Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yemin ediyorum iğrenç bir duygu.
https://www.youtube.com/watch?v=qdmsn5yNt6o
Zaten laf atmanın kendi iğrenç.
Bir ara arkadaşlarla beraberim. Birkaç kız oturmuş, birazda alkollüler herhalde, '' hşş çıtıra bak '' deyip güldüler. O zamanlar hoşuma gitti, ama sonrasında bu ne l*n dedim kendi kendime.
İnan bana laf atmak kadar çirkin birşey yok. Kızada olsa, erkeğede olsa. Belki güzel bir söz söylenir yanından geçerken, çok hoş biri denir, bunda birşey yok belki. Ama laf atmak gerçekten iğrenç, inan bana !
Bazen kadınlara hak veriyorum. Kadın olmak diye bir video vardı, bilenler bilir.
Onu bir göndereyim, sonra kadınlarda erkeklerde biraz empati kursun. Eminim iğrençliği anlayacaksınız.
Laf atmayıda geçtim bir ortama girdiğimizde herkes bizi yiyecekmiş gibi baktığında erkek olsakta, kadın olsakta hoşumuza gitmez çoğunlukla. Bakmak vardır, bakmak vardır. Bazılarına bakıyorum bir kadın gördüklerinde öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar. Şahsen banada biri öyle baktığında cinsiyet, yaş farkı umursamadan sinirim bozuluyor...
Ama bazende kadın değil mi? Alayının köküne kibrit suyu demek istiyorum, yalan yok !
Sözü videoya bırakıyorum.35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah. Ama o kadar mı belli oluyor kim olduğum? Gizliyim, hasta etmeyin adamı. :D
Cevap sahibi+1 yılŞşşş, tamam. Aramızda. ;)
Tam şeytansınız, geninizde var.- +1 yıl
izleyin piçler ders alın
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atanlar var.
02 Yorumla- +1 yıl
şişt yavrruuum
+1 yılTraş köpüğün olayın sür yüzüne gezdir beni (fantazi kızı)
Yazdığın kalem olayım kullan kullan at beni ( kültürlü kız)
Attığın tokata hedef olayım vur vur kızart beni (mazoşit kız)
Altındaki araba olayım 5 vitesten debriyajsız 1 e düşür beni ( araba düşkünü kız)
kredi kartı olayım post makinasına sok sok çıkar maddiyatçı kız)
:Birandaki köpük olayım fökürtede fökürdete götür beni (alkolik abaza kız)
Yemekten sonraki kürdanın olayım karıştır karıştır dişinin kavuğuna sok beni ( ironik kız)
Ne kadar sallarsan salladaki hep boxerında kalayım yanında taşı beni ( iğrenç kız)
: Hınkırdığın sümük olayım yere yapıştır beni ( tanımsız kız)
: elini yıkamadığın sabunun olayım hep hasretle bekleyim seni ( platonik kız)
: Futbol macında ekranın olayım 90 dk boyunca gözünü ayırmadan süz beni ( hayal dunyasında yaşayan kız)
: Bilgisayarına maus olayım tıkla tıkla şımart beni ( ilgi beklyen kız)
: Giydiğin çorap olayım kokunla bayılt beni ( tuhaf bir kız)
: veee İftarda içtiğin sigara olam hasretle birden içine çek beni (dindar kız)
. umarım yardımcı olmuştur :D3220 Yorumla- +1 yıl
vay işşiz :DD
- +1 yıl
Ahaha guzel olmus eline saglik :)
- +1 yıl
Super olmus :)
- +1 yıl
@çocukça sağol :D
- +1 yıl
Sagol :asdd
- +1 yıl
eyvallah xd
- +1 yıl
güldüm :)
- +1 yıl
Gülmek güzeldir knk gül tabi :D @şiirsokaktaa
- +1 yıl
çokmu araştırtın böyle
- +1 yıl
Woooow süper olmuş :)
- +1 yıl
Vay canına 😂
+1 yılHaha süper soru biri benden biri arkadasimdan:D
1. Futbol maçında ekranın olayım 90dk boyunca gözünü ayırmadan süz beni yavruum be
2. İftarda içtiğin sigara olayım hasretle birden içine çek beni güzeelim
Haha gercekten cok igrenc bisi1610 Yorumla- +1 yıl
Haha biz kustuk zaten :D
- +1 yıl
Soruyu sen sordun haha sayende hem kendimizden hemde hayattan sogduk bizde:D
- +1 yıl
Dimi sizde boylesiniz iste:) @temhemm
- +1 yıl
Anladim:) bende yapmam zaten hayata bakma burada insan biraz daha cesaretli oluyor ondan:)
- +1 yıl
Bu nasıl bir iğrençliktir bee :D
- +1 yıl
Coook piss:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Olmayacak birşey değil, geçen dershanede yanlışlıkla kızın ayağına bastım tam özür diliyeceğim bana döndü senin mk dedi. Mal gibi kaldım ve kaçtım ordan :D . Tabi içimden o işi neyle yapcan demek geçti ama söyleyemiyo insan o an :D, kibarlıktan ölcem yakında bu kızlara karşı.:D Yani velhasıl kelam devir değişti :D kızlar laf atmayı bırak bizi halletcek yakında :D
02 Yorumla
+1 yılOfff... Burma bıyığına geberdiğim :D
Kemerin olayım sar beni beline
Traş köpüğün olayım sür beni yüzüne gezdir beni yiğidoo :D194 Yorumla- +1 yıl
yiğido deyince sivaslı olarak kendimle gurur duydum :D
https://www.youtube.com/watch?v=R612FXtqYB8
Bana İzmir'de laf attı kızın birisi. Gözlüğümü takmışım, kasıla kasıla indim arabadan. Kaldırıma adımımı attım ki kızın biri "Kasılma Ankaralı burası İzmir" dedi. Havamı yerle bir etmişti kız. Burnuna kafayı atacaktım ki İzmir'de olduğumu yeniden farkettim. 😊
010 YorumlaEski çekiciliğini kaybederdi bayanlar. Çünkü bayanların doğasında bulunan mutaassıblık erkeklerde çok daha sınırlı ve farklı bir biçimdedir. Doğal denge bir bayan yılda bir çocuk doğurabilmesine uygun iken erkeklerde çok fazladır. Bu da iki cinsin arasında ki bir sınır çizgisidir.
00 Yorumla1 2 kere denk geldım ama umursamadım oyle kızlardan hayır gelmez bırkeresındede bıtanesı arkadasım numaranı ıstıyo dedı taksımde bı kafede takılıyoduk arkadasına baktıgımda benden 2,3 yas gorunumlu allahım sevvgılım var benım abıcım dedıgımde kız cok kotu kızarmıstı ya: D
00 Yorumla
+1 yılO göte bülbül öte be.:DDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddd
216 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha kiz varyaaa :)))
- +1 yıl
Hahahahahah
- +1 yıl
Cok iyiydi yeaaa :D :D
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. atıyorlar zaten.. kızarıp eğip başını gidiyorsun.. ne diyebilirsin ki.. öküz mü diyeceksin gerizekalı mı.. denmez yahu ayıptır.. denir mi kıza hiç öyle.. yiyip lafını paşa paşa gideceksin :)
00 Yorumlaüniversiteye ankaraya gittiimin 3. haftasında gece 12 de eve dönmeye çalışırken koru sitesi tarafında son model mercedeste kafayı çeken 2 kız bana bakıp "kapışalım mı" demişti. o yüzden hızlıca uzaklaştım. şimdi olsa arabaya mı binerim laf atana mı karar veremezdim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkeste brad pitt ya maşallah adım başı laf yemiş mk puhahaha olm bir kere brad pitt bile olsanız yaşadığınız ülke türkiye l*n baştan kaybediyosunuz burada kızlar bıyıklısından taytlısına hepsi özel trip gücüyle yaratılmış yolda kıvanç tatlıtuğu görseler naz yapıp trip atarlar yinede ilk adımı atmazlar :D anca justin bieeeebeeeer ı love youuuuuuuu diyen ultra kezbanlar justini falan görünce atlayabilir üstüne :D
30 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=0NashrX5XW0
şurdaki emrah gibi atardım heralde. Yaratıcı olmak gerek :D52 Yorumla
+1 yılDüşün bir "heytt be bıyıklarına gurban olurum maşşallah 1 bacağına ağda yapsak 10 tane çift kişilik yastık yaparız be gurban olurum bak nasılda gıvırta gıvırta gidiyo gıvırtma lan" bu nedir ya iyrenç
53 Yorumla- +1 yıl
:D demi demi
Futbol maçında ekranın olayım 90 dk boyunca gözünü ayırmadan süz beni :D
199 Yorumla- +1 yıl
hahahaha:DDDD
- +1 yıl
Okadar istersen o 90 dakka az gibi:)
- +1 yıl
burdanda süzeriz :D :D
Bir ara üniversitenin önünden geçiyordum bir baktım böyle 5 - 10 tane kız sigara içiyorlar neyse kızın biri beni işaret etti. Sonra makinalı tüfek gibi laf atmaya başladılar aklımdakileri yazayım
"Analar ne şekerler doğuruyor be ! "
"Topun olayım sektir beni ! "
Sigaran olayım sar beni
... olayım öp beni "
Dediler... Ben de korkudan kaçtım :D Ama öyle bir kaçtım ki az daha duvara çarpıyordum00 YorumlaYa ben bir kere yaptım o hatayı ama pişman değilim :) çocuk küpe takmisti yanindan geçerken taktiğin küpenin taşı olurum demiştim :D
64 Yorumla- +1 yıl
yakup ekin şarkısı degilmi o ya :) küpe
- +1 yıl
Kim tutar seni be:)
yok yaa kızlardan laf atanlar çok sempatik gelio utanıyoruz felan bide anlatılacak hikaye çıkıo arada yapın böyle şeyler bana bir kaç kez atan oldu boyuna posuna kurban olayım felan die çok hoş oluo ne zaman sokağın köşesinde bir kız görsem yürüyüşüm değişio bir laf atsa felan die bekliyorum ama sesleri çıkmıo bu aralar :)
00 Yorumla
+1 yılBeraber agda yapalimmi pasam ;)
Hatta Kaslarinin ortasinida alirim :)
Seni basimin ustunde tutarim sonucta biz kizlar bindigimiz dali kesmeyiz. Anaaaadiinnn mi?
Rihannanin tangali fotograflarina bakarsin 10 yil sonra emine beder lesindir ona gore ayikkk burasi turkiye !
Off uleyynn erkeklere tas cikarttim :)01 YorumlaBence hiçbir fark ortaya çıkmazdı. Sadece roller değişilir, bu sefer de erkekler naz yapmaya başlardı. Olay tamamen arz talep meselesi. Böyle gelmiş böyle gidiyor, neden böyle başladı ben de merak ediyorum. Acaba hormonlarla mı yoksa dinlerle mi alakalı? Yoksa başka bir şey mi? Bence dinlerle ilgili.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yıl"Şu kadınlardan da rahat dışarı çıkamıyoruz! Rahat birşeyler giymek suç bu ülkede. Niye şortla dışarı çıkmayalım ki? Ben böyle seviyorum ama. Hepsi uçkurunu düşünüyor. Bunları düşünmeyen bir kadın bulsam direk evleneceğim." Öyle birşey olsaydı eğer, erkeklerden duyabileceğiniz sözler. "Resimlerim nasıl? Şortum kısa mı? Kadının biri sokakta bana laf attı. Niye böyle yaptı? Hiç anlamadım." Diye de sorular sorulurdu burada.
20 Yorumla
+1 yılBunca yıllık tatlıcıyım böyle baklava görmedim.
Ben sesnin o baklavalarını akşam yemeği sonrasına saklar da yerim.
Pantolonun olayım giy beni. Addadfadfwssxftwasta47 Yorumla- +1 yıl
Ne var? :D
- +1 yıl
O kim?
- +1 yıl
pantolonu olma hergün sabah iki bacağını sokuyo pantolona :D
Müsait bir yere götürür ve hemen ilişkiye girerdim. Yeter artık dayanamıyorum. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Çıldırmak üzereyim... Vajina ve meme görmek benimde hakkım. 20 yaşına geldim ama hâlâ ilişkiye giremedim. Dayanamıyorum artık, ateşim başıma vurdu.
00 Yorumla
+1 yılbir kere yurtdışında tramwayda giderken karşımda iki türk vardı gaydiler beni türk sanmayıp laf atmaya başladılar "ay şu cocuğa bak ne kadar tatlı - ay parmakları ne kadar güzel - ay eve çağırsak gelir mi" felan acaip tırsmıştım sonra muhabette başladılar benimle bende türk olduğumu hissettirmeden yabancı dilde cevap vermiştim. Aklıma geldikçe gülerim şimdi ama o an harbi tırsmıştım:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşişşt yakışıklımmm ilk görüşte aşka inanırmısın yoksa gidip tekrar mı geleyim?
101 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemerin olayım beline dolanayım yavrummm
Sigaran olayım içine çek bir nefes nefes be koçuumm :D133 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılahah sağol :D
işte bunlar hep karşı cinsin lafları ordan şeyettim ben :D
@EkoL187
Canını yediğim. . çantaya bak çantaya. . hop yavrumm.. vay vay analar ne yiğidolar doğuruyor. ..:D:D
not: bu soruyla içimdeki kro sapıkla tanıştım :))12 Yorumla
+1 yılPoposu guzelse tip fizik de guzelse masallah bebegim hepsi senin mi gel paylasim der gecerim hahhahahh :)))
43 Yorumla- +1 yıl
Popo guzelse amaa :))
+1 yılKızların yorumlarını okudum ŞOKK oldum :))))) bu kadarı fazla bana ben kaçtım size kolay gelsin :))))
21 Yorumlayurtdışında kızlar erkeklere laf atıyor, teklıf edıyormusum olm :)) şansen bana atsalar ki atamazlar cesaret ister.."her kusun etı yenmez slk" der yoluma devam ederım.
04 Yorumla
+1 yılvalla bir kizin bana laf atmasina 1 kere tanik oldum bilmiyorum iddaya girmis gibilerdi ama ogretmenleri oldugum belli olunca cok utandilar zannettim evime geldiler ne yapiyim ben ya simdi :))
10 Yorumla
+1 yılUff yavrum o sakal senin mi bıyığina kurbann :) Allahim sen neler yaratiyorsun uzay boşluğunda bir meteor bana doğru yaklaşıyor carpildim galiba :))))
Allah iyi ki beni erkek yaratmamis :)12 Yorumla- +1 yıl
Allahtan kız yaratmış seni :D
- +1 yıl
bencede :D:D:D erkek yaratsaydı ülkede kız kalmazdı :D
rasladım bir kaç kaşara öyle. :) ne tatlı çocuk demişti arkadaşına tam yanından geçerken şaşırıp dönüp baktığımda ise hemen yüzünü döndü kızardı beremiyolar ablası. :D
01 Yorumla
+1 yılEnsen olayım kaşı beni :) ensesine dokunan erkek her zaman çekici gelmiştir, dokunmayana laf atmam :)
42 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir alışkanlık var :/
- +1 yıl
İyiymis :) lafım sana gelsjn
-Ştt yavrum göte bak bee.
-Anan seni benim için mi doğurdu bebek
-Zeus mübarek
-Poponu sigortalatmayı düşündün mü?
-Boynunu öpeyim mi azcık?
Ne cevherler varmış bende be :D23 Yorumla- +1 yıl
@blackVio Biz senin bildiğin erkeklerden değiliz taammı :)
Heyy yavrum yarrağa bak bee ! Gel bir ağzıma ver ( Pff utanıyorum iğrenç bir laf atışı )
515 Yorumla- +1 yıl
Oha ahahahahahahahaha 😝😂😃
- +1 yıl
Hohh erkekler bile bolesini soylemez
- +1 yıl
-8 basmışlar.. ama helal en samimisi :)
Ayy ayyy aman erkekler bana bulasmasin ben onlara bulasmayim. ben kendimi beyenen biri degilim fakat cogu yanit su kizlar erkeklere hasta arkadass :) egolar cok yuksek.
00 Yorumlalise zamanında kızlar beni görünce laf atarlardı. bende göz ucuyla onlara bakar ve gördüğümü görmemelerini sağlardım. asla cevap vermezdim cool adamdım ben onlarla mı uğraşacaktım birde :)
00 YorumlaUçur beni yiğido :Dfdhjfgb
An itibariyle içimdeki emoyu ortaya çıkardım :D70 Yorumlakıyamet alametleri zaten olmaya başladı bu dediğin yapanı çok görüyorum ama bir bayana hiiiç yakışmıyor
01 Yorumlalaf atmanın kızı erkeği kalmadı artık ya :) baksana yorumlara çok komik :) ama bnimde sevgilime ''hey yavrum heyy neler görüyorum hepsi senin mi'' diye laf atasım gelirdi
00 Yorumla
+1 yılSenin baban, erkek kardeşin yok mu.. Çok ayıp cık cık cık :D
31 Yorumla
+1 yılBoyuda selvi gibi masallah !
Biyiklara gurban yavrum :D30 Yorumla
+1 yılBen atarm ne var sanki :D
pist yavruuuuu naaaaaber ;) (goz kirparm tabi bide) :D
Erkek- Ne diyosun be sapık :O
ahahha :D40 Yorumlakadınların erkeklere laf atması ülkemde olağan karşılanmış olsaydı bile erkeklere laf atmazdım
30 Yorumla
+1 yılAnalar neler doğuruyo be yuruyusune kurban olduğum. Şu boya posa endama bak. bir içim su mübarek. Dur kaçma az cilveleşek.
54 Yorumla- +1 yıl
Olmadı mı :/
- +1 yıl
harbiden haklısın bu devirde böyle kız kaldımı yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yıl+ Uff Sibel herife bak!
- Aaay Yunan heykeli gibi!30 Yorumla
+1 yılBenim bir ozelligim var gozlerle konusabiliyorum karsimdakinin oyle bir yetenegi varsa konusuyoruz :D
10 YorumlaBazı erkeklerin poposu çok tatlı oluyo sanırım şşt göte bak bee derdim herhalde aisdkajkidsjaildkasiklikfmiklsdf
10 Yorumla
+1 yılBenim saclar uzunken yagmurda yagiyo yuruyorum cool cool.4 tane kiz sesli sekilde ayyy saclara baakk dediler. dondum kizlardan biri dedi ben bunlardan degiliimm:)
00 Yorumla
+1 yılanalar neler doğurmuş bee, yürü endamını seveyim senin, breh breh , taktığın gözlük olayım, yavrru heyt anam beeh
33 Yorumla- +1 yıl
o da olur
- +1 yıl
kendimi 3 çocukla sokakta kalmış gbi hissettim :(
şu an kızlar erkeklerin görevini aldı. Bırak laf atmayı sokağın ortasında hiç tanımadığı adamı durdurup öptüğünü gördüm.
11 Yorumla
+1 yılsen hep sert misin anam?
kuşun ne kadar hareketli gülüm.
not: çok kibar biri olmakla bilinirim ama içimde sanırım bir sapık var...12 Yorumla- +1 yıl
kızların hepsinde var ama dışarı yansıtmıyor
not: Kibar insanlar daha sapıktır öyle durmasalarda :) - +1 yıl
olabilir. eski erkek arkadaşım ve ben kibarlık budalasıydık ama çok fena insanlardık. haklısın
+1 yılbana atiliyor... yazlikta kizlar massallah masslah diye laf atiyolar hahaha :D en guzelide yolda giderken , kizin sizi gorup arkadasina bak bak demesi seni suzmeleri :D utaniyorum ama
20 Yorumla
+1 yılhey yavrrum ve boyuna posuna kurban olurum tü tü tü maşallah bıyıklarını yedıgım affeeet afffeet yuru de endamını görelim koçuuum :Dd
10 Yorumla
+1 yılOffff atommmusun parçaladın bizi o kaslarlaaaaa yavrrrrruuu derdim 😂😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kızlar laf atmayı bilmiyorsunuz insanı kırıyorsunuz. geçen sene kordonda giderken (benim popom biraz çıkıktır) 3-4 kişilik kız grubundan biri yanlarından giderken senin g. tünü keserim dedi bir gülüşme falan ne diyecem diye bakıyorlar bende baktım bir şey de diyemedim, utandım eğdim kafamı gittim. arkamdan da sesleniyorlar ''utandı yaa'' diye çok rezil bir gündü
01 Yorumla- +1 yıl
:))))))
Özellikle yetiştirildiğiniz bir sera felan mı var bu kadar yakışıklı olmanızı tarif edemiyorumda demiştim:)
30 Yorumlaulan bırak laf atmayı kız geldi götümü avuçladı kaza diye? ahlak bozulmuş arkadaş kıyamet alameti hoşumada gitmedi değil yani...
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 sesli güldüm kardeş 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine kızlardan çok erkekler laf atmış hey Allahım soruyu soran rica etmesine rağmen erkekler yine kendini tutamamiş bunların dna'sina işlemiş soran biz ne desekde onları geçmeyiz anlaşıldı :D soran
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana offff diyen yanımdaki hatuna dönüp bir Off çektin dağlarım yıkıldı demiştim. Zararı yok. Kadınlar laf atınca daha iyi oluyor.
10 Yorumla Pîşşt yakışıklı günesi göstermemi istermisin?
Terbiyesiz nolucak
Gel ya kacma l*n
evliyim l*n ben sapik :DD00 Yorumla* herşeyi gectim de Bildigin i*ne laf atmadı direk aldı eline l*n denizde benimkini :D neye ugradıgımı sasrdım :D
00 Yorumla- Devamını Gör (344)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat