AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
Bence bitmiyor annem ve babamdan örnek vermek gerekirse aşk bir süre sonra saygıya dönüşüyor ve alışkanlığa..
Yorumlara bakma sen, bulursan prensini değil ölmek her gün katlanır aşkın (15 yıllık evli bir abin diyor bunu)
Inşallah :) ama daha evliliğe çok var :)
Tabiki henüz çok erken... umarım hayalindeki gibi olur.
Bana hiç öyle gelmiyor. Öyle diyenlerin çoğu ayrı kalınca anlıyor. Zaten kalanlar da evlilik onlara göre olmuyor. Bence böyle
içten sevince hersey daha cogalir
yeter ki kendinizi mal gibi satmayin
kadinlarin calismasi lazim
surekli kendilerini gelustirmesi lazim
ask zaten ölümcül bir hastadır onun ölecegını bıle bıle basında yasayacaksın dıyıp dururuz ama netıcede o ölür ve biz kahroluruz
Öldürür çünkü;hergün beraber olmak.Birşeylere birinin onayıyla katılmak.Planlarını ona göre ayarlamak.
Hobiler iş oldukları vakit eski tadı vermezler,
iş nedir? yapmak zorunda olduğun bir şeydir.Hobiyse istediğin vakit,canın ne zaman isterse o zaman yaptığın şeydir.Bir süre sonra ister istemez zorunluluk başlar,yukarda belirttiğin gibi ve aşk yavaş yavaş sahneden çekilir :)
Kişiye evliliğe göre değişir bu kimi evlilikler vardır dahada güçlü bağ kurarlar kimileri hata yaptığını anlarlar
Gerçek sevgiler ölmez onlae aşk olduğunu sandıkları için öyle
Evlilik aşkı öldürüyor bekar gezen hep gülüyorrr
https://www.youtube.com/embed/tR_5YK1VSr4Helaaaaal :DD
Evlenmeye gerek yok sevgililik ilerleyince bile konuşmalar erkek muhabbeti gibi oluyo🙄
Evlilik aşkı öldürmez yaşatmasını bilirsen.
Evlilik çok büyütülen bir şey. Bir imza bu kadar güçlü olmamalı. Belki de evlilik imzasına kişilerin birbirini sevmesinden daha çok anlam yüklendiği için evet aşkı öldürür genelde..
Benim çalıştıgım yerde ewli arkdşlar war ben den çok bakıyorlar ve niye bu kadar bakıyosunuz ewlisiniz diyorum ve bana sen ewlen senide görecez diyorlar..
yoo karşı komşumuz 41 yıllık evli ikiside birbirinden uzak duramıyor bir iki gün ayrı kalıyolar bazen koca dede ağlıyo nerde kaldı diye demek ki öldürmüyormuş dimi?
artık farklı bir çaga girdik kadınlar çirkinleşicez diye çocuk yapmayacak sanırım... artık özgür olmak istiyorlar..
Evlilik değil çiftlerin birbirlerine olan saygisizliklari sadakatsizlikleri aşkı öldürüyor
Daha güçlendirip yaşatadabilir, öldüredebilir bu kişilerin elinde.
Saygı bitmez ise ilişki asla bitmez saygı ile beraber sevgi olursa mutluluk o eve hakim olur saygı sevgi ve İslam olursa huzur o evden eksik olmaz
Hem sevgili hem en yakın arkadaş olmayı basarabiliyorsan ölmez aksine güçlenir
Bazı kişilerde oldürür 30 yaş gec cok erkende evlenmemek en iyisi 23 yaş ideal
Yaşın büyük olsaydı bu yorumunu ciddiye alacaktim
Herşey yaşta degildir bunu unutma bu 1 emin ol ki benim yaşadıgım hızlı hayatta olmedigime sükür ettigim gibi sen benim gibi ne bu hayatı yaşadın nede bu kadar bilgilendin bundan emin ol
😁😁Tamam genco kızma.
Kızmak degil ben sana yardım amaclı yazdım sen kendin terslemen yanlısdı sadece.
Ben seni terslemek istemedim. Yanlış anladiysan özür dilerim
Önemi yok ciddiye almamak da terslemek kücük gormektir zaten dardayız hayatta yaşamayı bile artık yok olarak gorüyorum bıktım ya iyice.
😞😞😞
Su hayatta 21 yıldır yapmadıgım tek şey adam oldürmek ama gerekirse onuda yapmak zorunda kalacam ya meslek olarak ya kişisel olarak.
Aşk var mı bir ilk önce onu halletmek lazım bence.
Var var da bulmak bir mesele.
Aşka inanmıyom. Sevgi varsa birbirlerine karşı düzgün giden evlilikte sonuna kadar olur
Öldürmez bence hiç evlenmedim bilemiyorum ama bence daha coşkulu olur
Evet bence de çok güzel düşünüyorsun bende hiç evlenmedim ama ben biliyorum tabi bu eşlere bağlı olarak değişir. Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. (ilahiyatçı bir yazar) 😅
Haha su yazar sözleri çok yaratıcı. Aynen öyle tamamiyle kişiye bağlı :)
Heeheh eyvAllah daha ne sözler var bir bilsen 😅İnsanlar şaşırıyor normal hayatta da gelişi güzel anı güzel sözler yazarım 😅 Sürekli sözlerime sahip çıkanlar olurdu 😂Bende onlara hikaye kitabı şiir kitabı okumaya başladım benimkilere salça olmasınlar diye 😂😍
İyi yapmışsın sana özel kalsın sana ait değerli sözler :) 💐
Valla ne varsa hepsi bana ait sözlerimin 😊 Küçüklüğümden beri yazarım hatta millet kız arkadaşlarının ismini söylerdi hemen şiir yaz diye yazardım 😅Benim şiirlere sözlere mest olurlardı ama onlar yazdı sanarlardı😅
Radyoda filan okumuştum şiir 😅Şarkı da söylerim her türlü gitar pop slow rap ne olursa 😅 heyecana geldim 😅bıraktım sonra söz yazmayı çünkü hak etmiyorlar genel yazıyorum bende bir de gelecekteki eşime 😅
Eşine mutlaka yaz oku romantik ortamda güzel gider. Ortam alevlenir anında 😬😬😬 ya akrostişş ben de çok severdim.. adıma yazılmış vardı benim de 🥳
Bekarım ben evlenince yazarım yazmaktan çok ani gelişi güzel sözler ederim zaten 😅uuu bende her buk var romantik Deli dolu çocuksu yerine göre her türlü 😂eşim için her şeyi yaparım 😅 yazmışlardır tabi yazılmasa suç olurdu zaten senin gibi birine 😊sana senden daha güzel bir şiir yazılır mı hiç sanmıyorum 😅
Teşekkür ederim sana 🌷🌷🌷🌷
Ricalayyy 😅
Bence sorun evlilikte degil. Bizim duygularımızın ebedi olmayişi...
Bence sorun kişilerde 😅 Gönlünce olsun
Terazi lastik jimlastik olur mu?
Gibi bir soru bence bu
Olabilir senin düşüncen 😊 Gönlünce olsun
İki tarafta birbirini artık tapulu malım, garanti falan filan gibi görürse öldürür.
Evet yani kişiler 😅 Gönlünce olsun
Öldürmez. Önüne gelenle boy göstermek kişiliği öldürür..
Bence de öldürmez 😅 Gönlünce olsun
Yine vurdun tinere geldin karıştırdın buraları.. : D
jfjjjjd bir bu adam anlıyor beni fkgjkkf
Hayır evli olup birbirini hala seven insanlar gördüm
Evlilik aşkı öldürmez yıllar geçtikçe insanların birbirine tahamülü azalıyor. Bu da aşktan önce saygıyı öldürüyor
Bence bir heyecanı kalmıyor ve alışınca pek iplememeye başlıyorsun bu yüzden
Aski evlilik degil saygisizlik ilgisizlik anlayissizlik öldurur likeler gelsin😆😆
Aşkın , canım, kadın , Ayşe Fatma ne ise ismi , ismin ne idi , abi veya abla 🤭🤭🤭🤭
Hergün gördüğün için heyecan kalmaz heyecan olmayan şeye de aşk denmez sevgi olur işte
Aşkın hormonal olarak ömrü 4 yılmış zaten
Sonrası Allah’a emanet jsjsjs
malısaef ölduruyo denedım yasadım ve ölduruyo hemde ole pıs ölduruyo
Aşk evlilikte sevgiyle döner dolayısıyla evlilik aşkın katili oluyor.
Öldürmez. Sürekli yan yana olan insanlar, sevdikleri kişileri tanımadıklarını fark eder.
Biter tabi aşk arxudur kavuşamamaktır hep yanında olsn birine bunlar hissedilir mi
Cunku evlı olunca tek kısıye ait olck sevgılıykn baska seceneklerde var
Evlilik aşkı öldür mü bilmem ama karaktersizlik aşkı öldür kesin bence 😊👌
Evli arkadaşlarım hepsi öyle diyor bir süre sonra aşk falan kalmıyormuş
Tabi sevdigim kisi biriyle evlenirse.. Askimi öldürür
Evlilik aşkı öldürmüyor. Aşkı öldüren insanlar. Aşkı doğru düzgün yaşayan biri sona dek öyle yaşar
Ortada bir aşk varsa, asla öldürmez aksine pekiştirir.
evlilikten sonra taraflar değişirse evlilik ölmeye başlar
Eger birbirlerini gerçekten seviyorlarsa öldürmez bence
Hayır o önce kalbinizde başlıyor , evlilik ilerledikçe, kanınıza geçiyor.
Evliliktende soğudum aşktanda benim için hiç bişeyin önemi kalmadı
Aşk ulsşılmazlıktır hep yanında olan birini büyütebilir misin kalbinde?
Yanindayken bile ulasamadiklarimiz ne olucak aga? :(((
Yanında olan evli olduğun birine ulaşamamak niye?
Asla daha da bağlanır düşünsene aksam eve geldiğinde sevdiğin adam kadın yanında kimseden gizlenmek Yok hele birde ortak meyvanız olursa Allah be
Hm. anladim mantikli
Besler ama gerçek aşksa değilse alışkanlığa bırakıyor
Evlenmeyenler ne b*k oluyor afedersin , sevgili hayatı yaşıyorlar iki gün sonra ayrılıyorlar , evlilik olsa biz evlendik birazdaha güçlü durmalısınız falan diyip atlatip o badireyi devam ederler.
kim demiş o lafı aksine evlilik askın kalkanı oluyor
senelerce aynı karı aynı herif buna kim dayanabilir ki işkence resmen.
Aşkın öleceğine inanmıyorum.
Sadece aşk sandığımız şey bazen gerçekten aşk olmuyor.
öldürmez ya eşini doğru seçersen eğlenceli geçer :)
bir yerden snra aşk ölür, sevgi kalır. sonraları birbirlerine saygi duyulmaması gerekir.
Aşk dediğin şeyin ömrü bir gecelik posta kadar.
aşk diye bişey yok kimse kendini kandırmasın.
Evlilik aşkı öldürmez, millet sadece o aşkı, ilk gündeki aşkı ayakta tutmayı bilmiyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat tecrübeme dayanarak aşk ölüyor veya daha doğrusu evreler geçiriyor diyelim ve en sonunda sevgi ve saygı kalıyor
O da olabilir tabii ben aşık halimle doğal olarak böyle düşünüyorum ☺️
Aşk hali ile doğrudur öyle düşünüle bilir :) hatta çok şey düşünülür fakat evlenip yaşam derdine düşünce ya ben hayal mi kurmuşum diye düşünülüyor :)
Keşke öyle olmasa.. Hmm ben o Zaman hayatım boyunca sevgilimle sevgili kalmayı düşüniğim☺️
Hım farklı bakış açısı olabilir :D
😄😄😄