Aşk İlişkileri Utangaç bir erkeğe nasıl davranmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nasıl? Güncellemeler+1 yıl Dalga geçmeyin ya Utangaç bir erkeğe nasıl davranmalıyım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sürekli iletişim halinde olacan zamanla açılır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Samimi şekilde yaklaş ürkek bir kediye yaklaşır gibi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl biliyon mu şöyle anlatim önce diyon geh bili bili sonra otur ya sevecem seni diyip sustur ondan sonra hadi yürü yavru aslan sana mama alcam Yorumla cyrax1 +1 yıl Ahahahah 😆😆😆 Yorumla cyrax1 +1 yıl Geh bili bili horoza deniyor lan😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi ordan horoz moroz söz dinlicek wlwlwowowoow kız gelmiş yanına utanıyor çocuk belli ki asosyal içine kapanık aşması lazım Yorumla
Jejejejej909l Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Aman abi uzak durun siz sinsiler evd3 kalın tek yasayın omur boyu o adam baska kiz bulur sen uzak ol yeter aman abi 0 1 Yorumla Jejejejej909l +1 yıl Kalabalik avmlerde falan takil. orada baska erkek bulursunn sabret Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Ensesine vurup yemeğini alırım önünden. Aç kalsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belki manitası vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay bunu düşününce ağlamak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoksa seninle neden konulmasın Yorumla
Organickimyacı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl göğüs dekoltesi ver hemen gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok onu yapamam Yorumla Organickimyacı +1 yıl neden ki Yorumla
psikologhenry Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl nazik davran 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla psikologhenry +1 yıl baya Yorumla Soran +1 yıl Örnek verir misin lütfen Yorumla psikologhenry +1 yıl yani sert kinusma Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Davranma boş ver 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cesur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sürekli iletişim halinde olacan zamanla açılır.
Samimi şekilde yaklaş ürkek bir kediye yaklaşır gibi
O nasıl oluyor 😅
Nasıl biliyon mu şöyle anlatim önce diyon geh bili bili sonra otur ya sevecem seni diyip sustur ondan sonra hadi yürü yavru aslan sana mama alcam
Ahahahah 😆😆😆
Geh bili bili horoza deniyor lan😁
hadi ordan horoz moroz söz dinlicek wlwlwowowoow kız gelmiş yanına utanıyor çocuk belli ki asosyal içine kapanık aşması lazım
Aman abi uzak durun siz sinsiler evd3 kalın tek yasayın omur boyu o adam baska kiz bulur sen uzak ol yeter aman abi
Kalabalik avmlerde falan takil. orada baska erkek bulursunn sabret
Açmanız lazım yoksa açılmaz.
Ensesine vurup yemeğini alırım önünden. Aç kalsın.
Sende utangac ol ozaman
Belki manitası vardır
Ay bunu düşününce ağlamak istiyorum
Yoksa seninle neden konulmasın
göğüs dekoltesi ver hemen gelir
Yok onu yapamam
neden ki
nazik davran
Nasıl yani
baya
Örnek verir misin lütfen
yani sert kinusma