Yeni ve güzel giden bi ilişkim var aslında ama bazı sorunlarım var çözemediğim. Onun çevresi geniş, geçmişinde çok fazla kişiyle birlikte olmuş, sosyal medyayı aktif kullanan, özgüvenli biri..
Ben de kendi küçük dünyamdan çıkmayan, hayatımı kendime göre yaşayan çok sosyal olmayan biriyim ve tüm ilklerimi onunla yaşıyorum..
Çok özgüvensizim ve onu kaybedeceğimi düşünüyorum, bu düşünce yüzünden onu stalklıyorum hep şüphe duyuyorum, hep gerginlik çıkartıyorum yani. Ben bunu nasıl aşacağım. Mesela şimdiden yazı düşünüyorum, ayrı şehirlerde olacağız ve beni aldatır, başkalarıyla konuşur vs diye. Kendime eziyet ediyorum ya..
Ben de kendi küçük dünyamdan çıkmayan, hayatımı kendime göre yaşayan çok sosyal olmayan biriyim ve tüm ilklerimi onunla yaşıyorum..
Çok özgüvensizim ve onu kaybedeceğimi düşünüyorum, bu düşünce yüzünden onu stalklıyorum hep şüphe duyuyorum, hep gerginlik çıkartıyorum yani. Ben bunu nasıl aşacağım. Mesela şimdiden yazı düşünüyorum, ayrı şehirlerde olacağız ve beni aldatır, başkalarıyla konuşur vs diye. Kendime eziyet ediyorum ya..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Hayatımızda neyi çok seversek o kadar fazla kaybetme korkusu olur içimizde. Özellikle ilişkilerde bağlılık duygusu farkında olmadan bağımlılık duygusu haline dönüşür. Bu da gittikçe kişiyi yıpratan bir süreç haline gelir. Onsuz olamayacağını düşünmesi, her gün kaybedecek korkusuyla yaşaması, farkında olmadan kendi benliğinin dışına çıkması, hep iyi görünme çabası içerisine girmesi, ufak tartışmalarda bile çok etkilenmesi vs gibi sebeplerden ötürü bir de bakmış ki özgüveni kaybolmuş. Sürekli negatif düşüncelerle beslenmeye başlamış. Durum bu şekilde olunca güzel giden bir ilişkiye de negatif duygular göstermeye başlar.
Birlikte olduğunuz kişinin popüler olması çok önemli bir unsur değildir. Önemli olan size güven vermesidir. Demek ki burada bir kırılma noktası var. Siz ondan daha sosyal olmayabilirsiniz, o sizden daha sosyal olabilir. Hiç fark etmez. Samimiyet ve güven duygusu pekişmişse her şey yoluna girer. Ufak durumlar bile büyütülmez. Daha duygusal olan kişilerde de durum daha detaylı geçer. Daha fazla düşünür, daha çok alıngan olabilir, daha çok fedakarlık gösterip karşındaki insandan da aynısını bekleyebilir.
E tabii şimdi herkesin de farklı bir yapısı olduğunu bilirsek herkes aynı duygu ve düşüncelerini aynı şekilde yansıtamayabilir. Yaşamımızda öncelikle kendimizi olduğumuz gibi kabul etmemiz gerek. Kimse kusursuz değildir, olmak zorunda da değildir. Bu herkes için geçerlidir.
Bu soruları kendinize sorun;
Ve unutmayın ki siz kendiniz olduğunuz için varsınız. Kim olursa olsun, benliğinizden ödün vermeyin. Siz dik durursanız ve kendinizin farkına varırsanız inanın her şey çok değişecek. Yeter ki kendinizi dibe doğru itmeyin. Rahat olun, bırakın her şey akışa kalsın. Olacak olan olur, olmayacak olanda negatif enerjiyle gider. O yüzden güzel bir konuşmayla süsleyin ilişkinizi, elinizden geleni yaptıktan sonra da akışa kalın. İçinizi gönlünüzü ferahlatın. Kimse kimseden daha değerli değildir. Sevgiyle 🤗