çok holandığım biri var ama çok utangaç (bir kızdan red yemiş bide kız dalgaya alarak arkadaşlarına rezil etmiş) yani benden hoşlanıyo gibi ama utangaçta biri ben ne yapmalıyım yani hep erkeklerden bir yaklaşım aldım bu çocuğa nasıl yaklaşmalıyım?
Cevabın nedir?
Buyrunuz ben de çok utangacım. Benimkisi biraz tuhaf; çoğu utangaç şekil-1'de görldüğü gibi reddedilmekten korktuğu için açılamaz. Bense kabul edilmekten korkuyorum. Çünküsosyal ilişkiler konuşma üzerine ve benim konuşacak hiç bir şeyim yok. Çünkü konuşmaktan zevk almıyorum.
Yani utangaç insanların temel davranışı başarısız olmaktan hatta bunun ihtimalinden bile kaçınmaktır.
Neyse konuya dönelim, bence hiç çekinme git konuş. Benim gibi kabul edilme korkusu yoksa inkar etmeyecektir.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok utangac bir erkeğin gelip senle konusmasını beklemek yanlıs olur gidip senin konusman gerekir açık konus emin ol ona cesaret verecektir senin bu konusman sonra bülbül gibi şakırdar :))
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın:) insan alışık olmayınca yada nasıl desem hani kişiliğinde bu yoksa bir erkeğe sevgisini anlattmak çok zor oluyor saçma gelebilir ama öyle ben birazcık cesaret kazanabilsem sağol ama hislerimi anlatıcak davranışlarda bulansam ben o teklifi alıcamdaa...
sende utangaçlık yaparak başla hafif muhabbet kur sonrada buluş ve yavaş yavaş konuya girmeye başla çocuğun dökülmesini sağla :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılutangaç olduğunu nerden çıkardın gayet cesur bir şekilde açılmış kıza red yemiş kzıın şerefsizliği dalgasını geçmiş kızların dötünü kaldırmamak adına hemen yakınlaşmakta istemiyodur illa sana yakınlaşmamasını neden utngaçlık olarak görüyosun?
ona bir şeyler sor yakın davran çok basit şeyleri zorlaştırdığının farkındamısın acba...236 Yorumla- +1 yıl
demi ama utangaçta bir şey diyo ne yapıyoda yani utangaç onuda yazda anlayalım sen çocuğa yanaşma bu sferde çocuk senin yyanına gelsin muhabbbet etmeye kalksın abaza damgasını yiyo erkekler artık biz bu oyuna gelmeyiz sütten ağzımız yandı yaniii...
Soran+1 yılutangaç yani çok rahat kızlarla konuşabilen biri değil zaten ardından kız iyi biri değilmiş baya kötü rezil etmiş çocuğu buda ister istemez çekingenlik yaratmış arkadaşları anlatıyoduu (üstelik benim kötü bir amacım yok yani seviyorum ama ne yapsam kötü yargılanmam diye düşünerek cesaret edemedim nasıl yaklaşıcağımı )
- +1 yıl
bak şimdi kızlarla çok rahat konuşmasını veya konuşmamasını utangaçlığa bağlıyan inan bana tek insan seni gördüm... bunun onla alakası yokki belki başka sorunları var bunlarıda biliyomusun hem kendine ben utangacım yapamam edemem diyosun hemde ona diyosun bu iş nasıl oluyo_? rahat rahat konuşabilen derken ne kadar rahat olmasından bahsediyosunki bir şey yapmış rezil etmişler onu tamam onda bir yara açar fakat yaşıda ileride artık aşar bu sorunu çekingenlik felan yaratmaz gelip geçici olur
Soran+1 yılçevresinden öyle bir duyum alınca açıkcası seviyosan ne olduğuna bakmadan seviyosun ilk insanım yada değil mühim olan sevgiyse gerisi hikaye bende deniycem sevgimi belli etmeye çalısıcam yani ben çabalıycam geriye dönüp baktığım çabalamadan kaybedersem iinsanları üzülürüm bu yüzden bir şeyler deniycem haaa dünyanın sonuda değil o olmasa başkası olucak elbette fakat ben seviyorum diyosam çabalrım ve utangaç yada değil ben sevdiğimi ve ne yapmam gerektiğini vurguladım burda ama sağol yorumm için.
- +1 yıl
rica ederim çevresinde reddedildiği için sana böyle bir şey demişlerdir yaraladı onu felan diye ma direkt utangaç demen biraz saçma olmuş insanlar filozof olmuşlar güya ilk bakışta onu her şeyiyle tanır gibi şimdi bizde bilimyoruz belki senden hoşlanmadı senide bilmiyoruz haraketlrin nasıl ona karşı onun sana karşı hareketleri tavırları nasıl nasıl bir ortamdasınız oda belli değil onlarıda söylemen lazım... arkadaşlarınla söylet çocuğa desinler seninle arasını yapsınlar işte...
Soran+1 yılhaklısın ama ne kadar şey yazabilirsin ne kadar anlatabilirsinki bir insanı yaniher şeyiyle aktaramazsın sadece ona senin gözünde bir kişilik biçersin yada duyarsın ve ona göreyaklaşımda bulunursun belkide değildir ama ben öyle olduğunu varsayıyorumöyle görüyorum onu saçma yada değil ama bir şekilde yorumlamam gerekti arkadaşlara gelince onları girdiğim ilişkinin içine koymak gibi birşey bu yani ve pek güvenmek ne kadar doğru olur bilemezsin ...
- +1 yıl
bak sende arkadaşın yanına yaklaş biraz fazla çekinme belkide ondan karşılık bulmuyosun diye oda sallamaz seni benim başımda da şimdi böyle bir olay var sen onun yanında ol ona birşeyler sor ne yapıyosun nasılsın eee hayat nasıl gidiyo felan diye? bunları yazarken biraz da ortamdaki hal ve hareketlerinden bahsedebilirdin mesela...
Soran+1 yılbeni ne zamn görse yüzünde birgülümseme beliriyo bakışları sürekli üzerimde onların bölümüne gidince direk ilgileniyo ve biraz daha konuşmak için saçma sapan sorular soruyo konuşmalarımız yalnızken ne yaptın işte baskettte anlatıyo...susukunluk e sen ne yaptın ben anlatıyorum sürekli boşluklu konuşup konuşurken göz göze gelemiyoruz süreklli telefonu bana göstermeye kalkıyo sanada çay alıyımmı en yakın arkadaşının yanında veyalnızken yakınız ama diğererkek arkadaşlarının yanında tanımıyo gibi
- +1 yıl
eeee bumu utangaç yaniiii bak seninle ne kadar güzel ilgileniyooo işte ne eksikki arkadaşım ne güzel erkek arkadaşlarının yanında öyle şeyler olabilir sende bayanların yanında ister istemez öyle şeyler olur bak ben dedim bu olayda utanma utangaçlık yoktur diye adam hiç konuşamazdı seninle sende onla ilgilen tel numaralarınız felan yokmu?
Soran+1 yılyok istemiyo işte yani telini sürekli gözüme sokuyo ama istemiyo işte
- +1 yıl
ama seninle yine konuşuyo yanii güzel ve rahat bir şekilde... yaa senin kız arkadaşların yokmu o çevrede onlara söyle ağzını arasınlar işte sana şunu yapalımmı nasıl beğeniyomusun felan diye? peki senin ona hareketlerin nasıl yanii ilgini nasıl bell ediyosun ona?
Soran+1 yılespiri yapamasada yaptığı saçma şeylere gülüyorum,gülümserken gözlerinin içine bakıyorum ,arada küçük iltifat ediyorum ,sıcak kanlıyımdır ona karşı telefonumu istesin diye onun gibi bende onun gözüne sokuyorum gibi güler yüzlü olup konuşmak için bahame üretiyorum böyle işte...kız arkadaşlarım var ama onla samimi değiller yani bir tek ben yakınımki arkadaşlarım beğenmiyolar bile çocuğu bana göre çirkin kalıyomuş oyüzden kızıyorum onlara ve katmıyorum onları bu işe
- +1 yıl
ne güzel yaaa yapılması gerekenleri yapıyosun... bu işte bir şeyler varyaa benim önümde kız telefonu çıkartıcak gözüme sokar gibi yapıcak bende onun numarasını istemiyecem hee bende utangaç biriyimde hanii sevdiğimi bir insana bir şekilde söylerim belli ederim bi şekilde numarasını alırım yaniii peki hiç bilerek belkide böyle bir şey yaptığını düşündünmü hiç? ona olan iltifatların nasıl_? o iltifatlar karşsında o nediyo
Soran+1 yılannesine bağlı gibi çocuk annesinin ismini duyunca gözleri parlıyo annesine bile iltifat ettim düşün baskette ne kadar iyisin ya ben ne yaparsam beceremem(kendimi bile kötüledim) .yani sürekli yapmakta olmaz ama işte bu tür iltifatlar gülümsüyo biraz zamn geçince oda bana ediyo ama anlayamıyorum bilmeyerek derken telini kastediyosan oyun açık oynamıyo bana ne çok arayanım var aslıda aramış(aslı arkadaşı sonradan öğrendim)döniyim dedi ardından erkek aramış kızın telinden ve aryanda aynı kişiymi
- +1 yıl
annesine bağlı olması veya aile ilişkilerinin iyi olması çok güzel bir şey herkes ayndıır kim ana kuzusu değilki herkes aynı bu konuda bence bu arkadaş çok utangaç felan değil yanii ben öyle görüyorum çünkü seninle konuşuyo yanii bir şekilde sevdiği hoşlandığı bir insanın yanında illa herkes saçmalıyo yaniii heyecan felan olur olmaz değil.. bu arada siz kaçyaşındasınız yaa? bak sizin muhabbet ileride baya bir bence sende görüşelim yaa istersen numaramı vereyim diye...
Soran+1 yılelbette annesine bağlı olması ilerde eşine bağlı olmasınında kanıtıdır fakat madem utanmıyo niye telimi istemiyo yada daha ilerisine geçmiyoo anlamıyorum anlıyamıyorum yani muhabbetin ilerde olması ya sevmiyo desem arkadaşız desem oda değil arkadaş olsak telimi almak için çekinmez yada kendi kız arkadaşlarına davrandığı gibi davranır (tavsiyeniçin sağol ama tel konusuna gelince teşşekkür ederim ama olmaaz)
- +1 yıl
bence tel konusunda öyle bir şey yapman onun ters anlamasına kesinlikle yol açmaz... diğer kız arkadaşlarına nasıl davranıyoki?
Soran+1 yılyani erkek kankalarına davrandığı gibi rahat bunu görebiliyosun bende kasıyo konuşamıyo yani bazen ne dediğini anlamıyorum bile yanlış anlamaz dimi yani çok düşündümde bunu korkuyo insan yinede
- +1 yıl
yanlış niye anlasın ne güzel yaa zaten seven insan saçmalar sevdiğinin yanında hiç bir şey olmaz hiç korkmana gerek yok dediğim şekilde yap ama... bu durum çokmu itici yanii ne dediğini anlamama felan
Soran+1 yılyoo aslında komik ama seviyosan hoşuna bile gidebiliyo saçmalaması:) çok sağol bakalım istemeyi deniycem
- +1 yıl
bu ne kadardır böyle ne kadardır tanıyosun sen onu ? anlatmak istediğim bir kız soğurmu bu şekilde erkekten çokmu itici gelir bu gibi hareketler..
Soran+1 yılbu benim suçum birazda geçen senede böyleydi belki o sene açılıcaktı ben başkasını sevdim yani aklımkarıştı o bilmedi ama hafif ona soğuk davrandım bu sene gerçekten onu sevdiğimi fark ettim fakat açık olmaması nedeniyle yada arkadaş gibi gördüğünü düşünüp çok ortada kaldım o açık olabilseydi baana biz çoktan sevgiliydik hani ama hala öyle herkes seviyo diyo ama sonuç yok ve anlayamıyosun bizamn sonrra davranışlarıda önemsemiyosun ve zamanla bitiyo sevgin yani daha bmyle olursa benide kaybedice
- +1 yıl
bu işte var bir şeyler ama hadi hayırlısı sonradan bu çocuğu sevipte öbürüne geri dönmede... sakın bayanlar çok yapıyo bunu... bence sen dediğimi yap...
Soran+1 yılyokk yok uzaktan sevmeye çalıştım yani onu takmamak için ama olmadı yani yine değişmedi sevgim dediğini deniycem ama bu işte tuhaf olan şey nedir yani bir şeyler var demişsin ya hemm ben sevdimmi tam severim hani
- +1 yıl
bu çocuğun diğer kızlarla arası nasıl peki ?...
Soran+1 yılçok kız arkadaşı yok fakat diğerlerine daha farklı çok rahat konuşuyo telefonları var ama mesajlaşmıyo(kız arkadaşlarını biliyorum hani uzaktan benimde arkadaşım ama bu çocuğu pek beğenicekleri yok yani kızlardan olmazki sadece sınıf arkadaşları gibi birşey bir tek ben varım farklı diyebiliyorum
- +1 yıl
ama bak numarlarını almış bir şekilde şöylede olabilir bu senin onu sevdiğin biliyo bence
Soran+1 yılbildiğini zannetmiyorum ama diyelimki biliyo ozmn sevmiyorum uzak dur imajımı çiziyo
- +1 yıl
hağyırrrr... senin arkadaşların ona bence bir şeyler söyllüyo bu kız sana abayı yakmış gibisinden..
Soran+1 yılolabilir şimdi haklı olabilirsin ihtimal var eğer sevdiğimi bilyosa daha rahat olurdu madem öyle ne olucak yani kafam karıştı amacı ne olabilirki
- +1 yıl
bunların hepside varsayım tabiii ben senin yerinde olsam ona dediğim şekilde numarımı verirdim yanii... ama bunu sevipte geçen seneki erkeğe gitme bıraktıptı bu çocuğu kızlar çok yapıyo bunu beraber felan yürüyün çıkışlarda sen söyle ona
Soran+1 yıliyide çocukla çıkmadım bile sadece başkasından hoşlandığımı sandım bu çocuğu sevipte bırakma niyetim olsaydı bu kadar çabalamzdım ben çok teşşekür edrim bakalım görücez ama şimdi şu sevdiğimi bilme olayı aklıma takıldı biliyosa neden böyle davranıyodurkiii
- +1 yıl
belkide bilmiyo varsayım bunlar bütün gerçekler sende sen dediğimi yap gerisine karışma
Soran+1 yıltamam bakalım görücez sonunu çok sağol vakit ayırdığın için:):):))::):))
- +1 yıl
ne demek yine burdan bilgilendir... seviyosan biraz emek harcıayacaksın...
her gün selam ver napıyorsun falan oluşuna bırak o alışır artık o sana naber falan de tamam mı ama sonrada ondan bekleme çocuk bu benle ilgilenmiyo sevmiyo anlamında oda bırakır anladınmı iletişimi keser yani
01 Yorumla
Soran+1 yılşuan bu vaziyetteyizde çocuk telefonunu habire benim yanımda kurcalıyo şimdi nevar diyceksiniz ama gözüme sokmak istercesine ve sadece oyun açık oynamıyo bile çaktırmadan bakışlarımı szüyoki bende aynı şekilde o telimi istesindiye yapıyorum sonuç yok yaniiiii böyle
+1 yılona güven verecek şeyler yap, hemen ciddi olmaya çalışman seni sıradanlaştırır. ben o kişinin yerinde olsam senden bir davet beklerdim, kısa bir yemek bir sinema tavla oynama vs...kısa ve net ol,bu herşeyi çözer.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol bak bunu yapabilirim hemde kötü bir bakış açısı yaratmamış olurum:):)
+1 yılsen yaklaş dicem farklı düşünürmü diceksin
onu beklesen çok bekletir
sadece belli et
en olmadı oyun et, bi arkadaşın sayesinden senden hoşlanığ hoşlanmadığını öğren eğer hoşlanıyorsada gaza getirt çocugu sana açılsın :)00 YorumlaZor durum kendimden bilirim :) Ona biraz cesaret kazandırmalısın, yani sen ona değilde ona sana söylemeli. Yoksa senin onu hep yönetebileceğini düşünebilir. Buluşmaya davet etsen iyi olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bende bir çok sey düşündüm direk söylemek biraz hatalı olur gibi ki yapımda yok ama davet fikri güzel yani sağol:)
Eğer senden hoşlandığını düşünüyosan git sn teklif et. Bişeyin eksilmez merak etme :)
05 Yorumla
Soran+1 yılya hoşlanıyo gibi yani çoğu herkeste bu fikirde ama ya hoşlanmıyosa kalbinde yaşamıyorumki biliyim bu cevabı kesin kılan bişey olsa dururmuydumki :)
Soran+1 yılhaklısın bu hafta adımlarda bulunucam:)
Soran+1 yılsanada iyi sanşlar...
Biraz samimi davran öyle damdan düşer gibi girersen konuya biraz abes kaçar arkadaş gibi yaklaş zamanla sana ısınır zaten senin sıcak kanlı olduğunu fark edince baktım sana açılamıyor sen açıl sonra gerisi gelir kolay gelsin
00 Yorumlafaceden selam yaz muhabbete basla konuları sen ac muhabbette ac olur bırde cay ıcersenız sora iş tamam ılla onun cay ıcelım demesınıde bekleme zaman kaybı olmasın ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılbuda kolaydıda çocuk face çok girmiyoki bir girse işte yakalasam...
Soran+1 yılonline olmadan atmak hani bir arkadaşlık var gibi ortada ama uzak hani ama denerim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiri beni anlatmış :)sen erkek gibi yaklaşacksın sen söyleyeceksin yoksa çok beklersin onu(sevgilimle gezmeye gittik ben aynı odada ben utandığımdan elini tutamıyordum o ise beni öpmeye başlamıştı)
01 Yorumla
Soran+1 yılçabalıycam ... sağol
+1 yılutangaçlar fena açılır evlenmeden cinsellik bile isterler dikkat et. ama garibim ya bende o durumlara düşmüştüm çok boktan bi durum
01 Yorumla
Soran+1 yılzor bir durum evet yani sevmek suç değilki çıkmak istemeyebilirsin ama rezil etmeye hakkın yok
+1 yılİnsanlara güvenip sonra değmezmiş diye yakınmaktansa hic güvenmeyin kafanız rahat olsun.
31 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama güvenmeden ne yaşanır ne yaşatılır her sevginin içinde güvende vardır benimde korkum bu nasıl yargılar nasıl davranır bazıları için çok kolay ama dışardan birine kolay güvenemiyosun buda gururla beraber hayatı zorlaştırıyo
içinden nasıl geliyosa öyle davran kimseninde lafına bakma. belki hayatının aşkı vakit kaybına gerek yok. git çocuga açıl anlat içinden geldigi gibi kasma kendini rahat davaran
00 Yorumlaeğer senden hoşlanıyorsa sende ona yaklaş bu sefer de sen açıl
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanklaşıcam ya kötü yorumlarsa beni
+1 yılbiraz yüzüne gülümse hala utaniyorsa git konuş:)
çok mutlu olucak merak etme11 Yorumla
Soran+1 yıl:)inş...
tek ikinizin oldugu ortamda gidip direk söylemelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılama çok utangacım ve çok yargılanmaktan korkuyorum sizde direk yüzünüze söylenilsinmi istersiniz
Soran+1 yılDENİYCEM... TEŞEKKÜRLER:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba de ona yakınlığını hissettir anlar o anlmazsa zaten salla salaktır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyo işte yada ben belli edemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılbelli et işte yaw
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılutangaç erkeğe ters tepki olarak rahat olarak yaklaşmalısın bole olursan oda senden cesaret alır
00 Yorumla selam diyerek başla sohbet et falan sonrası gelir zaten
00 Yorumla
+1 yılsessizce yaklaş korkut
10 Yorumlayanında ol ama utune düşme zamanla gevşer.
00 Yorumlaseviyorsan gidip konuş
00 Yorumla
+1 yılgülümse merhaba de
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten konuştuğum biri ama sadece gördüğümde meraba naptın iyimisin öyle işte
+1 yılYİNEMİ SENNNNNN :))
07 Yorumla
Soran+1 yılyine ben yine o öylee
- +1 yıl
güzelim bu kadar hoşlanıyosun direk söle olsun bitsin cesaret biraz sen söle o aptala sana açılmıyosa gerçektende aptalmış sana açılamıyosa :)))) komik bi durum
Soran+1 yılevet hem komik hemde acı bir durum ben cesaret aldım burda sağolunda o cesaret yüzne bakınca gidiyo işte bu çok çok kötü:)
- +1 yıl
bakma ozaman yüzüne sadece gözlerine bak ve söle ( dışarda keman sesi ) :)))))=)
Soran+1 yılkalp krizi geçiririm ben düşün bide ben arkadaş olarak görüyorum seni dermiş ben ikinci şokla giderim artık kalpten
- +1 yıl
ozaman sende dersin salak sey ne kaçırdını bi bilsen diye :)))))
Soran+1 yılşakaydııııııı...:):):):)(felan der kaçarım herhalde gerçektende kendi kaybı olur başına dank eder ama geç kalmış olur ve ben birini sildimmi hayatıma geri dönüşü çok zordur..:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygularını ona açık açık söyle.
00 Yorumla
+1 yılSessiz ve sinsice ;)
00 Yorumlagit söyle bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşanslı p**evenkk :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhhahahah...
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi