Kızlar Bir Adım Öne Peşimden kızların koşması için neler yapmalıyım? (Sayfa 4) nuri123 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Peşimden kızların koşması için neler yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gamszzee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl cool ol yeter haha -,- 1 3 Yorumla gamszzee +1 yıl mustafaijaz.wordpress.com/.../ bak bunları uygula tamamsın sen kardeş -,- -,- haha Yorumla NPTOnur +1 yıl 41. kural :D Yorumla gamszzee +1 yıl haha aynen öyle -,- Yorumla
ırmak34ırmak Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl sonrada nasıl kaçablirim diye soru açmada :)) 3 0 Yorumla
kumralkiz123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl kızları sadece peşinden koştur güzelim bu kadar :D 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 515 cevap paylaştı. Özgüvenini olsun (ama davranışlarin cok önemli) 0 0 Yorumla
Volkan_Can Takip Et Xper 2 Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl KOŞAN BİR KIZIN ÖNÜNDE KOŞ HER ZAMAN İŞE YARAR 0 0 Yorumla
kremsanti0 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl hic bisey yapma cool olursun kosarlar :) 0 2 Yorumla adigezale +1 yıl Cool ne sapşal sölesene ondan olcam Yorumla kremsanti0 +1 yıl lafin gelişi...de bu neyin kafasi... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Parfüm, Diş bakımı Saç Giyiniş yeterli olur çokta havalı olma kızlar sevmez kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
Marw61 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Kesenin ağzını biraz aç bak nasıl koşuyorlar :) 0 0 Yorumla
Turquoise_95 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Boyle dusunmen bile kabahat... 0 3 Yorumla Gundal +1 yıl * adam umutsuz vaka olmuş sen ne diyon Yorumla Gundal +1 yıl * yerine şu vardı. a - m - k :) Yorumla Turquoise_95 +1 yıl Umutsuz vaka olmus tamam da iste o kizin yerine koy kendini yani ;) Yorumla
rockandroll18 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Sobelemece oynayalım de, sonra dokun ve kaç :P 0 0 Yorumla
ewlgrl Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Boynuna İNDİRİM yaz dolaş. 2 1 Yorumla mhuseyinyavuz +1 yıl ahaha iyiymiş :) Yorumla
Godaddy Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Hep en önde olmalısın o zaman peşinden koşarlar :D 0 0 Yorumla
LadyMarmaladee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl popon kalkık olsun yeter 1 2 Yorumla Gundal +1 yıl bunu hep söylerler de nasıl olacak bu Yorumla Dark1 +1 yıl Guldurdun +1 Yorumla
İlker1907 Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl küfür edip kaçmalısın o zaman hepsi peşinden koşar 0 0 Yorumla
Beençoksıkıldım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl vallahi pek bir bok yapamazsın 1 2 Yorumla BlackOut +1 yıl ne kadar pis ağızlısın lan, insanlığımdan utandım. Yorumla Beençoksıkıldım +1 yıl neden sıçmıyomusun sen :DD:D Yorumla
mevem2 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl umut ver sonra bırak :D 3 1 Yorumla Gundal +1 yıl gt ol diyon yani Yorumla
gayeciik Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl arkana koşun kızlar diye yazılı bir tabela astır 3 2 Yorumla Gundal +1 yıl hehehehehe çok komik Yorumla gayeciik +1 yıl evet Yorumla
Lilith93 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl piç olman yeterli 4 2 Yorumla muammer077 +1 yıl :))) Yorumla payasliqenc31 +1 yıl katılıyorum. :D Yorumla
kıromaganda Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Çantasını kapıp kaçabilirsin kesin koşarlar :D 0 0 Yorumla
GENETİKKIYAMET Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl bir ben olman gerekıyor :P sivilce çibanda olabılr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne yaparsan yap, koşmak istemeyen koşmaz. 0 1 Yorumla mesmerize +1 yıl Ehh iste,,, konusup, az sozale cok sey soyleyenlerde var :) Yorumla
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 320 cevap paylaştı. Tip olucak boylu poslu olucaksın hafız :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
cool ol yeter haha -,-
mustafaijaz.wordpress.com/.../ bak bunları uygula tamamsın sen kardeş -,- -,- haha
41. kural :D
haha aynen öyle -,-
sonrada nasıl kaçablirim diye soru açmada :))
Fazla civitmaman agir olman kafi
kızları sadece peşinden koştur güzelim bu kadar :D
Özgüvenini olsun (ama davranışlarin cok önemli)
KOŞAN BİR KIZIN ÖNÜNDE KOŞ HER ZAMAN İŞE YARAR
çokmu önemli peşinden koşmaları?
hic bisey yapma cool olursun kosarlar :)
Cool ne sapşal sölesene ondan olcam
lafin gelişi...de bu neyin kafasi...
Parfüm, Diş bakımı Saç Giyiniş yeterli olur çokta havalı olma kızlar sevmez kendimden biliyorum
Kesenin ağzını biraz aç bak nasıl koşuyorlar :)
çok yakışıklı olmalısın.
Boyle dusunmen bile kabahat...
* adam umutsuz vaka olmuş sen ne diyon
* yerine şu vardı. a - m - k :)
Umutsuz vaka olmus tamam da iste o kizin yerine koy kendini yani ;)
Sobelemece oynayalım de, sonra dokun ve kaç :P
bedava kıyafet ayakkabı dağıt :D :D
tr.wikipedia.org/wiki/Para
Neden istiyorsun bunu?
Boynuna İNDİRİM yaz dolaş.
ahaha iyiymiş :)
Kemik atman yeterli kemik burada mecazi :-)
Hep en önde olmalısın o zaman peşinden koşarlar :D
popon kalkık olsun yeter
bunu hep söylerler de nasıl olacak bu
Guldurdun +1
kendin ol yeter be bro.
küfür edip kaçmalısın o zaman hepsi peşinden koşar
Hiç değmez dostum boşver
Otobüs veya dolmuşdan inerken piston aşamada de
Doğal damvran diyenlere inanma ;)
Maratona katıl, birinci git.
vallahi pek bir bok yapamazsın
ne kadar pis ağızlısın lan, insanlığımdan utandım.
neden sıçmıyomusun sen :DD:D
Erkek kralda olsa peşinden koşmam :))
yok abi sen direk köprüden atla ya.
umut ver sonra bırak :D
gt ol diyon yani
arkana koşun kızlar diye yazılı bir tabela astır
hehehehehe çok komik
evet
Zengin olsan peşinden koşarlar
avrasya maratonuna katıl..
Bakimli temiz parfumlu ol
5.20 al kardeşim ozaman koşarlar.
önce senin koşmaya başlaman lazım bro..
Rock yıldızı olmalısın
Gurursuzlar koşar birde cok sevenler...
piç olman yeterli
:)))
katılıyorum. :D
lisede: Karizma, popülerlik,
Para, araba, Espirili ol yeter :)
bu soruyu sorduğun için kimse yok yanında zaten
arkandan para dağıtmalısın :)
Mantıken senin de koşuyor olman lazım.
Yuruseler olmazmi illkaki kosmalarimi lazim
Çantasını kapıp kaçabilirsin kesin koşarlar :D
zil takıp oynamalısın
bir ben olman gerekıyor :P sivilce çibanda olabılr
kızlar erkek peşindce koşmaz
Ne yaparsan yap, koşmak istemeyen koşmaz.
Ehh iste,,, konusup, az sozale cok sey soyleyenlerde var :)
ağır takıl kendini ağırdan sat
küfür edip kaç koşarlar peşinden :D
rahat ol kendin ol rol yapma
Tip olucak boylu poslu olucaksın hafız :D
Ilgilenme o zaman bak nasil kosuyorlar
Kafana Kese Kagıdı Geçir Yeterli.
güzel soru takipteyim ;)
her kız birini buluyor her şekilde zaten
Bu düşünce adamı çok mutsuz eder
yakısıklı ve paran olması lazım :D