Çocukluk aşkım yıllar sonra beni bulmuş Gerçekten beni hala seviyor olabilir mi ve çocukluk aşkı gerçek bir sevgi mi?

Anaokulun da aynı sınıftaydık ilkokul üçe kadar birlikte eğitim gördük bu süre zarfında birbirimizin en yakınıydık
Anaokulun da aynı sınıftaydık ilkokul üçe kadar birlikte eğitim gördük bu süre zarfında birbirimizin en yakınıydık

Ne yalan söyleyeyim onu çok sevmiştim ama ailemin tayini çıktığı için farklı bir okula gitmek zorunda kalmıştım ama onun beni sevdiğini bilmiyordum

O beni sosyal medya hesabından yıllar sonra bulmuş ama ne tepki vereceğimi bilemediği için ilk başta hiç bir şey söylememiş benim hayalim tıp okumaktı o beni bulduğun da sosyal medya hesabım dan okuduğum okulu paylaşmıştım o da başka bir üniversite de tıp okuyormuş bu okula yatay geçişle benim için gelmiş geldiğinde gözüm ısırdı bir yerden ama bir şey söyleyemedim

Bana karşı çok fazla ilgili olması beni kuskulandırdı bende bunun sebebini sordum o da her şeyi açık açık söyledi beni sevdiğini bunca yıl aradığını vs

Hala beni seviyor olabilir mi ya da çocukluk aşkı diye bir şey gerçekten var mı

Çocukluk aşkım yıllar sonra beni bulmuş Gerçekten beni hala seviyor olabilir mi ve çocukluk aşkı gerçek bir sevgi mi?