Kendin ol ve kendine guven deger ver ama yuz verme kadin olsun erkek olsun ustune cok dusen insani sevmezler kibar ol ama dunyada baska kizlarda var havasi ver
marka giyinip kibar olmalısın gözünde gözlük kaslı olmalısın dişlerin tertemiz ve asla ter kokmamalısın vede kızları etkileyecek sözler ve bakışlar olmalı birazda gülümseme
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu adamlar köpek olmayı ve köpek yerine koymayı ne kadar çok seviyor yaaa adama bak tüm kızlar peşinden koşacakmış... onu düşüneceğine namuslu şerefli düzgün bir kızın yolundan ilerlemesini istee
hmm o zaman seni begenmio olabilir yani...bazen mesela arkadaşım birini gösterir çok yakışıklı diye , bunun neresi yakışıklı yaa derim benim begendigimede o burun kıvırır herkese herkes farklı görünüyo demekki tarzı degilsin...bilemedimki.
ağzın laf yapsın birazda paran olsun hop kızlar kucakta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sert olucan dovucen kufur edicen mesajlarina cevapmiycan onla konusurken sanki dikkatin baska biyerdeymi gibi davran ona bakinca sanki karsinda bir koyun varmis gibi ol kolen olurlar kolen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
çantasını kap sonrada kaç kızları bilmem ama pesinden kosan çok olur
Sadece yakisikli, kizlarin diyer seyler umurlairinda deyil
kasım aylarında yapılan avrasya maratonuna katıl. arkandan binlerce kız koşmazsa beni bul...
sadece yakışıklı, zengin ve akıllı olman yeterli, bu kadarcık.
şaka şaka, kızlar neden peşinde koşsun ki? sağlam bir ilişki sahibi olmak hem daha az zahmetli hem de daha hoş en azından benim açımdan.
paran olacak, altında porşun olacak. o zaman bir sürü kız peşinden koşar işte
Cantasini alip kac. Haliyle pesinden kosacaktir.
mantıklı
beyin bedava
kendini indirime çevirmen lazım ben dudu periyi baglıyorum sana
kapkaç yap, çantasını çal. bak bakalım nasıl koşuyorlar peşinden :D
cool ol her zaman kazanırsın yapışık yalak tiplerden olma kaybedersin
kızların katıldığı koşu olipiyatlarına katıl gizlice yarışta önden git
Hahaha :D
:) hihi
Hahahaa :))) bu iyidi
reis şaka bir yana kader kısmet işi bir kişi yetmiyor mu
ulaşılmaz olacaksın bunun tabiri gerektiginde gizemli olacaksın karakterini kapalı tutucaksın.birden cok samimi olup birden ilgiyi keseceksin.
kızların koşu yarışlarını izlemeye git, yarış başlayınca sen parkurda en önden gitmeye çalış hepsi peşinden koşsun :)
Makyaj malzemelerini ve giysilerini çalabilirsin.
aahahahahahahaha+1
ahaha en iyi cevap :DD
:)))
puahah :D:DD iyiydi :D
geldi fareli köyün kavalcısı, kuyruğuna teneke bağla gez:)))
Baqk ben her türlü konuşurum ama tipten kaybediyorum, tip çok önemli.Hatta benden konuşmayı sevenler bile vardı.Tip olmayınca olmuyor.
Yakisikli sempatik ol eglenceli ol boyle herkesle iyi ol bizim sinifta var boyle biri herkes hayran
Kendin ol ve kendine guven deger ver ama yuz verme kadin olsun erkek olsun ustune cok dusen insani sevmezler kibar ol ama dunyada baska kizlarda var havasi ver
marka giyinip kibar olmalısın gözünde gözlük kaslı olmalısın dişlerin tertemiz ve asla ter kokmamalısın vede kızları etkileyecek sözler ve bakışlar olmalı birazda gülümseme
bu adamlar köpek olmayı ve köpek yerine koymayı ne kadar çok seviyor yaaa adama bak tüm kızlar peşinden koşacakmış... onu düşüneceğine namuslu şerefli düzgün bir kızın yolundan ilerlemesini istee
Namuslu kız diyorsunda onları bulmak parmakla gösterilecek şekilde azaldı.
valla bir erkek ne kadar düzgünse karşısınada öyle kadın çıkar herkes layıgını bulr
Kendine bak. Giyimine saclarina yüzüne. Bilgili ol. Fazla yüz verme ama espirili de ol vb.
Afrodizyakli parfum al haci denemedim ama sen dene sonucu yaz buraya
hacm bişey yapmana gerk yok seven gelir sevmeyen gider ne gerk var :)
Bence yakışıklı uzun boylu olman onları koşturman için yeterli yok disin ağzınla kuş tutsan işe yaramaz :)
Kabarık bir cüzdan + iyi bir kaslı vücut yani benim gibi işte
isimden kaybettin nuri. sen ne bok yersen ye kızlar sana anca güler :D
bir biskirem al herşeyi yaptırırsın peşinden koşar terstakla açar garantı bak :D
bizim türk kızları kezban oldukça sen ne yaparsan yap kızlar peşinden koşmaz.
Ağır ol , çok konuşma, tarzın olsun, Her konuda azda olsa bilgin olsun tamamdır :D
Salak olman lazım arkadaşım Hani bu bir gerçek nerde güzel bir kız görsem kesin yanında salak biri var.O yüzden hiç uğraşma o seni bulur zaten.:)
bir kız topluluğuna yanaş ve içlerinden birine parmak at ondan sonra peşinden hepsi koşar sende kaçarsın merak etme
cool, kibar, konuşkan birazcıkda zenginsen koşarlar hele araban varsa koşmaz uçarlar :D
Tamamı var ama istediğim kişinin umrunda bile değilim?
hmm o zaman seni begenmio olabilir yani...bazen mesela arkadaşım birini gösterir çok yakışıklı diye , bunun neresi yakışıklı yaa derim benim begendigimede o burun kıvırır herkese herkes farklı görünüyo demekki tarzı degilsin...bilemedimki.
Ahhahahahahahahhahahhahahahahhahahhahahhahaâhahahahaha
her önüne gelene umut ver bir kaç tanesi oltaya takılır
evlenilecek gibi gözüküp evlenmeye ikna edilmesi gereken birisi olman yeterli olur.
ağzın laf yapsın birazda paran olsun hop kızlar kucakta
Sert olucan dovucen kufur edicen mesajlarina cevapmiycan onla konusurken sanki dikkatin baska biyerdeymi gibi davran ona bakinca sanki karsinda bir koyun varmis gibi ol kolen olurlar kolen
kesinlikle umursamaz olmalisin bide cok kiz arkadasin olmamali
porschen yoksa uğraşma deneyen arkadaşlarım var bana inat
geri geri koşmalısın kardeş o.z öyle bir his gelir :D
en basta bakmasını bil gözlerin imalı baksın gülüşüne dkk et aptlca şakalr yapma
yahu hepsi denendi de olmuyor, bu işin esas sırrı ne
googleden bak kardesm biz sana dyrz
:D soruya kest atom parçalayacak olsan cevaplardım be hacı
kızlarla koşu yarışı yap.zaten sen onlardan daha hızlı koşacağın için onlar senin peşinden koşmuş olacak.
sikleme takma mesaj atma.10 kızdan 7si için geçerli bir durum bu.ama bazılarına ters etki yapar :D
çok tarz olmalısın kızlarla konuşmayı bilmen gerek kirli olmamaya özen göster herhangi bir enstruman çal
Sen gerçekten bir sevgili istiyorsan öyle olmaz o iş. Yani doğal ol. Sempatik ol. İmajına dikkat et. Bakımlı ol.
kosu yarismasina git, bir grub kizin önunden kos, 100de 100 pesinden kosacaklardir :D :D
kaçmalısınız hocam mesela bir kızı telefonuna gömülmüş biriyle mesajlaşırken görürsen telefonunu al ve kaç bak nasıl peşinden koşuyor.
eline altınları alcaksan beni yalakana veriyom diceksin
umursamaz ol gizemli olup dikkat çekersin.
yahu sen inanıyor musun bu dediğine
şimdiki kızlar dövmeye bakıyo dövdir kendini biran önce :)
Biraz fazla paranin olmasi lazim, tabiiki üstün basinda marka olmalidir.
cebinde biraz para bide araban varsa bu iş tamamdır
Paran olsun süründür kızları senindir zaten çoğu :-)
bunu sorarak en arkadan koşuyorsun ahbab relax ol.
relax veya stress fark etmiyor be gülüm
kıro ya bak bunlarla olmaz işte ooo çok yolun var be seninde saygılar ahbab
3 kural :Bakımlı ol, havalı ol, farklı ol. :D
o havanın...
Bana ne kızıosun be sordun söyledik.s
Kaliteli kız koşmaz hiç bir erkeğin arkasından.
+1 ;)
Kaliteli erkekler koşturur m.etme sen :d
en itici erkek tipisin. ne yapsan olmaz zaten.
Herkes koşturamaz koştura bilenler tekniği kapmıştır benim gibi :)
özentimisin gardaşım, koşan kızlara sor bunları
tespih istermisn?
Kadın Atletizm Klubüne Katıl..!