AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
Evlilik olduğu için biter değil, evlenmeden yaşandığı için-evlenildiğinde yaşayacak birşey kalmadığı için bitme ihtimali olur..
Birde Allahın rızası gözetilirse zaten bu söylediğiniz problem kalmaz
Aşk geçici bir duygu zaten, balon gibi sönüp gidiyor. Evlilik gerekmez ki, maksimum 6 ay sonra aşk biter. Evlilikte sevgiye dönüşür o aşk, sevgi de eğer harcanmayıp sürekli beslenirse tadından yenmez.
suc evlilikte degil guzel kardesim yillar boyunca sevgilisiyle ilk ciktigi gunku heyecani yasama beklentisinde olan kaz kafali insanlarda. evlilik guzel bisidir. dogru insansa evlenin
öldürmez.evlilik öldürmez aşkı.aşk zaten geçici bir duygudur.suçu evliliğe atmamak lazım.aşk evlenmeye yarar sevgi ve sadakatte ömürlük evliliğe...
sanmıyorum yıllarını geçirdiğin biriyle iş resmiyete döküldü diye aşk gidicel diye bişey yok aksine ev içine giriyosun her dakikan birlikte geçiyor sevdiğin insanla bir zamanlar uğruna ölürüm dediğin biriyle evlenmiş oluyosun belkide çocuğunuz oluyo ki olsun ve bitmez işte ya
Yani bence peşinden koşma koşma derken şu şekilde aranması merak edilmesi gereken kişi sensin kadınsın çünkü kendini geri çekip gözlemlemen sessiz kalman anlayabilmen için çok daha iyi olacaktır.. Erkeklerin dönem dönem kadınlara yaptığı baskı bu hepsinde oluyor bence
Çelişkili sözler aşkı öldürür..
Yalan söylemler aşkı kirletir
Esini Aldatmak insanın kendi şerefine en büyük saygısızlığıdır
Borsayla ugrasmak.
Kumar oynamak
Alkol uyusturucu vs kullanmak
aşk hiç bir zaman uzun soluklu yaşayamazsın , başlar ve biter... ama onu canlı tutacak şeyler yapabilir eşler birbirlerine karşı buda doğru insanla evlenmekle mümkün..
Geç yaş daha iyi. Olaylara mantıklı bskıp karar veriyorsun.
Erken yaş da çocukların büyümesi için iyi. Belli bir yaşa gelfiğinde kocaman çocukların oluyor.
Bana göre, bu soruya net bir soyut cevap verilemez. İnsaların yaşadığı ilişkiler Farklı ve insanın kendisi de dinamik bir özne olduğu için ilişkileri de ve onun etrafındaki insanlar da sürekli değişim içinde. Bazıları bu soruya olumlu bazıları ise olumsuz yanıt verirler. Oysa, tekrarlıyorum bu kişiden kişiye değişen ve ilişkiye göre de değişen bir durumdur.
problem evliliğin kendisinde değil şahıslardadır. .. o heyecanı devam ettirmek ona farklılıklar katabilmek iki insanın kendi elinde. . Aşk için daha fazla yazıyı benceme bakarak göz atabilirsiniz
İnsanı evlilik ya da bekarlık değil sevgisizlik öldürür. Dolayısı ile sevgisiz kalınan herhangi bir yalnızlık ya da bekarlık ya da evlilik türevi hayatı kesinlikle kısaltır.
İnsanı ne evlilik ne bekarlık öldürür. Öldürse öldürse sevgisizlik öldürür. Dolayısı ile sevgisiz kalınan herhangi bir yalnızlık ya da bekarlık ya da evlilik türevi hayatı kesinlikle kısaltır.
Hiç bişey bitmez herşey yeni başlar şu klişe laflarla banel evlilik tarzlarını aklınızdan çıkarın zengin kibirli ya da yüzü fiziği güzel insanlar yerine hayatınızı kolaylaştıran renkli kişilikli insanlarla evlenin :)
Genelde çürütür işin gizemi büyüsü ta başta gider zaten, zamanla evlendik yapacak bir şey uok katlanacağız, boşansak daha mı iyi konumuna gelir. Hele cinsellikte de sorun çıkarsa dünya zindan.
İnsanı bekarlık ya da evlilik değil sevgisizlik öldürür. Dolayısı ile sevgisiz kalınan herhangi bir yalnızlık ya da bekarlık ya da evlilik türevi hayatı kesinlikle kısaltır.
Bence öldürüyor ! Bir süre sonra herşey okadar rutine bağlıyor ki seni kırmamak için çabalayan , ssni dinleyip anlamaya çalışan sevgilin zamanında verdiği yorgunlukla nasıl olsa yanımda nasıl olsa gönlünü alırım düşüncesini benimsiyor ! Onunla yapmaktan mutlu olduğun küçük şeyler bile onun için önemsiz ertelenebilirler listesinde ilk sırayı alıyor ! Kısacası zamanın verdiği yıpratma payıyla ever kesinlikle öldürüyor...
Bunun yaşam rütininize bağlı olduğuna inanıyorum, eğer sürekli aynı şeyleri yaparsanız, aynı konuları konuşuyorsanız, ister istemez bir süre sonra birbirinizden soğuyacağınızı düşünüyorum.
kaç tane aşık olmuş erkek evlenmiş acaba ilk bulduğu kızla başka bulamam belki diye evlenmiş çoğu kişi ortada aşk olmadığına göre öldürme işide kokskoca yalan
kişilere bağlı dedemle babannem birbirine aşkla bakardı ki kaç yıldır evliydiler herkes üstüne düşeni yapsa bence evlilik aşkı öldürmez ama ihanet ve araya giren insanlar aşkı öldürür
Erkekler degil etrafinizda gordugunuz tum insanlar ayni olabilir ama genelleme degil bu..
Evlilik aski öldurmez insanlar mutlu olmak. istiyorlarsa olurlarsa.. :/
Öldürmez evlenmeyeceksem neden bir yola gireyim onunla bu ona da kendime de büyük haksızlık olur aşık olmuşum ki sevmişim ki değer vermişim ki evleniyorum
Evlilik 1. Yil seni seviyorum eğer beni bırakırsan yaşayamam ölürüm denir 2. Yil seni seviyorum beni bırakırsan üzülürüm ama alışırım toparlamışım 3. yil benden ayrılırsan şampanya patlatmaya kadar gider evlilik bu
Aşk biter sevgi saygı başlar değişme mevzusuda çekinmek ne biliyim kırmıyım beni burakır gibi düşünülür ama evlenince ayrılmak vs okadar kolay olmuyor ve aynı çatı altnda olunca yanında yapmadığı özellikleri ortaya çıkıyor
çok kötü ya
evet- erkekler bir sevgili yaptığında kızı kaybetmemek için her türlü romantikliği yapıyor hediyeler, süprizler falan evlendiği zaman da sonuçta evlendik diyerek bütün bu güzel şeyleri bitiriyorlar
eğer evliliğe birşey katamıyorsan öldürür ben ve eşim sürekli bir şeyler kattığımıza inanıyorum mutluyuz birde bayanlara nazik davranmalı gönlünü hoş tutmalı ağır kurallar değil biz istersek çölleri bile yeşillendiririz
Şimdi bu size bağlı kimse burdan bişey diyemez aranız iyi devam eder kavga sorun olmazsa bitmeyi bırak daha da alevlenir ama bazı konular da anlaşmazlık çıkarsa su anki gibi bitebilir
şu an ki gibi bitebilir derken neyden bahsettin
Ailesiyle gecinemiyorum dedin ya bu yüzden soguyabilirsin
Kisiye göre degisir yasamayı biliyorsan neden öldürsün ki bak 70 senelik aşkla süren evlilikler bile var demekki kisiye göre degişir benim sevdigim benimle evlensin ölene kadar asik olarak yasarim onunla
Eig için teşekkür
Saçmalıktan başka birşey değil..
Aşkı ihanet ve yalan öldürür..
Evlilik öldürmüyor genellikle söz nişan ve evliliğe kadar ki süreçte aileler aşkı gebertiyor. Sağ çıkmayı başarıp evlenenler uzun süre yara sarmakla meşgul oluyor.
Tam tersi aşk evliliği öldürür. Aşık insan kördür sağlıklı düşünemez ve çok fazla beklenti içerisine girer. Beklentilerin elinden kayıp gittiğini görüncede boşanır.
öldürmez dıyen bekar da ondan :) ben 4 yıldır neredeyse evlıyım. bı kasık suda bogasım var.. aşk mı dersen? aşkım ıcın herseyı feda ettım ozaman. ama eşim 360 derece döndu evlenınce. zalım kadın :)
Evlilik değil , birlikte geçirilen zaman aşkı öldürüyor , aşk ölmeye mahkumdur zaten, her türlü ölecek adı evlilik olsun , zaman olsun , alışkanlık olsun, gerine koca bir sevgi bırakarak ölecek.
Evlilik aşık olduğun kişi ile bir yuva kurmaktır ve bu aşkı öldürmek yerine yüceltmek anlamına gelir. Hal böyle olunca neden evlenmek aşkı öldürsün bunun yerine evlilik aşkı körükler.
En İyi Erkek Görüşü için teşekkürler.
Aşkı öldürmez ama hayatı monotonlaştırır. Monotonlukta her koşulda aşkı bitirmeyi gerektirmez. Çok güzel evlilik sürenler var eğlenceli, aşk dolu onları örnek almak lazım.
iki tarafın davranışlarına bağlıdır aşkı bitirmemek. Ben bitirir dedim çünkü sevdiğim kişiyle evlendiğimde aşk denen birşey kalmayacak rutin bir hayatımızın kalacağını ve ilk günlerdeki hissettiğimiz o taze aşkı hiç bulamayacağımı iyi biliyorum :D
çevremizdeki insanlara bakarsak evli olupda mutlu olanlar çok.. evlilik aşkın resmiyete dökülmesidir evlilik aşkı alevlendirir... yeni evlenenlerin ne kadar mutlu olduklarını görüyoruz. istisnaları düşünüp böyle önyargı yapmak yanlış.. pozitif düşün
Yahu aşk zaten kavuşamamaktir. Kavuşup evlendiysen mutluysan o zaten sevgi olmuştur. Yani doğal bir süreç. O öldü bu kaldı dye dramatize etmemek lazım 😁
Bana göre kutsal bir şey. Sadece seviyorum demekle olmaz. Dediğin gibi, anlayış ve saygı olmalı en başta. Doğru kişiyle evlendiğin zaman sonsuz mutluluğun sırrını çözmüş olacağına inanıyorum.
Aşkı evlilik değil, güvensiz, geçimsiz ve anlayışsız insanlar öldürür..
Birbirini seven kadın ve erkeğin arasındaki bağ evlilikle birlikte daha fazla pekişir.
öldürür ama ara sıra ayrı kalınırsa bence öldürmez çünkü aşk sevmek duygusunun adrenalini yüksek olan halidir ayrılık korkusu ve birazcık özlem tekrar alevlendirebilir diye düşünüyorum
o da alevlendirmez bence çünkü ayrı kalınsa bile bir süre sonra her halükarda beziyorsan aaaah yetti artık be diyorsun :D
www.izlesene.com/.../7320277
Bu şarkıyı seviyorum :)
Teşekkürler :)
Evliliğin iyi mi kötü olduğu kişisel hayat görüşüyle alakalıdır.
Bence iyi olmayan yanları daha ağır basar. Fakat sevgi aşk cinsellik herşey geçiyor da en güzel yanı sıcak aile ortamın kalıyor. Bunu bilmek keyif veriyor.
Eğer her iki tarafta gerçekten aşıksa evlensede ömür boyu ölmez o aşk (Burada bu kızdan/çocuktan hoşlandım ile başlayan ya da görücü usulu ile tanışmış takılmışların yaşadığı aşktan bahsetmiyorum)
Bir kişi ya da kadini nasil gördüğüne baglidir bence sevip evlenip okiza sahip olup asik ölenlercinsel olarak asiktir sahip olunca ssoğur ama her haliyle seven asik yasar
Evlilikle ilgisi yok aslında bunun. Aşk birgün mutlaka ölür çünkü. Bilim adamlarına göre aşkın süresi 4 yıldır daha ızun ilişkilerde yani evlilik diyebiliriz aşk bağımlılığa dönüşür.
aslında kalmayan aşk değl iki tarf ta heyecanı öldürüyor kavuştuk dye br şeyleri salıyorlar mesela kadın eskiden adamın yanına giderken ki gibi bakımlı karşılasa kocasını kocada eve gelrken sevglsnn yanına gder gibi çiçeklerle gtse sorun kalmaz
Aşkın ömrü 6 aydır sonrasında sevgiye saygıya dönüşür vesaire... Aşık oluşunun ilk günlerinde evlenirsen evlilik aşkı öldürmez diyebiliriz...ama 5 ay ve 29. gün evlenirsen evet evlilik aşkı öldürür ;))))
zaman ne alakası varki. aşk zaman içinde geçmezki. zaman içinde oturuşur
o senin dediğine sevgi saygı deniyo işte babyloşum ;)
öldürmez ama süründürür .. ben evliliğe çok negatif bakan birisiyim .. kendi ailem dahil mutlu evlilik pek görmedim .. o yuzden sen beni dikkate alma ..
kendi ailenı örnek almaman ne kadarda acı :/
almamam? alamamam?
Aşk diye birşey yokmuş İsviçreli bilim adamları şu an açıkladı yane olmayan birşeyi öldürmez eflilik
Ben de inanmıyorum ama belki de vardır bilemeyiz 😂
Gülelim öyleyse sdflskcmsfkşskdlakc
https://youtu.be/m0VuyqFjS3c asdfsf
Var olan aşkı hiçbirşey öldürmez. Ama hevayi heveslerden ibaret olan hisler evlenince sonlanır.
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Gönlünce olsun
Aski olduren evlilik degil evliligin monotonlasmasin hayatinizi ve yatanizi renklendirmwmemektan kaynakli ama. kolayi da var
Bu da kişilere bağlı olan bir durum kesinlikle katılıyorum 😅 Gönlünce olsun
Hayır öldürmez ama ilkin heyecanı Tabiki de biter🙈😬
Az beklenti cok mutluluk getirir bunu felsefe edinin aşkda olur sevgide
Güzel düşünce :)
Evlilik ne var ne yok öldüren bir atom bombasıdır, bulunduğu alanda tüm yaşam belirtilerini yok eder.
Aşk ölmez sadece zamanla yerini sevgi ve saygıya bırakır. Tabi bu gerçek aşksa.
Doğru kişiyle evlenmediysen öldürür, doğru kişiyse yüceltir. :)
Besler ama 3 yıl sevgili 3 yıl nişanlı kalıp evlebirsen evlendiğinde yapacak bişe kalmaz en iyisi en erken evlenmek
Yalan kardeşim inanma bende evliyim ALLAH nasip ederse 70 gün sonra kızım olacak onu ve annesini dünyadaki tüm varlıklardan daha çok seviyorum özellikle eşim olmazsa nefes alamam ölürüm Yoluna onun sayginizi kaybetmeyin yeter
Ne guzel Allah bagislasin masallah
Amin ablası darısı başına
Amin amin sagolasin
Evlilik aşkı öldürür çünkü bir yerden sonra tahammülsüzlük ve tartışmalar ister istemez araya soğukluk sokar aşk diye bişey kalmaz yani