Bazı erkeklerin arkasından kızlar koşar ya işte o erkek gibi benim de peşimden kızların koşması için neler yapmalıyım, ayrıntılı olarak A' dan Z' ye yazar mısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılKızların peşimizden koşmasını kim istemez ki Ben dahil herkes ister
Öncelikle açtığın konuyu beğendim Ben kendi düşüncelerimi yazayım, yine de daha tecrübeli kardeşlerimiz de sonradan kendi düşüncelerini yazarlar. Madem maddeler şeklinde istedin öyle yazıyorum
1. Aylar önce okuduğum bir yazıda kızların ilk olarak gözlere, dişlere ve çoraplara baktıklarını öğrendim. Göz konusunda belki çok avantajlı sayılmam ama diş temizliğine önem veririm ve giydiğim çoraplara da dikkat ederim.
2. Temizliğe bayağı önem ver bence. Kızlar yanlarındaki erkeklerin kötü kokmasından hoşlanmazlar. O yüzden sık sık duş al ve herzaman temiz giyin. Temizlik en önemli konulardan biridir bence.
3.Üstünde bazı aksesuarlar bulundur. Mesela saat, güneş gözlüğü, takılar v.s. Bu seni basit bir görünümden çıkarır.
4. Eğer bir şekilde diğer insanlardan farklı olursan daha fazla dikkat çekersin. Fark herzaman dikkat çekici olmuştur. Mesela, giyiminde kendi tarzını yaratabilirsin, kendine özgü bir giyim şeklin olabilir. Veya özel bir yeteneğin varsa onu da kullanabilirsin. Gitar çalmak buna bir örnek olabilir. Gitarların kızlar üzerinde çok etkileyici olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmış.
5. Bu forumda daha önce bakış konusunda da konular açıldı. Bakışların da önemli yeri var. Etkileyici bakışlar atabilmelisin. Kısa ve öz bakışlar. Yani Bakışı attığında kız mesajı alabilmeli.
6. Herzaman kültürlü, saygılı olmaya çalış. Küfürlü konuşuyorsan, artık bunları bırakmalısın.
7. İnsanlar alkol, sigara içerek daha havalı olduklarını sanırlar. Benim görüşüm, aksine kendilerini daha iğrenç bir duruma soktuklarıdır. Hepsi olmasa da, kızların çoğu böyle alışkanlıklardan hoşlanmazlar.
8. Sosyal biri olmalısın. Utangaç biriysen bu sana dezavantajdır. İnsanlarla kaynaşabilmeyi, onlarla arkadaşlık kurabilmeyi bilmen gerek.
Aklıma geldikçe yardımcı olmaya çalıştım, umarım başarılı olabilmişimdir.61 Yorumla- +1 yıl
güzel yazmışsın tebrikler de. Mesela ben ortamlarda küfürlü konuşmam hele kızlar varsa. Sigara alkol kullanmam. Sol kolumda swatch marka güzel bir saat var. 2 günde bir duşumu alırım. Her gün temiz giyinir giderim. Çoraplarım bilek çorap siyah ya da koyu lacivert mesela. Cömertimdir bir şeyler ısmarlarım teklif ederim. Dişlerim anne karnından doğuştan rahatsız doğdum bir mineral eksikliğinden dolayı. sadece üst önler az kötü.günlük fırçalarım zaten.Vel hasıl kelam. Kız arkadaşım yok. daha ne yapmam lazım :D piçlik deme yapamam
tipin var mı bilmeme ama tipin olmalı mutlaka çünki nekadar iç güzellik desekte dış güzellikte önemlidir herkezden farklı bir tarzın olmalı kızlarla konuşmayı bilmelisin espirili olmalısın saç şeklin seni hitap etmeli yüz tipine uygun olmalı çıktığın kızla bidaha çıkma hadi kızlaar peşinden koşuyo başardın diyelim 2. olarakta soğuk erkek tipini oynicaksın bunu kızlar peşinden koşmazken yapma çünki umursamazlar ve görünmez olursun :D soğuk erkek tipini açarsak eğer peşinden koşan kızlara fazla gülümseme umut verici olma yani çünki kızlar umut verici erkeklerden hoşlanır gerçi neyse sen boşver doğuk erkek tipini unut onu :D sölemedim farzet önüne her gelen kıza umut verki peşinden koşsunlar :D tabi böyle erkeklere şerefsiz denio ama :D kızlar müzisyen futbolcu ne bilim yetenekli erkeklerden hoşlanır mesela maç oldu diyelim gol sevinmelerini umut verici bir biçimde yapabilirsin terli terliyken kafanı salla saçların uçussun falan felan ÇDÇDÇ :))) ( saçlarını yana at ) önerilen :D :D renkli dar paça giy üstünede askılı aşşağı doğru inen döşünün gözüktüğü bir tsirt giy :D
14 Yorumla- +1 yıl
ne diyorsun lan değişik :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. kosturma fikrini bir kere yanlıs buluyorum ama hem kendi yasadıklarım hem cevremde yasananlara baktıkca malesef bir süre sonra olayın ipleri eline alma pesinde kosturma ekseni etrafında dönmeye basladıgını farkediyorum ki bu is bence böyle olmamalı iki tarafta birbirlerine deger vermeli hosgörülü olmalı, ve esit oranda iliski icin caba sarfetmelidir ki bu isi iki kisi arasında olur ve bir iliskiye dair beklentilerin böyle olmasını beklemek adaletli ve dogal olan bir seydir
burada ki diger bir yanlısın ise genelleme yapmandır sonucta herkesin kendine özgü bir gecmisi ve bu gecmis vasıtasıyla edindigi kendine has hayat tecrübesi ve sekillendiridigi bir kisilik örüntüsü olacaktır sonuc olarak her kız icin %100 calısacak bir strateji olabilecegini düsünmek gercekci bir beklenti degildir
Kosturmak degil ama bir ortam da kızların ilgisini nasıl cekecegin konusundaki fikirlerimi paylasayım
1) Her muhabbetin icinde olup dur ne kadar sosyal oldugumu ortaya koyayım anlayısı icinde olma az ve öz konus ama bildigini konus
2) Kendinden bahsederken cok acıklayıcı bilgiler verme her daim merak faktörünü etkin kılmakta fayda vardır bırak onlar seni tanımaya calıssın
3) Karsılıklı konusurken fiziksel alanını isgal etmeden ve yüzünü ve vücudunu tam ona karsı dönmeden konus eksen sen ol
4) Merakı uyandırdın güzel sorulan sorulara kacamak cevaplar ver gizem yarat
5) Kızlarda secimi etkileyen diger bir faktör secilmis olan izlenimi vermektir yani kızlar diger kızların tercih ettigi birini elde etme arzusu icinde olurlar kacan kovalanır öz türkçesi
aklıma gelenler simdilik bunlar ama bunlar ha deyince olacak seyler degil zamanla tecrübeyle ve birikimle olabilecek konular muvaffak olman dilegiyle00 Yorumla
+1 yılŞindiiii gördüğüm odur ki burada soruya cevap veren bayan arkadaşlarım hep hayalindeki karekterleri tasvir etmişler. Sitede bu arkadaşlara gönüllü erkekler var ise bu yorumları okusunlar Zira burada her bir arkadaşımızın nasıl bir erkek istedikleri görülmekte. Diğer taraftan esasta bu sorunun cevabı belirli bir kalıba sokulamayarak her karekter ve birey için farklı farklı şekiller alacağı acık. Ancak cevaplara bakılınca ortak bir uzlaşı noktasının çıktığı görülmekte. Peki melevki kızlar hep bunları istiyor ve hayal edişor peki böyle olmayana neden aşık olabiliyorlar. Acaba kızlar mı ne istediklerini bilmiyorlar yoksa aşk erkekler mi kızları bilmedikleri yönleri ile yakalıyor ve etkiliyorlar. Zira bu acıdan bakılınca kızların hep mutsuz olması gerekirdi. Bir başka olayda kızların bu özelliklere haiz bir insanla çıktıklarında dahi ayrılığı isteyebilmeleri. Demekki bir kızı etkilemek için bu anlatılanlar yeterli olmadığı gibi şart ta değildir. Peki kızlar hatta insanlar ne ister İnsanlar sadece ihtiyacı olanı isterler. Bütün kızların peşinden koşmasını bekleme dostum. Bu anlatılanlar ile sadece şöyle bir kafa çevirttirirsin kendine. Hedefteki sahsı belirle onu analiz et ve neye ihtiyacı olduğunu bul onu ver kendisine. Gerisi yalan hava civa. E hadi gece gece yine bir dünya yazı yazdırdınız ya bana canınız sağolsun. ben kacar size iyi eğlenceler.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
114
Cevap
172Cevap
+1 yılEn başta bu düşünceden kurtul bu soruyu kızların beni beğenmesi için diye yazman gerekirdi kızları peşinden koşturmak nasıl bir tabir öyle biz köpekmiyiz? Sonra dış görünüşe gelelim spora başla çoğu kız geniş omuzlu uzun boylu erkeklerden hoşlanır yani vücudunu geliştir. Jatomiye katılan bizim okuldan çocuklar yaz sonrası evrim geçirip geldi. Saç kesimini kendi yüz hatlarına ve kafa şekline kısaca yakışacak bir hale getir. Giyinişin de önemli , güzel giyinmek seni bir adım ilerde tutar. Fazla kasmana da gerek yok örneğin siyah kot üzerine dar beyaz tshirt hem klasik hem ideal diyim. Renkli çorap giyme. Şimdi dış görünüş bitti ama herşey dış görünüşle bitmiyor. Davranışlara gelirsek ; kesinlikle yılışık olma her kızla içli dışlı olma tabi yakın ol ama fazla ileri gitme. Yılışık olma demek soğuk ol demek değildir bir tavrın olsun evet ama bu demek değil ki odun gibi davran ya da kaçanı kovalarlar çünkü yok böyle bir durum. Aksine sempatik ol eğlenceli ol konuşma başlatmaktan çekinme ve konuşurken insanları da bayma.
10 YorumlaBenim gibi olman için yapman gerekenlerin listesi...
1- Espritüel ol en önemlisi bu kızlar her zaman eğlenceli erkekleri severler.
2- Git bir Bodybuilding salonuna kas yap.
3- Futbol veya Basketbol tercihim ikisindede yetenikliyim sende bu 2 spordan birini tercih et erkekler başarılı sporcuları severler.
4- Bir arkadaş grubu içinde baskın erkek ol senin sözün geçsin dikkat çekmeye çalış.
5- Giyimine ve saçına dikkat et ( özellikle saç ) .
6- İnternetten yaz kızların en çok beğendiği parfümü al.
7- Kızları bakışlarınla etkile en önemlilerden biri bu.. Gözler çok önemlidir her zaman.
8- Yardım sever ol.
9- Her zaman kızlara karşı dürüst ol çok önemlidir.
Bu 9 maddeyi uygula eminim istediğin kızları elde edebilirsin :)
Hadi şimdiden kolay gelsin kardeşim :)13 Yorumla- +1 yıl
sen bir günde üç garıyı hadi ordan mi? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:d:d:d:d:d:DDDDD. d:d:dD
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak şimdi bir kızla tanıştın diyelim (öncelikle genel kültür ve herşey hakkında fikrin olsun) önce kendine güvenin olsun ama bunu ara ara söyle onun dışında kimse bana bakmaz, ben kimseye yakışmam gibisinden kendi kendine tribe gir, kızla konuş konuş ama asla sevgililik muhabbetlerine girmeden, ama onu kıskan, koru sürekli yaz sor napıyosun falan filan,(aynı anda bikaç kızla konuşabilirsin) sonra zamanla kız sana bağlanıyor ve hatta aşık oluyor.sonra kıza yazmamaya başla ama umursamaz davran, tüm sosyal medya hesaplarındada aktif ol.asla aşık olamayacak tipler gibi takıl, kimseye bağlanamıyormuş gibi yani..sonra kız senin peşinden koşacaktır sen yüz vermedikçe ulaşılmaz olacaksın.veee
en sonunda kızın ahını aldığın için hayatın en başına dönecek demem o ki hiç girme o tarz işlere64 Yorumla- +1 yıl
naptın beee ilk günden eve götür yatağa at en güzeli bu :))
- +1 yıl
Tebrik ederim cok guzel solediniz. Size her anlamda katiliyorum. Ne tip ne para ne makam mevki olmadan kendine hayran ettirebliyiyorsan asil o zaman basarilisin. Yoksa tiple parayla makam mevkiyle hayran biraknak cok kolay. Bu devirde ucuz bayan cok tipe paraya makama onem veren.
- +1 yıl
Kızların bug'ını öğrendim (Abla sen ilişkinin nirvanasına ulaşmış gibi konuştun)
+1 yılPeşinden koşturmak nedir Allah aşkına. Herkes egosunu düşünüyor, herkes bencil. Peşinden koşturmak yanlış bir tabir. Böyle şeyler kaldı mı ya, herkes hoşlandığını belli etsin mutlu olsun. O peşinden koşturuyor, diğeri koşturuyor. Bir aşk başlamadan böyle bitiyor.
70 Yorumla
+1 yılherkesin peşinde koşmasının ne önemi var senin istediğin koşmadığı sürece? mutlu etmez bu durum seni. bu sadece amerikan filmlerinde görülen şeylere özenmek bence saçmalık biraz da hani ne biliyim bunun için çabalayan erkekler doğal görünmeye çalışırken daha yapmacık oluyo çoğu zaman yani bana göre bu durum kızdan kıza değişir ama illa diyosan yok ben öyle olmasını isityorum o zaman tipine özen göstercen hareketlerine falan ama unutma ki bu şekilde sadece iki üç günlük ilişki getiren basit kız kitlesine sahip olursun, benim tavsiyem kendin ol seni seven öyle sevsin değişme kimse için kendi halin zaten en çekici halindir
00 Yorumla* 1 paket oda sıcaklığında eritilmiş margarin
* 1 yumurta
* 4 çay bardağı toz şeker
* 1 çay bardağı zeytinyağ
* 1 paket vanilya
* Aldığı kadar un
* 1 paket kabartma tozu
Sade Kurabiye Yapılışı:
Malzemelerimizi hazırladıysak tarife geçebiliriz. Geniş bir kaba öncelikle margarin, zeytinyağ, şeker ve yumurtayı koyuyoruz ve karıştırmaya başlıyoruz daha sonra un vanilya ve kabartma tozunuda ekliyoruz ve yoğurmaya devam ediyoruz. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde ettikten sonra 2-3 dakika kadar dinlendiriyoruz. Daha sonra hamurdan parçalar koparıp şekil veriyoruz ve yağlamış olduğumuz tepsiye diziyoruz. Önceden 175 derece ayarlanmış fırında 24-28 dakika kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun
(isiniz gucunuz yok mu anlamiyorum ki )64 Yorumla- +1 yıl
züppper cevap
+1 yılÖncelikle Herşeyin Başı sağlık sabah kalk ve Günlük görevlerini yapmadan önce en az 45dk spor yap ve o temiz havayı içine çek sonra şöyle bir düşün Hayat da kendim için ne yaptım ya da başka birilerine yararlı ola bilecek ne yaptım önce sağlık-aile-iş-ve aşk sıralamasını gözden geçirmelisin ileride kendine ve çevrene yararlı olacak işler yapıp ya da herşeyi bir kenara bırakıp kızların dikkatini çekecek kadar çalıştığın süreyi kendine harcayıp en kısası spor yapman sena ileride büyük bir yararı dokunacaktır aşk işlerine gelince insan zamana akıp giden yolda gördüğü dakikalar-saatler ve günler hatta yıllar içerisinde saklanmış güzel duyguları görür sende zamana bekleyip kendi zamanına geldiğini anlayıp bu sorduğun soru için üzüleceksin ve doğru yolu çok geçmeden anlıyacaksın !!!
00 YorumlaEskiden google de "Where is Chuck Norris" aranamıyordu. Arayınca "o sizi bulur" diyordu. Kızlar da öyle... Kedinin kuyruğu gibi. Kovalarsan yakalayamıyorsun, yorulup bir köşeye sinince geliyorlar geliyorlar geliyorlar aman Allah'ım akın akın geliyorlar! Kaçııın ;-)
50 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 427 cevap paylaştı. Bir yerde yalnız oturup, sigara ve kahveni içip kimseyi iplemediğinde,
Kimseyle pek konuşmadığında dikkati çekersin.
İletişim kurduğunda ise gülmeyeceksin, ciddi birkaç cümle kurup gideceksin.
Birini kesti isen kasmadan iletişim kurduğunda dışarıda bir buluşma önerisi vereceksin.
Yok derse ciddiyetini bozmadan iyi deyip iplememeye devam edeceksin.
Düşünecek ve geri gelecek.
Kısaca gizemli bir yapın olacak. Kızlar çözmek isteyecek.31 Yorumla- +1 yıl
Gizem her şeyin başıdır pampa.
Bütün kızlar adriana lima sanki yok kas yok vücut yok kitap oku felan ulan bunu diyen kız hayatı boyunca kaç kitap okumuş acaba. G ötü göbeği sallanıyor göğüsleri sarkmaya başlamış birde düzgün vücutlu birini arıyor. Aşk romanlarından başka kitap okumuyor kızlar şiir kitabı bile okumuyorlar facede ne görürlerse o. Ben daha sanat siyaset moda konularının 3 ü hakkında konuşabilen kız tanımadım
31 Yorumla
+1 yılHocam öncelikle boynuna bir ip bağla ipi sırtından aşağı doğru sarkıt ucuna 5 6 tane daha ip bağla (= her ipin ucuna makyaj malzemeleri, parfüm bağla (= sonra taksimde yakalayana hepsi bedava deyip bir anda koşmaya başla (= bak kızlar peşinden nasıl koşuyor (=
40 YorumlaDuygularınızla düşüncelerinizle karşınızda ki insanı her kurduğunuz cümlelerle etkileyin. Kızı kendinize aşık edin.Kız sizden hoşlanana kadar devam edin..
Baktın kız senden hoşlanıyor , bunu ufak ufak belli ediyor , bu sefer kendini geri çek..
Yani bırak o gelsin o atsın adımı..
Ulaşılmaz ol , bu seni farklı kılabilir..20 Yorumla
+1 yılBiraz iltifat et, öbür gün umursamaz ol. Şaşkına döner. Sinirlenir falan. Eh biraz dış görünüşünde etkisi var tabi.. Çekici gözükmelisin. Yakışıklı olmasan bile çekici olabilirsin.Benim senin için söyleyebileceğim sihirli anahtarım; yavaştan almak ve hafif umursamazlık diyorum. Kıza çok değerli olduğunu hissetirmeyeceksin. En azından o sana aşık olana kadar. Aşık olmuşsa değer ver istediğin kadar zarar yok (:
23 Yorumla- +1 yıl
siyahpelerin beni tarif ettiniz bu söylediklerinizi arkadaş dikkate alırsa işe yarayabilir
+1 yılbir tarz yap. Ne bilim mesela her erkek kot giyer. Ama onu yakıştırmak kombinlemek önemli. Renkli pantolon giyerim dersen sütlü kahve tonlarında kot cinsi pantolon giyip üzerine düz renk bir tişört giyebilirsin. Vücudun müsaitse çok bol giyme tişörtü. Aynı zamanda bir kıza hemen açılma. 2 gün kovala peşinden 3 gün o seni kovalasın. Kaçan kovalanır.
22 Yorumla- +1 yıl
Ama önce bir iyice bağla kendine. 1 ay falan.
Genel olarak bayanlar, yakışıklı erkeklerden hoşlanırlar.
Yakışıklılık yoksa karizmatik erkekler ilgilerini çeker. Bu ikisinden bir tanesi olduğu müddetçe peşinizde birçok bayan koşabilir.
Artık eskisi kadar ağır olan bayan kalmadı gibi.
Şimdi gel demeden gelen bayan çok fazla. O yüzden bunlar varsa çok fazla sıkıntı çekmezsiniz.
Bir erkeğin bayana baktıktan sonra umursamaz davranması da, bayanın dikkatini çok fazla çekebilir.10 Yorumlaohoo dostum a'dan z'ye yazmak demek 1000 sayfalık kitap demek. kızların peşinden koşması için tecrübe lazım. ne kadar çok kızla çıkar ve cinsel münasebet yaşarsan o kadar çok kendine güvenin gelir ve kızlar için vazgeçilmez olursun. öyle iki şeyle yapabileceğin birşey değil. tüm hayatını dünya görüşünü herşeyini revize etmen lazım. çekici olmak yaptığın birşey değil, olduğun kişidir.
11 YorumlaBence git seks performansını geliştir. Ama diyebilirsin ki ben zaten kız arkadaş bulmakta güçlük çekiyorum. zaten sorun orada... O zaman paralı da olsa ilişkilere gir. Sekste uzmanlaşmak duruşuna, bakışına, her şeyine yansıyor. Kızların kendi aralarında "Ne sevişir bu ya!" muhabbetleri yaptıklarını unutma! Ayırt edebiliyorlar o tipleri. Biz erkekleri malum organımızın yönettiğin de unutma! O olunca bence gerisi gelecek!
12 Yorumla- +1 yıl
Aslinda dogruune cekingeblik ne utangaclik kaliyo :)
+1 yıl1.Çirkin kadın yoktur fakir kadın vardır.
2. Aynı madde erkek içinde geçerli
2a.Güzel ve temiz mümkünse marka giy
2b.Mutlaka hergün duş al
2c. Dişlerini fırçala, soğan ve sarımsak mümkünse kokma baktın dayanamadın yedin kokuyu bastıracak şeker veya sakız kullan
2d. Hergün tıraş olman şart değil ama orman adamı gibide dolaşma
2e.Kibar konuş ama çıt kırıldım hanım evladı gibide olma küfür ortamda hiç kullanma
2f. Para bende hesabı ben öderim kabadayılığı yapma bırak arada ufakta olsa ona kendini gösterecek imkan tanı
2g.İlgi göster ama şımartama yakın durduğun kadar arada uzakta kal :) Ben yapamadım umarım sen başarırsın00 Yorumlabence biraz sert ve temiz havalı görün uzaktan kızlar tarafından ilgi çek yani biraz sexsi giyin ne bilim işallah şişko değilsindirr :) parfüme çok önem ver temiz ve tutumlu olmayı eksik etme :) ayakkabılar çooook önemli ve kol saati ve saç tabikide :) bunları yapsan koşarlar :)
02 Yorumla- +1 yıl
bir erkede onemli 3 sey. Sac, kol saati ve ayakkabi.
sen erkekten anliyorsun :)
abaza erkeklerimiz tarafından eşşeklere dahi tecavüz edilen bir ülkede bir kızın peşinden koşmasını beklemek denizde tren beklemekden daha az mantıklı :)) kızlar milli servet taşıdıklarını sanıyorlar çunki çirkin ve abaza türk erkeği onları tanrı yapıyor davranışlarıyla.
10 Yorumla
+1 yılKoşmam diyenlere bakma.
Cool takıl
Giyimin güzel olmalı
Cool takıldığın için ulaşılması zor biri olacaksın haliyle her gülen kıza bakma hemen ağırdan al peşinden koştur onları
Giyim konusuna tekrar geliyorum ayakkabından üst başa kadar herşeyin çok iyi olmalı bunun yanı sıra bakımlı olmalısın saçlar filan
Güzel kokmalısın
Sanki kızı görmüyormuş gibi yap umursamaz bakışları yani00 Yorumla
+1 yılhehee o derece birşey ıçın.sana net olan şeyı yazıcam.işin gücün yerınde kılık kıyafetıne dikkat edıp altında son model spor araban cebınde paran oldumu olayın %99 unu cözmüş olursun.gerısı lafontenden hıkayeler dır.tıp falan cok onemlı degıl ama elın ayagında duzgunse odaha bır extra olur.bu zamanda kımse boy posa ona buna bakmıyor bakanda varsa kcuk bır dılım yuzdesı;)
00 Yorumla
+1 yılDaha hızlı koşmalısın :) . bir kız öyle kolay kolay kimsenin peşinden koşmaz bunu aklına bir kazı önce :) Koşarsa da çok inanmıştır çok güvenmiştir çok sevmiştir :) Oda öyle koşturmak la olmaz birine verdiğin güven sevgi vs vs ile olur. Yani bişi yapma kendin ol.
00 Yorumla
+1 yılkızlar dondurmayı çok sever eline bir kaçtane dondurma al sonra gel kızların olduğu yere kızlar dondurma yemek isteyen var mı diye sor hiç biri hayır demez zaten onlar evet evet evet dediğinde ozaman yakalayın beni alın dondurmayı de ordan koşarak kaç peşinden koşmazlarsa adiyim dene istersen dondurmayı yiyen kızın altı zaten sulanır ondan sonra mekan senin al sana koşturma taktiği ahahahaha
00 Yorumlaben şu an o durumdayım adamın özgüveni var kendine hiç gözümün yaşına bakmaz ne derse o olur cok zor bir insan sinirli agrasif ben naz bile yapamam ona işte böyle oldugu için onu bırakamıyorum ve çok seviyorum belki her dediğimi yapsa pısırık olsa sevmezdim
11 Yorumlaişinde başarılı ol. her konuda bir fikrin olmasın olsa bile az konuş. kızların ağzına düşme biraz havadar ol. konuşma tekniklerine göz at etkileyici konuş. paradan söz etme saadet getirmez zira. biraz meşgul adam ol her gel dendiğinde balıklama atlama. konuşurken insanların gözlerine bak. iltifat et. esprili ol ama b.kunu çıkarma. bunları yaparken de "eyyttt ulenn koşun benim peşimden benden başka yoo..kkk" havalarına girme yeter kanka :)
00 YorumlaOnlara bakmaktan vazgeçmekle başla kardeşim, birkere bak ve bir daha bakma onların seni izlemesine izin ver.
onlar ürkektir egoları vardır gelemezler öyle şeye :) ve en kısa sürede arkadaşını değiştir popiler birisiyle takılmaya başla, bak bu çok önemli zamanla sende kendini geliitirir popiler olursun zaten gerisi malum :)20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılPiçliğin tüm vasıflarını öğren ve onu taşı.. Kızların gözünün yaşına bakma.. umursama vurdumduymaz ol...
Bak nasıl peşinden koşuyorlar.
Birde giyimine kuşamına dikkat et.63 Yorumla- +1 yıl
%100 katılıyorum ben hep kibar davrandım yardımcı oldum kızlara onlar anabacı söven saçını diken kıre kekoların peşinden koştular :D zaten peşimden koşmalarını istemezdim %90 ı kezbandı
- +1 yıl
Örnek veremem bu sitede çok kişi tanımıyorum...
Güzel giyin. nazik ol, hediye al. küfür etme, her kızın peşine koşma.
Unutma her kuşun eti yenmez.
Kolay gelen seni de kolay harcar.
Erkeklerin peşinde koşan kızlardan çok hayır gelmez.
Öylesi sana gelinceye kadar vermediği kalmamıştır.42 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap tebrik edeirm
- +1 yıl
katılıyorum peşinden koşan kızdan hayır gelmez.
+1 yılpeşinden kızların koşmasını istemek yerine hayat arkadaşını bulup onunla mutlu olsan? piç olmaya ne gerek var?
85 Yorumla- +1 yıl
sağolun çok teşekkürler^^
- +1 yıl
anlamadım romeo? ne alaka ergenlik bunu söylemeni gerektirecek ne oldu?
+1 yılBen onların peşinden koşarım daima hiç yılmadan günde 5 kızın peşinden koşarım ayda 30x5= 150 kız eder ve bu arada kız mesleklerin çıkışında beklerim haftada 2 ordanda bir 3 kızın peşinden koşsam ( genelleme ) yaklaşık 200 kızın peşinden koşarım ayda. Arada bır aynı kızlarada gelmıyo değilim ama yapacak bişey yok kardeş biz koşacaz mecburen.
00 Yorumla
+1 yılTersleyeceksin , umursamaz davranıcaksın.
Ona özgüven sahibi olduğunu benimseticeksin.
Ona muhtaç olmadığının izlenimini vericeksin.
Kıza göre onun nezninde kaliteli ve basit olmadığın imajını vericeksin.
Tüm bunları yerine göre yaparsan nasıl sana bağlı hale geldiğini görürsün10 Yorumla
+1 yılçantasını alıp kaç, yakalayana kadar koşarlar peşinden, olmadı yakalayamadı polise haber verir yinede bulur seni :D garanti veriyorum bak )))
62 Yorumla- +1 yıl
Tuttum seni adamım güzel cevap.
- +1 yıl
helal olsun iyi cevap
+1 yılÖncelikle dis görünüsün etlilemeli ( güzel bir tarzin olmali, kendine yakisani giymelisin ve tabiki modaya uygun ) yani cekici olmalisin, baskislarin etkileyici olmali, tatli bir gülüs
Sonrasi ise tammamen karakterine bagli: terbiyeli, nazik, düsünceli, kibar, sevgi dolu ve sakaci vs birisi olursan tabi öyle bir karektere sahipsen kizlarin vazgecilmezi olursun bence12 Yorumla- +1 yıl
Istersen bide domalsın? Kole ticaretibeskidendi uyan uyku güzeli bu ozellikler olmayanin pesindende kopek gibi kosuyosunuz iş konusmadabiteer
- +1 yıl
Önce normal bir sekilde yorumunu yazabilirsin, kimseye asagilayici sekillde konussmamalisin ben kendi görüsümü söyledim ve böyle olan erkekleri sahsen begeniyorum. yorum yazarken genel konusma cogu kiz dedigin gibi olabilir ama bu bütün kizlarin böyle oldugu anlamina gelmez.!
+1 yılAhahaha yorumlara koptum çoğu konuşma demiş yalan tamamen arkadaşım kızları peşinden koşturmak istiyorsan öncelikle yakışıklı olman lazım bu bıle sana + katmaya yeter de artar yakışıklı değılım dıyorsan gıyımıne falan dıkkat et mutlaka saat parfum vb. şeyler kullan konuşmalarına dikkat et. nerde ne konuşacağını bil bu kadarı yeter.
10 Yorumla
+1 yılillaki birini bulmak için çabalama kendin ol. Doğal davran ve hiç beklemediğin anda o seni bulur zaten. Sürekli kız bulayım, sevgili yapayım falan diye uğraşırsan aksine insanları uzaklaştırırsın. Cool ol rahat takıl.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevrendeki en yakın yatırlardan birine gidiyosun peşinden ne kadar kız koşmasını istiyosan o kadar mum dikiyosun sonrada 5 fakire yardım edip 3 kere cuma namazına gidiyosun böylelikle bütün kızlar peşinden koşuyo johhny deep bile bu yöntemi kullanıyomuş sendede işe yarar kesin
00 Yorumla
+1 yılkicina banka kartini yapistir gez bak o zaman pesinden nasilda kosarlar kanka...senin yakisikli ya da cirkin olmana bile bakmazlar valla yeter paran olsun.
32 Yorumla- +1 yıl
ha bide sunuda diycem valla birak pesinde kosmayi kicini bile yalarlar yeterki paranin kokusunu göster yeterli...
- +1 yıl
:D D: haha aynen +1 :D
kızların peşinden koşmamalısın...
aşkı kız başlatır.. erkek başlatamaz... onlar sana bir işaret veresiye kadar hiç bir kızın içine düşme, hiçbir kızla ilgilenme...30 Yorumlagüsel kaliteli espriler yapan zeki oldugunu gösterwn beyefendi erkekler suratına bakılmayacak kadar cirkin olmadiklari sürece herzaman dikkat ceker bence.Kısacası diger erkekler gibi olmadigini farkli oldugunu gösterenler ilgi cekicidir
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim uzun uzun yazanlar var bunu bizi niye uğraştırıyorsun sen gir
joker kadın avcısı
gökhan x
jhonny delusion
diye neler anlatıyorlar neler
bide oyun- neil staruss kitabını al d&r da 20 liraya var al onu türkiyeye uyarla kafanda o zaman önüne geçemezler ;)00 Yorumla
+1 yıldoğal ol. herşeyinle ama her yönünle her an kendin ol güzel kok küfür etme. çok dikkat çekmek için bağırıp çağırma dik dik bakma :D komik ve canayakın ol :) sade bir bakış at etrafa o yetsin herkese :) gülüşünle yak ortamı :D
10 Yorumla
+1 yıliçrenç bir tipsin. kızlar köpek sürüsü gibi peşinden koşsun istiyorsun. neyapsan olmaz bu kafayla. buyüzden sevmiyor senin beğendiğin kız. mutlumusun şimdi?
16 Yorumla- +1 yıl
Nİye cocuga laf atıyorsun, sen kendini erkeklere beğendirmek için şekilden şekile girmiyormusun bırakın bu ayakları.
- +1 yıl
ben peşimden erkekler koşsun mu diyorum yok artık? insanları ne güzel tenımadan yargılıyorsunuz. şu an liseyi bitiriyorum ve hiç sevgili yapmadım yaşımı yeterli görmediğimden. gelen tüm teklifleride kibarca reddettim. üniversitede evlilik üzerine kurulu ilişkiler kuracağım. süslenmeyi erkekler peşinde koşsun diye yaptığımızı düşünüyorsan sen çok geride kalmışsın kardeş.
- +1 yıl
herkese kardes deme babam ananımı dürttü derler zoruna gider...kaldıramazsın...
- +1 yıl
eee. bakımlımı bakımsızmı hangisi tercih ediliyor diye sordum ne var? gelin peşimde koşun mu yazıyor orda ne alaka?
+1 yılMevlânâ'nında dediği gibi;
"Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol."
Kendin ol, başkasına benzemeye çalışma, kızlar 1 gün koşar peşinden, 2 gün koşar, 3.gün pot kırarsın. Seni olduğun gibi kabullensinler12 Yorumla- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim, malesef yaşım yazdığı gibi değil, henüz 18ime girmedim ve en alt sınır buydu :))
+1 yılVakit.Nakit.Dil.Cezaret.Özgüven. etrafında fazla kız olsun ozaman daha cok kosuyorlar pedinden ama etrafında erkek cok oldugunda daha az. bir kızın pesinden kosmasını istiyorsan konusacaksın onu eglendireceksin sonra geri çekileceksin o kosacak ama durdugun yerde hiç bir kız senin pesinden kosmaz istedigin kadar yakısıklı ol zengil ol.
00 YorumlaKarizmatik tip + Popüler + Soğuk + Yeri gelince esprili + Sempatik ama yılışık diil + Salak olmamak + Parfüm etkileyici olacak + Bir müzik aleti veya spordalıyla ilgilen + Tarz giyin
22 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim işe yaramadı.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giynişi önemli duruşun tarzın olmalı konuşurken kendin ol çok rahat davranma akılcı ol degişik şeylerden kızlar hoşlanır akılı zeki adamı hoş bulur küfürlü konuşma sigara içiyosan önünde karşında sigara içerek konuşma
20 Yorumla
+1 yılA'dan Z'ye yazıyorum , sorunun kesin cevabı,
1- Cebini parayla doldur , zengin olman lazım yani :)
2- en az 2013 model pahalı gösterişli bir araban olması gerekiyor
3-Saatin, Ayakkabın , Parfümün en iyisi ve kendini gösteren bir marka olacak.
4-Çalışma gibi bir derdin olmayacak, rahat olacaksın veya iş çok zamanını almayacak.
5-Yüzün gözün fiziğin biraz düzgün olsun yeter.
Daha yazacak çok şey var ama bu yazdıklarım bir çok kızın peşinden koşmasına yeter.10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 881 cevap paylaştı. Kardeşşşşş. bak cevabı sorunda vermişsin ama farkında değilsin... Sen de koşuyor olman lazım. Malum sen yürür de kız arkandan koşarsa, seni geçer önündekinin peşinde koşuyor olur. Haydi " Koş Ali Koş.."
00 Yorumlaçok yakışıklı olmadığına göre sen anca zenginsen peşinden koşacak kız bulabilirsin.
o güzel huyları yazanlara katılmıyorum, iyi biri için bu olmazsa daha iyisi çıkar karşıma diyorlar ama konu para ve güzellik olunca kaçırmak istemezler...00 YorumlaÇok iyi giyinmelisin ve kendine de çok bakmalısın kanka. Hani bide göz göze geldiğin birisi olursa sen hemen kafanı çevir ve bir daha bakma, böylece çok da cool olursun. Ve son olarak konusman çok iyi olması lazım ve sempatik ol. Kendinle dalga geç ama abartma bu kadar. :)
10 YorumlaHiç bir kıza çok bağlanma, sürekli mesafeli davran, tip para, zaten para oldumu ortalama bir tipin varsa elbiseler fitness falan çok yakışıklı olabilirsin. Gerisi sezgilerine, zekana kalmış peşindne koşturmak.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin o olmak istedigin tipdenim diyebilirim.
20 yasindayim, 180 boy kasli ve guzel bir vucut.
Mercedes araba, guzel bir is , iyi bir kariyer. ve normalin birazcik ustunde tip.
Iletisim ve pazarlama uzmaniyim, agzimda guzel laf yapar, ve bir kizi sIkmadan harika bir sohbet edebilirim. Genel külturum iyidir, cogu konu ve olaydan haberim olur. sosyalimdir basket oynarim.00 Yorumla
+1 yılkıza pandik at bak peşinden nasıl kosuyor ama hızlı kacman lazım yoksa agzını burnunu dagıtır bır de cevre olaya karısırsa o zaman bittin
20 Yorumlayuvarlak bir piste gidin. sen onlarin pesinden kosmaya basla once. bir sure sonra onlar senin pesinden kosuyor olacak.
20 Yorumla
+1 yılbu senin elinde olan bir şey değil ki ya çok popüler olmalısın ya da çok paran olacak türkiyede işler böyle dönüyor :)
24 Yorumla- +1 yıl
al sana laz kızından cevap topram benım :d
- +1 yıl
ben laz değiliim :)
- +1 yıl
yüzde elli bildi sayılır :D
- +1 yıl
hahaha haklısın aslında :D
+1 yılinatcı ol kız şunu yapalım derse sen hayır de o anda kız neye ugradıgına şaşırır ve her şeye evet demeyen insana tutulurlar tabi karizmatik olmak da çok önemli.kaşı gözü oynamasın eli yüzü düzgün karakterli oldu mu iş tamamdır.o kız kalbini kazanmak için peşinde dolanacaktır emin ol
00 Yorumlaaçık konusmak gerekse kızların hiç biri karaktere bakmıyor yalan bu manken bir arkadaşım var kızlar çocuğun üstüne atlıyorlar o kadar yani sadete gelirsek manken gibi biri ol koşarlar adım kadarda eminim çünki bir çoğu karaktersiz varlıkla şu dizim düzelsin bende vucut yapıcam
00 YorumlaSırtına ipi bağlayıp ucuna tavşanı as.
Koş!
Onlar da peşinden koşarlar...
Emin ol kızların bir erkeğin peşinden koşabilmesi bu kadar basit nitelikte sebeplere dayanıyor...00 Yorumla
+1 yılsaf çocuk oldum olmadı, piç çocuk oldum olmadı. lisede boks filan yapardım, güçlü kuvvetli adam modeli olmadı. köşeme çekildim göbek bağladım yine olmadı.
benim yaptıklarımı yapmazsan kızlar bir ihtimal peşinden koşabilir...10 Yorumla- Devamını Gör (226)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne