AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
286Cevap
Erkeklerin laf atmasi bu kadar iticiyken kizlari dusunemiyorum bile atanlar varmis bide soylediklerine gore cok igrenc ahahahha :))
Sende bir dene rahatlarsın belki :D
Beceremiyorlar ya tek attıkları laf keşke bu çocuk benim sevgilim olsa :) :) hemde İmamhatip kızları :D
Bu burada olmaz sen kız meslek çıkışına bir erkek at kaç köşede seyret sonra ;)
Mıcıran var mıncıran, bildiğin elle tacüz ediyo ya bıraksan zükücek o derece. :/
Çok pis kiroyumdur bütün :D
Nasıl olurmuş görelim
Hepsi seninmi yavrumm ictigin çayın olayım içini yakayım :D
@BazendeOylesine
^^_^^
Hahaha ay slk misn. s. s sevglm sni dover bk şapşal şey. s. s
Heyyyt boyuna posuna kurban olduğumm versene bir makas yürü be yürüde asfalt ağlasın vay anam vay millet erkk görsün aslanm koçummm :D
Ahahahahahaha tamam sakin ol :Dasdfg
Gaza getrdin :D
kızlar erkeklere asıldıklarında erkekler rahatsız olduğunda eşitlikten söz edebileceğiz demiş bir düşünür:D
İi olur aslında biraz kırışırım falan ama harbiden ii olur duşunuyomda
Hazırmışınız sizde hemen he :D
:D öylemi gorunuyo:D
Şarkı vardı böyle :D seni anan benim için doğurmuş canım hamurunu benim için yoğurmuş canım :D
Ne bakıon güzelim gel traktörle gezelim :D
:D buda güzelmiş
arkadan oooo mala bak demişlerdi bir kere kız mesleğin önünde sayıları bir 15-20 vardı sakince arkama döndüm önemli olan iç güzellik diyip fermuarımı açıyodum hepsi arkasını döndü yani beceremiyolar
bir an düşündüm ki...
Kız olmam bu dünyanın yararına:D
Hahahhhh :D zaten bende erkek olsaydım çok fena bişey olurdum ya
wala bırkaç kez başıma geldı de ben pek iplemedim ama egom tavan yapıodu o aralar :))) bu nıck ı de oyuzden taktım.. genel benzetme..
Benim lensime laf attilar sok oldum inanin
dialog şu:
Bu ne havaya bir de lens takmis
Döndüm dedim ne sacmaliyosun
Birde gerizekali diyor gulerek..
Bence boyle kizlara varya
vurucan kirbaci vurucan kirbaci=}
Zamanında eski sevgilim şöyle bir laf atmıştı bana atın olayım kırlarda dörtnala sırtımda taşıyayım seni demişti. O zaman beri şaşkınım.
şişt yavrrum
Ohooo ben çok laf yedim, bu kulaklar neler duydu neler :D
-Sağ elin olayım canımm. :D
-ustune atlarım ben bunun. :D
Wavvv yaratıcı :)
ne kızlar var l*n bir tanışamadık
Ati bunu beğendi:D
sol elini kullananlarda var yalnız :P
senin durum vahim anladık jellybelly :D
ıcınızdekı kroyu cıkarın dedı cıkardık ıste. tabı kımseye sımdıye kadr laf atmadım. :)
emirr cogu ınsan sağ elını kullanır. asılmayın yaw ıyı kı bır yazdık he. ben laf atıyordum siz ut
siz utanan taraf olcaktnz ama olmuyor demekki kızlar laf atınca.
İlk denemem bakalım : bir bakış attın kalbimi yaktın, lav mısın mübarek gönlüme aktın. Gözünün bebeğine ömür boyu gebe kalayım anam. çok mu abarttım ne ammaaann olsun :D
vala 1 ay önce güneş gözlüğümü takıp kız mesleğin önünden geçiyordum 2 tane arsız bela dinleyen kız laf attı takmadım sonra akülü motorla önümü kestiler zorla numaramı aldılar :)
bana bır ıkı defa attılar saçlarım hafıf kumral brıyatınlı ıdı 2 kız saçlara bak altın altın dıye arkamdan laz attılar yururken, bır ıkı kızda yanındakı kıza seslı benım duyacagım kadar yakısıklı ımıs dıyıp gulduler...
e zaten öyle olmuyomu artık devir değişti şimdii kızlar çok fena olmuş.
tesbih sallayan kız modeli geldi direk ve hayal kurmayı kesim
off anam black misin nesin sen yürü endamını göreyim
annem göster ama elletme dedi ama. s
atıyolar kuzenim arabayla giderken dengimizde motorlu iki kız gidiyodu tam denklerindeyken bizimki camı açtı kızlara bakıyodu kız ordan atak yapıp yavrumm felan diye bağırdı ıslık attı gel bu daha zevkli bunla gezelim felan dedi yıkıldım :))))
serv, ste giden kızın bana el hareketi yaptığı günden beri kezbanlar rüyalrıma giriyor :D
:DDDDDDDDDDD
Hahah erkekler direk karşilik verir heralde öyle bişeyde ama sanmiorum kızlar atsın :))
Saci uzun. bir erkege laf atmistik.." sacin olim tara beni" cevap " gelde tarayim
"
@lilyum0101 yeterince sapık degil mevzuuda yüzeysel kalmış şşttt yavrum sadece, bense laf atmam ki cool tarzıma gölge düşüremem
cool tarzina golge dusurme :D tamam :D djdhffjd
O saclarla bisey yapmaniza gerek yok saten coj guzelll
tamam düşürmüyorum cicimm
Vay yavrum vay , allahım sana geliyorum, öhömm öhömm yakın zamanda duyduklarım :))
Öyle iki defa laf yedim sokakta. Bir b*k olmuyor, duymazdan geldim :)
Bana laf attılar la benim başıma geldi noluyo la demiştim :)) baya kız tecavüzüne uğrıyıcaktım :))
o baklavaların fıstığı olayımm yavrum:)
Gel ollllll
Liseli bir kızın şu lafına şahit olmuştum :)) ''offf yakışıklıya bak kızıımmm, kulağını ısırırım ben bunun''
Oha be :))))) Gecenin en çok güldüren yorumu bu oldu :D +1
Kız: Hepsi senin mi?
Erkek: Ben paylaşımcıyım yavrum istediğini vereyim.
Kız: Of yavruya bak be.
Erkek: Numaramı veriyim mi?
şahsen kadınlar tarafından tacize uğramış biri olarak bunu yapmayın yani sizin babanız abiniz yok mu onlara yapılsa hoşunuza gidermi :D
1) P. PON PEK DE GÜZELMİŞ :D
2) owww baklavalara baak :D
Baya baya lafla taciz ettin sen simdi kafama canta filan yemiyesin :Dd
:D içimdekileri çıkartınca oldu tüm bunlar :D
ben geceleri koşarım bikere önüme biaraba durdu 3kız vardı içinde ştt fıstık dediler kahkayı attular çpk kötü olmultum basıp gitmeseleridi üçünğdw öldürecektim o gece kızları çpk ii anladım;)
:) iiiiiii
Bir de cahillerse bir ton çocuk olurdu.
Eeee kaşınanı kaşırlar hesabı.
-şist yavrummmmm
+Hoşt Ulan ! Manyak KARİ !!1!1!
@Rusasigi
sigaran olayım içine çek beni şeker dedi kızın biri içindeki kamyoncuyu dışarıya vurdu resmen :)
Laf atmayi bırak , beni gözleriyle 2 sn de seyyapip birakanlar var be :( cok magdurum
kız:off off çocuktaki adonis e bak halterin olayım kaldır beni filan :D
ohaa
abi bu cok ıyıymıs ya
bunları duydum :D bizim okulda full kas yığını çocuk var kızlar öyle diyor halterin olayım kaldır beni diyorlar :D
benim kalçaları elleyen kızlar olmuştu ama laf atan hiç olmadı. hep eksik hissettim kendimi bu yüzden.
amerika da öyle zaten :D. kız kovalıyor erkeği erkek kaçıyor. olgun olan erkekler. türkiye de tam tersi :D
baklavan olayım şerbetle beni...
İyisin iyi :p
bana atıyorlardı gençliğimde tabi... en çokda tam önlerine geçtiğimde;hadi kızlar şu manzaraya bir sigara yakalım... idi.
sen ne diyon dayı :D
gençtik ozamanlar... sırtımızda montumuz kolumuzda kaskımız saçımız uzun keçi keçi sakalımız... dünya bize güzeldi kardeşim. artık yok öyle bir dünya. ha şimdi de motosikletim var fakat o tarzda değil. şimdide bakıyolar ama okadar değil... :)
Atıyorlar kanka. Özellikle liseye giden kızlar atıyor son zamanlarda. Erkekliğimiz elden gidiyormu ne :(
şişt yakışıklı nereye sanane be cadı gel bıyıklarını burayım civanım sen git saçlarını ör sersem gibi olabilirdi komik olurdu valla
yanımdan geçerken sen ne yakışıklısın dedi gülümsedim teşekkür ettim. türkiyede çok ama çok nadir başa gelecek bir şey.
Oldukça atan oluyor zaten benim laıfımın sonunu yakınımdaki kızın bitirdiğine şahidim çokça uzun süredir...
Saçlarım Uzunken bir Kız Atmıştı 21 20 Yaşındaydı Kız Hepsi Seninmi Dedi Arkama Baktım Sustu :D
Hahaha :D
Muhtemelen her köşe başında sevişen çiftler olurdu ve park halindeki araçların içi dolu olurdu hep. Açık ve net hiç namus bekçisi gibi davranmayin hemcinslerim: )
Bana atmışlardı bir defa kız meslek lisesinin önünden geçerken çok korkmuştum çığlık atıp kaçtım :)
Ya bu micardis tansiyon hapı değilmiydi :D:D
ahaha :D aferin kız sende mi sağlık okuyorsun :)
Yok babam kullanıyo ahaha :D:D
:D farmakoloji hocası ilacın endikasyonlarını anlattığında buldum bu ismi fantastik bir ilaç :))
Neresi fantastik ya her aksam 1 tane atıyosun gidiyo :D
farmakoloji görsen anlardın:)
@lilyum0101 arkadaşım millete ne laf atıyorsun ayıp değil mi hiç mi bacın yok senin ahahahah :D
Ama senden şunu beklerdim söylemedin sanırım ''Saçların oliyim tara beni'' :):):):):)
öğrenecek amcası öğrenecek ^^
hahah :D @lilyum0101
Kızlarla konuşmam gayet iyidir özgüvenim tamdır felan ama eski okulumun yanında bir okul vardı kızların önünden geçerken utançtan şekilden şekile girerdim çok tuhaf oluyo ya :D
genelde atıyorlar hani gençken daha çoktu şimdi pek değil :p
genelde yeri o gözleri üfff falan
laf atılan erkek yaptığı tek şey, ordan hızlıca uzaklaşmak :D
yani tipik kız hareketi bende yaptım
Bak güzelim eğer erkek atarsa kız ağırlığnı koymş olur ama kız atarsa işte erkeğin ona karşı ciddi düşnmesi yüzde sıfır yani eğlenmeye bakar erkek
Güzelim derken? 2 dakika felsefe yapmayım be arkadaşım "diyelim" demişim demi orda.
Noldu cvbnı verremedin burada tecrübe konşyor madem felsefelisin burada ne işin var sosyete ortamına takıl orda felsefe Çoook
Kim dedi "felsefeli" oldugumu? :) madem çok tecrübelisin benim gibi tecrübesizin sorusuna gelip neden yorum yapma gereği duydun
Bu konularda seni daha tecrübeli yapa bilmek için canım öğrenmş oldun
Erkekler donup karsilik verirler kesin buyur yawrum falan diye :D
'Şşşt yavrum, hepsi senin mi?' deseler nasıl olur acaba sokakta. :)
-yavrum hepsi senin mi
-gözün kaldıysa gel tadına bak
gibi laf atanı soğutan cevaplar alırdıkk sanırım
götü güzelse eğer bir kere elletsene derim sapıklık yaparım as:ASdsd
Sapık :ddd
iki kez başıma fiziksel olarak geldi birinde donup kaldım birinde neye uğradığımı şaşırdım :D :D
laf atanı değil de omuz atanı gördüm. laf atsa yüzüm kızarır ne diyeceğimi bilemezdim:))
şişt yavrrum
kız: bak bak şuna bak yerim o baklavalı johny
erkek: ne diyon la sen
kız: hepsi senin mi diyorum
erkek:yok mk yarısını pazardan aldım
kız: iyi bana da ordan 1 kilo tartsana, nasibimizi alalım
erkek: l*n git işine
kız: nazlanma gel işte :D:D