Merhaba arkadaşlar uzun süredir talip ettiğim bu siteye bu soruyu sormak için üye oldum.
Konuya geliyim. şu an 19 yaşındayım üni 2. sınıfım. İlkokuldayken serviste bir kız çocuğu vardı. Ben 5 o 2. sınıftaydı. Bir dönem boyunca aynı servisteydik. Ama fazla muhabbetimiz yoktu. Dönemin kapanacağı hafta elime kağıt tutuşturdu. Bende hiçbir şey demedim. Evet biraz maldım (hala da öyle olduğum söylenebilir :).
Dönem bitti, babam asker bu arada tayini çıktı bizde taşındık bir daha da hiç görmedim. Üzerinden yıllar geçti, sadece ad olarak hatırlıyordum. Bu hafta dolapta ilkokuldaki günlüklerime baktım. Bir tanesinin arka kapağının iç tarafına ad-soyad olarak yazmışım. Çok rastlanılan bir ad-soyad kombinasyonu değil kolayca buldum. İçimde ukte olarak kaldı ekleyip konuşasım kahve içmeye çağırasım var.
Sizce ne yapmalıyım, ya da benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
(Bunda bol erkekli itü makinanın bol erkekli ortamının etkisi olmuş olabilir ama öyle sapık ruhlu biri değilim aşk insanıyım. Profiline bakıp yürümek denediğim birşey değil normalde.)
Konuya geliyim. şu an 19 yaşındayım üni 2. sınıfım. İlkokuldayken serviste bir kız çocuğu vardı. Ben 5 o 2. sınıftaydı. Bir dönem boyunca aynı servisteydik. Ama fazla muhabbetimiz yoktu. Dönemin kapanacağı hafta elime kağıt tutuşturdu. Bende hiçbir şey demedim. Evet biraz maldım (hala da öyle olduğum söylenebilir :).
Dönem bitti, babam asker bu arada tayini çıktı bizde taşındık bir daha da hiç görmedim. Üzerinden yıllar geçti, sadece ad olarak hatırlıyordum. Bu hafta dolapta ilkokuldaki günlüklerime baktım. Bir tanesinin arka kapağının iç tarafına ad-soyad olarak yazmışım. Çok rastlanılan bir ad-soyad kombinasyonu değil kolayca buldum. İçimde ukte olarak kaldı ekleyip konuşasım kahve içmeye çağırasım var.
Sizce ne yapmalıyım, ya da benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
(Bunda bol erkekli itü makinanın bol erkekli ortamının etkisi olmuş olabilir ama öyle sapık ruhlu biri değilim aşk insanıyım. Profiline bakıp yürümek denediğim birşey değil normalde.)
Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dene. ne kaybedersin ki.
Benim düşüncem eski günleri yad etmek birazda. Huyunu suyunu bilmediğim için kanka ayağına konuşucam yıllar sonra karşısına çıkıp üzmekte istemiyorum. Çocukluk aşkı olması bugün için duygusal bir his vs etkisi olurmu sence?