AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
En başta hatayı gizli sorarak yazman utanmıcaksın ayıp bişey değil hiç ummadığın zamanda biri karşına çıkabilir yeterki fırsatı tepme elinden kaçırma ama fırsat olması için biraz dışarda takıl sosyal hayat evde oturarak sevgili bulamazsın :)
Aşık ol lan önce zaten hatalar teker teker geliyo :D
Aşık olda sorun zaten burada karşılıklı olması. Adam bisikletim yok diyo, sen jipe bin diyosun.
Aşık olunca sevgilisi mi oluyor insanın?
25 yaşındayım.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Boyum 173
Kilom 75
Benim de hiç sevgilim olmadı!
vay burada tecrübe konuşuyor :D
Siz baya yanlış gelmisiniz hadeee :d
Demekki etraflarındaki adam olan erkeklerı görmüyolar. Gidip nerde üzcek serseri var onları buluyolar...
adam erkekleri sıkıcı bulurlar
diğerleride canlarını yakar ama ;)
herkes kendi gibi birini buluyor sonuçta sen izmirde bileşim teknolojileri bölmünü mü okuyorsun bende o bölümü okumuştum lisedeyken :)
Hadı ya :) sımdı? :)
şimdi Anadolu üniversitesi :D açık öğretim ben altığdağda okudum Bornova mimar sinan E.M.L
Abicim afedersin ama senin junior ne alemde ben anlamadim?
ahahha :D
içine kaçmıştır o küsmüştür bakmıyo diye ahaha :)
Niye eksiliyonuz ki haksız mıyım :D abi benim ardamar 16 yaşında çatladı lan helal olsun sana :D
sen uzak dur o zaman benden :)
Bodye basla sayın abim sonra sac stilini giyimini gözden geçir. Bedeninden buyuk kiyafetleri daralt sonra gelsin leylemleey. Yaklaşık 1 sene sık dişini bunları yap
+++++++++++++++
bu zamanda senin gibi değerli insanlar az bulunur takma kafana bulursun.Bulduğun zamanda ne utanma kalır ne çekinme.Sen gerçek aşk adamısın
www.kizlarsoruyor.com/.../q1349049-aklim-cokk-karisikkkk şuna bir cevap yazı verirseniz :D
o dokuz yil karsiliksiz aski icinde daha fazla yasatma
yeniliklere acik ol
9 yıllık karşılıksız aşk mı? bu da nerden çıktı :)
sen beni tanıyor musun?
tanimiyorum..öteki yorumlarinda okudum 9 yil platonik askini
hımm anladım beni tanıyorsun sandım bende :)
benim gibisin desene, umarım bir kız tanırsın, sen onu seversin o seni sever ve evlenirsiniz. allahtan her şeyin hayırlısını dile
Aynı yaştayız 26 kadar ilişkim oldu 19 yaşında açıldım sende açıl artık mk
Sen metroseksüelsin ama :D
Ağa telefon numarası ver ben sana bir tane kız ayarlayım sebaptır
sağol kardeşim gerek yok :D
Sen bilirsin :D
ciddi misin yoksa kızları etkilemek için yapılan bir oyun mu
ciddiyim
Bu yaştan sonra sevgiliyi bırak bence evlenecek kişi bulmaya çalış olmadı annene söyle
evlenmek için istiyorum
korkma bir bakmışın evgilin olmmuş bir bakmışsın evlenmişsin çocuğun olmuş kısmetinde varssa kaç yaşında olursan ol bulursun
zor abi zor bunalımlı saatler başlar ama evlenince geçer sonra da inanlara dewğer vrmessin. senden 2 yaş büyüğüm. istersen genel evine her gün git yanlış anlama ama ateşin sönmez si.kiyin ateşi söner ama göndlünde hep bir boşluk olur sarılacak bir kadın ararsın ben şimdi o haldeyim. keisnlikle oradaki kadınlar söndürmez ve o kadınlarara da acımaya başladım ben şimdi boş ver.
bulursunda düzgün kız bulacan mı el değmemiş temiz iffetini korumuş falan 30 yaşına gelip eline kız eli değmemiş adamlar var 24 yaş çok iyi yavaş yavaş açılırsın
hastaneye git ordaki hemşirelerden biriyle çıkarsın mutlaka sevgilin var mı diye sor telefonunu iste bişi olmaz korkanın çocuğu olmaz
Dert etme bence elbet bir gün kısmetinle karşılaşacaksın ama oturarak bu işi zora sokarsın, biraz daha canlı ol biraz daha güncel sosyal yaşamın içinde olmaya çalış.Yaş-sevgili sayısı olayına çok takma ne kadar az sevgili o kadar çok düzgün insan ;)
Liseye başlayana kadar bende öyleydim ama benim kız arkadaşım çoktu sevgilim yoktu ta ki liseye başlayana kadar. Lise de olmuştu ayrıldık üstüne düşsem bulurum ama acele olmuyor maalesef bu iş. Birazda suç sende diye düşünüyorum biraz
senin şansın açık bence illaki bulursun bana baksana bende aynı soruyu sordum bayan arkadaş bulamıyorum dedim sıkıntılarımı yazdım yalnızım dedim tek bir kişi yazmış oda karının teki fırça atıyo naapalım diyo a.. q.. şansımın a.. q.. :) yok arkadaş kötü olacan bu kadınalra karşı gerçektende iyiliği hak etmiyorlar a.. q.. yaani :) :)
benim yşm 25 bnmde olmadı sevgilim hç valla aynı senin gibiyim gardaş allah gönlüne göre birini nasip etsin inşaAllah
cok zor artık zamanın gecmis...cok geç kalmışsın..bu dakikadan sonra imkansız gibi bir şey..yazık olmuş yaaa
ne yapacaksın sevgiliyi. Anı yaşa. Hem bu yaşa kadar bulamadınsa bundan sonra da bir halt bulacağını zannetmiyorum
incide bunun için açılmış bir okul var gel sende.. :)
inci.sozlukspot.com/.../
şu zamanda şunu diyen erkek kalmaması lazım be kardeş :)
tamamen kendine ozguvensızlıkten kendıne ozguven verıcek şeyler yap bodybuıldıng dövüş sporu vs.
kardeş bu seferde kız kabul etmeyince ağzını yüzünü dağıtmasın :D geniş ailede kütük kıza kafa atıyordu hatta :D:D
Biraz geç kalmışsın ama hala umut var. Kılık-kıyafet önemli. Birazcık utangaçlığını yenmende gerek tabi. E buda zamanla olan bir şey :)
zamanla olur o zaman :)
Arkadaşların ayarlasın öyle denemeye başla cesaretin yerine gelsin :))
Öncelikle kardeş aynı bende öyle diyordum niye olmuyor diye, senin yaşlardan daha sonra buldum ve şimdi evlenmiyecem ki öncedende evlenmiyecem diyordum şu anda önüme geleni en az 2 tanesiyle görüşüyom yüzsüz olucaksın kendini bir gün aşmayı dene ondan sonra zaten evlenmezsin gibime geliyor sende ve bu keko kızlara inanma senin gibi erkekler kızların gözünde inek , saf , ezik gibi görülüyorlar
sen var ya bir tanesin bitane :D
Aynen imzamı atarım.
Bence arama bu işi annen ya da ablalarına komşu teyzelere bırak
Gel hadı nedenını bulalım :) Bılgılerını verırsen yanı boy kılo egıtım dıksıyon gıbı dogru bır degerlendırme yapabılırım
25 yaşındayım.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Boyum 173
Kilom 75
Benim de hiç sevgilim olmadı!
Bölüm, dıksıyon, bılgılı mısındır, parfumun guzel kokar mı, kıyafetlerın nasıldır her sey onemlı kızlar dıs gorunuse o kadar takılmaz o bır ambalaj
fazla konuşmayan üniversite öğrencisi boy 1.82 kilo 80 yeterli mi :)
Olabilir normal ama artık açılma zamanın gelmiş utangaçlığını yen
tamma
Türkiyede bulamazsın. Ukraynaya git, rusyaya git, taylanta git. Orada da bulamazsan git intihar et
:D :D :D
ben buldumda kızlarla konusmasını bilmiyorum hiç
kızlarla konuşmasını bilmeden bulmak da bir marifet,
helal...
dil lazım onlar içinde :D
kardeşim nerde yaşıyosun sen..olmuştur illaki yeme bizi
İlk önce fiziksel olarak olarak yakışıklılığa bakan kız bile beğenir yani sempatik duruyorsun bence :D işin kolay ya ağzın laf yapsın yeter :D
teşekkür ederim :) Benim ağzım fazla laf yapmıyor işte onun için bulamıyorum :)
Aslında kendin ol fazla kasma bir adım öndesin zaten :D hoşlandıysan hemen belli etme kız delisi erkekler gibi algılanabilirsin.
zaten hoşlanırsam belli edemiyorum :D bu seferde kız beni beğenmedi diye düşünebilir :)
olum tipin kötü diil lan. olay çok basit git bir kıza mutlu son ne kadar de :D aadfgsksd yok yok D: şakaydı :D seviyorsan konuş basit yani
teşekkür ederim yha beni aydınlattın :D
Ne demek her zaman
Bence çok şekersin senin gibi adamin nasil sevgilisi olmaz ya :)
Bilmiyorum bende :)
kusur mu bu? arama bence.kendiliginden olursa olur.olmazsa cay koyarsin
sağol tavsiyelerin için :D
ve sakali kessen olur gibi :D
kirli sakal iyi değil mi parlak mı olayım :D
evet :D
parlak olunca benden küçükler bilader diyo bana kirli sakallı olunca benden büyükler abi diyor bu nasıl iş anlamadım :D
yasli gosteriyo sakal seni
yaşlı demiyelim olgun gösteriyor :)
o diylde eksi yemisim ya ben ne dedim ki cay kotu bisey mi :'(
Bilmiyorum neden verdiler eksi ben artı verdim herkese
Allah razi olsun :P
Allah sende de razı olsun :))
Kanka en iyisi cool olacan ya işin paranda varsa tamamdır senin olay.Benim iş yerinde kızın biri var her yakınımdan bir yerlerden geçerken beni bir yoklamadan geçmiyor öyle hapsettim ki onu ben çekineceğime o benden çekiniyor ;)
bütün cevapların özeti : hayırlısı olsun, olur üzme kendini vs.. böyle cevapmı olur kardeşim adam gibi kızın biride çıksın desinki; ya dostum 24 yaşına gelmişssin gel seninle görücü usulü sevgili olalım demiyo arkadaş herkes ne bencil ya :)
kompleks yapma bu konuyu emin ol 24 yaşına gelip yüzlerce kızla çıkıp ilişkiye girmektense sen kızların gözünde bir adım daha öndesin :)
hayır öyle bir şey yok kardeş sakın dinleme. Bu saaten sonra düzgün kişilerle çık. Sen kendini evlendiğin kıza saklıcan da o kız sen evlendiğinde kaç kişi ile çıkmış olacak bir düşün.
nereden biliyosun? her kızı kendi becerdiğin kızlar gibi sandın sanırım
Becermek derken niye hemcinslerini aşağılıyorsun ki. İki kişi birbirinden etkilenir çıkarlar ve bazı şeyler gelişebilir. Niye böyle söyledin. Bence kendi cinslerine saygı duy. Kadının en büyük düşmanı yine kadındır boşuna demiyorlarmış.
kendi cinsime saygı duymadığımıda nereden cıkardın kendi adına konus derim ve ben soran arkadasa kendi yorumumu yaptım kale alıp almamak onun fikri
"her kızı kendi becerdiğin kızlar gibi sandın sanırım" saygı duymadığını burdan çıkardım. Sana yorum yapma diyen olmadı, bu yorum yanlış diyen oldu. Özgür bir platformsa diyebilirim sanırım.
de kardesim :)
Çok naziksiniz teşekkür ederim hanımefendi. Arkadaşım sen de bu uzun yorumları okuyorsan kendini ezdirme. Bir yol haritası çiz ve yola koyul.
tşkler ilgilenip yorum yazdığın için :)
kardeşim neden çekiniyorsun bu kadar sitede bile gizli kullanıcısın.sen kendini bildikten sonra hiç sıkıntı olmaz teklif et hoşlandığın bir kıza elbet gönlüne göre bulursun birini.
24 yaşına kadar bi' sevgili bulamadıysan bu saatten sonra da zor bulursun doğrusu gerekirse..
Bi' çok kız 24 yılın patlamasını içinde yaşamak istemez kanımca =/
x1manx1@gmail.com
mail - skype twitter vr vine adresim.
tumblr hesabım x1manx1
bu ne böyle yha
bana takıl =) terbiyesiz olalım...
kızlar sever böyle adamları
sevgilim olsun diye kasma. özel bir çabaya girme. kızlarla konuşurken aşırı heyecan yapıp saçmalama. tavsiyem bu. gerisi kendiliğinden gelir.
kardeşim benimde senden farkım yok bende böyle bir konu açmıştım benden sana teselli olsun yapıcak bişey yok sabret inşallah beklediğine deyicek geç olsun ama en hayırlısı olsun kendine iiyi bak kardeşim
boşver sevgılı bulma bu yaştan sonra. söle anacığına eli yüzü düzgün birini bulsun evlen sen
Ben aşık olupta evlenmek istiyorum
bu zamanda da doğru düzgün sağlam aşk bulamazsın ki:/
o zaman yapacak bişi yok ne yapalım./
öyle görünüyo
22 yaşndayım 3 sevgilim oldu 11 defa ilişkiye girdim senin daha sevgilin bile olmadı mı? sen bir sevgili bul ama insan olsun yeter 2 göz 2 kulak.
övünüyormusun bunla :)
len ayıp ben burada marieti saymıs sen kaş.. olmussun galiba
kız çalışmış beyler hakkını vermek lazım. İlk kaç yaşında başladın hanfendi?
otoban geçmiş la üstünden kıza bak
Hahaha yalama olmuşsun
Övünüyor bide :SD
Soruyu soran arkadaşım bak şükret haline bunlar gibi biri çıksaydı adamın hayatını karartır :D
Kaşar.
haklısın insan olsun yeter
bu sekilde sevgili istemek iyi degil bulursa ya da yanlis insana vicdansiz birine rastlarsan cok cekersin. Cok takma kafaya
Birinden etkilendin mi? ya da etkilenirsen ona açılmayı dene. ;)
birinden etkilensem kız beni beğenmez bu sefer :D
Yüce Allah (c.c) seni yalancı ellerden koruyor mubarek sevgili islam mencubu sohbet arkadaşım..
spora başla spor insana süper özgüven veriyor sonrası malum güzel bir kız bul tanış.
sosyal ol, bıraz kendıne guven, gıyımıne konusmana oturmana kalkmana dıkkat et.. insan ol! sen aramasanda ask gelır bulur seni..
valla kardeşim hoşlandığın olursa zaman geri gelmiyor ve fırsatını kaçırırsan keşke demek yerine her anını pişman olmadan yaşa bu saatten sonra senin için en iyisi bu olur tabi herkes içinde...
kızların yorumlarına baktım hepsi fiyasko küçük yaşta kudurup kendilerini yamamaya yer arayan bir yığın insan topluluğu solda :D bence kafaya takmayı bırak 2 dakka düşünülcek bişey değil senin durumun,,,
bende 20 yaşındayım hiç olmadı sen paralı yaptınmı peki?
hayır yapmadım
Bence paralı yap belki unutursun benimde sevgilim olmadı ama paralı yaptım
Herkesin bir nasibi vardır. Elbet gelir seni bulur.Çok çekingen olmamaya çalış
düşündügün şeye Bak ( :
begendigin kız'a teklif edeceksin. olay bu dostum : )
en derin duyguların içine gireceksin biraz yalana kaçar olck ama.
belki de çevrendekileri samimi bulmuyorsun..
takma kafaya bir gün öyle biri çıkar ki bu kızı kaçırmayayım dersin atarsın ilk adımı..
Yanımda olsan kardeşim seni 1 ayda playboy yapardım.
ben senim yanına gelemmi :D
Bende senin gibiydim sana bir kitap onercem onu mutlaka oku. Neil Strauss Oyun kitabı aradığın bursa %85 işe yarıyor geri kalan % 15 de sen bitiyor olay.