http://www.kizlarsoruyor.com/uye/zamanf
24 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Bu yaştan sonra ben nasıl sevgili bulurum?
http://www.kizlarsoruyor.com/uye/zamanf
Bak ben de 20 yaşındayım ve şuana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Sen burada ki bay/bayan arkadaşların züğürt tesellilerine inanma. Hepsi tırı vırı bunların. Sözde hepsi için önemli olan iç güzelliktir, karakterdir. Bilinen en klişe yalandır, gel gelelim hepsi yakışıklılık / güzellik arar.
Çoğu da demiş ki görücü usulü evlen, lan siz hiç sordunuz mu evlenmek istiyor musun diye. Burada seni destekleyenlere de inanma aslında hepsi aslında içlerinden koca bir yuh çekiyorlar. Ayrıca sanıldığı gibi daha önce hiç sevgilinin olmaması bir kızın gözünde artı değildir aksine eksidir.
Ezik görüyorlar insanı mutlaka bir sorun vardır diyorlar. Yani sözün özü seni, beni kimse anlayamaz. Birbirimizi anca biz anlarız. Çoğu da demiş ki hiç değilse ayrılık acısı çekmedin, olunca da ne oluyor vs. işte hiç bilmiyorlar biz o acıyı yaşamak istiyoruz, bizde başkalarına aynı şeyleri söylemek istiyoruz.
Yok o seni bulur, zamanı var, daha yaşın erken, dünyanın sonu değil. Evet dünyanın sonu siz biliyor musunuz ki biz sevgiliden başka bişiy düşünemiyoruz, bizim için her şey bir sevgili , mutluluk bir sevgilide. Bir kısmı da demiş ki sonun esra erol, ulan bizleri esra erol bile kale almaz güler geçer.
Sonuç olarak tip yoksa aga, koca bir hiçsin. Git intihar et, ciddiyim. Çıkış yolu değil çıkmaz yol ama olsun sen o yola gir. Şahsen ben düşünmekten öteye gidemedim. Son olarak bilgisayar başında oturup ta sevgili diye yakınmakla olmaz diyenlere sözüm, siz hiç düşündünüz mü bizleri eve kapanmamıza iten sebep ne olabilir diye.
Yıkın artık şu ön yargılarınızı. Ağır eleştiri yapıyorsun diyenler oluyor, ben yaparım ben kim miyim? Ben konuşmak isteyip de, konuşamayanların sesi yaman. Neyse daha fazla uzatmayacam, laf sahiplerine ulaşmıştır umarım. Benden haz etmeyen varsa aha çıkış orda. Kalın sağlıcakla demiyecem, hepinizin canı cehenneme.
THE END…..
ahaha:)))
tecrübe falan istemiyor. ben isterdim ki sevgilimin ilki olayım. herşeyi benimle tatsın ilk. önceden yaşadıklarını şimdi benimle yaşıyor olması buna artı puan kazandırmaz, bu konuda çokça yanılıyorsun :)
bir ton boş yapmışsın ama senin düşündüğün gibi değil. sevgili istedin çünkü başka kimselerden ne eksiğim var dedin ama yapmadın. istemek ile yapmak aynı şey değildir. bir de sevgili denen bir şey olmadığını düşünmekteyim cinsel ilişki isteğini meşru yoldan yapmak için insanların uydurduğu bir kelimeden ibaret. senin gördüklerin oyun ve eğlenceden ibaret şeyler paran çok ise satın bile alabilirsin. sevgi çok farklı bir şeydir hissetmektir, düşünmektir...
İLLA YAZDIRACAKSINIZ DİMİ. bak koç şu zamana kadar okuduklarını bir unut ilk önce. Kadınlar neye bakar ilk önce bu sorunun cevabına bir bakalım. Kadınlar hiç inkar etmesinler 3 şeye bakar 1 yakışıklı olmasan bile tipin yerinde olacak. Yani kendini dış görünüş açısından geliştireceksin. Eğer kendin karar veremiyorsan bir imaj maker bul. Illa parasını verip yapman lazım değil. Kızlarla arası iyi olan birinden yardım iste yanlış yönlendirme olmasından korkuyorsan. Film seyret biraz ordaki çapkın karakterlerden kendine imaj konusunda bir kolaj yap. Ve bu ilk maddenin en önemli şartlarından biri iyi bir vücut yapmak böyle baklavalı adonisli falan çok zor deme sakın deme varya şu konuyu kafaya taktığının yarısı kadar vücut yapmayı kafama tak kalemle çizilmiş gibi bir vücudun olur
2 diyelim ki bunu yapamadın olabilir. O zaman para kazan kardeşim. Ama iyi kazan o parayla kendine kız arkadaş satın al bunu şöyle satın al gidersin en ciks kluplara ama paranın alabileceği en iyi kıyafetler resmen para konuştur yani öyle deyim sana bu 2.si yapılabilecek en zoru onu itiraf edeyim
3. Dilini geliştir konuşma yeteneğini arttır kelime dağarcığın gelişsin akıcı konuş sonra eğer utangaçsan bununla alakalı doktora git ama psiko terapi yapan geyikçilere gitme ilaç tedavisi daha iyidir. Ama utangaçsan ve paran çok yoksa güzel bir vücut ve güzel bir imaj çiz kendine. Şimdi dış görünüş önemli değil diyecekler. Sen bunu söyleyen kızların beğendikleri aktörlere bak yeter. Karın kası olmayan tek bir erkek bulamazsın içinde aklıma. Merak ettiğin varsa sor
Tavsiyelerin için teşekkür ederim söylediğin ilaç tedavisi nasıl iyi gelebilir ki
Kötü yorumları umursama. Öncelikle şu kızlara olan korkunu bir yenmen gerek. Yavaş yavaş basla bu işe. Belki dışarıda bulamıyorsun o halde ilk olarak sanal arkadaşlıklar kur, konuş , yakınlaş. Daha sonra yavaş yavaş bu sanal ilişkileri gerçeğe dönüştürmeye çalış. Buluşun, oturun konuşun bir yerde mesela. Ya da kızlarla iyi anlaşan arkadaşlarınla takılmaya özen göster onların kız arkadaşlarıyla tanış. Daha sonra zaten sıra aşk ilişkilerine gelir sen fark etmeden çıkar biri karşına. Her zaman iyi düşün bulamayacağım diye korkma :)
25 yaşındayım.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Boyum 173
Kilom 75
Benim de hiç sevgilim olmadı!
Hımm tavsiyelern için teşekkürler :)
Pek bisey kacirmadin emin ol. Iyiki olmamis, bizim olduda ne oldu? Hem daha 24 yasindasin ve cok gencsin. Onlarca kizla butun duygularini tuketecektin, ve hayatinin kadinini buldugunda pili bitmis bir adam olacaktin. O yuzden bosver iyiki olmamis arkadasim
Son iki cumlen ici rahatlatti. Bende 20 yasindayim herkes benle ilgili dsdikodu yapiyo kimle cikiyor diye ama daha sevgilim olmadi
böylede hayat sıkıcı :)
sizi soy adı gülsever olan birine benzettim soy adınız gülsever mi?
Cevap
178Cevap
sanki dünyanın tüm anlamı bu boşver koy totosuna gitsin :D hayat sadece 2 li ilişkilerden hayvansı içgüdüden ibaret değil, Milyonlarca yıldır birileri eşler bulmuş seks yapmış yaşamış da ne olmuş? bizler bu dünyanın dans eden pislikleriyiz, boşver :D Tecrubeye gerek yok :D altı üstü ne sanki tecrübe nedir ya :D abest olmasın max neyde tecrübe? konuşma tecrüben var mı hayatında hiç konuştun mu? konuşmuşundur elbet tamam o zaman, seks diyosan hayvansı bişey lan kasma o kadar, doğada aslanlalar dişi aslan bulunca lan tecrübe yok ne yapsam mı diyo :D yumuluyo DNA lerinde yazılı rahat ol sen, o kadarda önemlide değil ciddiyede alma bence git bir bara konuş oldu bitti,
Kızlar aptaldır merak etme sen, sadece rol yap yeter onlara inanmak istedikleri kişiyi göster götünden ayrılmazlar merak etme sonra işini görünce bas tekmeyi gitsin :D Şahsen ciddi kızlardan da nefret ederim o ne lan öyle, kayserinin bir köyündemi yaşıyorsunda hemen ciddi düşünüyorsun hele dur bakalım nesin ne değilsin, sevişmeyi biliyomusun, Ne yapıyım lan ben sexde kızıayda kan verir gibi yatan kızı :D bilmem anlatabildim mi ;)
Haline üzüldüm şimdi diyecem ama benimki daha kötü :) Ben de yaşım geçmesine rağmen bir kız arkadaş edinemedim. Bu tamamen benden kaynaklı. Karşı cinse çok mesafeliyim, utangaçlık da var tabi. Erkek erkeğe muhabbette susmam, kızlar varsa da konuşamam, o derece yani :) Hayatta daha önemli meseleler var, canını sıkma... dicem ama buna ben de inanmazken seni nasıl ikna edeyim :) Sağlık olsun, işin-gücün olsun, düzenli gelirin olsun gerisini düşünme. MUHAKKAK bir kız arkadaş bulursun...
inş beraber buluruz :)))
kimisi 17 kimisi 20 kimisi 24 kimsi 30 yasinda kendine uygun birini bulur. bu durumda avci gibi disarda kiz aramana gerek yok. eger bir es istiyorsan bunu allahtan iste. o en hayirlisini bilir. hem bir iliskiye fazla merakli olma. zannetigin kadar guzel bisey degildir herhalde.
bunu kendine böyle dert etikce zaten hic bir sekilde rahat olmadigin icin bulamasin...hayati akisina birak buna odaklanma elbet birgün dogru insan karsina cikar...kizlarin yogun olarak ilgilendigi bir kursa yazila bilirsin mesela hani sevgili bulmak icin deilde bu sosyal bayan fobinden kurtulmak icin...sanirim etrafinda hem ailede fazla kiz olmadigi icin böyle oldu...fazla düsünmek insani bazen yari yolda birakir düsünme
evet fazla düşünmek insanı yarı yolda bırakıyor
Ben 30 yaşındayım hiçbişey yapmadım haha , tercih ve zevk meselesi , içine sinen insanı bulmadın diye gidip paralı şeyler deneyebilirsin tabi , ne işine yarar, orasını bilemem. Sevgili mi bulmak? Sevgilin olmayınca ne oluyor , öldünmü? Tabi , millet sağda solda sevgilileriyle dolaşıyor , bir tripler, senin neden sevgilin yok edaları. Boşversene.. Gönlüne hoş gelen birisi sana gülümserse ömür boyu mutlu ol tabi , ama herkesin sevgilisi var benim niye yok, tecrübesizim hem diye yola çıkarsan , 10 sene sonra ya suskun ya da başkalarına ders verir olursun.. Ama belki de kim bilir? Olaya oyuncak bunlar oynamak lazım diye bakarsan tabi iş değişir..
Bence bir kizin hosuna gider ilklerini yasayacaksin sonucta o yuzden kisiyi dikkatli sec pisman olma, nasil bulacagini da soyleyemem illaki bir seyler olacagi zaman o sana gelir bir sekilde yolunuz kesişir akisina birak
Akışına bırak demek ne kadar kolay. Çekilen acıyı anlayamazsınız.
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
Esra erol a git demek ciddiyetsizlik olurdu o yuzden hayirli bir kismet bulamayacagima gore akisina birakacaksin, annen sana hayirli bir kismet bulur nasil olsa evlenir gidersiniz, hem calistigin yerde bulacaksin hemen karalari baglamana gerek yok her sey icin bir umit vardir
hımm akışına bıraktım zaten
Gören de 50 yaşındasın sanır. Ayrıca sevgili neymiş ya? Adam gibi bir kızı sevin gidin ailesinden isteyin evlenin bir ömür boyu mutlu olun. İlla 100 tane kızla fingirdeyeceksiniz.
sevgili derken ilk tanışma aşk görüşme metodundan bahsediyorum :)
+10
sor olan birsey yokdur arkadasim, utanmayi birak
bak böyle düsün
digelim disarda bir kizdan hoslandin tam senin tipin simdi git yanina konusmayi dene diyelim yüz vermedi peki ne kayip ettin kiz demeki istemedi devam savasa bilirsin olmassa cekilirsin o kisi seni nerde yine görcekki belki birkere görcek hatirlamaz bile seni :D
ama diyelimki konusdun ve azda olsa yüz Verdi onu anlarsin ztn ve nolmus olcak sen ozaman kasanmis olcaksin korkma git konus kayip etsende fark etmez denemis olmus olursun belkide kizin sevgili var der cekilirsin ;)
Bak abicim nerdesin bilmiyorum ama marmaray ı duydun hemen ona biniyorsun denizin ortasında durdur marmarayı in eline bir kazma al sağlam olsun cin olmasın dikkat et sora başla vurmayı sen orayı kırmayı bitirene kadar sana aşık olucak bir dünya kız olcak merak etme:)
Marmaraya mı geleyim bide olur :D
helal olsun sana gerçekten aşık oldgnu hissedene kdar kımseyle cıkma cıktıgın ılkın ve sonun olsun cok kısıyle ckınca bı halt olmuyo canın yanıyo bı sure sonra
bende dediklerini yapmak stiyorum :)
dediklerimi yap böyle erkek hala kalmıssa sizi şöyle müzeye kaldıralm bız :D
Al beni müzeye koy o derece yani :D
aynen aynen :D
%100 hazır olduğunuza emin misiniz? Ben enerjilerin gücüne inanıyorum.
Siz aşktan ne istiyorsunuz, nasıl bir âşık bu isteğinizi tatmin eder, siz ve o birbirinize neler sunabilir? Hepsini ifâde edin dilerseniz yazarak dilerseniz söyleyerek, mümkün ise gece Ay'ın ışıltısı ile kalbinizi bütünleştirerek... Çekim gücünden yararlanmak adına... Arzuladığınız her şeyi ifade edin, "en ufak bir eksik bile" olmasın... O'nu çağırın... Ve... Kalbinizde saf bir niyet olmalı...
bence en güzel cevap bu olsa gerek. tebrikler kuzukuzu
Bende ilk cümleden sonrasını okumadım
Dostum bu yaştan sonra tek yapacağın para kazanmak. Gerisi emin ol domino taşı gibi. Para kazandıkça kendine olan özgüvenin artar , Giyimin kuşamın oturduğun yerler değişir ve bilmeden kendini bambaşka bir hayatın içinde bulursun
haklısın bende para kazanmaya bakıyorum
sanal ortamlardan kızlarla konuşarak çeneni güçlendirebilirsin bir erkek için çene çok güçlü olması lazım muhabbet sohbet falan sonra kendine güven için fiziksel olarak sporla başlayabilirsin giyiniş tarzın falan sonra elbet girdiğin ortamlardan birisi ile tanışıp sevgili olabilirsin birazda kader kısmet bu işler
hımm tavsiyelerin için tşkler :)
Kendini salma aynaya bak kendine güvendiğini hisset unutma şuana kadar sevgilin olmaman hiç olmayacağı anlamına gelmez karamsar düşünme yeterki ümidini kesme
tamam tşkler :)
senin gibi erkek zor bulunur bu devirde :D gel evlenellim :PPP erkeklerin zaten evlilik için 28 yaşına kadar yolu vardır 4 yılın daha var sıkma canını :))
Gizemli Hanım, benim sorunuma da bir el atsanız.
senin sorun ne :D
Bu yaştan sonra elim ayağıma dolaşcak :D Millet 16 yaşında başlıyor çıkmaya ben bir kere aşık oldum tek taraflı dokuz sene unutamadım ondan sevgilim olmadı bide durumum iyi değil :(
oww sen baya sadıksın:D
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
gayet iyisin hertürlü :D
4 yıl daha mı var çok uzun zaman :/
Arama o çıkar karşına ama karşına ciktindada utanma artik kızlar utangazlardan fazla hoslanmiyor devir değişti :)
ilk utanırsın sonra alışırsın :))
aslında bu konuda çok şey söylerdim ama sevgilisi olmayan erkeklere eksikmiş muamelesi yapan kızlara şunu söylemek istiyorum :ben ve benim gibiler şu erkek halimizle kendimize nefsimize hakim oluyoruz bir şey yapmıyoruz ama siz kızlar eloğluyla düşüp kalkıyorsunuz sevgili oluyorsunuz ama sanmayın ki bunlar yanınıza kar kalacak sizi geçmişinizde yaptığınız her haltınızla kabul edecek değiliz ha kimisi eder ona bir şey demiyorum ama olaki benim gibi birine denk gelirseniz o adama bırak eksik sorunlu utangaç demeyi yanında gıkınızı çıkaramazsınız ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiririz, dediğim gibi siz devam edin sevgili yapmaya oynaşmaya cilveleşmeye elbet bir gün her şey karşınıza çıkacak
Bu siteye sizin yorumunuz için üye oldum. En güzel yorum bu bana göre ağzına yüreğine sağlık. Kişi nasılsa eşide öyle olur. Adamın birisi kızlarla her haltı yiyecek ve namuslu kız isteyecek veya kızın birisi erkeklerle düşüp kalkacak sonra efendi ve dürüst erkek isteyecek böyle bir şey istemesi ikisinin de hakkı değil...
Düşüncelerimi yazıyorum benimde hic olmadı tek taraflı oldu sadece hafızamda duruyor takılmadım tek tarafa yaşanmamışlığım, tecrübesizliğimle, öz güvensizliğimle beraber kimseyle konuşamıyorum derdim ne derman kimde bilmiyorum düşünmekten yoruldum benim için bir oyun mu cezamı bu hangi günahın bedeli bu bilmiyorum vazgecmedim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum filmlerdeki kitaplarda ki gibi belki birisi cıkar karşıma beni kurtarır böyle kabul eder beni bu hicliğimden diye hayal ediyorum düşünüyorum dua ediyorum inanıyorum bir yanda umudum diğer yanda gecen zaman ölmek hic bir şeyi cözmez var olmadığımı bilmeyi bilmek bile bilmek istemiyorum fazlalıkmıyım bu dünyada kendime soruyorum ben gercekten hak ediyorum mu istemeye hakkım var mı nedense hic bir şey yapamıyorum tutuklu kaldım kendimde çok mu çaresizim yazdıklarımla
bende öyleyim abaza olduk çıktık :( yaşım 20 sevgili 0 hiç olmadı
bende senin gibiyim aynısı
Bu saatten sonra işin zor. Beğenilmemişsin, tercih edilmemişsin belliki. Bu yüzden tecrübesiz kalmışsın, bu saatten sonra sevgili bulsan bile bu tecrübesizlikle her şeyi eline yüzüne bulaştırır kızı elinden kaçırırsın
Tamamda bazıları cidden aşırı tecrübesiz oluyo. Kızlara nasıl davranılacağını bilmiyo, sevgilisine yapışıyo, bir dediğini iki etmiyo, kız bulunca sapıtıyo falan.
Hem senin de psikolojinde hasar oluşmuş bak, normal bir ilişki yürütemiyosun intikam duyguları içindesin zamanında sevgilin olsaydı böyle olmazdın. Haksızmıyım?
Ben o bazılarından değildim işte sevgilimin olmaması için bir neden yoktu tipim çok iyiydi diğer erkeklere göre konuşmam , aksanım , kültürüm , ahlakım kat kat iyiydi ve çabada sarf ediyordum özgüvenimin verdiği yetkiyle , ama olmuyordu çünkü olmamasının sebebi kadınlardı akılları hep kötü erkeklere yani onlara acı çektiren ve bunu sorduğunda biz marjinal seviyoruz aslında salak bir düşünceden dışında başka birşey değil bana sorarsan , iyiliği kadınlar red eder ben bunu gördüm ne zaman ki çıkarcı umursamaz vicdandan yoksun olunca tonla kızla konuştum görüştüm bilmem anlatabildim mi şimdi ise o kızlara acı çektiriyorum ve çektirmeyede devam edicem
Seninki geçmişte sevgili edinememenin verdiği bir öfke. Kızlara düşman gözüyle bakıp intikam almaya çalışıyosun. Dediğim yere geldin bak.
Ama soruyu soran arkadaş anladığım kadarıyla "o bazıları"ndan, bir sevgili edinirse dediklerimi aynen yapıp kızı kendinden soğutur muhtemelen, ondan tecrübesizlik konusuna girdim
İyi değil tabikide. Tecrübesiz bir erkeğin dediğin tipteki kızlardan biriyle kolayca evlenme ihtimali normal bir erkeğe göre daha yüksek. ya da annesinin bulduğu kızla evlenir en iyi ihtimal :)
Ama yinede umarım böyle bir durumla karşılaşmaz
bu kadar umutsuz vaka olmayın arkadaşlar kızlar sanki çokmu tecrübelide eline yüzüne niye bulaştırsın kimse anasının karnında öğrenmedi bu işlerrii olmayınca olmaz bir iş ne olursa olsun herşeyin fazlası zarardır
Joeblack bu arkadaş tecrübesiz olduğunu söylemiş, çocuk bir kıza nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyo, kızı etkilemeye çalışırken çok hata yapıp gülünç duruma düşme ihtimali yüksek. Bende insanlık görevimi yapıp arkadaşı bilinçlendiriyorum.
Tamam kimse bu işleri anasının karnında öğrenmedi, ama bir erkeğin bu işleri en geç 20 yaşında öğrenmesi gerekirdi bence.
adam belki uğraş gösterdi veya teklif falan etti nerdeen biliyorsunn bunu olmayınca olmaz yanii
ortam olmaz kız olmaz bir şekilde bulamaz onu
kıza nasıl yaklaşılıyormuş bu bilindik şeyler yanii kırıcı olmadan tanımaya çalışıp sonrasında kendini anlatmak ardından emin olduğun süre içinde hoşlandığını söylemek bunu herkes yapabilir yanii yeterki hatunlar arasında uyum olsun ve hatun onu beğensin...
gülünç duruma düşsün veya düşmesin kime güldürecek kendini milletemi rezil olacak ne yapacak yanii ?
ama sen çok umutsuz vaakasın yanii işin zor falan bu saatten sonra yaaa millet sanki pat diye hemen evleniyormu biriyle çıkıyor en fazla 1 ay sonra ayrıl biriyle çıkar en fazla 4 -5 ay bumu şimdi ilişki yanii kızların hepside aynı değilkii hepsine ayrı ayrı taktiklerlede yaklaşamayacağın için
geneli hoşlandığını söylemek tanıdıktan sonra tabii birazz yanii :))
20 yaşı falan bilmem bende ama adamın yine olmuştur çaba.ları heee çabası olur olmaz o ayrı vardır bir hayır
bende senin gibi düşünüyorum aynen haklısın :/
kötü bir tipinde yok yani birazda nasip bu işler ilk sevgilin eşin olsun işte ne güzel birde bu yönden bak.bir elin parmağını geçmeyecek kadar az senin gibileri bu zamanda
evet herşey nasip
kızlar utangaç erkek sevmez önce o utangaçlığı at bir kenara kendine güvn birz :)
bazı kızlarda seviyor ama benimkişi utancı bırak la edemiyom :( benim sorunumda bu yardım edin
yani sevgilim olmadığı için atamadım utangaçlığı :D
Direk evlenmeye çekmişler işi. Bir kere 24 yaşındasın biraz atik ol, birileriyle tanış gerisi gelir zaten.
Gerisi gelir demek ne kolay olmuyor.
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
Sorun yaşın, boyun, kilon değil demek ki. Bir yerde hata yapıyorsundur muhtemelen YA DA tanışmak için çekiniyosundur. Bu yüzden diyorum biraz atik ol, birileriyle tanış, sohbet ettikçe olacak şeyler bunlar. Kimsenin sevgilisi gökten zembille inmedi ki
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Tipin ortalamanın üstünde. Senin sorunun çekingen olman.
Ben de eskiden sosyal fobi vardı. Hiç konuşamazdım kızlarla. Şimdi sosyal fobiyi atlattım özgüven ve ilişki psikolojisini araştırıp geliştirdim kendimi.
Sana Facebook'tan mesaj atıp yardımcı olucam.
tamam bakıyorum :)
Tecrübe sıvaya sıvaya olur, senin yaşlarında da vardır elbet tecrübesiz kız veya erkek, kendini tek düşünme dışlanmassın, dışlansanda kimin umrumda, ülkemizin zihin yapısını görmüyor musun?
@Al Pacino: Yap gitsin, insan en çok hatalarından ders çıkarırır.
@Ernesto Che Guevara: Zor olduğunu düşündüğünüz şeyler, siz onları yapana kadardır.
haklısın sağol
bende senin kız veryonunum boşver olcakta nolcak
hep böyle yalnız mı kalacağız
Ufak tatlı kelımelerle tanışmaya çalışabılrısın ama en önemlısı kendin gibi davran ınsanları tanımadan yargılama sakınn :))
tamam teşekkürler önerilerin için :))
Beni bir huyumdan dolayı herkes yargılıyo ama onu napcam ben -_-
mesela hiçlikc dehşeti nocturne ındırımdeydı sen gıdıp eternum alıyosun aaa para gıdıyo be adam tabı yargılarlr amaaa :D:D:D
nerde yaptin hatayi sen ya?
sosyal biri degilsin herhalde?
peki kendini begeniyormusun, yakisikli olmasan bile ozguven lazim
kendimi beğenmiyorum
sosyal biriside değilim
Kardeşim üzülme benimde hiç olmadı.Bende bekliyorum.Hayırlısıymış demekki.Allah sevdiği kula imtihanlar verirmiş.Millet çıkıyo hemen ayrılıyor falan gerçek aşk yaşamıyorlar.Belki bizim karşımıza gerçekten bizi sevecek bir kız çıkacak mutlu olucaz kardeşim kafana takma üzülme.
kandırma kendini :)
vahiymi bekliyon
işin zor valla öncelikle kız arkadaşın olmasını istiyorsan çekingen olmayacaksın kızlar çekingen utangaç olanı sevmezler hem neden sevsinlerki çekingen utangaç olan biri kıza ne verebilirki.. öncelikle bu huydan vazgeçmelisin. biraz espirili olmalısın birazdan fazla paran olmalı bakımlı olmalısın. vs vs. sonrası zaten kendiliğinden olur.
boş ver benimde yok dünyanın sonu değil ya yaş 30 a geldi bir kız eli değmedi hoş gerçi bende hiç uğraşmadım
abi kız olmayınca sıkıntılı oluyor hayat sevgi istiyor inssan
annenin babanın sevgisi hiç bir sevginin yerini tutmaz arkadaşım buna emin ol senin eline bir kıymık batsa ananın canı ciğeri yanar
bırakda bu yaştan sonra yuva kur ne sevgilisi ama sana öneri kadınn gününe git. Düğünleri kaçırma teyze anne vs. kadınların yanında dur
ahaha kadın günleri mi :D puhaahha
evet beğenemedin mi teyzeler ay şu oğlan bizim ayferin pek de yakışıklı maşallah kibar falan üç beş yalan sonra söz nikah..
teşekkür ederim tavsiyelerin için :)))
ilk önce gizlenme kimsenin düşüncesini umursama ve sesin nasıl?:D :D:D
Sesim ve diksiyonum güzel.
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
adresimin linkini paylaştım gizlenmiyorum artık :D
İlişki tecrube falan demişsin. Cümlenin gidişatından senin amatör bir ruhla aşk arayışından ziyade bir iş başvurusu gibi sezinleniyo. Aşk yürek işi, hani diyorum peçeni çıkarsan, belki burada seinle aynı mağduriyet içinde bayanlarda vardır. Talebin masum gizemli olmana gerek yok.
sevgili dostum gayet yakışılısın fakat iş fiziksel durumda bitmiyor zihinsel olarak iletişim durumun önemli çok çekici olan insanlar konuşmaya başladıklarında itici olabiliyor fakat sabretmelisin inanki karşına çıkacaktır
teşekkür ederim
chat sitelerinden kızlarla tanış buluş daha sonra bu işin piri olursun.. online people bunun için uygun site bir kaç kez utanırsın sonra kımse seni tutamaz :))
Senden bir tane de ben bulsam keşke bir erkekte bunu duymak harika bunu bilen kız seni reddetmez. Mukemmelsin
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
yaz özelden çocuğa o zaman boş ümitler verip durmayın
Boş ümitddeğil gerçekten öyle bu tip kişiler hoşuma gidiyo r genelde kızların istediği birsey
kızlar benden sıkılabilir rahat hareket edemem yanlarında :==)
daha fazla kız arkadaş edinmeli kızlarla diyalog kurmayı oğrenmelisin.en başta her kızın ağzının içine düşme gerçekten arkadaş alabileceğine inan az samimi oldu diye bir kıza vurulmaya yanlış anlamaya kalkma.sonrasında sen uzulursun seçici olmadan sevdiğini sanar yıpranırsın en azından etrafndaki kızlarla netten diyolak kurmayla başlayabilirsin gerisi kısmet hadi bol şans:)
netten arkadaşlarım var ama hiç buluşmadık :)
:) ilk adımı atmışın işte görüntü falan konuş amerikan filmi izle olacak zamanla:)
utanan insan bence ezilen insandır sonucta karsında ki de senin gibi insanoğlu utanacak ne varsa bir kendine güven been kötüsü reddedilirsin biraz atılgan ol kendine güven gerisi gelir zaten kızlar susan erkeklerden hoslanmaz =)
Kafan hafif hoşken rahat olabiliyor musun? İçki, sigara filan?
kullanmıyorum hiç birşey
Kendine güvenirsen bulursun.
Cesareti arkana alıp
Hedefini seç
Vardır elbet kader denen şeyin
Dize geldiği an :)
Şair gibi konuştun teşekkür ederim :)
Günümüz ilişkileri :D
https://vine.co/v/MMbqTvmnQhYaynen çoğu kişi böyle :D
bilgili birinden ders almalısın bence daha kolay olur işin :D
tecrübe önemli :D
kardeşi ben de aynı durumdayım yani adım atman lazım kızlar kolay kolay cıkma teklıf etmez etkılemeye calıs bakıs felan konusma da önemli jest ve mimikler bide samimi durust ol adam oldugunu goster elbet gelir birileri bende 22 yasınadym hiç olmadı sevilgim köye gittm kızlar hemen yazmaya basldılar cıktık ama terk etıı sonra anlasamadık olr sen adım at yeetr kı
Harika birşey bu yani bir kızın ciddi anlamda hoşuna gider, güzel birşey olmali aslında :)
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
birde kendme göre birini bulmam gerek :)
biraz geç kalmışın bu yaştan sonra ailen görücü usulüyle evlendirir yeter
yoruma bak salak mısın nesin
aynen bendede sorun var ama benimki içkız arkadasım olmadıgı için kızlarla konusamıyom :(
görücü usulü istemem ben
Nasip gercekten bu isler. Bende 24'yasindayim daha önce sevgililerim oldu ama uzun zamandir yoktu (2 Sene kadar).
Umutsuzluga kapilmistim iyice, simdi bir haftadir hayatimda
biri var ve bu türk degil ama müslüman. Ve ben hep derdim ki türkten baskasiyla ne sevgili olurum ne evlenirim ama gör bak şu an icin O kisi hayatimda. Belki de evlilik olur. Bilemem
Bu ne simdi? Suriye ne alaka
Hayırlısı olsun
bak kardeş bende 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı zaman zaman bu konuları düşünmeye başladığımda karakterim ve burcum gereği (ikizler) aşırı duygusallaşıp senin gibi çok kafaya takıyorum ama sonra alışıyor insan.Sende alışmaya bak boşver kısmetse olur olmasada sağlık olsun zorla güzellik olmaz.O yüzden aklına getirme yoluna devam et.
Ne sevgilisi hayatinin kadinini bulmalisin artik sevgili flört geç bunlari düzgün bir insan bul evlen
Bir insan bul demek kolay.
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
bulabilsem :
Walla 25 Yaşındayım 2 Kere Sevgilim Oldu Tipsizde Değilim Bende Kızlardan Çekiniyorum Yoldan bir Kiz Geçse Karsidaki Yola Geçiyorum O Kadar Yani Tabi Ama Allaha Şükür Karıyla Kızla İşim Yok Bitane Oldun Sönüm Olsun
Bu yastan sonra sevgili bulma zaten es bul.me guzel iste gereksiz iliskilere girmemissn sevgini bitirmemissin umarim sana layik birini bulursn
sevgili derken evlilik düşüncesiyle önce sevgili olmak istiyorum
çekingenlik varsa 1-0 geride başlamışşın zaten.. ve hem bunda çekinecek bişey de yok. rahat ol git konuş kaybedecek bişeyin yok. böyle yaparak belki de kazanacağın şeyleri de kaybediyorsun :)
Seni biraz rahatlatayım, ben 32 yaşındayım ve evde kaldım iyi mi? ;))
mükammel :D
bakımlı olduktan sonra bence elde edemeyeceğin kız yok üstelik önemli olan sevgili bulmak değil biriyle sonuna kadar gitmektir sende bir kıza yönel ve sonuna kadar git.
Bakımmı? 24 yaşındaki sakallı bıyıklı adama bakımmı yaptıracağız... kardeşim ağzın laf yapsın yeter ee parada önemli unutma !
Ya yeni üye oldum anca buraya yazabiliyorım yardım edermisiniz Acil cevap istiyorum lütfen yardım edin, görüp geçmeyin, sevgilimle sürtünme ile ilişki yaşadık aybaşıma 10 gün vardı şu an aybaşı günümdeyim ama olmadım, 2 tane gebelik testi denedim 2 side negatif çıktı, sevgilim oraya boşalmadı ama internette zevk suyunda sprem olduğunu duydum çok stresliyim çok fazla hemde lütfen yardım edermisiniz hamilemiyim, kasıklarım ağrıyo göğüslerim ağrıyo sırtım ağrıyo hemde çok sırtım ağrıyo
inşallah hamilesindir '-'
bul bir şekilde sımdı bulsan 30akadar anca evlenırsınız.benım abımde bulmadı sımdı yaşı 35 evde kaldı :D
bende ondan korkuyorum yha çevremdeki insanlar 30 yaşlarında evlenmemişler benim 30'a kadar evlenmem gerek yoksa çocuklarım olursa dede derler bana :D
yok :( sen kaç yaşındasın evli misin? :)
olupta ayrılanlar da daha önce hiç olmamış gibi davranıyor zaten tecrübe kazanılacak bir şey değil
Dostum bende senin gibi utangacım (20 yaşındayım). Bu zamana kadar 3 kişiyle çıktım şu an biriyle hala takılıyorum ama kimseyle takılmak istemiyorum. Tavsiyem en iyisi tek tabanca takılmak valla bak. Bu zamana kadar taciz edildim, rahatsız edildim ama tek tabanca takılmak en iyisi.
Birisi bulaştı bana sevdim aldattı gitti, şimdi onu düşünüp duruyorum mallık ama elden bir şey gelmiyor. Ama amacın seks ise yolun açık olsun :)
Sex; √ | Sevmek; X
Biz buldukta ne oldu. Boşver ya görücü usülü evlen ;)
Evli değilim
aşk lazım görünce aşık olursam evlenirim tabi karşı tarafda aşık olmalı :)
en iyisi.ilk aşık olduğun, çıktığın kız evlendiğin kız olcak belki de.
Sen kendini ne kadar korursan, ne kadar iffetli yaşarsan Allah da senin karşına o kadar namuslu birini çıkarır. :)
diyelim aklımız çok saçmasapan düşüncelerle dolu. ama iyi biri gibiyiz dışarıdan?
Yahu evlenmeden önce kırmadığı ceviz kalmayanlar bakire kızla evlenirken hiç sevgilisi olmayan adamların evlendiği kızlar ne naneler yemiş oluyor. inanma bunlar yalan, uydurma hadistir.
25 yaşındayım.
Boyum 173
Kilom 75
evet haklısın :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar