Çocukluk aşkım, hala seviyor olabilir mi?

Ben 8.sınıftayken biriyle çıkmıştım tabii ki çocukluk aşkıydı ilk aşkımdı yani. O zamanlar seviyodum da yani iyi hissettiriyodu bana kendimi mutlu oluyodum. Sonra zamanla kavgalar çıktı gerçek yüzünü gördüm. Hep o ayrılırdı o barışırdı. Bu kez ben ayrıldım ve tamamen bitti. İlk öpüştüğüm kişi oydu aynı şekilde onunda ben. Aşkı ilk kez ondan öğrendim. En azından yaşadığımı aşk sandım o zamanlar. Ki o öyle şeyler yaptı ki soğudum ondan nefret ettim. Neyse aradan 5 yıl geçti ve bu 5 yılda hayatına birleri girse bile bana yaşatmadığını bırakmadı. Okulumu bastı kolumdan tuttu çekti zorladı intihar etti küfür etti tehdit etti hiç bi şekilde dönmedim ona. Şuan ki durumda; sadece arkadaşça konuşuyoruz artık bana dönymcegini kabullendim ama hep beklycegimi bil ne zaman dönmek sitersen burdayım diyor. Hala seviyor olabilri mi ya çocuktuk sonuçta o zamanlar? Ki umrunda değildim yani öyle :D Niye böyle anlamyorum. Çok iyi biri aslında gerçekten bi lafıma yanıma kosup gelicek birisi. Ama işte geçmişte soğudum bir kere ondan sevemiyorum. Niye böyle yapıyor bu simdi yorumlarsanız sevnirim. İstiycem falan diyomuş başlarda sonradan sevmiyosa istesem zorla alsam nolur istemediği bi adamla mı evlilik sürdürücek diyomus. Amacı ne korkuyorum hala çnkü 5 yılda beni çok zor durumlara soktu. Aileme kadar geldi olaylar.
Çocukluk aşkım, hala seviyor olabilir mi?