AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
Niye öldürsün ya evli degilim ama her zaman yaninda olmasini istiyosun sabahlari onunla uyanmak istiyosun yapamadigin herseyi onunla yapmak istiyosun ve daha bir cok sey bunlarin hepsi evlendikten sonra hayallerine ulasmis olcaksin bide cocuk cabasi. Kisiden kisiye fark edebilir ama benim icin daha cok güclenir evlendigin zaman
evlilik aşkı öldürmez, süründürür ancak önemli olan da bu kısmı değildir zaten. sevgi ve saygıyı geçen yıllara rağmen ayakta tutabilmişse çiftler en zoru başarılmıştır. aşk, güzel bir rüya gibidir, bitmesini hiç istemeyiz ama biter. uyandığımızda yine gerçeklerle baş başa kalırız;sevgi-şefkat-saygı ihtiyacı.
evlilikte oluşan sevgi aşkın gelişmiş halidır zaten
Her türlü uzun birliktelik iki taraf için de aşkı öldürüyor. Aşk ilk baştaki kalp çarpıntısıdır. Arasın diye elinde telefon beklediğin, buluşacağında heyecandan ne giyeceğini seçemediğin. Yaşanmamışın verdiği heyecandır. Biter.
Çok haklısın en güzel yorumdu bu
Sağol
Her sabah kalktığında aynı yüze bakıyorsun sence de kinetik enerji zayıflamaz mı? Sıradanlaşır evet zamanla.. Ama evlilikleri ayakta tutan aslında arzu felan değil.. Bakış açılarının ortak payda da buluşması oluyor genelde..
Kaygılanmamak gerek. Zira öldürmediği gibi aksine evliliği başlatandır aşk. Misyonunu tamamlar-tamamlamaz ardına bile bakmadan çeker gider. Tıpkı rakı bardağına koyulan buz gibi. bir süre sonra göremezsiniz.
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık ama katılmıyorum 😅 Gönlünüzce olsun
Sen bana hiç katılmıyorsun zaten kanka canın sağolsun.
Valla mi 😅Kasıtlı değil 😅 EyvAllah senin de canın sağolsun 😅
Aşk sadece ALLAHA duyulur. Allaha duyalım ki o da bize uzun ömürlü hayırlı sevgiler nasip etsin. Evlilik sevgiyi öldürmez bence. O insana nasıl baktıgında önemli. 5 VEYA 10 yıl sonra o insana ilk günkü gibi bakabiliyorsan sevgi ölmemiştir.
Öldürmez ama biçim değiştirir. Aşk alev gibi bir şey devamlı yanması yasak aşklar hariç hiçbir ilişkide mümkün değil. Evlilikte de bu sevgiye dönüyor, aile olmaya evriliyor. Aşk ara ara çıkar ortaya alevlenirse ne âlâ
Kiminle evlendiğine bağlı aslında. Bazıları evlenince eşim yemek yapsın ben işime göre davranış yapıyor. Gidipte ilk gün ki gibi ona bağli kalirsan ask olmez baglanir. Sen ona uzak davranirsan yara baslar sonra kabuk olur
yani erkekeler evlenince degisir bu bir gercek benim dusuncem erkekler kizi alincaya kadar pesinden kosarlar aldiktan sonra baya rahat olurlar umursamazlarda onu
Haklısın
Çocukluktan başlayan yetişme sürecinde erkek ve kız çocuklarına biçilen roller ne yazık ki evliliği anlama ve sorumluluğunun gereğini yerine getirme noktasında yetersiz kalıyor. Bu durumda aşk asla kurtarıcı olamaz.
Ask evlenmesen de hormonal birsafha oldugu. icin. stabile iner sonrada duser. oksitosin. endorfin serotonin. ask. bitmeseydi. insan. omru 7 sene olurdu zaten evlilik askin. bitis surecini. hizlandiriyor
Öldürmez bitkisel hayata sokar
Tutku biter, aşırı arzu biter
Dokunmak sevmek için kuytu köşe beklemez
Dümdük Naber canım der saplatir
Iş espriye kaçar, saniyelerin önemi olmaz
Daha sayayim mi?
bence her insana göre değişir eğer her şeyiyle sevmişse öldürmez ama sevmemişse her şeyiyle eksklikler varsa öldürür zaten eksik olana aşk denilmez.. en kısa ve öz deyişiyle aşk bende yanında ossurabilmektir. en samimisiyle...
Erkeklerde evlenmeden önce seviyorum ölüyorum senden başkasını sevamam sadece sen benimsin derler ama istediği şeyi bir kere tadını alınca her şey geçmişta kalır evlenirken seviyorum ölüyorum diyenler çok az
Öldürmez bnce bn eşime ilk baktıgım gibi bakıorum onunla cocuklar gibi oynuoruz bna bir kere bile hayır istemiorum yapma dememiştr bn hep ona komutanım derim o da bna hatun die seslenr bna kızmadgını dahi görmedim evlilik güzel bişey
Kaç yıllık/aylık evlisiniz? 😄
2 sene evliyiz daha önceden de arkadaşlıgımız vardı
Aşk olsa ki, evlilikte daha kuvvetlense. Aşk olsa ki, evlilikte evde atlet don dolaşıp tam bir kıro olmasa erkekler.
Aşk olsa ki, evlilikte evde "ayaanı çek allaaan barzosu yeri siliyom" diyen temizlik hastası olmasa kadınlar.
Çok şey mi istiyorum?
Bence evlilige beklentilere ve kisilere gore degisebilir bu. Ama evlilik guzel sey. zorluklari var tabi ama herseyin zorlugu oldugu gibi. Bence evlilik sahiplenmeyi sevgiyi daha cok guclendiriyor. ben sahsen esimi isten gelene kadar ozluyorum😄
Eğer aralarındaki sevgi gerçekse insanlar yeri geldiğinde alttan almayı yeri geldiğinde gönül almayı biliyorsa direkt kestirip atmak yerine çözüm bulmaya çalışıyorsa o aşk daha da büyür ha bunlar yoksa zaten aşk değildir o
evlilik tüm hesapları öldürür çocuk oyuncağı değil bir ömür birbirini taşıyacağı allah ömür verirse uzun bir yol çoluk çocuk yetişir torunlar bunları taşıyacak yükü omuzlayacak olan evlilik yani aile neyi düşünürsün halal aşkmı
bence kadınlar eşlerine daha çok bağımlı oluyorlar daha cok seviyorlar ama erkekler için bunu söyleyemeyeceğim çünkü erkekler çok eşliliğe hyr diyemez ama kadın duygusaldır ve eşine sadık kalır her konuda.. tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz :)
Eğer evlilik aşkı öldürüyorsa çiftler arasındaki o zaman o gerçek aşk değildir, sadece anlık geçici bir zevki yaşamışlardır. Kişilerin birbirlerini ne kadar iyi tanıdığına bağlı, birbirlerini ne kadar iyi anlayabildiklerine...
Bence öldürür. Evli insanları görüyorum hatta soruyorum eskiden eşim böyle değildi benimle ilgilenirdi üstüme düşerdi evlendikten sonra beni takmaz umursamaz oldu yanıtını alıyorum her seferinde. İnsan evlenmeye korkuyo.
Aynen
Evlilik toplumsal kurallar tarafından dayatılan yapay bir birliktelik durumu bana kalırsa. Birbirini seven insanların birlikte yaşamaları için bir memurun önünde söz vermeleri aşka yapılmış en büyük hakarettir.
+
aynı fikirdeyim
Uzaktan evlik olmaz evlik te aşk olmuyor üzgünüm ciddi bir şekilde KonuŞması gerek
Sevgili değilsiniz evlisiniz uzak veya yakın fark etmez ilgili olması gerek bir kadın için bu durum çok kötü bende yaşıyorum hayat arkdaşım böyle ya kendine yeni yol bulcan ya da bu eziyet böyle devam eder
Askin ömrünü bilmem fakat sevgiliyken gormesini istedigin maskeyi takiyorsun evlilikte maske takamayinca gerceklerle yuzyuze kaliyor insan ee onceden canimi veririm dedigine canin ciksin demeye variyo
Seni beklemekle geçse de ömrüm
Şu fani dünyada kalmasa günüm
Senden uzakta ölürsem bir gün
Ahirette seni bekleyeceğim...
Aşk ölmez ki evlilik olsa da. Evlilik olmasa da aşk bakidir ezelden ebede.
Aşka inanmıyorum, sevgi ve bağlılığın olduğunu düşünüyorum. Doğru insanı ve uyumu yakalayabilirsek evlilik uzun yıllar çok harika geçebilir. Eşlerin birbirlerine tutumu önemli bu noktada..
Ben inanıyorum ama insanların aşkına inanmıyorum. Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Gönlünce olsun
Şöyle bir göz gezdirdim. Herkese katılmışsınız ☺️🤪 teşekkür ederim sizin de.
İyi yapmışsınız. Ancak nasıl katıldığım da önemli ekleme yaptığım oldu çoğuna. Evlilik bahane kişiler öldürür aşkı. Senin söylediklerin de doğru geldi bana 😅 Ricalayyy
😊😊🌺🌺
Aşk iki insanı bir araya getirir ve onlarda bir arada kalma isteği uyandırır. Evlilik bunu gerçekleştirir. Yani başka bir forma dönüşmek gibi metamorfoz? Bu benim bakış açım.
Evliliğin üzerinden yıllar geçmesine rağmen en küçük ayrıkta yol gözleyen onsuz yapamayan canı tutmayan insanlar var. Kıymet bilene yanındakinin nefes alış verişi bile yeter..
Değerli arkadaşım gerçek aşk iki taraflı ise ve koruma yöntemlerini öğrenmişseniz ne evlilik ne beraber yaşamak ne mesafe ebediyetini engelleyemez. Esen kalın :)
Üstüne titrenmeyen her şey sıradanlaşmaya mahkumdur. Aşk belki ölemeyecek kadar güzel bir lütuf ama öldüğünü düşündürecek kadar yıpratıyoruz bazen ellerimizle...
Maşallah Efendim çöl mantıklı çokta yerinde görüş evet ölmiyecek kadar güzel lütuf ama bu zamanda bölenlerin var olduğuna inanmıyorum
En azından kendi hislerimi temiz tutabilirm diye ümid ediyorum Mirim... Dünya sanki üzülecek az şey varmış gbi bir de Aşk ı anlayamayanlara üzülüp kızmak için çok kısaymış gibu geliyor... Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib der yoluma bakarım...
Süpersin usdatım saygıyla önünde eğiliyorum keşke herkes senin gibi aşkı tarifini yapma gururlu duygusalca dinlerdik
Umarım herkes tarifini bizzatihi yaşasın be paşam... Kalb kendi dengini bulunca tarifsiz bir huzura eriyor ve insanların buna ihtiyacı nihayetsiz bence...
canım cicim ayları geçince gerçek yüzü çıkıyor. her iki tarafında ama evlilik güzel bir şey :D yaşamış gibi anlatıyorum ama o insani sahiplenmek, sınırların olmaması. güzel bir şey
Kişilere de bağlı bir şey
eskiler den Esra Erol pezevengine çıkan nine ve dedelerden 14-15 yaşında evlenip 70 yaşına kadar beraber olup hala da mutlu olduklarını söyleyen var
aşık oldugun kişiyle evlilikiğin her daim heyecan dolu ve ateşli geçer ama eger aşık olmayı bilmiyorsun öyle sevdim iyiydi güzeldi deyip evleniyorsan evlilik kısa sürede monotonlaşır
Katılmıyorum.
@Rakine katılman lazım
Benim yaptığım yorumu oku derim...
@Rakine tamam bend eyazsıgın yorumu kastettim ama bunlar için öncesinde o kişinin ruhuna aşık olcaksın yoksa gözün dışarda olur
Gözün dışarıda olmasının aşkla bir alakası yok. Bu cinsel bir dürtüdür. Sen daha 20 yaşındasın. Bunu anlamak için yıllarca evli olmuş olman gerekiyor. Yani eşini seversin. Ama gözün de dışarı kayar... Bu yapacağın anlamına da gelmez. Fakat gerçek bu...
@Rakine evdeki kadından aldıgın tat sıradışı olağanüstüyse. ondan aldıgın tadı ve zevki hiçbir kadında bulamayacaksan asla gözün dışarı kaymaz. yaşım 20 ama senden daha olgunum hiç şüphen olmasın. cinsellikte anlaşamadıgın kişiye aşık olamazsın zaten
Peki, hadi bakalım öyle olsun. Benden daha olgun olduğunu da tek başına tespit etmişsin. Seni tebrik ederim. Sana hayatta başarılar dilerim. Umarım sana aşık olup, ömrün boyunca gözü dışarı kaymayacak birini bulursun...
zaten bugüne kadar öyle oldu bundan sonra da öyle olur Sağol
Evet öldürür ama konu evlilik değil. Iki insan evlenmeden aynı evde evlilik hayatı yaşar o zamanda aşk ölür.
Aslında tek sıkıntı hergün birbirlerini görüyor olmaları
Evlilik aşkı öldürmez, yaşam biçiminiz öldürür. Eğer ki birlikte takılmazsanız, birbirlerinizin isteklerinizi karşılayamazsanız soğuma olabilir...
Evlilik aşkı öldürür cümlesi elit kesimlerin uydurduğu bir şeydir. Evlenmek aslında insanları birbirine bağlayan en önemli faktördür, sorumluluklar artar. Eğer hayatınız evlendikten sonra monoton olmayacaksa bence bir sıkıntısı yok. Gezmeyi seven biri ile sevmeyen biri evlendikten sonra sıkıntıların yaşanması gayet doğaldır...
AŞK EVLENINCE CİNSELLIK YAŞAYINCA BİTER. HORMONLARI NORMALLESİR . BUNDAN SONRA EĞER KARAKTER KİŞİLİK OLARAK BIRBIRINIZE UYUYORSANIZ ILISKINIZ DEVAM EDER UYMUYORSANIZ BOŞANIRSINIZ. HER ŞEY BUNDAN IBARETTIR ISTE BOŞANMALARIN COK OLMASININ SEBEBI SANA UYGUN LANI DEGIL SEVDIMM ASIK OLDUM EVLENDIM DIYENLERIN YAPTIGI BIR ISTIR ASLINDA.
Aslinda kisilerin besledikleri sevgi saygi ve tutkuya gore degisir ama yinede evlilikle monoton bi hayat basladigi icin askin zamanla yok oldugu tarafyariyim
Evlilikle bir alakası yok aşkın ölmesinin bence zamanla elde etmenin getirdiği rahatlık var ama bu sizin tavrınıza göre değişir aynı tutkuyu devam ettirmek sizin elinizde seni mutlu eden adamı bulduysan ve gerçekten seviyorsan bırakma❣️mutluluklar😇
çok teşekkürler sen de mutlu olursun umarım
İnşallah 😌
Gözlemlerime göre evlilik insan hayatını monotonlaştırıyor, monotonluk ise aşka iyi gelmez, katili olur aşkın çünkü aşk tutkudur, monotonluktan tutku doğmaz. Yani evet monotonluktan kurtulamayan evlilikler aşkı öldürür.
Öyle bir şey yok. Herkes aşığım aşığım diye geziniyor ortalıkta sanki aşk çok basit bir şeymiş gibi. Yüzde 95'inin aşk dediği şey sevgiyi bile geçtim sadece basit bir hoşlantı. Evlilik aşkı öldürmez. Aşk sandıkları basit duyguları öldürebilir ancak.
Aşkı öldüren evlilik değil, evlilikten önce yaşananlardır.
Bence yakınlaşmak aşkı öldürüyor olabilir
Evlenmeden önce ona ulaşamamanın verdiği bir çekim gibi birşey var
Onunla evli olduğunu düşünsen belki onu sana çeken birşey olmayacak
Aşk imkansızlıktır bir bakıma
İmkansızlık giderse aşkta bitebilir
Önemli olan anlaşmak, monoton bir evlilikte aşk tabiki ölür, düşünsene evleniyorsun bugün dünün aynı, heyecan katmak lazım aktiviteler yapmak lazım sürekli aynı olmayacaksın yani mutlu olmak bilindiği sürece aşk ölmez
Iki tarafin birbirine yaklasimina bagli, niceleri aslindan ölürüm dedigi kisiyi öldürüyor, niceleri hic ayrilmam deyip bir ay icinde ayriliyor, niceleri , bir rüzgar esiste savruluyor, hayatta hic birseyin garantisi yok
Aşkı öldürmez de zamanla aşkın ateşi kısılır diyim😂Evlenince sürekli birlikte olduğun icin sıradanlaşıyor ve eski heyecanı kalmıyor. O yüzden ilişkiye yeni heyecanlar katılırsa aşk sürekli taze kalacaktır
Çünkü daha yakından tanıyor, sevmediği huyları ortaya çıkıyor ve insanlar hayaline ulaşınca artık sıradan olmaya başlar gözünde değeri azalır. Insanlar genelde elde olana değil elden kaybettiğine daha çok değer verir
Çok haklısınıx
Çevreden sağdan soldan duyduklsrından bu korku değil mi? Aslında haklısın. Çok iyi bir çevren ve gelirin olmadıkça aşk da ölüyor. Evlilik mantığa dayalı oluyor. Kendini maddi manevi hazır hissetmiyorsan sakin evlenme
Hayır öldürmez eminim çok kişi öldürür diyecek. Sonuçta, evlilik tek taraflı yaşanılan bir süreç değil. Sevgi, aşk, jestler, empati, saygı olduktan sonra en önemlisi güven veren bir ilişki aşkı öldürmez.
Çevreden gördüğüm kadarıyla bencede evlilik aşkı öldürür yani 30 yıllık evli olanlarda gördüğüm sevgide saygıda azalıyor sadece alışkanlık oluyor ilişkileri çünkü aşk ulaşamamaktır bence çoğu insan kavuşamadağı kişiyi sever ve unutamaz zaten
uff ne bu evliliğe olan önyargı evliliğe çamur atmak da ne oluyor ben adam gibi sevemiyorum deyin yani böyle düşününler oyle desin.. (laf atmak gibi anlaşılmasın tepkim size değil çokça bu soruyu gormim olmamdan dolayı)
AŞK EVLİLİĞİ YAPTIYSANIZ HİÇ BİR ZAMAN BİTMEZ YOK AŞKLA HEVESİ BİRBİRİNE KARIŞTIRDIYSANIZ O ZAMAN O EVLİLİĞİN HİÇ BİR ZAMAN HAZZINI YAŞAYAMASSINIZ.. HA BUARADA AŞK YAKALANMASI ÇOK ZOR BİR DUYGU YAKALADIYSANIZ KIYMETİNİ BİLİN DERİM...
Olduruyo malesef
İnsan anatomisine aykiri olur cunku oldurmemesi
İnsan hayatı boyunca 50 kişiye aşık oldum sevdim derse evlendiği zaman da evli olduğu kişiyle arasındaki aşk, diğer aşklar gibi bitmeye mahkumdur maalesef...
Evlilik aşkı öldürmez, aşkı ve evliliği öldüren saygısızlık, anlayışsızlık ve bencilliktir.
Evlilik aşkı öldürmez.. Evlenmek için evlenenler, evliliğe hazır olmadan evlenenler, kendini garanti altına almak için evlenenler, evliyken sorumluluklarından kaçıp kendini hala özgür zannedenler aşkı öldürür. .
o zaman eşinde gece geç gelsin sende ona karışma var mıböyle bir mantık ya şuna bak evlendiysen geç gelme arkadaşım benim yaşım küçük çok anlamıyorum bu işlerden ama madem aşkın hemen sana karışmasıyla bitcek niye evlendin adam .
Gerçekten aşk söz konusuysa iki insan birbirinden asla sıkılmaz, dudaklar kıpırdamasa bile gözler konuşur diyebiliriz :) 30 yıllık evli olup hala bir birlerinin gözlerinin içine bakan ve el ele gezen bildiğim bir çok çift var...
Neden öldürsün ? öldürmesi icin bir sebep mi vaR?
bir tane imza attın diye aşk bitti mi? bu sacmalık. Niye öldürsün ki?
karşındakine güvenmiyorsan nedne sevgilisiniz?
bir imza ile aşk ölür mü ya? sacmalamayın
aska suc atmamak gerekir. aski olduren kisilerin kendisidir bence. enistem ve teyzemin otuz yasinda kizlari oldugu halde hala her daim el ele tutusarak yururler ve birbirlerine askim, canim'dan daha farkli bir sekilde hitap ettiklerini duymadim.
aşkı öldüren evlilik değil asıl aşkıda evliliğide öldüren bizleriz.Aşık oluruz evlenmek için dün yayı birbirine katarız evlenincede milleti bırakır birbirimize dalarız yani ne evliliğin nede aşkın suçu tek suçlu biz doyumsuz insanlarız
Bu açıdan düşünmen çok hoş
teşekürler.
teşekür ediyorum tekrardan bazen evliliği yıkan aşkı sevgiyi öldüren sadce bizleriz başkasının suçu değil.şahsi düşüncem.
Herkes senin gibi düşünse evlilikler bitmezdi
evet bunu doğru söylüyorsunuz.bazen korkuyorum evlilikten neden çünkü hadi ben aşkımı sevgimi bitmemsi için koruma altına alırım ama karşımdaki kişiyi nasıl düzeltecem birde öyle düşün.her iki tarafın bu şekilde düşünmesi gerekir diye düşünüyorum..
hayır evlilik aski öldürmez aski öldüren saygisizlik guvensizlik yalan sevgisizlik ve hep kendini üstün görme bunlar öldürür
Çok güzel düşünüyorsun bunları da yapan kişiler yani evlilik değil kişiler öldürür 😅 Gönlünce olsun
teşekkür ederim 😊
Ricalayyy 😅