AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
Evlilik aşkı öldürür diyolar
Benimle ölürmüsün :D
üstüne kat atar. ama kacak kat her an beledıye gelıp yıkabılır.
Garantiliyip degisenler var nasilsa artik oldu bu diyenler
Evlilikler ilgisi yok, evlenmeyince de aşk ölüyor :)
Aşkı öldürmez bence ama sevginin şekli değişir sadece.
Evlenirken sevgililiğinizi bitirmezseniz ölmediğini görürsünüz.
Lesini serer aşkın evlilik. Aşk en fazla bir yıl dayanıyor evlenince. Sevgiye dönüsur hayir diyen bekarlar bilmeden konusmasin.
bence öldürmez evlenildiği zaman da ayrılabiliniyor
Öldüren evlilik değil uzun süreli birlikteliktir.
Sevgi, saygı kalsın yeterlidir bence.
Bana büyük bir aşk örneği verebilir misin edebiyattan veya tarihten...
Kişilerin birbirine olan davranışları değişirse mümkün
Sevgilimle evlenirsem, artık nikahlı sevgilim dir. Yaz bunu güzel laf çıkardım gece gece.
Eeeeyyy benim profilimi didik didik eden kişi, neredesin? Gel yoksa etiketler ifşa ederim seni. :)
kardeşim sakin ol :)
Biraz daha canımı sıkmaya devam ederse ben sevgilimi öldürcem sabırrr...
İnsan gibi insansan tabii karşındakide öldürmez büyütür belki uzun zaman sonra yerini başka kavramlara bırakır sevgi saygı ama kalbin hep ona çarpar
Galiba öyle insan alisinca hersey basitlesiyor bir süre sonra umarim haksizimdir ama
öldürür diyorum ben. ya da öldürmez bilmiyorum. :D
karamel mi chocalate mi? :D
çikolata tabiisi :D
Şükürler olsun bizde öyle bşşey olmadı 6 yıldır evliyim sevgili hayatımızda nasılsak aynı eğlencedeyiz.
Evlenmeden once de pc ile hasir nesirdi. Benim kocam asosyaldi hep pc oyunlari oynardi kapisirdi. İlk kiz ark. i da bendim. Yani nadir bulunan bir erkek ornegini buldum ancak iste boyle olumsuz yan etkileri de oluyor...
Doğru diyosun asosyal erkekler garip oluyolar. Benimkidd fazla sosyal oda büyük sıkıntı
:-) evet ona hic gelemem herhalde cok kiskancimdir bide aslan burcuyum direk pencelerimi cikariyorum ucan disi sinek hissiyatinda bile. Allah kolaylik versinsixe de :-)
Saol
Evlendigin kisiye bagli her gun dahada cok asikta olabilirsin tam terside olabilir...
aynı evi paylaştıkça aşk biter. mantık evliliği lazım.
THE END...
Uzun vadede hayat monotonlaşır doğal olarak. Aşk yerini kalıcı olan sevgiye bırakır.
aşk bitmez (eğer gerçek aşksa) ve aşkın 2. bölümü öbür dünyada yayına devam eder. o kadar.
Daha çok arttırır sadece çok alıştıkları için romantikliklik kalmaz olgunlaşırlar
Yo asla öldürmez. Bi insanın sevdiği kişiyle hayatını birleştirmesi aşkı nasıl öldürebilir ki ?
aşkı öldüren seyler evlılık mesafe vs degıldır ındanların kendısıdır
Fantazi bitiyor çünkü kurduğun tüm düşlerin doyumu merakı bitiryor, merak bitince, heyecan bitiyor, heycan bitince de monotonlaşıyor ilişki
Bal gibi öldürüyor Severek evlendim şimdi nefret ediyorum
neden
gerçek yüzünü gerdekten sonra gösterdi
Ya tabiki bekarkenki heycan kalmaz fakat sevgi saygi hep olur. Çocuk ise bambaska bir olay tarifi yok. Aşkin gercegi vücut bulmus hali
evliligin bisey yaptigi yok, insanlar ya da evliler birbirini öldürüyor sokak ortasinda, demode bir cumle yani tamamen
sadece ona alışırsın ve sahiplenirsin ve benimsersin. ama araya bir hasretlik girince bir bakmışsın ki hala aşıksın...
Aşkı öldürmez tabii ki. Sevgili iken iki tarafta yalancıdır maske takar içinde barındırdığı hayvanı gizler
Bitmez bir 50 yıl sonra dönünce keşke dememek gerekir. iyiki demek gerekir onun için ev aile çoçuk ve hayat arkadaşı için evlilikde bunun kanıtıdır.
bende çiftlerin daha çok bağlanmasını sağlar veya sağlamayı neden öldürsün canlandırır ayakta tutar benim fikrim
aşk ta kural yoktur... ancak evlilik ilkelere bağlı bir müessese olduğundan biraz zordur yan yana düşünmek...
ama imkansız değil... ;)
Aşkı bırakın artık ya aşk ne demek zaten.
Önemli olan şey sevgi saygı, bunlar olduktan sonra bir sorun olmaz.
Hayır. O aşk bir süre sonra zaten sevgi saygıya dönüyor. Her gün her ay her yıl aşkım cicim geçmeyecek hayat :)
çocuk askın meyvesıdır olmassa ağaç kurur bunun olabılmesı ıcın evlılıkte olacak bu kısılerı daha mutlu edecektır bence...
Evlilik herşeyi öldürür kuşu öldürür kediyi öldürür hatta dinazorların neslini bile o kuruttu diyoolaaağ.
Ne alakası var olur mu oyle şey , o söz sorumluluk almaktan korkacak kişiler dediği birşey bence ya da kızları oyalamak için söylenen bir söz
bence soru çok saçma eğer iki insan birbirini seviyorsa bu formalite onlara zor gelmeyecektir yani iki imza atmak niye aşkı öldürsün ki?
Kesinlikle öldürür ve ayrıca bilimsel olarak kanıtlanmış birşeyde var 2 karşı cinsin uzun bir süre beraber olması mümkün değilmiş...
O nasıl bir bilimselliktir ya , kökü yalan . Öyle olsa eben dedemle 55 senedir beraber olmazdı :)
ne evliliğin nede aşkın ne olduğunu bilmeden bu işlere girişenler öldürür
çok ciddi diyorum eğer evlendikten sonra sadece evlilik modunda geçerse günler tabiki ölür aşk lakin aşkın içine cinselliği koyup yogurdugunuzda müthiş olur
Hoşlantı, sevgi, aşk ve evlilik..
Aşktan öte bir şey varsa evliliktir.
maalesef herkesin kendi yaşadıklarına özgü cevaplar var.
Evlenince seninde insan olduğunu görüyor, sıctığını, osurtuğunu, geğirdiğini görüyor artık aşkı kalmıyor.
Evet ama aşkı kurtarmanın bir yolu var oda önce evlenip sonraa aşık olmak yani görücü usulü
İyiymiş
Her kes öyle yapsun bence
Evlilik aşkı öldürmez kişiler öldürür.
👍👍👍 Aynen öyle
EyvAllah
Ben buradayım görüşüp yaptım 😀
Sevgili kaçak olduğu İçin heyecanlı evet, Evlenince resmiyete dönüyor biraz öldürür
evlendikten sonra aklında başkasının olduğunu ve onu sürekli hatırmak.
Aşk her türlü ölüyor evlilik bunun için bir sebep değil
Ölen bir şey aşk olamaz.
Öldürmese de süründürür
Ksiye gore degisir kimileri evlendikten sonr a asik olur kimileri evlendigi icin askinin pesine dusmez kimileri ise asik oldugu icin evlenir kisiye gore degisir yani
cevabım bı
sevdiği kişi ile evlenen erkekler, içinde ende dahil nasıl olsa kız elımın altında. fikriyle her türlü çapkınlıgı yapıyorlar. bu arada evlilik aşkı öldurmez. zaten sen sevdıgın ıcın evlendın.
Evlilik aşkı güçlendirir... Aşkı öldüren insanlardır...
Bilmiyorum ki ama şu evlilerin site site sevgili aramasına bakarsak galiba öldürüyor
Hayır evlilikte aşk daha da güçlenir adı sevgi sevda olur. Yaşamasını bilene sonsuz olur
Aşkı öldüren evlilik değil sadece zaman. İlk günkü heyecanı sonsuza kadar hissetmek imkansız.
Aslında öldürmemesi lazım daha çok bağlaması gerekir