Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Arkadaşlar 3 ay biriyle konuştum sevgili olmadık görücü gibi tanışmıştık bana karşı düşüncesiz ve ilgisiz davranıyordu doğum günümde yanımda olmadı bir pasta bile almadı sadece doğum günün kutlu olsun dedi güzelim meleğim kelimelerinden başka birsey duymadım her buluşmada kafeye gittik hepsinde sırf kahve seviyorum diye 2 sade nescafe alabilir miyiz diyip menüye bakmama müsade etmedi beni 1 kez yemeğe götürmedi bende ona karşı soğudum ve bana buz kütlesi gibisin benim yaptığım yaklaşımı bana yapmıyorsun demeye başladı bende ayrıldım gideceksen gidebilirsin kalacaksanda ben böyle bir zeynep istemiyorum benim istediğim zeynep aynı benim yaptığım yaklaşımı bana yapacak dedi sen kimsin kendini ne zannediyorsun bulunmaz hint kumaşı değilsin dedim hakkını helal et dedim hakkımı helal etmiyorum dedi ne yaptiysa ayrıldıktan 1 ay sonra numaramı sildi 2 hafta önce instagramdan rüyamda seni gördüm bir sorun mu var diye mesaj attı cevap vermedim dünde WhatsApptan böyle yazmış ve hâla numaram kayıtlı değilken yazmış oto elektrik tamircisi kendisi tam bir odun ve öküzü. n önde gideni son mesajımda en son olsun yazdım