Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yalnızım, ama yalnızlığın türleri var. Etrafında çok fazla insan olan bir sürü insan da yalnız. Henüz sevgilisi olmamış adam / kadın yalnız belki. Belki sevgilisi olup genelde aldatılan adam da yalnız. Sevgilisi olup olup sürekli ayrılan tip de yalnız. Evli kadın yalnız.
Paran yoksa kendin için doğru insana yönelebilme konusundaki yetilerini geliştirip geliştirmediğini gözden geçirmen gerekir.
Muhtemelen kandırabileceğin birilerini bulduğunu umarken, seni kandırabileceğini uman insanlar olduğu gerçeğiyle karşılaşıyorsun-olabilirsin, öylesin demeyeyim.
Paran varsa, ya insanların gönüllerini hoş tutacak-ki ego aslında bu-hamleleri yapmaktan yoksun bencil, sinirli, yalnız bir ihtiyarsın adeta ve korku dolusun öyle ki artık insanları küçük görüyorsun, belki farkında bile değilsin.
Ya da paran varsa yine yanlış insanları paranla manipüle ediyorsun.
Onların gerçek ihtiyaçlarına hizmet etmeyi bilmiyorsun. Göstermelik şeylerle elde etmeye çalışıyorsun onları.
Ya da sen insanların gerçek ihtiyaçlarına hizmet etmeyi bildiğin halde, insanlar durumu anlayacak kadar bilinçli değiller-kendileri hakkında. Hangisi?
İnsanların gerçek ihtiyaçlarına hizmet etmeyi bilmek lazım.
Gerçek ihtiyaçları gerçek ihtiyaçlarımıza uyan bireylerle bir araya gelebilmek lazım.
Ki bu zor, ama imkansız değil.010 Yorumla- +1 yıl
Zengin birisi değilim zaten öğrenciyim. İç dünyamda egoist ben merkezcil insanları hiçe sayan birisiyim ama bu dışarıya yansımıyor. Gayet mütevazi alçak gönüllü sessiz sakin birisiyim, herkese yardımcı olmaya çalışırım.
Cevap sahibi+1 yılilginç. yansımadığına emin misin peki?
- +1 yıl
Dedimya yansımıyor die
Cevap sahibi+1 yılpeki bencil ve egoist biri oldugunu nerden biliyoruz?
- +1 yıl
iç dünyamda öyleyim. nasıl nerden biliyoruz :D siz bilmiyorsunuzki
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyosun bilmediğimizi.
bak şimdi sorunda hep dışsal özelliklerden bahsetmişsin.. saç, diş, tırnak.- +1 yıl
Karakterden nasıl bahsedeyim dedimya mütevaziyim diye. Kadınlar erkeğin dışına bakar içine bakan namuslular % 5 ya var ya yok.
Cevap sahibi+1 yılnamussuz da olsa:)) kadınlar aslında içe bakar. baktıklarını bilmeseler bile.
aşk da sezgiseldir. derinde bir şeye aşık oluyorsun.- +1 yıl
Diğer günün sorusu gibi kadınlar p.c erkeğe aşık olurlar. Aynısı başıma geldi. Arkadaşım çok atılgandı ama pek kitap okumaz.müzikle arasi yoktu. O kizlari yataga atarken ben piyano çalıyor ve kitap okuyordum. Çok kitap okudum ama kızlar yinede bakmadı. Sırf bakmadılar diye değisecek degilim
Cevap sahibi+1 yılYine bir önceki dediğimi tekrarlıyorum. :)
Sezgisel olarak içe bakarız. Anlayamadığınız nokta bu bizde bence:)
Ben üniversitede inek ve asosyal bir erkek arkadaş arıyordum, akli dengesi yerinde olan birtanesini bulamadım. Hep serseriler denk geldi sonra birkaç yarayla atlattık:)
En İyi Cevaplar
bence sorun sende değil ama sende. şöyle ki çok konuşkan bir yapın yok biraz geride durmayı tercih ediyorsun bu yüzden kızlar seni pek görmüyor. ama eminim tanısalar farklılığınla onları etkileyeceksin.
104 Yorumla- +1 yıl
8. saniyede gelen goooooooooollllll mükemmel bir gol sayın seyirciler şuanda amsterdam arenada müthiş bir atmosfer var...
- +1 yıl
sende değil sende lafa gel sdlşjkfşldf
- Saç Bakım konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılZamanı var.ve yaşayarak, göreceksin.yeterki tedbirini al duanı et her anlamda kendini temiz tut ve bekle.geç olsun güç olmasın.
Bir tavsiye üzerine, bir bayanla arkadaşlığımız başladı ileriye dönük niyetle.
Bana :
Şaşırdım, tahminimden %85 daha ileri seviyede ve nadir karşılaşılacak bir erkek çıktın. ummuyordum böylesiyle karşılaşacağımı dedi :) 4 gün konuştuk, sonra bana kız arkadaşım gibi görüyorum seni dedi :) hakkıyla ilgilenip değer verdim gereğide bu menfaat gözetmeden vede köprüyü geçene kadarda değil :) ama arkadaş olarak kalalım dedi ve bende bitirdim.helalleşerek. çalıştığım iş yerinde, 12 ayda,8 bayan benden hoşlandı bunu açıkça bellide ettiler halada öyle.onlara saygım var.vede onlar için duada ediyorum yuva kursunlar onları hakkedecek insanlarla her anlamda.vede ne hikmetse farkettiğim bu bayanlar 7-8 aya kalmadan ya nişanlanıyor ya da evleniyorlar :) banasa beklemek kalıyor.00 Yorumla
- Saç Bakım konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver yalnızlık iyidir. Kafanı dinlersin. Zamanında biz yalnız olmadıkta ne oldu. Salak salak tiplerle harcadık kendimizi. Bu yüzden sen keyfini çıkar yalnızlığının. Eğer sana kaderin biçtiği biri varsa çıkar karşına sen uğraşma birini bulacağım diye. Nickine baktığımda Raskolnikov adını kullandığını görüyorum. Bu seni Rus edebiyatıyla ilgili, bilgili ve kültürlü biri yapıyor. Bizim Türk kızları sevmezler öyle bilgili adamı. Mal olman gerekli. Tırtlar Vadisini izleyeceksin. Belinde silah taşıyormuş gibi hareket edeceksin. Bizim kızların geneli bunlardan hoşlanıyor. Ama o kişi sen değilsin. Umarım değilsindir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılKızlarla iletişimin olmasını istiyosan özgüvenin olmalı. Peki özgüven için ne olmalı? Psikolojinde kızları aşağılık olarak görmen lazım. Beynine kızların sana muhtaç olduklarını, aslında seninle sevişmek için can attıklarını aşılamalısın :) neyse kız etkilemeye geçersek kızların karşısında saf ayağına yatan bir çakal olucaksın. Amacın onunla sevişmek değil!(zaten bunları yaptıkdan sonra kendisi seninle sevişcek) amacın onu kendine bağlamak...aşık etmek! Ve sana aşık olmaları için ise hem tip, hem de çene olması lazım ;-) pekala buraya dikkat. senin tipini belirleyen şey nedir biliyomusun? Konuşmaların! Konuşkan ol! Geveze ol! Fırlama ol! ve bunun içinse yapman gerekenler film izleyip kitap okumaktan başka bişey değil:))
12 Yorumla- +1 yıl
Filmle pek alakası yok arkadaşım yaa
+1 yılben resmini gördüğümü hatırlıyorum bence tipin filan hoştu, o konuda güvensizliğin varsa bunu aşmalısın yani kendine daha çok güvenmelisin. ayrıca kızlar kendileriyle ilgilenilmesini ister ilgi gösterirsen şansın daha da artar kısacası ama ilgi göstermekle yavşamak arasındaki farkı iyi ayırt etmen gerek :D ayrıca kendini geri çekme o kadar, biraz daha aktif girişken ol, eğer ben buyum değişmem dersen kendin gibi bir kız bulursan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
Diğer günün sorusu gibi bende soru sormuştum bizim gibi kitap okuyan piyanist bir erkek yerine neden p.c erkek tercih ediliyor?
- +1 yıl
Sorun tamamen sizde. Sadece ağzı laf yapsın yeter diyorsunuz. İçi güzel insanlar kenarda ölümü bekliyor. Bazıları beklemeyip intihar ediyor
- +1 yıl
oha ya ne yaptın genelleme yapma lütfen ben o dediklerinin tamamen dışındayım, benim sevgilim hiç öyle bir erkek değil ve öyle olmadığı için seviyorum onu mesela, bak diğer cevabımı da görmüşsün benim için karakter bir insanda ilk dikkat ettiğim şeydir, sonra temizlik kişisel bakım gibi şeyler ve en son dış güzellik gelir, gerçekten öyle.
Yırtık değilsindir.Öz güvenli ol, git yap.Bak sana şöyle diyeyim:Bir kızı beğendin, hoşlandın.Ne yapacaksın? Gidecek konuşacaksın, ne olursa olsun.Yüzsüzlük yap, peşinden koş, öz güvenini ve rahatlığını belli et.Tarık Akan gibi olacaksın, peşini bırakmayacaksın kızın :D.Utanma, çekinme olsa dahi gideceksin.Ucunda ölüm yok.Eğer çok utanacaksan, beynini kapat, fonksiyonlarını yerine getiremesin beynin, sonra düşünme yap.DÜŞÜNME, YAP!
10 Yorumlaartık içindeki kaplanı ortaya çıkartmanın vakti geldi.I need hero kardeşim :D sen sana yetersin ve artarsın bile.beğendiğin kıza yönel emin ol çok güzel kızlarla takılan zibidiler senin gibi yakışıklılar yaklaşmadığı için öylelerine meydan kalmış.Harekete geç karşında angelina jolie bile duramaz.başla biryerden
00 Yorumlaarayan mevlasınıda bulur belasınıda...
kızların bakımlı erkeklerden hoşlanır dedigi şekli abartmayın onların söylemek istedikleri ter yerine parfum kokmamız saclarımız yaglı yerıne temiz olması bu yani...manikur pedikur kas aldırma vs vs yapmayın...
erkegin en guzel şeyi alımamıs kası uzamamıs tırnagı düşmemiş pantolonu ve hafif kirli sakalıdır...Bakımlı olucam diye erkeklıkten cıkmayın...00 Yorumlakarizma çok önemli.. espri anlayışını geliştirebilirsen o karizmayı kazanmana yardımcı olacaktır.. kızlarda da erkeklerde de mesele görüntü değil bence tavır..sadece kızların ilgisini çekmek için değil, ne olursa olsun nezaket sahibi ol.. nazik, anlayışlı bir erkekten etkilenmeyecek kız yoktur mesela..
00 Yorumlakonuşkan değilsin kendine öz güvenin yok kızlarla iletişim kuramıyorsun iletişim kuracak ortam olsa da kullanmıyorsun sonra ben neden yalnızım diyorsun demi geç aynanın karşısına süslen git böyle etrafa mal mal bakan birini bul konuş gayet açık oldu demi
00 Yorumlaben de 18 yıldır yalnızım ama mutsuz da değilim, ne bir insanı kırdım ne de kırıldım, sadece önceliklerim yüzünden yalnız kaldım zaten olacaksa da ömürlük olsun, anlık ilişkilerde gözüm yok, hoşlandığım oldu mu evet ama her şeyin bir zamanı var bence.
00 Yorumlayirmi üç yılın 4 yılı bebeklik 8 yılı çocukluk 5 yılı ergenlik sen 5 yıldır yalnızsın sanırım keşke deseydin annenler sana beşik kertmesi yapardı otomatik olarak sevgilin olurdu yalnız kalmazdın
44 Yorumla- +1 yıl
Sülale için oldukça önemli birisiyimki tüm mal varlığı bana ait. Yani öyle önüne gelen kıytırık bir kızla beşik kertmesi olmaz. Ailesinde kürt olmayacak.
- +1 yıl
Mal varlığı önemli kılmıyor zaten :)
Selfie cek panpa :D hem bu isler sans isi oldugu kadar emek isidirde ne kadar cok cevre yapip kızlara yazarsan sansin o kadaf artar hic cikmamissin benc normal veya normalin altinda tip bul ilk olarak hic yoktan iyidir guzellerle ugrasamassin şu an icin
00 Yorumlaxper kasıyorum yazıp çıkıcam kusura bakma (alakasız diye silersem kusura bakma)...
bence yakışıklısın ama özgüvenin yok13 Yorumla- +1 yıl
:D olacak şey değil halamı yazıyorsun. klavyedeki tuş izleri silinmedimi.
- +1 yıl
dur yazma artık aaa :D
+1 yılBelkide seni anlamaları, tanımaları için zaman vermiyorsun? direk bişşeyler olsun istiyosun? belkide kendini onlardan üstün göruyosun? soruyu bizden çok kendine sormalısın bence bu sorunun cevabı sende saklı sen ne istiyosun? :)
011 Yorumla- +1 yıl
Kendimi üstün görmüyorum
- +1 yıl
peki ne istiyosun kendine sordunmu hiç merak ettim yanlış anlama da?
- +1 yıl
Arkadaş olmak enazından ayda 1 kez biyerlere gidip gezmek vs. Teklif ettim sıkıyorsun dedi ama önceden sürekli yazardı (kız)
- +1 yıl
Ne yapıyormuşsunda sıkıyormuşsun? bence bahane yani tamam belki bir hareketin hoşuna gıtmıyordur bayıyordur ama sıkıyorsun tuhaf demekki sorun onda sıkılmamak istiyo sana birşey diyimmi kaçan kovalanır biraz uzağında dur elbet gelir geri belki kaçırdığı şey içinde üzülür dimi? :)
- +1 yıl
Bilmiyorum üzülürmü üzülmezmi ama şunu öğrendim kadınların hepsi aynı. Belli bir süre sonra bırakıp gidiyorlar. Aşkı haketmiyorlar. Buradaki erkeklerin dediği gibi seks yapıp bırakıp gideceksin en iyisi
- +1 yıl
bence öyle düşünmeyin :) sevdiğim insanı uzak olmasına rağmen yaşadığımız herşeye rağmen bırakmadım bizim insanlarımız şöyle kadını , erkeği ayırt etmıyorum bak değer kelimesini kendi kafalarında tuhaf yorumluyolar ve neyden kaybediyolar biliyomusun en ufak şeyde bile tamir edilmiyor konu , çöpe atılıyor. eğer o kız sende olumsuz birşey görmüş ise veya rahatsız olmuş ise bunu sana söylemesi , lazımdı oturup konusup çözmeniz 'sıkıldım by' demesı degıl. Ben şöyle düşünürüm ya kızın arayışı farklı ya da senin dış görünüşüne bahane buluyodur kendince sanada söylemiyodur bahane üretiyodur çünkü güzellik görecelidir sana güzel gelen tipini beğendıgın ınsan baskasına itici gelir ama içine girsen bir melektir işte böyle düşününenlerde kelektir.
- +1 yıl
Sadece söyleyip gidiyor bir çözüm üretmiyor. Buradaki insanlarda öyle arkadaş edin diyorlar ama nasıl arkadaş edinilir söylemiyorlar hiç arkadaşım olmadığı için bilmiyorum nasıl arkadaş ediniliyor. Günaydın diyorsun takmıyorlar bile hadi 1 2 3 4 65 idemi aynı olur
- +1 yıl
İnsanlar yabani ya ne bileyim ilişki bakımındanda kişilik olarakta bende yeni katıldım pek birşey bilmiyorum aval aval dolanıyorum öyle, kız konusuna gelıcek olursa zaman'a bırak belki aradığını bulamayıp döndugunde geç olur ama hatasını anlar sen genede çok düşme üstüne oluruna bırak umursadıkça terslenen taraf oluyorsun cunku 1 insanada çok şans verılmez her seferınde görmezden gelme burnu sürtsün belki değerini anlar, her insan duygusaldır elbet kendi ile başbaşa kalıcağı günde gelir.
- +1 yıl
Bir kıza nasılsın dedim cevap olarak sanane lan yar... (penisin argodaki kullanımı) dedi şok geçirdim. Daha ne yapayım
- +1 yıl
demekki bir erkeğe sorsaymışsınız.. herneyse :)))
- +1 yıl
Psikologla randevum var gidicem
+1 yılKardeşim kızı gözünde büyütme sadece başbaşasınız açıl ya yarın ölmeyeceğini nerden biliyorsun şu iki günlük dünyada kasma, ben bu kafada düşünüyorum kızların yanında eöin ol rahat oluyorsun bir zaman sonra, kız la alt tarafı senden daha azgın yani anladın :)
00 Yorumla
+1 yılBende yalnızım kendimi bildim bileli bazen bu durumu kafama takıyorum, bazen de boşver böyle kafam rahat diyorum.Bunun tiple alakası yok kimler kimleri alıyor. Tamamen kısmet bu işler ve hayırlısını iste.
00 Yorumlabayanlar ilk bakista tipe bakar bulusur fakat gerisi senin elinde
konuskan olursan sicak kanli olursan iltifat etmeyi bilirsen
ilgili davranirsan hic bir kiz yokdemez sana01 Yorumla- +1 yıl
İlgili davranıyorum bu seferde umursamaz davranıp gidiyorlar
Yakışıklılık göreceli bir kavramdır. O yüzden "Tipsiz de değilim." demen hata. Sana göre çok yakışıklısındır ama bir kıza göre yakışıklı değilsindir. Ayrıca selfie diye bir şey var kendi fotonu çekebiliyorsun. :)
10 Yorumla
+1 yılKardeşim aynen bende senin gibiyim. 22 yaşına giricem hayatımda ciddi olarak 1 tane sevgilim oldu. Ciddi derken diğerleriyle pek fazla görüşmedim o yüzden. Ne burcusun sen?
02 Yorumla- +1 yıl
Koç
- +1 yıl
Hmm bende başak burcuyum. Peki sosyal misin?
Tipin sandığın kadar iyi değildir iyi olsa en azından johnny depp fotoğrafı kullanmazdın. Sen kendini gerçekten beğenmiyorsun
011 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/0VGgZV o kadar da değilimdir heralde? Belki kör topal biri beğenir
- +1 yıl
Giyimime kuzenlerim bakar. :) kızlar daha iyi anlıyor o yüzden onlara guvenirim. Sanırım sorun bulunduğum ortamda
- +1 yıl
Genelde kot ve gömlek giyerim ama o gün giymedim
- +1 yıl
Birtek o var :( olsa atmazmıyım hiç. Pek arkadaşım yok o yüzden çekende yok
- +1 yıl
Hmm olsun ne yapalım :)
- +1 yıl
Soran arkadaşın resmine baktım bence tipi iyi , her yakısıklı ve güzel profil resmine kendi resmini koymak zorundamı sanki oyle bir kanıya varıyorsun anjelıkb? ne alaka?
+1 yılbnce yakisikliysan ve karakterliysen sevenin vardir ya da hoslanan.. ama yaklasmiodur.. cunku snn sevgilin oldugunu dusunuodur.. yani belki. :))
07 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/0VGgZV 182cm 76kg pek ahım şahım birşeye benzemiyorum ama tipsizde değilim. Resimdekinden 5 kat daha iyiyim resim kötü.
- +1 yıl
hmm olabilir dedigim gibi..
- +1 yıl
belkide sapik geliosundur kizlara.. ;))
- +1 yıl
Benmi sapık geliyorum :D tip olarak bilemem ama karakter açısından benimle arkadaş olan insanlar başta beni gey falan sanıyor. Kız muhabbeti fazla yapmıyorumda ondan.
- +1 yıl
Hmm.. o zmn gay oldugunu dusunuolar.. iliskinin olmasi onemli mi..
- +1 yıl
Hayır ama arkadaşımın olması önemli
- +1 yıl
Aha anladm.. :)) olur merk etme.. ;)
+1 yıldertsiz başına dert arıyorsun belli...sevgilin olması için bakımlı olmak kadar sempatik davranışlara sahip olman gerekir ya da çok havalı vesaire vesaire...
00 Yorumlasen kendi sorunun cvbini kendin vermissin. secici birisi oldugun icin begendigin biri cikmamis karsina, bu kadar basit olay
08 Yorumla- +1 yıl
Seçici olsam 165lik hobit kızların peşinde koşmazdım
- +1 yıl
Offf ben ne diyorum sen ne diyorsun. Seçici olsam 165lik hobitlerin peşinde kosmazdım. Kendim mükemmelmiyimde kusura bakayım
- +1 yıl
Ukala değilim. Gayet kibar davranıyorum. Burada baska gercek hayatta baskayim
- +1 yıl
Sürekli lafı oraya buraya çekiyorsunuz o yüzden sinirleniyorum. Ben ne dediysem o. Altında bir şey aramaya gerek yok.
- +1 yıl
altinda ne arayacam arkadas, bana ne sen ne soylemissin, kimsin, nesin, necisin. baska yerlere cektigim de yok. pesinde kostugun kizlari hobit diye kucumsuyorsun. bu yalnis. secici degilim diyorsun ama secici olmak her onune geleni begenememk demek ki bu da kalite gostergesidir. biraz ukala tavirlarin var diyorum ona da sinirleniyorsun.neyse neyse yazmadim say
- Saç Bakım konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılokudum açıklamanı ama.emeklerken sevgilin olmaz.işin doğrusunu istiyorsan o senin beceriksizliğin olmalı.cazip değilsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacağımı bilmiyorum ki
- +1 yıl
öğreneceksin elbet.
Saç Bakım konusunda 570 cevap paylaştı. İnsan kendi halinde olursa, kalabalıklara girmeyip fazla da sosyal olmazsa, sonuç böyle oluyor. En iyi bilenlerdenim..
02 Yorumla- +1 yıl
Tip tutmuyor :) ben yanılmışım harbi tipsizmişim https://hizliresim.com/0VGgZV ama sizde haklısınız.
Saç Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Bu islerin tiple alakasi oldugunu sanmiyorum ben.Girisken olmak ve dedigin gibi cevrenin olmasi lazım.Ayrıca D dedim :)
10 Yorumlaişte ortam kurucan bilader asosyal olmucan sonra sevdiğin kızı gözünde kestirip arkadaşların yoluyola tanışıcaksın
10 YorumlaFrekanslar uyuşmuyordur..
Karşı taraf ya da sen bir şekilde kendinizi doğru ifade edemiyorsunuzdur..
Elektrik alıp veremiyorsundur..00 Yorumla
+1 yılTipini görseydim ona göre bir yorum yapardım tüm içtenliğimle.
Dereyi görmeden paçayı sıvayıp boşa lak lak etmemek için.00 YorumlaSaç Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı. raskolcum gayet hoş çocuksun. Çekiniyorsundur ondandır belki.
03 Yorumla- +1 yıl
Sen benim resmimi görmüşmüydün?
- +1 yıl
Unutmuşum
+1 yılkızlarla fazla iletişim kurmuyosundur seninde isteklerin var 1.70 den uzun olacaktı kızlarda kısayım diye seninle konuşamıyordur :)
00 YorumlaBeni tarif ediyorsun dıyenlerden biriyim... Kesinlikle öz güven İnan bana özgüven ! rezil olma duygusu ya da Haydar dumenın dedıgı gıbı kızları seks makinesi olarak görmekten dolayı ben yavaş yavaş atlattım onları..
01 Yorumla- +1 yıl
Haydar dümenin dediği kısmı anlamadım
- Saç Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yıl23 yıllık bu dramı senaryolaştırıp filme çekebilirim, çok ilgi çekici.
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir :D
+1 yılkızın teklif etmesini beklemiyorsun herhalde? reddedildin mi?
05 Yorumla- +1 yıl
3 kez reddedildim ama onlar lisedeken. kızın sinyal vermesi lazım yani beni sevdiğini göstermesi gerek yoksa ne diye yaklaşayım ters tepki alayım
- +1 yıl
sende haklısın. ama ters tepkiyi düşünme bir insandan gerçekten hoslanıyorsan ne olursa olsun kous
- +1 yıl
şimdiye kadar konuşup 3 kez reddedildim 4. kez red yemek istemiyorum :( sevdiğini gösterse ne olur ölürmüki
- +1 yıl
aman bazı kızlar böyle işte umarım karsına seni haketcek biri çıkar
sadece sen değilsin senin gibi bir çok insan var, hiç bir kızdan red yedin mi veya sana çıkma teklif edildi mi merak ediyorum..
01 Yorumla- +1 yıl
Evet red yedim ve bana bir kız; senden hoşlanıyorum dedi
bende 21 senedir sevgilim olmadı ^^ halada yok birşeyi fark ettim ^^ dil herşey bu devirde nekadar insan kandırıyorsan okadar kız arkadaşın oluyor ben bunu yapamadığımdan olmuyor olmasında karaktersiz olmaktansa
00 YorumlaBence arkadaşının olmamasıyla aynı sebeptendir. Sosyallik sıkıntısına odaklan
00 Yorumlademek tipsizsn yakışklı olsan niye yalnz kalasın gerçi tipszlerde yalnz değil mesela ben :D
08 Yorumla- +1 yıl
Tipimi görenler var gayet iyiyim
- +1 yıl
Gülmesem daha iyiymiş :D
- +1 yıl
Yorum yapamicak kadar kotuyum yani
- +1 yıl
Nerden bileyim. Piyanistim sadece balık türü yemek yapmayı biliyorum roman okumayı seven birisiyim ama kızlar p.c erkek iatiyor ne yapabilirim
+1 yılbendede oyle bir sorun vardı..sadece dısardan beni cok havalı goruyolarmış yaklaşamıyorlarmış bende onlara gitmeyince tabi arada duvar oluyor sen korkuyon onlara gitmeye onlarda senden korkuyo yanına yaklaşmaya
01 Yorumla- +1 yıl
:D onların duvarı aşması lazım ben tekim çünkü
bence seni tanısalar bile onlara fazla gelebilirsi yai onlara havalı gelebilirsin belki de o yüzden bu uzun süren yalnızlığın nedeni
00 Yorumla
+1 yılaslında bende öyleyim sevmediğim birisiyle çıkamıyorum ama bence bu daha güzel saf kaldığıma inanıyorum
00 Yorumlabende senin soruların nasıl günün sorusu oluyo hep bunu anlamıyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
Kaliteli soruyorum ondandır
+1 yılSevdigim biri var o da en basından beri yanlız ama tipi de karakteri de iyi.Kızlardan cok soyutlamıs kendini ve cekingen biliyorum.
00 YorumlaCevre yoksa zor. Dur sen daha Ukraynali kiz ariyordum ben sana asffgjkd
015 Yorumla- +1 yıl
yok mu helal süt emmiş :D
- +1 yıl
aaa olmadı bu :( kaldıkmı yalnız bak sen şu işe
- +1 yıl
sonumuz belli :D https://i.hizliresim.com/P3n7NO.jpg
- +1 yıl
:D ayıp ama yapılmazki bu
- +1 yıl
neil strauss un oyun isimli kitabı varmış kadınları anlamak üzerine birnevi tavlamak üzerine alsammı acaba diyorum
- +1 yıl
tavlaması kolaymı :D hiçte kolay değil
- +1 yıl
Tabi bir gulusum yeter :D :D 37.media.tumblr.com/...mdj072AbZp1r0c8fno1_500.gif
- +1 yıl
kadınları etkilemesi zor. erkekleri tabikide kolay ben hariç :P
- +1 yıl
hem o kadın melek gibi birşey tabi tavlar
- +1 yıl
o zaman ben öleyim yani :D ben niye yapamıyorum acaba
- +1 yıl
anlatayımmı? uzun uzadıya yazıcam dur
Git bir bara 2 3 bira iç kendine gel hacım 23 senedir nasıl sevgılın olmaz ama erkegın de bakiresi az bulunur tebrik ettim.
00 YorumlaGaliba tipsiz geliyorsun bayanlara..sana göre her sey tam da
10 Yorumla
+1 yılproblem çok arkadaşının olmaması.arkadaş edin kızlarla da aranda duvar oluşturma gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılbizim gibilere olur bir gün sevgilin diyorlar çözüm yok bnce
00 Yorumla
+1 yılkadınlar tipe değil cebe bakıyor hacıııııııııııı
benim tanıdıklarım en azından öyle00 Yorumla
+1 yılAyni durumdan bende muzdaripim... Bakalim nereye kadr =_-
00 Yorumla
+1 yılaynı durum ve yaşım 28 oldu. tapıyrum ya bazen tapıyorum ama olmuyor. artık bıktım her şeyden midem bulanıyor kızdan.
00 Yorumla
+1 yılmarmarisli değilmisin bir yabancı hatun bul mesela ukraynalı
En iyisi :D01 Yorumla- +1 yıl
Dil bilsem bulurumda bilmiyorum ki
+1 yılHer taraf kız kaynıyo arkadaş, yanlız kalmayı nasıl başarıyosunuz ben de onu anlamıyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
kız varda yaklaşmıyorlar. bende yaklaşmayınca olmuyor heralde
- +1 yıl
Yahu şu siteye girerken bile adres satırına bişeyler yazıp ulaşıyosun istediğine, kızın kıyısında durup gelmesini beklersen daha çoook soru sorarsın buralarda.
- +1 yıl
mod oldumya onrdan belli zaten :D
- +1 yıl
Hayırlı olsun mod kardeş:) Gerçi kızlar modlara teklif ediyomuş , hadi yine işin iş:))
- +1 yıl
:D laf sokma bari
+1 yılKıro ol on numara kız sende. Sen geç bakımmış konuşmaymış. Bizim kızlar ne anlar kibarlıktan.
00 Yorumla23 yıldır sevgili bulamamak nasıl birşeymiş nasıl bir dünyan var lan..
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler için o yazdıklarınız yeterli olmaya biliyor işte.
Nasip kısmet bu işler.10 YorumlaÇok nedeni olabilir sana bağlı bir durum bence, buradan o soruyu cevaplamam mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yılçevren olursa sevgiliyi daha çabuk bulursun bu bir gerçek :)
00 Yorumlasabret şunun şurasında bir kaç seneye evlenirsin :)
00 Yorumla
+1 yılbelkide bu bize bakmaz düşüncesyle kimse cesaret edememiştir, atılgan ol :D
10 Yorumlaakışına bırak muhtar.elbet karşına çıkar hayırlı bir dilber.kimler kimler kendine göre birini buluyo
00 Yorumlatipe gerek yok bira piç brazda patlak olcaksın azın laf yapacak içine azda yalan kattınmı olayın bak ozaman sen sorunun bu senin :)
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat