Tek korkum sevgilimi kaybetmek, ne yapmalıyım?

lusevgilimi çok seviyorum onu kaybetmekten o kadar korkuyorum ki ... o da bens seviyo hiç bi zaman aksi yönde bişey yapmadı.. her zaman o benim için bişeyler yaptı yapmaya çalıştı ama ben hiç yapmadım ondan bekledim bişeyleri... ve artık onun için bişeyler yapmam gerektiğinin farkına vardım.. geçen gün akşam eski sevgilisiyle ilgili bi konu açıldı eski sevgiliyle beraberken ona yakın olmak için onun çevresnden ev tutmuş en başta bana dersane için tuttum dedi ama sonradan bunu söyledi bunun için tartıştk..( haa bu arada onlar ayrılalı bir sene oldu..) bana sen hiç bi zaman bana güvenmedin zaten herşeyi benden bekledin hiç çabalamıyorsun sana dürüst oldum anlattım diye mi bunu yapıyorsun dedi.. sonradan hatamın farkna vardım ve özür diledm bir gece boyunca bana tavır yaptı .. ben bununla buluşmk istemiyordm evimizin önüne kadar geldiben aşağıya inmedim bunların hepşni yüzüme vurdu ben seni hala seviyorum diyordu ama bir gün sonra tamamen bitti herşey ben böle bitmesine izin veremezdim.. o benm için çok fedakarlk yaptı benm de bişey yapmm gerekiyordu.. aradım ve bi saat sonra buluşacağımız yerde olmasını istedim.. şaşrdi bunu benden beklemiyordu.. orda barstık .. ben hala sevgilisi için ev tutması konusunda haklyim ama genele baktığımızda o haklı .. benm onla buluşmm herşeyi kurtardı bana her zamn dedği şey bana yalan söyleme seni bırakmm der.. ve beni kaybetme korkun olmasn der çünkü kaybetme korkusu olan korktuğu için yalan söyler bişeyler saklar der ama ben onu kaybetme korkum olgu için tam tersi yalan değl attgm adıma kadar herşyı solerim..asıl meseleye gelelim ben onla buluştuktan sonra herşey değsti bana çok ıı davranıyo vee en güzeli de bana gelecekten bahsetmeye başladı ..şimdi tek korkum onu kaybetmek için çok sınırlı davranıyo ve sinirleinnce beni dinlemiyo ve bu sınırı herşeyi bitireblr..bunn da kolay yolunu buldum sınırlyken susuyorm ve sakinlsnce burnndan tatlı tatlı getiriyorm beni idare etmeyi biliyorsn seni seviyorum demsti bi keresnde .. geleckten korkuyorum bi kaç sene var önümüzde evlilik için bu arada bsylerin değşmesnden korkuyorum çünkü zamn herşeyi değştirir ..
Güncellemeler
+1 yıl
yaa sunu da ekleyim artk eski sevgilisnn yaknnda oturmuyor.. :)
Güncellemeler
+1 yıl
sacma sapan yorumlar yapmayın lütfen..
Tek korkum sevgilimi kaybetmek, ne yapmalıyım?