Birisi lütfen bu dengesiz çocuğun ne yapmaya çalıştığını anlatabilir mi? Yardım edin?

Bizim üniversiteden bir çocukla ne zamandır konuşuyordum. Çok ilgiliydi. Buluştuk gayet iyiydi yanımda da 2. buluşmamızdı elimi felan tuttu istersen şuraya da gidelim felan ilgiliydi yani. Sonra eve gidince mesaj attı ben seni seviyorum galiba diye ben de seni seviyorum galiba dedim çünkü gerçekten etkilendim. Mesajları azalttı 1 gün sonra tekrar buluştuk bugün de sinemaya gittik ama bugün yanımda pek konuşmadı sinemada yine elimi tuttu bende başımı omzuna koydum beni eve bıraktı ama hiç arabadan inesim yok inme felan demiyor bende gezelim dedim nereyi felan dedi dolandık baktım bunun konuşası yok bırak beni eve tamam dedim öptüm indik. Aklıma takıldı mesaj attım biz neyiz dedim kız arkadaşımsın dedi bende hangi anlamda dedim baktım cevap yazmamış bende anladım ama ben seni seviyorum sen beni önemsemiyorsun ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum yazdım bunu yazınca ben sadece bazı şeylerin çabuk olmasını istemiyorum çabuk olunca biter hemen yazmış hem sen hızlı davran elimi tut hem de dur de. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi de beni ilk buluşmada götürdüğü manzaraya gitmiş ve altına Yalnızlık Yazmış amaç ne?
Birisi lütfen bu dengesiz çocuğun ne yapmaya çalıştığını anlatabilir mi? Yardım edin?