AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
Uzaktan uzağı olamaz. Öncelikle aşk sabır ve mükafat işidir. Eşine vakit ayırmak güzel söz söylemek kuran da geçer, onun eşinin yaptığı yanlış, senin yapman gereken çok basit geri çekileceksin. Bırak senin kıymetini anlasın
Aşkın ömrünü eşlerin birbirine olan saygısı sevgisi belirler bir ilişkide saygı sevgi olmadığı takdirde o ilişkinin ömrü bir kelebek kadardır
aşkın bir ömrü var sevginin yok ve hayır evlilik aşkı öldürmez düzgün yaşamayı bilirseniz sürdürebilirsiniz
Aşk zaten ölü doğar. Evlen ya da evlenme biter. Aşk bittiğinde sevgi ve saygı varsa daha güçlü bir bağla yolunuza devam edersiniz.
Evlen evlenme aşkın bilimsel olarak ömrü 2 yıl 8 aymış , yani aşkı öldüren şey evlilik degil zaman aşımı
öldurmek mi az bile bence... ölüm kurtulus olur... Beñce yüze kezzap dökmek gibir sey omur boyu cekersin 🤣
Aşk " İmkansız" demektir imkansiz olarak gördüğün kişiye aşık olursun. Evlilik aşkı öldürüyor hatta elde edince bitiyor
Karşılıklı sevgi ve saygının olduğu her yerde aşk Olur ve o bitmez kimseyi kandırmayın yalandan evlilik aşkı öldürür diyr
öldürmez de bir yerden sonra aşk bitiyormuş, sevgi ve saygı varsa yine devam eder, ama bazılarında o bile kalmıyormuş
Bana göre erkende evlensen gecde evlensen dogru kisiyi bulamadiktan sonra kaybettin, ve bunu genelde sonradan anliyorsun.
Ne için evlenildi ise o şeye ulaşınca ölür. Evlilik yaşamdaki herşeyi kapsar. Normalde hayat bitmeden o kapsadığı şeylerde ölmez.
Her aşk yatakta biter insan sevdiğine ne yapar mı? Mantıklı olursak
Aşk, yaşamdan ölüme vardır. Şehvet belirli bir yaşamsal dönemde çalışır. Hayat ortaklığı ve aşk ölümden sonra bile kalıcıdır.
bu 1
Evlilik şart değil bence bu yüzden aşık olduğun kişiyle evlenmeyi düşünmek yerine eğlenmeye bak böylece aşkın tazeliğinide korumuş olursun
Güldürür bence niye öldürsün sevdiğin biriyle bir ömür berabersin her sey anlayış ve sevgi çerçevesinde ilerledikten sonra her sekıl. Güldürür
Akli olani guldurur sacma ask icin evlenenleride oldrur bence neyse zamanla yaşayıp göreceğiz bakalım 😂
Oha çok mantıklı konuştun burcu asdfsjsf
Tabikidee burak😂
Aşk zaten 3 günlük evlilik cicim aylarından sonra monoton yani herşey bir süre sonra ölüyor sevgi baki kalıyor tabi varsa
Sanırım evet. Bir süre sonra her şey monoton olduğu için çiftler sıkılıyor çünkü sürekli birlikteler🤷🏻♀️.
Evlilik değil de çocuk aşkı öldürmeye teşebbüs edebilir, başarır başaramaz orası ciftlerin gayretine bağlı.
Bu şarkıyı çok severim teşekkürker güncelleme icin👍
Ben teşekkür ederim. Riga ederim. 🙏
Aşk hormonsaldır onu görünce heycanlanma, titreme v. s hormonsaldır. Ve bu reaksiyon bir gün biter baki kalacak olan sevgidir. Onun huyunu seviyor musun önemli olan odue
Aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Yazdıkların da kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir 😅Bende olmaz. Zaten helalimin her şeyini severim tepeden tırnağa 😅 Gönlünce olsun
Evlilik aşkı öldürmez dahada arttırır bence şükrüde arttırır düşünsene her sabah uyandığında karşında sevdiğin var onu öperek uyandırmak ahh ulen ahhh
Of of kardeşim benim süper yazmışsın mükemmel olmuş kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Gönlümüzce olsun😅
Amin inş abi 😂🙏
Öldürmez. Ölenler var ise zaten ölecektir aşkı. Evliliği 30 yaşına gelince anlarsın anlamını. Hayatını paylaşabileceğin senş anlayabilecek aslında yol arkadaşındır
Ya bende inanıyorum bu söze Ama toplumda böyle bir laf var. Annemde geçen dedi hatta bu lafı
İsteyen istediğini desin her evlilik aynı olmaz.
Haklısın
Bunu düşünerek içini karartma. Her nesildeki ebebeynler bir önceki nesilden daha iyi olurlar. Çünkü bilinçli oluyorlar
Ama o zihniyette bir annem var işte
Evlilik aski öldürüyor diyenler
Tek eşlilikten sıkılan karaktersizlerdir.
Insan sevince her gun daha da artar sevgisi
Ya yok annem dedi ya😂😂
Güçlendirir bence, çünkü sevdiğin her istediğin an yanında ve evlenince aranızda hiç bir engel kalmıyor 😍 bir insan başka ne ister ki
O ilişkiye bağlı, o iki insana bağlı herşey. Güçlendirebilirde, öldürebilir de ya da daha beterde yapabilir.
Aşk gerçekse öldürmez. Şimdiki evlilikler aşktan ziyade çıkar uğruna yapıldığı için herkes öyle diyor.
Evlilik değil insanlar aşkı öldürür. bak boşananlara konuşamıyorlar yani herşeyi konuşamıyorsanız karşınızdaki insanla sakın evlenmeyin
Aşk kavramı ile evlilik bir degilki evlenen insan aşık değildir sevdiği için evlenir ve incitir sahip olur fakat aşık ise dokunmaz görmez asla sahip olamaz his eder ve ölür
öldürmez herhalde. iki taraf da nasıl olsa evlendik diye kendisine bakmayı bırakmadığı sürece tabi ki
aşk'ı zaman öldürüyor , çünkü oda ömür gibi biten birşey. Önemli olan sevgi oyüzden evli insanlar birbirlerine aşık değil , sevgi duyması gerekli
Evlilik aşkı doğurur tam tersi. Tabi doğru kişiyle evlenince. Şimdiki sevgililer aşk diyip geziniyor ama sevgi ve bağlılıktan başka bir şey değil.
Bence uzun süre sevgili kalmak öldürüyor olabilir biraz, evlilik aşkı daha güzel kılıyor tabi ki yasmsini bilene
Eğer gerçek aşk varsa ortada, hiçbir şey onu öldüremez. Eğer aşk bittiyse evliliği değil, bu evliliği yaşayan kişileri suçlamalı.
Evlilik aşkı - tabi samimi bir aşksa bu- sadakat ve saygıya, karşılıklı güvene, gerçek bir hayat arkadaşlığın dönüştürür.
Aynen çok haklısın
İnsanlar da ki nikah rahatlığı evliliği bitiriyor. Aşkı öldürüyor. Sorun evlilikte değil, nikahı kendine garanti gören örümcek beyinli zihiniyette
Dahada büyütmesi gereken yerde küçültüyo evet çünkü insanlar aynı eve yerleştiklerinde tanıyorum dediği kişiyi asıl o zamantanımaya başlıyolar
sorumsuzca aşk yaşayan çiftler evlenirse , aşk ölür. çünkü evlilik sorumluluk ister.
Sorumluluk sahibi iki aşık evlenirse , ömürlük olur
hayır aşk zaten ölümlü birşey genelde evlilik hızlandırır. çok nadir ve istisna aşklar hariç onları daha da alevlendirir.
Kalp işe seversen ölmez bunun gibi şimdikiler aşkmı be
Kalp ile*
Evlilik değil de "Zaten elde ettim." düşüncesi öldürüyor sevgiyi. Sonra bunların dozu arttıkça saygı da ölüyor.
Aşk zaten ölmeye mahkumdur. Evlenmesen de aşk biter bir süre sonra.
Sevgiye dönüşmesi önemlidir.
Aşk şimşek, sevgi yağmurdur
Herkesi bir kefeye koymayin abi bunu demekten biktim artik evlilik aski oldurmez dahada arttirir bana gore
Öldürür bana kalırsa evlenen arkadaşlarımın cogu mutsuz ben gezip tozup kariyer yapip eglenirken onlar evde agliyor 😃
Belki yanlış kişiyi seçtiler veya aile baskısıyla evlendiler
@hasan87tr isteyerek evlendiler
ben de tam bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum :D
Evlilik aşkı öldürmez birine aşık san onu seversin evlilik sevdayı güçlendirir ortak yasanan şeyler keyif verir insana evlilik herşeyi artıp guzellesmesini sağlar bence öldürür diyene inanmıyorum
Öldürmez bu batının oyunudur canım. Bende evliyim ve hiç gurur yapmadık haklı olsan bile özür dilemeyi biiliceksin gurur mutluluğu engeller birçok insan bunu bilmediği için evliliklerinde aşkı yitiriyorlar.
Hayır sadece gölge düşürür. biz insanlar ilişkide sorumluluk almayız her şey toz pembe gelir bize evlenince sorumluluk görünce çatışma ortami doğar.
Aşk sevgiye dönüşürse evlilik oluyor. Alışkanlığa dönüşürse sıkkınlık , hiç bir şeye dönüşmezse ayrılık.
Hali hazırda evliyim, bir gün kapım çalacak. Bir kadın ve kucağında bir bebek.)
Ne yaparım bilemiyorum.
Aşk zaten ölmeye mahkum bir duygu bütün suçu evliliğin üzerine Atmaya gerek yok. evli sürdürmek için aşk gerekmiyor saygı sevgi olsun yeter
Bence öldürmez mutlu olmasını bilmek lazım ahh ahh ne hayaller var bana gelecek kadın hayatını yaşayacak...
Öldürür. Tek düzelik, artan sorumlulukların altında ihmal edilen paylaşımlar, değişen duygular ve taraflar insanı yaşarken öldürür.
Kimisi var o aşkı yerle bir eder.
Kimisi var o aşkı Nirvana'ya çıkarır.
Yani önemli olan evliliğin kendisi değil, seçilen kişidir.
Ruh eşinse evlendiğin kişi öldürmez
Ama tam tersi ise hayat zindandır
Herkesin doğru insanı bulması dileğiyle..
Çocukta olduktan sonra eskisi kadar heyecanı kalmıyor. Çünkü kendini tamamıyla ona adıyorsun. Kendini unuttugun anlar bile olabiliyor.
Aşk ilk baştaki gergin belirsizlik durumundan ibaret. İstiyorsun ama elde edip edememe durumu rahatsız ediyor. Evlenip eşinin her şeyini öğrenince bir çekiciliği kalmıyor. Balayında biter aşk
evlendikten sonra içimden veya onun içinden nasıl bir mahluk çıkar bilemediğim için ben bilmem muhtemelen eşimde bilmez
Evlilik aşkı bitirmez aşkın ömrü zaten kısıtlıdır sen evlenmesende bitecek o aşk yeter ki saygı bitmesin
Evlenen tarafların diriliği ile paralel bir "bahane" sorusu bu :D Aşkını öldürmek isteyene, evlilik bahane şeklinde bir cevap verebilirim. :)
Aşk zinamı ki evlilikle ölüyor helal ilişkilerde ölüyor sevgili olayı bu tür zina bundada aşk oluyor haram ilişkilerde aşk oluyormuş 😂
Evlilik aşkı öldürmez heycanı aksiyonu öldürür.
İşte o yüzden korku filmi Bilim kurgu Aksiyon filmleri izlemeniz şart
geçek aşklar asla ölmez ama hevesler ölür hevese aşk demek yanlış teşhis olur senin sorun şöyle olmalı heves evlenince gidermi
Hm saol
Sevdiğin kişi ile evlenirsen ömrün uzar hayatın güzelleşir birde aşkın meyvesi çocuk oldumu ozaman işte ozaman sevgilinle/eşinle yaşadığın güzel günler bile yavan kalır bambaşka bir duygu.