sanirim cok buyuk firsat kacirdim bir kac gundur, sirketimde calisan cocukla baya yakinlasmistik, onunda birseyler hissetigi belliydi Ama olmadi.. bugun sirkette son gunumdu Instagram degisecek kadar samimi olmadik, sadece sohbet ettik.. ve simdide ben gidiyorum onu linkedilnden eklemistim direkt kabul etmisti
ama artik daha fazla birsey yapmayacgim ozlerse yazar bir hateket yapar diye dusunuyorum? Eminde olamiyorum acaba o da benimle gorusmeye devam etmek istiyormu 🥲🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Konuşamaz, konuşsa bile eli ayağı birbirine dolanır vs sanırım 🤷
Belli etmiş işte hoşlandığını daha ne uzatıyorsun? İnstagram üzerinden de ekle bir sohbet başlat
Ama sanki butun eforlari ben yapiyorum, yani o da istiyorsa neden adim atmasinki sonra ortada sap gibi kalmak istemiyorum, sen yanlis anladin felan deminsen korkuyorum
En büyük belirti, yanında heyecanlanır.
Hic fark edemiyorum bu tur seyleri 😅
Karşındaki utangaç olunca bu iş daha da zorlaşır. Normal bir erkeği nasıl cesaretlendiriyorsan, utangaç erkeğe biraz daha fazlasını yapman gerekir. Emin olmadan harekete geçmez zannımca.
Ne yapanilirim mesela bugun o sirkette son is gunumdu, ciktim. Artik tekrar karsilasmam zor
Varsa gönlün sosyal medya üzerinden imada bulunabilirsin.
Nasil yani
Anladığım kadarıyla instagramdan takipleşmediniz. İstek atabilirsin. Gönderilerini beğenip, hikayelerine cevap atabilirsin. Böylece bu kızın bana ilgisi var düşüncesini sokarsın aklına. Ama umarım çok utangaç değildir yoksa bıktırabilir.
Umarim degildir. Y’a ben onu linkediln de ekledim ama Bende utangacim ekleyemem instada 🥲😂
Yani o da biraz hatekete gecmeli hep ben yapmicam y’a 😂
Şöyle diyim. Nasıl biri? Bu devirde iyi insan bulmak zor. Bulunca da kaçırmamak lazım. Gurur falan çok yapmamak gerekli çünkü son pişmanlık fayda etmiyor. Eğer iyi bir insansa elinden geleni yap derim. Yani buna değer biri olarak görüyorsan. Bu arada ben de utangaç biriyim ama birinden çok hoşlanırsam (daha olmadı :) ) durmam yani bir çaba içine girerim diye düşünüyorum.
Yani en fazla 3 kez kinustuk Ama guzeldi, hayatinda fazla detay bilmiyorum.. fakat iyi biri gibiydi. Ama ozguvenim az cunku belkide o beni arkadasca gormustur diyorum, belkide ben yanlis anladim. Benden daha cok bilgili, stabil isi var, yakisikli felan, kendimi degersiz hissediyorum boyle dusununce Ama bana iyi davrandi hep kafam karisik y’a
Çok tanımıyorsun. O zaman bence önce bir arkadaşlık kurmayı dene. Ortak arkadaşınız falan yok mu?
Hic yok.. ilk sirkette tanistim ve artik birdaha goremeyecegim 🥲
Bir erkek seni instagramdan eklediğinde hemen başka düşüncelere kapılır mısın? Yoksa olağan bir şey olarak mı karşılarsın? ( Samimi olmasa da tanıdığın bir erkek)
Yani ozellikle gelip yazarsa kabul ettikten sonra baska niyeti oldugunu dusunurum evet
Yok yazma değil sadece ekleme açısından sordum. İşte çocuk da efendi biriyse bu ihtimal aklına gelse dahi çok ihtimal vermez bence. O yüzden instagramdan ekle ve biraz takip et. Hayatı ve karakteri hakkında da bir bilgi sahibi olursun.
Hm hakli olabilirsin. Ama cok havalanmasinida istemiyorum yani, pesinden kosan kiz imaji vermek istemiyorum. Bugun gordum onu sirkette belki uc gun bekleyip eklesem olurmuki
Düzgün bir erkek için öyle bir ima vermezsin. Ama düzgün biri değilse bu triplere girebilir. O zaman da sağlam ayakkabı olmadığını anlarsın en azından. Sen yoluna bakarsın, bırak o kendini bir şey sansın :) İnsanlık hali hoşlanmanın bir cinsiyeti yok. Taraflardan biri harekete geçmesi lazım ki mutlu son olsun. Bu triplere giren insanları anlamıyorum, muhtemelen yüksek ego belirtisi.
Cok haklisin y’a.. niye bu kadar korkuyorum bilmiyorum Ama uzulurum olmazsa Neyse bir sansimi denicem birkac gun sonra. Soyle anlatim baya yakisikli dis gorunusu Ama konusunca hic oyle ego yok sanki
Dene bir şey kaybetmezsin. Belki kendisi kısmetin bilemezsin. Biz hep bu çekincelerden kaybettik başkaları kaybetmesin :)
Y’a cok iyi son cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin😊
Rica ederim, efendi biridir umarım. Hakkında hayırlsı olsun:)
İstemiyor s! ktir git.
Dur hemen ilâhi güçlerle kendisine sorayım.
😂😂 y’a hayir Ama hoslanan adam utangac olsada birsey yapar diye dusunuyorum
😄
afiş asarak
Yakınlastık diyosun
Hayırlısı olsun