Ergenliğimde azda olsa oldu laf atma denmez herhalde bir kere 3 kız ben arkadaşımla dolaşırken arkamızda şöyle derdi bunlar gevşek gevşek yürüyorlar bunları eşek sudan gelene kadar dövmek gerek bende arkama dönüp kime diyorsunuz lan sanane be diye yanıt bende yol geniş niye arkamızdan geliyorsunuz bastırın lan arkadaşım boş ver dedi kendi aramızda konuştuk sözlerimizin arasına giriyorlardı arkadaşa dönüp dedim bunlar nasıl kız bizle uğraşıyor bula bula bizimi buldunuz biz nereye onlar oraya arkamızdan geliyor kızlar gay lan bunlar bende arkadaşa ben dayanamıyorum dedim kızdır kıza dayak olmaz diyoruz bunlarda kaşınıyor bir kaç defada uzaktan sözlerimizin arasına girerek tabi tabi bende inandım hala hala hala öylemi olmuş sözleri tam hatırlamıyorum bende manyak mısınız işiniz gücünüz yok mu arkadaşla konuşurken gözleri bize dikip bakmaları arkadaş onlara pis el işareti yaptı bazende tek takılırken buzdolabı gibi burda odun ne olacak kendi kendime ne oluyor lan kamera şakası falanmı döndüm banamı dediniz lan hayır sana ne diyeceğiz be aşk şarkısı söyleyerek elleri bana doğru çevrilmiş bana bakarak söylüyor ilk baktığımda bunu görüyorum sonra görüşünü başka tarafa çevirmesi
Utanarak itiraf ediyorum ki bir kere attım ama duyulacağını sanmamıştım :D Birkaç yıl evvel bir kış akşamıydı, arkadaşımla dışarı çıktık ve eve dönmek üzereyken o kişiyi gördük. Uzun boylu, iyi giyimli, kaslıydı... Yani düşünün karanlıkta bile belliydi. Yanında birkaç hanım arkadaşı vardı. Ben o zamana dek ve ondan sonra da kimseye laf atmadım. O akşam nedendir bilmem ağzımdan o laf çıkıverdi, o duydu ve gülerek bana baktı... :D Utancımdan kıpkırmızı oldum ve arkadaşımı orada bırakıp koştum. Adam hala gülüyordu ve ben de hala kızarıktım...
Bakın size birşey söyleyim, erkeklerin hepsi kadınların seviyesine göre yakışıklı olsa (ki çoğunuz göbekli kıllı -ben hariç- ) bu yüzden kadınlar erkeklere fazla düşkün değiller yüzünüze dahi bakmıyorlar , eğer bütün erkekler kadınların seviyesine göre yakışıklı olsalar'dı inanın yolda taciz edilmekten gezemezdiniz bu kadarını söylüyorum kadınlar çok fenalar siz bakmayın aşırı sapıklar yüzüme baka baka dudağını ısırıyorlar yolda bunun açıklaması var mı yahu :D dışarda yürüyemiyorum sürekli laf ve tacizlerinden çok nadir bir olay'dır ama yaşıyorum. Yani diğer hemcinslerimde kendine şöyle bir baksa kas yapsa siz kadın peşinden koşacağınıza kadınlar sizin peşinizden koşardı. O sorduğun soruya gelecek olursak Türk erkekleri kendine bakmadığı sürece hiçbir zaman kadınlar erkekleri taciz etmeyecek.
-Senin pazularini yerim anasinin yakisiklisi ! -Sen kimin oglusun yavrum anani gonder hele bize! -Hissst dar paca aksam gel bize lastik takayim sana! -Kutur kutur massallah alacaksin bunu kapatican eve sabaha kadar ******* -Len sari pipi gel bir sen buraya ! -Yavrum bu aksam anan baban yoksa gotur bakayim senin evdeki araba koleksiyonuna! -O biyiklarini kafanla beraber ********** ( ozne ve fiil) (yaparim ederimli) senin yavrum cikartirsam serefsizim ! - Gel gel emzigin burda kinali kurdum benim füyiyiiiİİşt anam benim! -O coraplar ince siğzeeeee oglum bizede verseniğğze !
Kadınlar laf atarken daha minnoş olurlardı. -Ya sen param yokken gelen gratiste %50 indirim günümüsün bu nasıl tontişlik, aşk kuşum hişşşt bakarmısın bir heeey Gibi.. EE erkekleri de terse çeviriyorsak onlar da ters tepkiyi baya argo sert verirlerdi. -Hayırdır koçum sen kimin tontişine laf ediyon lan sıkıyorsa suratına söyle al. Neyse ki herşey olması gerektiği gibi hayal gücümü zorlarken korku dolu anlar yaşadım.
Valla utanıyor insan açıkcası 😣 🙈👎 laf atmak yerine insanlar birbiriyle konuşması taraftarıyım çok olsa kızlar bir çantalya vuruyor içinde ne varsa kafayı yarmazsa şanslısın demektir. Erkeklere atılınca işler ters giderse en fazla büyük ihtimal bir tokat gelebilir... :)
Yorumları okuyunca evde bir kahkaha attığım doğrudur bir keresinde bende laf yemiştim yanımda ekip arkadaşlarım ve ben yerden 12 m yüksekteydim. Kızın yanımdan geçerken analar neler doğruyormuş be demesi hem o anda beni ekip arkadaşlarımın alay konusu etmeleri hemde özgüvenimin tavan yapmasına neden olmuştu.
Bazı erkekler kızlara laf atar doğru ve bazı kızlar da erkeklere laf atar.! Ama Adam olan Kadına laf atmaz, Kadın olan Adama laf atmaz! Bilmem anlatabiliyor muyum?
Laf atan dirsek atan kasıtlı carpan taciz eden çıkma teklif eden ve hatta ve hatta bizzat eve gelip istiyen iki aile oldu ama en komigide bakayım derken direğe çarpan olmuştu 😂😂😂 Bekarken neyse de evli ve parmağımda yüzük varken yapmasaydilar bari
kadın s*kerim belanı dese neyle s*kicen çıkar a göster derler ki diyorlar bizde laf atmak genelde s*kmek kelimesiyle bağlantılı kadınlar laf atsa ne dicek? pandiklerim? yalarum? emerim?
Cok komik olurdu ya dusunsene araba geciyor kizlar yoldan laf atiyor 'yavrum hepsi senin mi?" Falan dese erkekte utansa cami kapatsa falan ay cok komik olur ahahah 😂😂😂
Beni rahatsız edecek bir laf söylese tepki gösterirdim belki şikayet ederdim. Söylediği taciz durumundaysa eğer sokak ortasında benden iyi bir kaç tokat yerdi.
Artık kimse laf atmıyor ya ben çok rahatsız oluyorum çirkin gibi hissediyorum kendimi önceden lila bir tişörtüm vardı bir giderdim en az on kişi laf atardı
Omrumde toplasan 10-15 defa denk gwldigim bir olay. Halbu ki bir caciga benzemiyorum.1.73 boyunda ki birine neden laf atarlar anlamis degilim. Fazla yokluktalar heralde.
Daha bu gün bir tanesi attı. Kizim az ağır başlı olun beya nedir bu ben erkek halimle karşıdan kız gelirken rahatsız olmasin diye kafamı görmüyorum abi nereye gidiyoz analamadimki
Bana atılan laf. Of yavrum, senin o siyahlı avukat edası yürüyüşünü yerim. Bana atıldığını anladığımda üstüme baktım sonra dönüp kızlara. Gülüşünce önüme döndüm yoluma devam ettim :)
Bence çok süper bir yorum Laf atma fikrinde Harika + kesinlikle açıp gösteren olurdu Hatta erkerkeklere hepsi seninmi diye laf atan Kızlara açıp göstermek moda olurdu :) :))
@rtfyrtuyrt6u Kusura bakmayın. Bir yanlışlık olmuş. Arkadaşım bahsetmişti böyle bir soru sorulmuş şu sitede diye. Bende yorumları okudum. O yüzden yanlışlıkla nasıl olduysa bu yoruma yorum yapmışım. Neyse, yeterince açıkladım sanırım. İyi günler.
@Buzdanduvarlarr Açıklama yapmak zorunda değildin Yorum yapmamışsın boş mesaj atmışsın Nezaketin'den dolayı teşekkür ederim Kendine iyi davran 👍😃😁😊😜😜😜😅😅😅😂😂😂👍🏃
@Buzdanduvarlarr farkındayım, açıklamaya gerek duyacağını hissettiğim için sen açıklamadan önce nezaketin için tşkr ettim iyi sabahlar günün neşeli ve enerjik geçsin
Geçenlerde birisi kravatın olayım boynuna dolanayim dedi. Ondan önce de cadde de bir kız yanımdan geçerken benim olsan 5 kilo aldırırım dedi. Yok yani nedir bu kızlardan çektiğimiz. Eve giderken kız mesleğin önünden geçmeye korkar olduk
Başkalarının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor ama laf atmak zaten çirkin bir davranışken bir de üzerine erkeklerin iyice çirkinleştirmesinden bahsettim. Ben atmazdım bu zamana kadar da yapma ihtiyacı duymadım
Hayirdir gece gece yasam kocu havalari. Planlarimin yuzde yuze yakini gerceklesiyor. Cunku ajandama not ediyorum unutmayayim diye planlanmis organize edilmistir cunku. Sen hayalle plani karistiriyo olabilir misin🤔
En İyi Cevaplar