AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
O iki insana bağlıdır herşey..
ama genelde öldürüyor.
güzel olan ilişkiler genelde çok nadir oluyor.
Öldürür çünkü geçim sıkıntısı vs derken alışkanlığa dönüşür baki olan saygıdır ve bağlılık evlilikte vefa ve sadakat olması gerekir
Öldürür. Öldürmesi lazım. Her gördüğünde kalbin yerinden çıkacak gibi atarsa iş yaş. Çok normal bu yani. Kavuşmak aşkı öldürür. Sevgi bakidir.
Yani ilgi sadece evliliğe kadarmı
ilgi aşk sevgi bunların hepsi farklı kavramlar. Eşinle elbet ilgilenirsin ama aşk hastalıktır. Bitmezse sıkıntı. Elbette bitecek sevgi en güzeli.
Zaten öyle sevgi ölümsüzdür bence
Evlenmediğim için bilmiyorum. Bence aşkın bitmesi sizi korkutmasın sevginin bitmesi korkutsun ya o biterse?
Aşk yoktur. Sevgi vardır. Evlendikten sonra sevgide biter Saygı başlar. Saygıyı kaybedenler ise ayrılırlar👍
Evliliği öldüren şey bu iki insanın birbirinden bekledikleri ve istedikleri/hayal ettikleri yaşama kavuşamamalarından dolayı birbirini suçlamasıdır.
Aşk zaten ölmeye mahkum 😄 Önemli olan aşkın sevgiye evrilmesidir. Evllikte de birbirine sevgi ve saygi varsa gayet güzel yürütülür 😄
Ask bır yere kadar yaa sonrasındaaa saygı yerını alırr saygıda beraberınde sevgıyı sadakatı getırır..
Yeterince tanımadan evlenince aşk diye bir şey kalmaz ama bence aşk denen şey sonsuz değil zaten. Evlenince tanıyorsan katlanabilirsin sadece.
Ilk günkü gibi heyecan aramak saçma mantıklı olmak lazım biraz.. dürüstçe seversin sadık olursun kanaat getirirsin bir yerde, mükemmel diye birşey yok
öldürür hatta aşk evlenmedende ölür nedeni cinselliği naşırı dercede öne geçemsidr sevgi verlir ama yetersz kalır
Evliliği rutine bindirmekte bindirmemekte çiftlerin elinde. Ama görünen o ki çoğu kişi genelde evlenince aşkı öldürüyor.
Öldürmüyor aslında, aşk evliliğin içinde difüzyona uğruyor. Yani bir nevi korunuyor gibi bir şey. Hatta matematiksel olarak alt küme ile de ifade edebiliriz. Aşk alt kümesidir evliliğin.
Evlilik oldurmez ask biter bir sure sonra dedigin gibi evrim geciriri sevgi olur ama sevgiden saygıya donusmez sevgi ve saygı birlikte gelir
Evlilik bir formalite.
Evlendikten sonra aşk devam ede etmeli de
Evlendikten sonra eşler birbirinin yarısı olmalı
Hayat ortağı dert arkadaşı olmalı
Aralarındaki sevgi saygı bitmemeli.
Yoo oldurmez, sadece ilk gunku heyecan kalmiyor o kadar. Zaten hangi sey basta basladigin gibi kalir ki :)
Evlenmeden önce 50 kiloydu şimdi, olmuş 150 kilo.. Gelmiş hala 'evlilik aşkı öldürür' diyor. E sen aşkı yemişsin evlilik ölmüş zaten.
Yaa aşk kisiye gire tanim alir bzilri her duyguyu ask sanir ondan kimilerinki ask deildr anlayinca oldu derler ask ne olursa olsun ölmez
Ya zaten evlenince aşk diye bir şey kalmıyor aşk kavuşamamaktır kavuşunca bu sevgiye ve alışkanlığa dönüşüyor yani mantık olarak evlilik aşkı öldürüyor.
Ask geciyor. Ama yuzune baktikca agzini burnunu kirarcasina sevmek istedigin biri kaliyor. Onemli olan o sevginin daimi olmasi. Ask bitti deyip bosanan cok ne yazikki
bence öldürmez monoton bir hayata dönüşebilir ama aşk hala devam etmektedir. birazda kişiliğe bağlı bir durum aradaki sayı, güven, sadakat kaldıktan sonra aşk ölmez
Aşk evlenmesen de biter, evlense de biter. Evliliğe bağlamayın, aşk ebedi gidecek bir duygu hali değildir. Vadesi dolduktan sonra bahanelerin arkasına sığınmayın...
Neden bitsin ask ebedi olmali iliklerine kasar islemeli. Ki bitmesin.
evlilik aşkı öldürmez bılakıs ask ıcın en uygun zemındır evlılık, evlılık sadece olmamış meyvelerı curutur, olmamış meyveleri..
Evlendikten sonra // aşk denen duygu uçup gşder // sevgi ve alışkanlıklar başlar // eşine bağlanırsın sırf bu dediklerimden dolayı :))
insanlar evlendikten sonra nasıl olsa evliyiz diye eski yaptığı sürprizleri , güzel sözleri söylemiyor zamanla.
hayın oluyorlar
Hayır, bence aksine iyice güçlendirir, üstelik bir de Aşkınızın meyvesi Bebiş oldumu yok böylebişi sanırım...!
Aşk hevestir hiç bilmedigin bir tene heveslenirsin mesela heyecanlanırsın. Ama evlenince doya doya yaşıyorsun merakı da heyecanı da kalmıyor sadece bağlı kalabilir insan. Aşk çokta önemli birşey değil sevginin yanında.
Aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Sana göre olabilir saygı duyarım. Ancak bana göre hiç öyle değil. Hiç katılmıyorum. 😅
ben o binaya dinamit koyup patlatım can yerle bir oldu ne kül kaldı ne duman sen duymadın mı kaç kece harfiyat çekti kamyonlar sen duymadın mı temeli kazıldı betonu atıldı sen sen olalı böyle saçma görüş gördün mü :P
Doğru kişiyle eğlenceli olur bence şu an kocam olsa dışarı cıkar oynar zıplardık 😒
Eğer bir insan seni güzel bulduğu için seviyorsa tabiki evlilik aşkı öldürür ama sevdiği için güzel buluyorsa o aşk sonsuza kadar sürer evlilik aşkı öldürürmüş falan filan hepsi bahane bunları söyleyen evlilikten korkanlar bence..
Gerçek sevgiler için evlilik aşkı aksine güçlendirir ben öyle düşünüyorum. O rahatlığı verirsen geniş davranır tabi hiç bir zaman o bütün rahatlık verilmemeli herkes sorumluluklarını bilmeli bak o zaman ölüyor mu Aşk dediğin..
Sevgi saygi ebedi olsun olsunda gerisi muhim degil..
kesinlikle!
siz daha evlenmemişsiniz ki ne öldürmesi. kağıt üzerinde evlisiniz sadece.
Aynen oyle yanyana bile dogru düzgün gelmedik. evlenmeden once surekli yanima gelir di
demek ki suçlu evlilik değil. başka bir problem olmalı
Aşkın ömrü yoktur ama davranışlar soğutarak sıradan hale gelir birbirini severek boşanan çok insan var
Aşkın ömrü olmaz ya öldürür ya meczup şekilde yaşatır. Senin dediğin kavram basit insanların yaşadığı anlık duygular.
Ölmek değil de yerini başka duygular alıyor. Alışkanlık, bağlılık, sevgi gibi...
Meyve verdirir...
Niye öldürsün ki
O aşkın meyveleri
Sevgiden doğan sevgi çocukları 🤗🤗🤗
Her zaman söylerim arada saygı olduktan sonra öldürmez
Aynen öyle katılıyorum
Uzun ilski bile aşkı öldürüyor evliliğe ne kalmış? sevgi ömürlük oluyor ama
Aşkı dahada kuvvetlendiriyor, tutku, sevgi, aşk hiç bir zaman bitmez bizdeki gibi 😍🙏 @Milk_chocolate
@Floriani_ laaaan😍😍 bitemez bitmeyecek bitmemeli zaten🙏
ben bekarımda bazısında ölduruyor bazısında öldurmuyor biraz sans meselesi birazda karsılıklı anlayıs ve isteklerin uyuşması
Güçlenmesi gerekirken insanlar ihanet yalan dolanla bitiriyorlar herşeyi
Haklısınız maalesef onlar oluyor. ama evlilik aşk üstüne değil saygı sevgi üstüne sağlam olur
“Erkek yorulduğu için evlenir kadınsa meraktan. Sonuçta ikisi de hüsrana uğrar”
Bence çok az evet çünkü ne de olsa artık her şekilde beraberiz havasına giriyolar
Hayır neden öldürsün bence mutlu çiftler var bu beceri ve anlaşma işine bağlı bence hayattan keyif alanlar ve anlasabilenler mutlu olabilir.
Hiçbir bölümü güzel degilll... adam ya da kadın kafana uymadikca
aynen evlimisin
@Teakta22cm sence?
Evlisin benim gibi ve mutsuzsun
Evlilik aşkı öldürüyorsa flört mü canlandırıyor :) Yok yani canlandırıyorsa aldatma ve ayrılık nasıl oluyor o zaman :)
Bence öldürmez eğer öldürüyorsa orda aşk yoktur cıkar mantık ilişkisi Vardır
Ne güldürür ne öldürür. Süründürür hafiften. Ama gider. Sevgi/saygı varsa.
Doğru kişiyse aşkı öldürmez aksine iyice artırır bence.
Öldürür sanırım. Çünkü hep etraftan öyle görüyorum.
Evlilik çoğul kişinin dediği gibi aşkı öldürür ama saygıyı ve sevgiyi daha çok alevlendirir
Kafadengi birisiyle ise harika olur yoksa o iş olmaz
evlilik değil aşkı öldüren şahıslar kesinlikle yoksa evliliğin aşka arasında husumet yok 😉
Yasamasıni bilen ortaligi canlandirir. Bilinc yoksa hersey pert.
Evlilik öldürmez, insanlar aşkı öldürür ya da sürdürür 🙂
Aslında evlilikle alakası yok, aşk bir zaman sonra biter. Çoğu zaman yerini sevgiye bırakır.
evlilik aşkı kimisine göre süründürül kimisine mutluluk getiril kimisinide dilendiril kimisini öldürül aşktan
Kisisine gore degisir tabiisi birlikte gulebiliniyosa elbette tadindan yenmez😊
Kesinlike 😊
Aşk orda kalsın saygı çok önemli 😏 saygı olmayinca sevgide gider aşkda
Katılıyorum size😊
teşekkür ederim 😊 dogru söze kim katılmaz ki 😂
Saygı en temel kuraldır
Kesinlikle saygı yoksa herşey olur o evliliktende bir şey beklememek lazım o zaman
Ama bu zamanda saygıyı beklemek zor hal böğle olunca ulkemizde evlenenden çok boşanan var devlet bile 20 yıl evli kalana birşeyler veriyor bu hale gelmiş ülkemiz
Yazık valla dogru boşanan çok malesef allah sonumuzu hayr etsin 😕
Artık sevmekten korkar olduk yaa oysa ne güzel duygular sevmek sevilmek denk gelirsen hak edeni bulursak tabi
Öyle tabi allah herkesin gönlüne göre versin inş 😊🙏
Aminnnnn😊
Aşk gider, baglılığa dönüşür. Aşk zaten baglanmak değil midir?