Kızlar erkeklere-erkekler kızlara nasıl laf atar bir gelin hele :)

evet arkadaşlar bugün kü sorumda kızlar erkeklere nasıl laf atar erkekler kızlara nasıl laf atar bu konu üstünde durcaz . evet cevapları bekliyoruz en iyi seçilen cevap ı +1 yağmuruna tutuyoruz hadi bakalım :)
Güncellemeler
+1 yıl
madem herkes dökülüyor kendi çapında bende döküleyim ;

bizim mahallede ip oyunu oynayan kızların eteği hep rüzgarda açılırdı biz ooo ooo diye bağırırdık :) kızlarda o zaman masumane küfür bilmediği için ya dil çıkartır ya da peşimizden kovalarlardı :)

bi keresinde kızlar geçiyodu kızlarda duydu ortadaki kız çok şeker ama diğer kızları beğenmedim dedim :) kızlar koşar adımlarla gitti kızda bana gelip yanağımdan öpüp kaçıp gitti :)

güzeldi lan :)

Güncellemeler
+1 yıl
kızlarda laf atarken en çok popoma atarlardı o zamanlar 16 yaşındaydım o zamanlar çarşıdan geçerken hep popoma laf atarlardı hatta birisi şaplak atıp kaçmıştı :)

şimdi olsa kaçana aşk olsun :)
Kızlar erkeklere-erkekler kızlara nasıl laf atar bir gelin hele :)
Cevapla