Benden hoslandina eminim ama iliskimiz bir turlu ilerleyemedi. Cekingen biri. Hic kiz ark olmamis diye duydum. Hoslandigimi da anlamistir mutlaka belli ettim yani acikca olmasa da. Ama artik catlicam ne yapiyim da artik kivama gelsin? tabi ona basit kiz izlemini vermeden bunu saglamak istiyorum. Kendisi terazi burcu bende oyle. Sabir falan kalmadi.
Cevabın nedir?
Terazi burcu cok dogru ya. ben de terazi burcuyum gidip konuşmaktan biraz cekingen oluyoruz. Daha cok cesaret vermelisin , etrafında dolasmalisin zaten en uygun zamanda gelicektir. Ben de de universite de aynı durum var sınıfta. Ama açılmak kolay degil. Karşı taraftan daha fazla action , hareket lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi hareketler mesela? Ayrica beni genelde erk arkadaslarimla goruyo amfide hatta bugun sert bakmis oyle dedi erkek arkadaslarim.
- +1 yıl
Iste erkek arkadaşları ile gördü burada ip kopmamissa iyi. Ben de hoşlandığım bayan olursa dogal olarak kollama ve koruma ic güdüsü gelişiyo ve onu baska erkekler ile gorur isem bazı isler ters tepebilir. Benim hoşlandığım bayan erkek arkadaşları ile görürsem genellikle kafam da o ise dair ipler kopar tamamen. Zaten zor konuşmaya gelecek erkeği böylelikle daha zor duruma koyarsin bide terazi olarak cabuk da unutan yapıya sahip olanlar var. Hareket olarak da biraz daha bak , biraz konuşmaya calis özgüven asila şöylesin böylesin. Veya bakışlar ile ver güveni hatta sen konuşursan bu daha harika
Soran+1 yılYa hem mesaj attiyo hem bakisiyo hem kirmiyor hem de mesafeli..
Soran+1 yılYoknya msjlasdk az evvel. Sonucda sarmas dolas degildim. Iste bende o oyle davraninca acaba hoslanmiyo mu falan diye dusunmeye basliyorum
En İyi Cevaplar
Aynen ben gibi kişi.. ona kibarca yaklaş ondan adım bekleme atmaz. Eminim o da sevgili istiyodur ama utandığı için açılmıyodur. Senin açık sözlü biraz dobra olman lazım ki hatalarını anlasın. O kadar da çok dobra olma utancindan yüzüne bakamaz
010 Yorumla
Soran+1 yılNasi bir mesaj atiyim o zaman bilemedim. Ilk defa boyle bisey basima gelcek..
- +1 yıl
Açık ol işte. Ne hissediyosan açıkça söyle. Sevgili olmak istiyosan söyleme onun söylemesini bekle. Sadece tanışmak istediğini söyle. o anlar zaten. Ki unutma bu olay aynen benim başıma geldi ayyynı bu olay. Bende kıza bişeyler hissediyodum ama açılamadm bana baskı yaptı neden uyanıyon sen erkeksin falan dedi. Yeter dedim 1 ay konuştuk benimle sevgili olcen mi dedim. O zaten dünden razı. . Velhasıl onun teklif etmesini bekle ve o adımdan başka bütün admları sen at.
Soran+1 yılAnladim peki tesekkur ederim de sen erksin uyan falan da denilmez heralde durup dururken ne siycem ki :s :(
Soran+1 yılIyi bakalim seni dhaa yakindan tanimaknistiyorum derim artik belki
Soran+1 yılRica
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli karsilasmaya çalış. Konusurken ona güvende olduğunu hissettir rahat davran
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayni bolumdeyiznsurekli karsilasiyoruz ama birbirimizi gorunce donup kaliyoruz hafifnbi guljmse bazen sadece donuk :) hele ben bazen gormemeizlikten geliyorum ya :((
Cevap sahibi+1 yılAma senin de bir şey yapman lazim soru sorabilirsin mesela. Bir kere her gördüğünde gülümseme zaten ama arada ufak gülümsemeler yapabilirsin
Soran+1 yılHaklsin
Cevap sahibi+1 yılhadi kolay gelsin :)
*** telefon numarasını iste, mesaj at. ben öyle yapmıştım :)
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten konusuryoruz canim ya ama artik iicmde tutamiycam..
Soran+1 yılAlah allah o zaman sen yine devam et oyle mesaj at oyle sira bekleme... eger mesaj attiginda soguk konusuyosa ilgisiz konusuyosa meraksizsa gorusmek istemiyosa hoslanmiyodur maalesef
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere at kafandan şu basit kız ön yargısını, dediğin gibi utangaç ve senden hoşlanmış biriyse zaten kafasında bir profil çizmiş senin hakkında, bir adım atmamak için basit kız imajı yalanının arkasına saklanma diğer kızlar gibi, sevginin üstüne gitmek onun için çabalamak basitlik mi olur, ayrıca hiç kız arkadaşı olmamış biri basit kız, ağır kız nerden bilecek belli ki tecrübesiz biri. yani diyeceğim o ki bahanelerin ardına saklanma seviyorsan GİT KONUŞ
34 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun da nasil diycem bilemiyorum hic pat diye de soylenir mi ki :/
Cevap sahibi+1 yılpat diye söyleme yakınlaş bir bahane bul konuşmaya çalış, yanında eşyanı falan düşür yardım etmesini sağla kısacası hedefi gözüne kestir bir mermi gibi avına kitlen
Soran+1 yılHaha pekala tesekkurler cevap icin :)
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevabı hak ediyorsa es geçme
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsadece sürekli mesjlaş dur
veya sosyal medyadan yazış
bir noktadan sonra aramaya başlıyacak senii
empati kur anlayışlı ol sorular sor...
bak gör02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle yapmayi dusunuyorum
- +1 yıl
oyle yap
empati şart fazla bir şey yapmayacaksın
+1 yılBizim toplumda bu var kizlar hep erkekten bekler.. diliniz yok mu erkekte ozguven ararlar ama kendileri bizden beterler git acik ol durust ol.. hayret bisey yaa
07 Yorumla
Soran+1 yılOldu evlilik teklifini de biz yapalim
- +1 yıl
Yapsan nolur yapmasan nolur bekle o zaman gelmezse buraya sorarsin..
Soran+1 yılNapalim toplumun kadinlara erkeklere yukledigi roller var. Degistiremeyiz.. en azindan bu yy. da
- +1 yıl
Hayat musterektir. Geleneksel olarak oyle ama insan kalbine ve mantigina gore yasar. Sen ne istiyorsun mutlu eden nedir seni sevdigini kaybetmemek adina ona butun onyargilari yikip evlenme teklif edemezsen onu kaybedebilirsin. Iste bu dusunceleriniz hata yapmaniza yanlisa gitmenize sebep oluyor. Bana kalirsa yaradilis geregi hicbir insan birbirinden ustun degildir.. bilmem anlatabildimmi?
Soran+1 yılCok haklisin.. zaten bendeki ego meselesi :)
- +1 yıl
Sadece sende degil butun kizlarda ayni ego var.. herseyi erkeklerden beklemeyin hoslaniyorsaniz soyleyin. Allahin bildigi kuldan saklanmaz.. yoksa insan riyakar bile olabilir..
Soran+1 yılPeki tesekkurler cevap icin :)
+1 yılo utangaç sende utangaç tam buldunuz birbirinizi inan bu konu yüzünden kaç bin insan sevdiğini alamadı eğer seviyosan çekinmeden utanmadan düzgün bir şekilde çek kenara söle bunun basitlikle ne alakası var
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen o kadar kisa anlatmama ragmen cozmussun. Zaten o yuzden ilerleyemiyor.. demesi kolay tabi nasil soylenir kii
- +1 yıl
bir şekilde konuya girmeye çalış gelecekle ilgili felan öyle açıl işte
Sen beni tarif etmişsin resmen :) neyse git onunla biraz muhabbet et kendini birazda olsa rahat hissedince açık açık söyle ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılmesaj olarak mi
Soran+1 yılYuzyuze zor olur ama dogru diyosun
+1 yılUtangaç diyorsun. Git anlat derdini niye basit gorsunki. Eminsen zaten problem yok. Sana bağlanacanmistir seviyorsa.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bir kiz olarak ben soylersem hem benim biraz gururuma dokunur hem de o ne dusunur bilemem ki
- +1 yıl
Neden kız olarak söyleniyormuş? Eskiden kadınlar çalışmaz evde otururdu simdi vinç operatorlugu bile yapıyorlar. Su tabuları yıkin artik. Sende insansin herkesin duygusu var. Kızdan ilk adamın gelmez diye birseymi olur. Boyle yapmaya devam edersen öyle bakar durursunuz birbirinize.
Soran+1 yılAma neden ben de o degil :( ben itiraf edicem bu gisile. zaten.. sabirsizim
- +1 yıl
O zaten utangacsa sana söylemesi seneler alabilir. Hayır bilmesem konusmayacamda boşuna beklersiniz. Eminsen beklemek için sebebin yok. Gidersin yanina bugün musaitsen birşey yapalimmi falan dersin. En kotu cesaret verirsin ona. Bekleyerek biyere varamazain.
Soran+1 yılDogru diyosun
adımı sen at neden ilk adımı hep erkeklerden beklersiniz anlam veremiyorum çocuk yapamıyor çekiniyor utanıyor belliki şu fedakarlığı bir kerede siz yapın yahu neticede mutlu olamayan siz adımı atarsan mutlu olacak olan yine siz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil adim atiyim ne diyim bilemiyorum ki. Hic yapmadm..
Onunla Rahat Konuş O Da Seninle Rahat Ve Özgüvenli Konuşur.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapiyorum pek terslemiyorum
boyle yaklasacaksın.
https://www.youtube.com/watch?v=rFfQiFO7_b411 Yorumla
Soran+1 yılHahahhah yaa :D
- 00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. 02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha hic gulecegim yoktuuu... bak capsde bile abiii yaziyooooo...
+1 yılAvını ürkütmeden sinsi sinsi yaklaşacaksin. Bu tür erkekler nadir bulunurlar ve protein ve vitamin açısından çok zenginlerdir. Avını yakaladıktan sonra ürkütmeden sevmeye devam edip yabaniligini yemesine yardimci olacaksın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha (y)
- +1 yıl
Eic yapsana kanks :D
+1 yılbir erkeğin utangaç ve çekingeni de hiç çekilmez be güzelim bırak bence
00 YorumlaÇocuğun arkadaşlarından tanıdığın var mı aranın iyi olduğu?
09 Yorumla
Soran+1 yıl1bi tane yakin arkadasi var da onla bir sohbetimiz olmadi benimkiyle konusdugum. kadar cunku numarasi falan da yok ki yalnis anlar belki konusursak
Soran+1 yılKime sorsam hoslaniyo d edi hareketlerinden oyle bir izlenim verdi
Soran+1 yılDaha once yalniz kaldik ama bisey olamadi
Soran+1 yılYani olmasinicin erken aslinda da ben sıkıldim artik ya
Soran+1 yılDogry diyosun.. iste kisilik meselesi aslinda :)
+1 yılMoon walk yaparak yaklaş ne olduğunu anlamaya çalışırken senindir..
03 Yorumla
Soran+1 yılMoon walk ne ya :D
Soran+1 yılYa 2 sn geri istiyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAa ben bu :) Ben hayatta söyleyemem hoşlandığım var fakat o da söyleyemez :) Muhtemelen ben zincirlerimi kırıp söyleyeceğim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSoyleee yaaa.. dok icinii...
Soran+1 yılNiye cekiniyosunuz kiii
Cevap sahibi+1 yılYa ben çok aşırı çekingenim hani yolda gördüğüm birisine saati sormakta bile zorlanırım :)
Soran+1 yılBence ilk adimi atmalisin. zaten bur kizin senle ilgilendiginindusunuyosan cekinmene gerek yok
Cevap sahibi+1 yılEvet :) bu zorlu iş erkeklere düşüyor ilgilendiğini belli oluyor ama sanırım tamamen cesaretimi toplamayı ve doğru bir zamanı bekliyorum.
Soran+1 yılYa eminsen zor degil bence. Mesela cesaret kazanman iicn ne lazim merak etim? Ya da ne yapmasi lazim ki sen itiraf edesin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bende de var, çekingenim ve hiç kız ark. ım olmadı. İşin zor söyliyeyim, güvenini kazanman gerek en başta.
03 Yorumla
Soran+1 yılCesaretlendirdikce daha sık mesaj atmaya basladi. Ben onun itraf etmeisni bekliycem.
Cevap sahibi+1 yılOna özel olduğunu belli et, kimseye anlatmadığın şeyi anlatıp sonuna bunu kimseye anlatmadığını söyleyebilirsin. kendi gitmek istemediğin biyer olsa bile sırf onun istediği için git. Kızın biri bu tür şeyler yapıp gönlümü çalmıştı :).
Soran+1 yılHmmm peki
ona güzel güzel bakgözlerinin içine :) olmadı git bir meraba de herşey bir merabayla başlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha ince 2 kez gorustuk. Onu gorunce bakamiyorum gormemezlikten geliyorum bazen donuk donuk bakisiyoruz oyle :D ama msjlasrken rahatiz.
+1 yılönce netten ya da mesajla konuş daha rahat olur. bir seviyeye kadar öyle gidin
07 Yorumla
Soran+1 yılYani şu an oyle yapiyoruz 2 kez gorustuk de ama hic iliski mevzusu acilmadi eskilik falan..
- +1 yıl
o utangaçsa sen onu biraz çek o konuları dolaylı olarak şöyle direk mevzuya girmeden bir ağzını ara bakim
Soran+1 yılMesela bam son gorusmemizde arkda cagirsin mi diye sordu. Bende bozuldum. Yalniz gorusmeyi dusundugumu ama sen oyle istemiyosun sanirim baska zaman birlikte grs dedim. Kendimi tuaf hissettm. Benim icin bitmisti ama sonra cok mesaj atti israr etti bulusalim diye ve gorustk.. sence hoslaniyo mu
- +1 yıl
anlamadım arkadaşımıda çağırimmi diyemi sordu?
Soran+1 yılYa yakin bir arkadasi var. Ev arkadasi. Bana tek mi gelcen x de cagiriyim mi ama soylemedim dedi? Bende sen bilirsin ben tek gelcem dedim. Sonra maj attim x geliyo mu diye daha sormadim istersen cagirmam dedi. Bende ben istedim diye yalniz goruseceksen hic gorusmeylim bence falan dedim. I da yalnia anladin ne alaka falan diyip israr etti.. en sonunda grstk
- +1 yıl
yani saçmalık aslında arkadaşını çağırmasınıda hani utangaçlıktan da yapmış olabilir. ama buluşmak için ısrarcı olmuşsa illaki vardır hoşlantı
Soran+1 yılAynen katiliyorum sana
ilgilendiği sevdiği şeylerden konuş mümkünse hakkında yardımını iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir arkadaşın senden hoşlanıp hoşlanmadığını sorsun ve cevap olumlu sanıyorum somra çosturur sabır taşını kırarsın
07 Yorumla
Soran+1 yılYa oyle de ergen gibi :) sagol cevap icin
Cevap sahibi+1 yılBu işin olgunu sence nasıl adam utanıyor diyorsun
Soran+1 yılBence utangac degil davranmasi gerektigi gibi davraniyo mesafeli soguk ama ilgili.. ama arkadaslarim utangac diyo
Cevap sahibi+1 yılSen kendin gidip hoşalanıyorum diyemediğine göre birime ağzını yoklat ne düşümdüğünü öğrenmiş olırsun başka çaren yok gibi
Cevap sahibi+1 yılciddi düşünormusun. düşünmüyorsan mesajla falan da görüşebilirsin
Soran+1 yılYani honul eglendirecek degilim ama hoslandigi ortada.. daha fazla cesaret kazanirsa itiraf eder diye dusunuyorum... beklem3deyim
Cevap sahibi+1 yılBence o çocuk sana açılamaz buraya yazıyorum
mesaj att benceee bana biri mesaj atsa karşılık veririm
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim :D
+1 yılTek olduğu bir anda git yanına konuş onunla
00 YorumlaSen o çocuğu bir bime getir de serinlesin.
00 Yorumlaürkütmeden :)
00 YorumlaUTANARAK.
00 YorumlaSürekli ona bak.
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?