ki
Cevap sahibi+1 yılYa bak acikcasi sey derler ya.. gormekten bikmis felan :D esinle cok bir ozelin kalmaz merak edicegin bir sey kalmaz onda demek istedim :) herneyse haklisin herkesin gorusu farkli :) sana basarilar dilerim
- +1 yıl
teşekkür ederim yorumunu dikkate alcam :D sen iyi birisin sevgilin çok sanslı :D
Cevap sahibi+1 yılSu an sevgili yapmak son tercihim😉 :D
- +1 yıl
neden?
Cevap sahibi+1 yılKendime dert ariyomus gibi mi gozukuyorum? :D uni sonlarinda ya da meslek sahibi oldugumda felan en iyisi😊
- +1 yıl
dert mi :D sevmek sevilmek dert mi? :D
Cevap sahibi+1 yılGercek olmadigi surece evet :D herkes laylaylom simdi
+1 yılBen de 25 yasinda intörnüm evlenme cagim geldiğini düşünmüyorum
013 Yorumla- +1 yıl
aaaa hangi üniversite?
- +1 yıl
İstanbul üni ama hangisi soylemicem itf ya da ctf olduğunu tanıyan çıkar belki
- +1 yıl
vayy çok güzel :)) bende çukurova üniverstisi :)
- +1 yıl
Bence tus çalış boşver simdi sevgiliyi su an dershanede olup bunu yazıyorum :)
- +1 yıl
tus çalışıyorum :D bugun sevgiliiler günü ve yalnız olunca , biraz efkarlandımda girdim internete :D
- +1 yıl
Daha yasin kaç bunu düşünüyorsun erkeklerin 35 e kızların 30 a kadar yolu var sonra garip oluyorlar :D
- +1 yıl
senin az kalmış :D 5 sene :D
- +1 yıl
Sağol ya :) neyse ben derse döneyim
- +1 yıl
ya gitmeee :D
- +1 yıl
:)?
- +1 yıl
konusuyorduk :D :D
- +1 yıl
Dersanedeyim :/
- +1 yıl
öğle arası?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
25Cevap
+1 yılvay anasını yaştan direk kurtarmışın, ben 25 yaşındayım 5. sınıfım, boşver yapıpı ne yapıcan sonra seni anlamadıkları için çok ilgi bekliyorlar göremeyincede bozuluyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
Pic olman lazım doktor çok yalan söylemen lazım insanların sinirini oynatman lazım o zaman kıymetli olursun şimdi ederin=birisi çıkmazsa bunla evlenirim
04 Yorumla- +1 yıl
bende öyle olamıyorum :(
- +1 yıl
nasıl başardın? :D
ben de mühendisim. İTÜ bilgisayar mühendisliği son sınıf. doktor-mühendis bomba çift olurduk yani. adsadfsafdsa
03 Yorumla- +1 yıl
ama sevgilim olmasaydı mı diyosun? :D
- +1 yıl
aaa aynı ben :D
acelen ne bırader.. ne guzel işte kafan dınc egıtımıne bakıyorsun gunu zamanı geldıgınde olacak, kımse yalnız kalmaz sonsuza dek.. bekle sabret.. allah senın ıcın en hayırlısını yazmıstır..
00 Yorumla
+1 yılokulda kız arkadasların varsa eger onlarla sohbet et onlarla takıl kızlarla biraz fazla ılgılen bak 2 gun gecmez hemen bırıne ılgı duyup ona teklıf edeceksın :)
07 Yorumla- +1 yıl
okuldaki arkadaslarımın sevgilisi var, olmayanlarlada artık 6 sene sonunda kardes gibi olduk :D
- +1 yıl
dedıgım gibi kızlarla fazla ılgılen gönüllerını kazan bak çok şey degısecek ınan bana.
- +1 yıl
valla kız yok işte D:
- +1 yıl
olmaz olurmu ya cevrande mutlaka vardır sosyal medya uzerınden de konusabılırsınn tanısabılırsın eger yuz yuze konusmaktan utanıyorsan.
- +1 yıl
yok utangac biri değilim :) bilmiyorum ya
- +1 yıl
bak benden tavsıye sana dene cok yararını göreceksın. kızlarla haşır meşir ol böyle ilgi göster kızlara bıraz
- +1 yıl
senin sevgilin baya sanslı :D
27 yaşındayım, Evlenme çağım geldi diyip kendini kasmamalısın bence. Beğenilecek derecede bir tipin yokmuş demek ki. BKNZ benim gibi.
00 YorumlaBende tıp okuyorm daha birinci sınıfım yanlzm bence tıpçılarn kaferi bu :/
04 Yorumla- +1 yıl
hangi üniversite?
- +1 yıl
aa benim anne tarafım aslen antepli :) sen nerelisin?
- +1 yıl
pişt
Bu karaktere ve mesleğe sahipsen mutlaka bulursun merak etme :D
08 Yorumla- +1 yıl
evet 5 ay sonra doktorum :) valla bulamıyorum :(
- +1 yıl
nereden? nasıl? ne zaman? kim? :D
- +1 yıl
ben koca aramıyorum !! :D
- +1 yıl
:D :D :D valla ben bulamıyorum galiba :D
+1 yılSende ona bakarsan bende cambridge universityde astro fizik okuyorum ve sevgilim yok. Sevgilinin okuduğumuz yerle alakası yok dostum.
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın dokstum
- +1 yıl
Yerle demişim bölümle dostum.
Bende tıp öğrencisiyim tıpcılar çapkın olur dostum sen neden böyle oldun :D
00 YorumlaAbi tıp öğrencisisin bir kaç ay sınra doktor olacaksın sen bari sorma böyle ergen soruları :(
08 Yorumla- +1 yıl
14 şubata yakışır demiştim? :(
- +1 yıl
ama ben artık sevmek sevilmek isitiyorum
- +1 yıl
acelem yokki 3 senedir yalnızım
- +1 yıl
teşekkür ederim güzel yorumun için :)
Ne doktorlar mühendisler istedi de vermedik sözünü duymadın mı kardeş hiç sen :)
02 Yorumla- +1 yıl
duymaz olaydım kardes
Sen doktorluk okuyarak kral olmussun kiz senin ayagina gelecektir
02 Yorumla- +1 yıl
gelmiyorlar kardes
+1 yıldoktor mühendis boş kalmaz merak etme. kız milleti üniversitede ibf ci ile eğlenir bizle evlenir. onlar eğlenmelik biz evlenmelik erkeğiz onlara göre takılma ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu şartlarda birini boşta olması için tipinin kayık olması lazım, başka bir açıklaması yok :D
06 Yorumla- +1 yıl
tipim normal bence :D
Cevap sahibi+1 yılYa kızlara göre? Değil demek ki.
- +1 yıl
kızlara göre normal :D
Cevap sahibi+1 yılIyi bakalim. ego tavan maşallah
- +1 yıl
kızlara göre yakışıklı deseydim ego tavan olurdu bence :D
Cevap sahibi+1 yılAy tamam. sen beni eig seç. boşuna yazmış olmayayım
+1 yılbizi doktorlar mühendisler istedi de gitmedik mi sanki
05 Yorumla- +1 yıl
istedim ama gitmediler :D
- +1 yıl
bize de gelmediler
- +1 yıl
gelsem hayır dersen?
- +1 yıl
tanımadan bişe söyleyemem :P
- +1 yıl
bak yan cizdi bile :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesi illa tıp oku diyen biri olarak sende kendi geleceğimi gördüm. Üni de bulmaya bak yoksa hemşirenin teki seni tavlar ne olduğunun farkına bile varmazsın:)
17 Yorumla- +1 yıl
sen lise son musun?
Cevap sahibi+1 yılHayır 11 im.
- +1 yıl
senin daha çok uzun yolun var :D
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle:D
- +1 yıl
umarım sende tıpcı olursun :) ayrıcalık :)
Cevap sahibi+1 yılZor ama ya:(şimdi çalışıyorum ilerde rahat edeyim diye. Tıp okursam sürekli çalışmak zorundasın.6 yıl +tus. Ne zaman evlenicem de hayatımı yaşayacağım:D
- +1 yıl
bak orası çok doğru :D tıpı okuması kazanmasından zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla doğru her konuda en azından dertlesecek birisi olsa güzel olurdu. Ben de öyleyim. Yasitlarimda sevgili var bende yok. Zaten psikolojim bozuk. Ne aile var ne para ne sevgili nede istediğim okul.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen kardes
tipin müsait değildir de ondan kızlar içe değil dışa bakar her zaman
021 Yorumla- +1 yıl
tipim normal
- +1 yıl
Bu çocuk haklı. D
- +1 yıl
Dalga gecmedim ki: (
- +1 yıl
Ozguven sıfır. D tamam gidiyoruz kardeş. D
- +1 yıl
Sen agzınla gulecegin yerine o b*klu kıcınla gülmeye devam et. D çok evde kalırsan senide 8inci yaparım. P
- +1 yıl
@Secretgardenblood2 bir sktr gitt yaa bir tane insan çıkmaz mı karşıma ne yazsam alay edermiş gibi yorumlar yapıyosunuz sonra kötü ben oluyorum amacınız ne sizin beni aşağılamaksa yazın hadi o zaman ama hemen engellemek yok cevap hakkına sahibim. sen benim yaşadıklarımı bilmiyosun herhalde ki dalga geçiyosun benimle Allah karşıma hiç hanımefendi çıkarmaz mı yaa?
- +1 yıl
Tövbe yarrabi selam verdik borçlu çıktık! Komplekslerin var ki kötü niyet tasımadıgım soruda bile kinini kustun!
- +1 yıl
@Secretgardenblood2 hem alay ediyosun dalga geçiyosun özgüvensiz ezik diye hem de kötü niyet taşımadığnı söylüyosun. özgüvenimiz olması için sevilmemiz lazım ama ben hiç sevilmedim. hangi ortama girdiysem hep dışlandım tipim yüzünden nefret edilen bir insan oldum hayvan muamelesi gördüm şimdi ben bunları yaşadıktan sonra bende özgüven olabilir mi? sen de gelmiş alay ederek üstüme geliyosun
- +1 yıl
Ne diyeyim şunu unutma Kendine güven bir kızı ancak güzel sözler etkiler sen o****denk geliyorsun diye ben mi sucluyum: (neyse kalbim fazla kırılmadan gideyim: (
- +1 yıl
@Secretgardenblood2 güzel söz mü? hep iltifat ettim karşımdakini mutlu etmek için yüzü gülsün diye ama sapık abaza damgasını çaktılar hemen uzaklaştılar yakışıklı serserinin teki bel altı konuştuğunda peşlerinden koşarlar ama. haksız mıyım? her kız da gelip sende tecavüzcü sapık tipi var bizden uzak dur demelerinden de bıktım artık. siz hiç akıllanmicaksınız yemin ediyorum
- +1 yıl
Sen nerede yasıyorsun?
- +1 yıl
Peki. At mesaj
- +1 yıl
valla iyi olur :D
- +1 yıl
Tamam
Merhaba doktor Anıl :) Daha öncede dediğim gibi bu avantajı kullanmayı bilirsen eminim çıkar biri :)
011 Yorumla- +1 yıl
xper 4 omussun :D
- +1 yıl
tebrik ederim hanfendi :)
- +1 yıl
valla butun sorulara cevap veriyorsun galiba?
- +1 yıl
tüh bende benim bütün sorularıma cevap veriyorsun diye sevinmiştim , özel hissetmiştim kendimi :(
- +1 yıl
hiç sanmıyorum :(
- +1 yıl
ooo kızdı :D tam artistaaaa :D tamam ya şaka yaptık
Sen hele bir bitir bak, doktor olmuş diye gene evlenirler
01 Yorumla- +1 yıl
o zamanda ben bakmam :D
+1 yılÇok ders çalışıyorsun ondan takıl bir kaç hemşireye
01 Yorumla- +1 yıl
çok ders çalışıyorum doğru , ama zaman ayırabilirim sevgilime
Hoca aynı olay bende de var salla ya takıl keyfine bak zamanı gelince hayırlısı olur rabbim gönlüne göre verir
00 Yorumla
+1 yılPanpa tıp okuyon ya ondandır normal yani dersler falan ağır
01 Yorumla- +1 yıl
oalbilir panpa
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem adanada okuyosun hem doktor olucaksın :/ seni kaçıran kız enayi diyim ben sana :(
03 Yorumla- +1 yıl
sen kimsin? :)
Cevap sahibi+1 yılKimse
- +1 yıl
sen al beni :P
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılçevrende yok mu hoşlandığın birileri?
02 Yorumla- +1 yıl
yok
- +1 yıl
arkadaşlarınla gez dolaş illa bir kadına -kıza denk gelirsin kardeşişm
Yani sen de sevilecek bir yan görmemişler işte.
05 Yorumla- +1 yıl
nasıl gösterecem? :D
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
valla haklısın doğru diyorsun
Join the club. Allah seni koruyor😝
125 Yorumla- +1 yıl
kızlardan mı koruyor? :)
- +1 yıl
valla ben üzülmek istiyorum :)
- +1 yıl
yaş ilerliyor :D
- +1 yıl
valla hiç sanmıyorum :(
- +1 yıl
hayatımda 1 defa sevgilim oldu 3 sene sürdü, sonunda arkadasımla aldattı beni, ben dişi sinege bakmazken , sonra 3 senedir sevgilim yok , sence öyle olmamalı mıyım?
- +1 yıl
hmmm iyi taktik :D başka taktiklerin var mı böyle küçük hanım? :D
- +1 yıl
Evet var. Er kizin ayni olmadigini unutma. Exin aldatmis olmasi onun serefsizligi. Bu sende guven problemi yaratmis olabilir dogal olarak ve bunu etrafina saciyor olabilirsin. Insanlari kendin uzaklastiriyo olabilirsin elinde olmayarak. Uzulmek istiyorum diyosun ama kimse uzulmek istemez. Rahat ol ya cool davran. Ve eger birnkiz cikarsa karsina cok aceleci davranma.. Herseyin zamani vardir
- +1 yıl
sevgiliniz çok sanslı küçük hanım :D :D hayranlıkla okudum :D
- +1 yıl
peki bu taktiklerle nasıl sevgilin yok? :D
- +1 yıl
senin gibiler yüzünden yalnızım ben :( uyuz
- +1 yıl
valla baya bol bir sansa ihtiyacım olacak :D
- +1 yıl
akıl hocamın ismini öğrenebilir miyim? :D
- +1 yıl
anıl bende memnun oldum :)
- +1 yıl
bende çok memnun oldum :) nerelisiniz küçük hanım?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşım küçük olsa kaçırmam seni :)
16 Yorumla- +1 yıl
kaç yaşındasın ki? :D
Cevap sahibi+1 yıl25 :)
Cevap sahibi+1 yılYaş takıntım var :)
- +1 yıl
sen kendinden büyük birisine mi ilgi duyuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKendimden kucuklere sevgili gözüyle bakamiyorum
- +1 yıl
aslında aynı yılız :D 90lıyım ben
+1 yılolur arkadaşların borelini bozma ablacım
00 Yorumla
+1 yılokulda buldun buldun. yoksa sonrası zor
07 Yorumla- +1 yıl
çok saol ya :) çok moral verdin
- +1 yıl
oyle ama napabılırım:):)
- +1 yıl
çok mu uyuzsun?
- +1 yıl
sanırım:)
- +1 yıl
kesinlikle öylesin :D senin başın bağlı kafan rahat tabi :D
- +1 yıl
benımde yok sadece dertetmıyorum:)
- +1 yıl
sen ne okuyorsun?
Doktorluğa başlıyana kadr zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Devir kötülerin devri aga. Ondan yalnızsındır
01 Yorumla- +1 yıl
valla olabilir aga
+1 yıldoktor manita ayaklarına girersen o okul bitmez
01 Yorumla- +1 yıl
valla 5 ay kaldı :D biter :D
+1 yılIf you want ucan go a nurse. D
067 Yorumla- +1 yıl
good thing :D
- +1 yıl
ingiliz bir kız mı bul diyorsun yani :D :D
- +1 yıl
Tabiki girlsaskguysta ben bir zenci iki koreliyi isletiyorum. P ha birde bir lez var. D
- +1 yıl
neden böyle bişey yapıyorsun peki? :D
- +1 yıl
İngilizce lazım bana: )
- +1 yıl
ingilizce kolay ya :D
- +1 yıl
Pratik şart tabi. D
- +1 yıl
sevgilin var mı? o ne diyo bu işlere?
- +1 yıl
Yokki desin. d
- +1 yıl
neden yabancı sevgili arıyorsun?
- +1 yıl
:) turklerin tipi yok. D
- +1 yıl
hmm senin gibiler yüüznden biz sevgili bulamıyoruz :D uyuz
- +1 yıl
Kara kıllı çirkin sevenlerimiz mevcut. d hem bir tane değil yedi tane olsun. P
- +1 yıl
7 kocalı mı istiyorsun? :D
- +1 yıl
HEa. D
1koreli
1isvec
1canada
1britanya
1japan
1rus
1italyan :) hedefimiz bu. P - +1 yıl
birleşmiş milletler gibisin :D :D
- +1 yıl
Napalım sizde çirkin olmasaydınız. D
- +1 yıl
valla ben normalim :D ne yakışıklı nede çirkin :D
- +1 yıl
Sende girlsandguysa takıl orda kız 10yasında bakire olmadığını söylüyor. D bul ordan bizimkiler gibi başında kalmaz. D
- +1 yıl
yuhh sende bizi sübyancı yaptın iyice :D ben aşık olmak istiyorum , hayatımın aşkını arıyorum :D
- +1 yıl
Niye öyle diyorsun 40yasındaki adam kıza sulanıyor. D umarım bulursun gardas dilediğini. D
- +1 yıl
valla ben öyle değilim :D
- +1 yıl
Birtane canadalı kız ile tanıstım buz mavisi gözleri vardı sonra ey Allahım bunları güzel yaratmayla ugrasacagına azcık banada ugrasaydın ya dedim. D
- +1 yıl
sen kızlardan da mı hoşlanıyorsun?
- +1 yıl
Anlattıgımdan bunu mu cıkarttın. D ne diyeyim. D i m not lesbian. D
- +1 yıl
maviş gözler güzel olur :D ismi neydi? :D
- +1 yıl
www.girlsaskguys.com/.../q1336098-who-share-their-own-eyes
Nichola galiba bak istersen. D - +1 yıl
valla süpermiş :D :D
- +1 yıl
Ben boşa konuşmam. D
- +1 yıl
üye olamıyorum ya :(
- +1 yıl
Ben oldum. D
- +1 yıl
hesabını aktifleştir diyo, tıklıyorum kabul etmiyor :D
- +1 yıl
Email adresine gir ordan aktiflestir. D
- +1 yıl
biliyorum ama olmuyor :D
- +1 yıl
Tüh gitti güzel kızlar. D
- +1 yıl
valla ya yardım et bana :D
- +1 yıl
Şansına küs. D
- +1 yıl
çok hainsin :D
- +1 yıl
Ahaha. D
- +1 yıl
pis bir gülüşte attı :D
- +1 yıl
Kader işte. D
- +1 yıl
noldu tartışma?
- +1 yıl
Ne tartışması. D
- +1 yıl
biriyle tartışıyordun ya
- +1 yıl
Dürüst ol kim tartışmayı başlattı. D birde özelde konusuyoruz. D
- +1 yıl
o çocuk tavlar seni yakında :D
- +1 yıl
İmkansız. D
- +1 yıl
demedi deme :D
- +1 yıl
Yok ya. D
- +1 yıl
ben anlarım :D
- +1 yıl
Karadenizli olmaz. D benim karadenizli ile İsim olmaz. D
- +1 yıl
seni kaybettik bileee :D
- +1 yıl
Sen nerelisin. D
- +1 yıl
ben mersinliyim :)
- +1 yıl
Bu arada beni niye kaybediyorsunuz ki
- +1 yıl
1 hoş sohbet daha sevgili buldu :D
- +1 yıl
Ben mi buldum?
- +1 yıl
o karadenizli tavlar seni :D
- +1 yıl
B*k tavlar. d Kurt kızıyım. D beni önceki yazdığım liatedekiler tavlar. D
- +1 yıl
:D öyle olsun
- +1 yıl
Neyse Diğer sitede bir yakışıklı mesaj atmış ben kaçar. D
- +1 yıl
üzülüyorum ya
- +1 yıl
Üzülme siteye üye ol. D
- +1 yıl
senin gibi tatlı bir kızın yabancılardan hoşlanması üzücü
- +1 yıl
Bizimkiler çok çirkin gel sende oraya. D
- +1 yıl
yok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. D
dur daha askerliğin var bir de iş bul evlenirsin.
00 Yorumla
+1 yılSoru sormak bahane kızlara yürümek sahane dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seninle ciddi düşünebilirim:)
03 Yorumla- +1 yıl
neden dalga geçiyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılDalge geçmedimki
- +1 yıl
gizlisin birkere :(
+1 yılGörmek lazım
02 Yorumla- +1 yıl
neyi?
- +1 yıl
Dışardan nasıl göründüğünü bazı insanlarda öyle bir duruş var ki konusamıyorsun bile
+1 yılMesleğinde nasılsın?
03 Yorumla- +1 yıl
öğrenciyim hala ama iyiyim bence :)
- +1 yıl
Benim şahsi görüşüm
mesleğinde iyi olmaya çalış önce. - +1 yıl
teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılYine mi bu soru:)))
01 Yorumla- +1 yıl
14 şubatta sormazsam olmaz :D
+1 yılPc olmadigin icin
04 Yorumla- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
Ne kral ol ne pasa pc ol hayatini yasa
- +1 yıl
valla olamamki ben zaten öyle
- +1 yıl
O zaman dewam
+1 yılBU SORU TROLLL
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanın gelmemiş
14 Yorumla- +1 yıl
ne zaman gelir? :D
Cevap sahibi+1 yılzamanla gelir
Cevap sahibi+1 yılöğrenci olduğun için enerjinin çoğunu derslerle harcıyorsun okul bitince zamanın gelecek yani
Umudunu yıtırme 😊
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşında tıp fakültesi son sınıf öğrencisiyim , 3 senedir yalnızım neden sevgilim olmuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler