AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
abi 6 yaş büyüksün ders vericek halim yok ama sen kendine bir güven işte bu dersin
olsun ya kardes üzülme haline bende 24 yasınayım benımde yok sewgılım demekki basarısız olmusuz dıger ılıskılerımızde tutamamısız elımızde kimseyi en azından ayrılık acısı cekmedın
mantıklı düşünmek gerekirse 18 yaşında ergen işsiz pislik bir erkek yerine olgun işi gücü yerinde olan bir erkek tercih edilmelidir.
tam benim gibi birini tarif etmişssin saol istersen özelden yaz
Utangaç olmaya devam edersen sevgili bulamazsın.
Utangaç erkeğin sevgilisi olmaz.
utangacla ne alakası var ben mslea kız arkım var hiç konusamıyom utangac degilim h, ç kız arkadasım olmadıgı için kızlarla nasıl konusulacagını bilmiyorum
Doğru tespit
Ben de utangacım benim de oll..ol..oldu. oldu ya. hee ben neyim he? istisna mı?
boş işler bunlar :D
Aynı benim durumdasın dostum aslında yalnızlık iyi bir şey hesap verme yok rahatsın bir yerden sonra yokluğunu hissediyorsun tabi ama önemli olanda ilk ve son olacak birini bulmak o zaman her şey güzel olacağına inanıyorum hadi kal sağlıcakla :)
bu güne kadar olmamış bundan sonra olmasa ne kaybedersin?
hiç dert etme zamanla kurur düşer zaten bır dahada kafaya takacak sıkıntın kalmaz:)
Durum vahim ;atla gel izmire ayarlayalım sana burada :D
ben izmirdeyim zaten :D
hadi be :D izmirde nasıl bulamıyon be kardesm
Bence yaşın küçük bile. Ben ilk sevgilimi 27de buldum.
hiçmi teklif etmedin kardeşim ?
hanii uğraşmadın yanii uğraşıpta olmadıysa vardır bir hayır
Helal olsun beni de geçmişin tebrik ederim 1 yıl öndesin...
İyiydi :)
Aslında bir de bardağın dolu tarafından bak;kafan rahat :).
Olay tamamen sosyallikten geçiyor dostum gerisi kendiliğinden gelir
18 yaşındayım ilerde benim durumda senden farklı olmayacak
Aslında tipinde iyi yani bizde o da yok :)
vala bende 21 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı bu gidişle 42 yaşına kadar devam eder gibi
Bosver sevgiliyi kendini esine sakla :-)
Ha ha : )
sevgili olupra bişi yapcak değilim tabiki eşime saklıcam :D
: D
kardeşim bende 24 te başladım bu işlere baya iyi gidiyorum :D sosyalleşmek adına bir kızla çık insanın kendini geliştirmesi önemli.ama yatak mevzuuna gelince bulaşma derim
29 yaşındayım çok kız arkadaşım oldu ,100 den sonrasını saymadım .. 3 kere aşık oldum .. kardeşim senn yerinde olmak çok isterdim...(rakamlarda abartı yok)
tek gecelikleri saymayın pls
derdin sadece seks yapmak ise bu işi sevgili bulmadan da halledebilirsin ama derdin ciddi bir ilişkiyse izdivaca çık :) ya da görücü usulü evlen çok vahimse durumun.Ama yok normal bir haldeysen çık gez sağına soluna bak mağarada yaşamıyoruz yani.
en olmadı annene söyle o bulur münasip birini olmadı kendin denersin tekrar
Çok geç değil ki neden yadırganıyor anlamadım?
çok geç degilmi 19 yasımdayım yasıtlarımdan birini çocugu var birininde 1 ay sonra gelicek en iyi 2 arkadasım
19 yas cok mu buyuk gibi algiliyorsun bana mi oylr geldi. Arkadaslarin cok aceleci :-D
Ne diyim ki..
pembe bir insana ancak bu kadar yakışabilir sanırıım
Teşekkürler..
bende anlamadım :)
Aldırma derim. :)
Aldırma gönül :))
eğer aşka inanıyosan onu her zaman beklemeyi bilmelisin. :) olumsuz düşünceleri ya da yorumları umursama :)
"Teselliye kalkışma, faydası olmaz bana."
Ne güzel söylemiş Ferdi Tayfur! Siz bu acıyı anlayamazsınız, çok boş geliyor bu sözler.
25 yaşındayım.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Boyum 173
Kilom 75
Benim de hiç sevgilim olmadı!
beklemişbu zamana kadar 25 diyor teyze daha ne kadar beklesin : )
Mahallenin dedektör teyzeleri yok mu ya. Her eve lazım olan teyzelerden sana böyle 1 2 tane köşe kuytudan buluversinler.. :)
Yakınlarının düğününde karşı taraftan bir kızı gözüne kestir, dansa kaldır. O zaten dünden razıdır büyük ihtimalle
En iyisini yapmışsın. sana tek sözüm bu. bu dönemde bu gençlik döneminde sevgili ayağı b*k ayağı. hayırlısıyla biriyle evlen bitsin.
kardeş bu saatten sonra sevgiliyi napacan
hanım hanımcık bir kız bul evlen bence
İlk önce çekingenligini atmalısın atmazsan istedigin kişiye açılamazsın ve başlamadan biter ilk bunu atlat nasıl atlatıcagını bilmek sende bitiyor bunu bitirirsen devamıda gelir.
İyi bak kıyıda köşede vardır bir iki
yok :D
zamanla olur sevgilin allahtan hayırlısını iste kendini eşine saklarsın
zamanlami adam 24 ume girdim diyo ne zamani 2-3 sene sonra belkide evlencek
bazı insanların 26 27 yaşına kadar sevgilisi olmuyo öyle deme
Sadece 1 Kişiye baqLanmayı Dene Ben MeseLa 2 yıL birine baqLı KaLdım Ve Sonunda BirLikteyiz şu an Çokta MutLuyuz. Unutma Çok İsteyipte ELde Edemeyeceqin Hiçbirşey yoktur Sadece ÇabaLa Ve Çaba Sarfet.!
zaten doğru olanı yapmışsın. 24 yaşındasın tam evlenme yaşıdır git evlenicek kız bul bırak sevgiliyi. sevgili diye bişey yok
bence 24 yaşına kadar hiç sevgilinin olması sende bir sorun olduğu anlamına gelebilir
Ne alaka yani
neden sevgilin hiç olmadı ki bunu kendine sor bence bir
kardesim bakma sen bu kıza. Keşke bende senn gibi olabilseydim diorum. Hepsi ilişki sayıını merak eder sonra kafaalrında kurarlar. Sen bu yuzden onde olucaksın buldugun zxaman
kesinlikle
bende bir sorun yok aşık olamadım
utanıp çekinmeyi bir kenara bırakman gerek :)
:(((((
Yakisikli da cocukmussun olur olur :)
ama çocuğum demi büyümedim daha :)
Lafon gelisi beee :)))
Anladım sağol :)
yav hiç mi gördügünde çok güzel kızmış felan dediğin yok git konuş tanış işte
görücü usulü olsun en güzeli
görücü usulü güzel olmaz diye düşünüyorum
sosyal ol, utanmamaya calis
Ben utanmıyorum ama benimde sevgilim yok.
25 yaşındayım.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Boyum 173
Kilom 75
Benim de hiç sevgilim olmadı!
ya sakamisiniz sanki cok buyuk bir problemmis gibi, bizimde sevgilimiz yok ama mizmizlanmiyoruz, oncelikle mizmizlanmaya ayiracaginiz vakti sosyal olmaya ayirin, gidin resim kursuna, tenise, yuzmeye, burada neden sevgilim yok yazmakla bulamazsiniz tabii
bende mız mızlanmıyorum sordum sadece :)
buraya sevgilim yok diye yazdım ama burada yaşamıyorum heralde
Cidi birşey sorucam karıya gittin mi eğer gittiysen oda seni kkotu etkilemiştir bence
:D :D
niye lan kariya gittimi adamın acilmasi lazim
Gorucu usulü diyen kızlar. Gorucu usulü ole horra evlendiriyor mu sizi :)
giyim tarz konuşmanı düzelt saça maça bakım yap en önemlisi ortam yap
yoksa ötmüyormu la :D :D
öttürürsem kaçarsın :D
Hacı çekicen kafayı tamam mı discoları dolaşıcan anca öyle bu saatte sonra yapamam dersen desti izdivaça katıl :D
La bosver aski falan gardas vatan olsun sevgilin evlenmeye gelince zamani gelince kendiliginden olur takma kafaya en iyisini yapiyorsun ;-)
Doğr kızı bul ve ona yakınlaşmayı dene :)
Bekliyorum uzun zamandır doğru kızı bulmayı gelmedi daha :)
Sende bekleme kendin ara :)
nerede arıcam :)
İnternet, okulun, gittiğin yerler...
gittiğim yerlerde de yok okuldan da yok internetten var onlarda uzaktalar :(
Annene söyle sana temiz aile kızı bulsun
zaten evlenmek için istiyorum
dert etme arkadaşım olur elbet... seninde nasibin vardır bir yerlerde hiç ummadığın zaman çıkıverir karşına ama şu utangaçlığı bir an önce atmaya bak.
valla dostum ben de 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı aynı bende de senin dediklerinden var :)
Dostum bunun sebebı asosyallık. Bırak su bılgısayarı dısarı cık
o değilde bende 18 yaşımdayım hiç sevgilim olmadı :(
s.ktiret usta. bugün seni seven yarın başkasını bir ay sonra bütün şehri sever bu devirde
bende 20 yaşındayım hiç seviglim olmadı tip yok ondandır ::(
keşke gizli sormasaydın belki burdan talip olurdu
senin gibi cix değiliz ki hemen sevgilim olsun :) Bu arada kedilerin çok güzel :D benimde kedilerim var bahçede baktığım
Esra Erol'a git, o sana yardım eder :)
iyi fikir :)
Kader işi bu işler olur inş
Kusura bakmada sen bir öl gel yani ya da utan mk ya
HAyırlısı ne zamansa o zaman olur. En kötü görücü usulü. Sıkma canını boşver :)
fazla zorlama dostum seni kandırırlar bu gidişle...
Hacı kaybedecek zaten bir şey elde var sıfır görüdüğün kızla konuş ya tutarsa misali illaki düşen olur ayrıca bırak onlar utansın senden.:)
Her insanın bir nasibi vardır.Birden çok saçma sapan ilişkiler yaşayacağına doğru insanı bulduğunda 1 kez yaşaman daha hayırlı olur senin için :)
başkan zor be. kızlar çekingenleri sevmiyor. makul ölçülerde atik olmak şart. görücü usulünü düşün derim.
kızların neyinden utanıyon onlarda sıçıo sende sıçıon güç olarak desen vursan yere yapışcaklar.annene söle köyden temiz bir kız bulsun..