Tamam biz erkeklerde karı kız muhabbeti yaparız hatta çoğu zaman bu özelliğimizle meşhuruzdur ama biz yine futbol olsun fitness ya da diğer spor dalları olsun iş olsun okul olsun kariyer olsun siyaset olsun film/dizi olsun aile olsun felsefe olsun ya da saçmalama üzerine düz boş muhabbet olsun başka şeylerde konuşuyoruz kendi aramızda ama ben bu zamana kadar kızların kendi aralarında ya erkekler ya da kıskandıkları çekemedikleri hemcinsleri hakkında konuşup bunlar hakkında dedikodu yapmaktan başka bir şey konuştuklarını duymadım. Hani bizde olmasak napacak bu kızlar ne konuşacaklar çok merak ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yo biz de goygoy yapıyoruz ya da dertleşiyoruz ya birseyleri tartışıyoruz
Olabilir orasını bilememde sitede 7/24 erkekler ile alakalı soru görmekten cinnet geçirecem artık başka bir şey mi yok arkadaş şu koca dünyada erkekler dışında
Genel olarak site de bi mantık arama bence cinsiyet farkmetmeksizin
Kim demiş bunu erkek muhabbeti falan yapmam.
Kimse demedide ne zaman kadınların kendi aralarında muhabbet ettiğini duysam ya erkekler hakkında ya da erkeklerden kıskandıkları hemcinsleri hakkında oluyor, bu konu seni niye bu kadar ilgilendir diye soracak olursan sitede 7/24 pembe üyeler tarafından sorulmuş erkekler hakkında sorular görmekten gına geldi başka konu yok nerdeyse bende o yüzden bi sorim dedim ne bu takıntınız diye
Hala takıntınız diyorsun.. ne biçim kadınlara denk geldiysen artık.. neyse devam et bu kafada
E yalan mı? Yalansa yalan de, seni bilemem ben genel konuşuyorum gördüğümü söylüyorum sadece
Bizde öğrenciler konuşuluyor genelde 😂
Nasıl yani öğretmen misin
Evet
He öğretmenler arasında normaldir öğrenci dedikoduları :D
Aynen öyle
Şey diyorsunuz dimi bu z kuşağı bozdu ya bizim zamanımızda gençlik böyle değildi gençlik ne hale gelmiş falan filan :D
Yaa benim meslek lisesi durum bayaa vahim yani vukaatları anlatıyoruz genelde
Amaçları yok şiddet yanlısı bir çoğu derslerle alakaları yok yani biz böyle değildik diyoruz bazen
O sırada sizin öğrencilik yıllarınız: arkadaşlar patlayan elektirikli cop buldum bunu hanginiz üzerinde deneyeyim :D
O kadar yaşlı değilim 😂 biz normal akıllı öğrencilerdik
Biz sizler gibi spora düşkün değiliz ya
Bende o kadar düşkün değilim, sırf spor değil ki bir sürü örnek verdim orada, dünya karşı cinsten ibaret değil
Ama işte en çok başımızın yandığı konuların başında erkekler geliyor kız arkadaşlarımız geliyor sevmediğimiz böyle işte
Bizimde kızlar çok başımızı yakıyor ama biz o kadar takmıyoruz keşke siz de öyle olabilseniz
Siz hiçbir zaman takmıyorsunuz zaten kızları o yüzden sorun yaratmaz
Birazda birbirinize güvenmemenizden kaynaklı bence siz kadınlar olarak birbirinize güvenmiyorsunuz pek o yüzden karşı cins dışında özelinizi açmıyorsunuz birbirinize birbirinizin fikirlerinide umursamıyorsunuz pek
Hayır tabiki üzülüyoruz bizde ama hayat devam ediyor yolumuza bakıyoruz bi kız kalbimizi kırdı diye dünyanın sonu değil ki genelde çok daha önemli başka dertlerimizde oluyor genelde ayrıca
Biz de 7 24 konuşmuyoruz yani
Gördüğüm kadarıyla sitede pembe üyeler tarafından sorulan soruların %90'ı ya erkekleri nasıl etkileyecekleri hakkında ya da erkekler ile yaşadıkları sorun hakkında yani ya da erkekler ile alakalı başka sorular, merak ettikleri falan, paso erkekler hakkında yani özetle, ve bana bu soruları görmekten gına geldi o yüzden açtım bu soruyu
Onun dışında 7/24 konuşup konuşmadığınızı bilemem ama benim denk geldiğim hep öyle
Özgüvenleri yok
Birbirlerinede pek güvenmiyorlar sanırsam
Kendi aralarında sinsi ve düşmanlar 😂😂
Arada yiaa bu gün çok güzel olmuş canimm diyip içlerinden söve söve düm düz etmeleri yok mu hele :D