Güncellemeler
+1 yıl
Ay pardon 25 yaşındayım artık🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun şu ki gözünde hep o cinsel muhabbetlerle yer edinmek istemiyorum bir daha onun dışında göremez beni diye. Yoksa sıkıntı etmem. Hatta bununla kendime köpek edesim de var ama işte nereye varacağı belli değil haha
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
15 yaşında her şey sebest derken?
Keşke yaşını yazmasaydın şimdi hesabın kapatılır...
Ya yok yanlış yazdım klavyede. 25 yaşındayım şu an. 10 yıl önce 15tim
Güncellemeye yazman iyi olmuş..
İçinde ona karşı hala hislerin varsa ve karşı tarafta istiyorsa oturun konuşun onun yaşı kaç...
0 32 ama duygusal ilişkilere pek açık olduğunu zannetmiyoum. Anın tadını çıkaran özgür ruhlu bir adam. O yuzden böylesi bir süreç daha çok hoşuna gidiyor.
Sen böyle birşeyi kabullenebilecekmişsin.. seninle ilişki yaşayıp bir kenara koymasından bahsediyoruz belli ki öyle bir yapıya sahip..
Onu kesinlikle eyleme taşımam. Ama sadece sohbetle bile gözünde o seviyede kalırım çekincesi var bende.. Ya da tam tersine kalıcı mı olurum istekli halimle diye de düşündüm ama..
Eyleme taşımadığın sürece sorun yok... yılların özlemi var sonuçta bir anda arzulara söz geçiremeyebilirsiniz ikinizde ve sonrası pişmanlık olabilir.. ama tabiki hayat senin hayatın ne yapman gerekeceğinede sen karar vereceksin..
Adami delirtmesem bari🤣 gerçi gelmiş 32 yaşına o yaşlarda nasıl oluyorsunuz ya. Onun pişmanlık yaşayacağını zannetmem ama benim için cinsellik önemli bir tema. Çünkü daha önce tecrübe dahi etmedim.
32 yaşında performans olarak sıkıntı yaşamaz erkekler.. burada önemli olan iki taraflı istek.. öyle birisi zaten pişmanlık yaşamaz ben senin açından söyledim ileriye dönük keşkelerin olur mu diye... ama seninde o konuda keşkelerin olmayacağına eminsen gerisi kolay şimdi çok detaya girersem yorumum silinebilir...
Iste ben o derece cesur davranamam. Benim için duygusallık da on planda olmalı. Cinsellige salt cinsellik olarak yaklasamiyorum. Yoksa benim açımdan büyük pişmanlık olur. Yok performanstan ziyade istek açısından acaba 20li yaşlarına gire daha mi durgundur diye düşündüm ama değil herhalde haha
Hem duygusallık hemde cinsellik bu gibi ilişkilerde zordur bu söylediğin aşk ilişkilerinde olur... performans o yaşlarda kendimden biliyorum 20 li yaşlardan daha iyi olur hemde tecribede oluşmuş olduğu için hem performans hem tecrübe ikisi bir arada daha yoğun zevke dönüşebiliyor..
Bizde o ask ilişkisi pek yok. Onun böyle bir duruma şans vereceğini zannetmem. Aşkı ruhunu satmak olarak görüyor da kendisi. Geçmişte de mesafeliymis bu konuda, mesajlasmalarimiza baktım. O yuzden bu duyguları onda yaratmaktan ziyade akista kalıp her şeyi konuşursam basit görünür muyum diye endişelendim
Sonuçta onun aradığı ilişki türü gelip geçici ilişki onun açısından basitliğin çokta önemli olduğunu sanmıyorum.. onun aradığı ilişki gelip geçici ilişki sonuçta... yaşayacağını yaşayıp yoluna bakar sadece.. sende öyle bir ilişki istiyorsan duygusallık beklememelisin... duygusallık olmaz bu gibi ilişkilerde..
Ama ben ona bunu asla vermeyeceğim için gelip geçeceği bir olmam herhalde hayatında ahahah kaldı ki ben o küçük yaslardayken bunlari konuşmuşuz. Cok edepsiz meraklı bir kızmışım. Simdi her şeyi biliyorum ve benim için riskler var. Yıllar sonra o yaşıma rağmen aklına kaldıysam bu muhabbetler onu bana karsi takıntılı yapar mı acaba.
Belkide onun aklına kalan sen değilsin o konuşmaların ve merakındır :) şimdi senin nasıl biri olduğunu ve ne kadar istekli olduğunu merak etmiştir...15 yaşındayken sana dokunamayacağını bilemediği için şimdi istediği gibi dokunup her istediğini yapabileceği ortam oluşturmaya çalışıyor olabilir..
Cok büyük ihtimal😂 bi yokluyor da olabilir ama merak ve istegimin olmasi bunu gerçek hayata taşıyacağım anlamına gelmiyor. Yoksa aşırı tahrik edici de olabilirim.
İstedikten sonra tabiki her türlü şekle sokabilirisn kendini :) ... ama onu istemek kolay değil... gerçek hayata taşımak çok farklı sanaldan ya da uzaktan yaparım demekle aynı şey değil sende bunun farkındasın.. sanalda tensel temas olmadığı için rahatsın ama tensel temas herşeyi değiştirebiliyor..
Zaten konuşursak da sanalda tutacağım bunu. Ama konuşmayla onda nasıl duygular uyandırırım ne düşünür bilemiyorum. Azdirip azdirip valla kusura bakma moduna girebilirim😂😂
Konuşmalar insanı etkileyebiliyor bir çok kez... uzun zaman konuşmamanın özlemide olunca daha çok etkiler... Sende az değilsin azdırıp azdırıp yarıda bırakacaksın adamı :)) ama bence öyleleri bunları hakediyor en iyisini yaparsın valla...
Ben doğru kelimeleri doğru yerlere koyabilen biriyimdir. En önemlisi bir erkeği neyin yükselteceğini biliyorum. Ama çok etkiler onu diye korkuyorum😂 ke sin lik le. En iyisi konusunu açarsa bu yöntemi kullanmak. Tabularım yoktur mesajını verip herkesle bunu paylasmayacagimi bilmesi gerekiyor. O zaman görürüz aşık oluyor mu olmuyor mu fhdhdhd
Bu konuda geçmişe dair fikir ve tecrübe sahibisin sonuçta buda seni erkeklere karşı nasıl davranman gerektiğini öğretmiş... tecrübeli olmak tabiki iyi bir şey ama karşında senden yaşça daha büyük ve tecrübe olarakta daha tecrübeli sayılacak bir var belkide... bunuda göze almalısın... senin atacağın adımları senden önce hesaplayan biri belkide... ama buda benim hayal dünyam olabilir :))
Her insana aynı taktikler işlemeyebilir bazen. Ama erkek mekanizmasının değişmez kuralları vardır😂 ne vermeye hevesli ne de sus pus olmalı bence. Boyle istedikçe istemeli. Kadının, benim kıymetimi anlamalı..
Evet haklısın erkeklerin zaafı var bu konulara ve zaafları onları bazen kadınların kölesi bile yapabiliyor :) sende gösterip elletmeyeceğim diyorsun yani buda fiziksel bir kanun sanırım kadınlar arasında :)
San kalmis artik ne yaparsann
Her şeye açıksan alıştıysan artık konuş.
Açığım ama eyleme dönüşmesi taraftarı değilim. O akışta kalsam konuşmasına eşlik etsem bir erkek olarak gözündeki yerim nasıl olur bilmiyorum.
O kişi ne düşünür bilemeyiz.
Ben doğal karşılarım. Erkeğin ipoteğinde değil sonuçta.
Eğer o seviyeye gelirsen gözünde hep öyle kalmaktan çekiniyorum da.. ama bi yandan kendime köpek de etmek istiyorum 😂😂
Gelirsem*
Ooo sen aşmışsın. :)
Gizli olmasan da konuşsak.
Daha aşmadım😂🤣
Bu libidonla o kulvara girmişsin. :)
O daha hiçbir şey görmedi...
Ben taa buradan hissettiysem o da hissetmiştir. Sabrederse görür.
etkilemişsen vaz geçemez
15 yaşındaki kız çocuğunun ona olan ilgisi etkilemiş gibi hahaha yani sizce istekli görünerek bu sohbetleri rahatça yapabilirsem kaliciligimi korur muyum yoksa başka bir sey mi düşünür?
15 yaş resm olarka çocuk ama bazan oldukça olgunve çekici görünürler
şu an zaten olgunyaştasın ilgi çeke biliersin istersen zaten ülkemiz erkekleri gülümse kölen olsun modunda
Cok ilgiliydim o dönemde ona karşı. Cok masum ve tatlı bulurdu. Yoksa fiziksel olarak çekici bulacağı tipte değildim bence hahah şimdi farklı olabilir. Ama nasil konusmali bilemiyorum
Hahahaha ama cinsel konularda konuşan kadinlari basit görürler mi erkekler? Yoksa sempati daha çok geliştirebilirler miM
tebesümmi ile merhaba dediğinde o zaten bir etkilenme olacaktırçokkıskanç sevgilisi yokse
O başka şehirde. Biz de ailecek gittiğimiz tatil köyünde tanışmıştık. O yuzden mesajlaşıyoruz şu an
samimmesajlar atıyormu
Örneğin? Bence samimi çünkü tatlım falan der bqna hshshs
az ileri adım at tepkisini ölç
Pekii
ciddiysen +18 konuşma basit sanar seni
Evet ondan endişelendim zaten. Duygusal bir seyler pek hissetmiyorum ama bu konuları konuşursak nasıl konumlanırım gözünde bilmiyorum.
+18 konuşunca yanlış anlar istekli olduğunu kendinisanalda olasa tatmin ede bileceğini düşünürki işi kötü yönde ilrler
İstekli olduğum bir yalan değil. Ama işte cinsellik benim için duyguların da harmanlandığı bir sey. O yuzden bu zamana kadar yaşamadım. Zaten tabu olarak da görmediğim için herkesle rahatça konuşabilirim. Sonrası muamma.. o çok ister mi beni vs diye.
istek ola bilirelbet ama şu an onu ortaya çıakrma zamanı değil
Ne yapmalıyım tam olarak
dm gel istersen
Güzel olmuş
15 e serbest mi