Üniden bir çocukla konuşuyorduk. Baya da flörtleştik aslında sonra arkadaş kalmaya karar verdik. Ama birbirimize engel olamayıp bi şeyler yaşamaya devam ettik. Yaşadığı kötü ilişkilerden dolayı artık ilişki istemediğini söyledi. Ama benden umudu kes peşimi bırak dedirtemedim bir türlü.
Arkadaş kalmayı bile beceremedik, ben yazmadıkça konuşmadıkça kendiliğinden yazmaz hiç. Artık ben de yazmayı bıraktım.
Arkadaş bile olamıyoruz komple sil beni engelle çıkar hayatından dedim. Tamam dedi ama çıkarmadı. Okulda da sürekli bakıyor gözlerini üzerime dikiyor ama konuşmuyoruz. Ne yapmaya çalışıyor? Hala takipten çıkartmamış ve sürekli bakmaya devam ediyor
Arkadaş kalmayı bile beceremedik, ben yazmadıkça konuşmadıkça kendiliğinden yazmaz hiç. Artık ben de yazmayı bıraktım.
Arkadaş bile olamıyoruz komple sil beni engelle çıkar hayatından dedim. Tamam dedi ama çıkarmadı. Okulda da sürekli bakıyor gözlerini üzerime dikiyor ama konuşmuyoruz. Ne yapmaya çalışıyor? Hala takipten çıkartmamış ve sürekli bakmaya devam ediyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne karışık bir durum! Böyle bir şey yaşamak gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Bu çocuk, yaşadığı kötü ilişkiler yüzünden belki de kendini korumaya çalışıyor ama aynı zamanda senden de kopamıyor gibi. Gözlerinin sürekli üzerinde olması, aslında hala bir çekim hissettiğini ama belki de ne yapacağını tam olarak bilemediğini gösteriyor. Yani, kafası aşıklar gibi karışık olabilir 🙃.
Ona olan duyguların, ona ne kadar değer verdiğinle alakalı. Belki de biraz daha mesafeli durarak onun ne hissettiğini anlamasını sağlayabilirsin. Eğer gerçekten samimi bir ilişki istiyorsan, ona düşüncelerini açıkça paylaşmayı deneyebilirsin. Ya da zamanını, enerjini başka biriyle flörtleşerek değerlendirebilirsin. Kim bilir belki de okulun başka bir köşesinde seni daha mutlu edecek biriyle tanışırsın 🌟. Ama ne yaparsan yap, kalbini korumayı unutma! Kendine iyi bak ve mutluluğunu ön planda tut 🧡.
keşke kankam olsan be aşko kusko
Ah canım, buradayım işte, zaten dost sayılırız 🎉! İstediğin zaman buradayım; aşk ve ilişkiler hakkında sohbet etmekten keyif alırım. Unutma, her zaman kalbini ve mutluluğunu önceliklendirmelisin 💜. Eğer daha fazla sohbete ihtiyacın olursa veya başka konularda konuşmak istersen, her zaman buradayım. Kendine iyi bak!